Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Úgy látszik, az elõbb tévedtem: nem Lythis kell blarke és Rounin mellé egy hosszú, homoszexuális felhangokkal megtûzdelt offoláshoz, hanem Raggie! :eek: :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizÚgy látszik, az elõbb tévedtem: nem Lythis kell blarke és Rounin mellé egy hosszú, homoszexuális felhangokkal megtûzdelt offoláshoz, hanem Raggie! :eek: :lol:
hm. én miért vagyok neccessary? :3x3: tudtommal nem vagyok elég kávááááj, hogy yaoi lehessek :( :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Raggie

Ramizkám: Hát azért nem mindegy, hogy melyik fél a homokos! (én voltam ellenük!)

Edit: és egyébként csak e legvége(uccsókét post) lett ilyen beütésû. Az sem tõlem származott...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ezek a reakciók!!! :lul: Jólvan, én nem megyek bele a vitába! Én csak g.cin röhögök!!! :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonRamizkám: Hát azért nem mindegy, hogy melyik fél a homokos! (én voltam ellenük!)

Edit: és egyébként csak e legvége(uccsókét post) lett ilyen beütésû. Az sem tõlem származott...
csak azért, mert Rou-sama picikét yaoi, még nem biztos, hogy én is az vagyok... csak arra próbáltam rávenni õt, hogy aludjon végre, mert már haldoklott. és az tudom, hogy nekem rossz, ha életben marad, de nektek is, és ti többen vagytok, tehát nekem kevésbé rossz, mint nektek együtt :__devil:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lazzaret

hát ez már igen kezd átmenni melgeségeskeverõsbaromkodosMónikásökörségbe :)

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: Lazzarethát ez már igen kezd átmenni melgeségeskeverõsbaromkodosMónikásökörségbe :)
Hát éppen ezen röhögtem! :D

Quote from: blarkehm. én miért vagyok neccessary? :3x3: tudtommal nem vagyok elég kávááááj, hogy yaoi lehessek :( :D
Az avatárjaitok meg az aláírásképek miatt. :D :D :D

Lazzaret

Inkább mindanyian probáljunk lazulni és relaxálni Bonci egyik friss képére:

http://nihontou.interhost.hu/survivor-2.jpg

Ramiz: tudom én is :D

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Most meg idillfight, ezt nem hiszem el...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lazzarethttp://nihontou.interhost.hu/survivor-2.jpg
:3x3: ez hogy élte túl?

jóhát jó. én csak próbáltam védeni itt egyesek érdekeit, ha már azok az egyesek annyira (álom)ittasak, hogy egyre mélyebbre ássák maguk alatt a ködröt :D
Ramiz: Lythis avája már nem kawaii. enyém se. Rou-samának meg a signja nem. akkor mi hárman kiadunk másfél buzit?:D

Member

Szóval akkor most ki a b*zi?:confused:

Lazzaret

Quote from: blarke:3x3: ez hogy élte túl?

Jó kérdés. Igazából eddig nem volt se hó Tokióban se baromi hideg. Vagy ez ilyen fajta hogy így birja a klimaváltozást.

Member: Lassan mindenki az lesz. :D

www.arkangyalok.uw.hu

Yakumo

Quote from: LazzaretInkább mindanyian probáljunk lazulni és relaxálni Bonci egyik friss képére:

http://nihontou.interhost.hu/survivor-2.jpg

Ramiz: tudom én is :D
ez hol? Az oldalán nem találom^^ :D
Amúgy nagyon szép kép! :hail:

Member

Nekem egyszer azt mesélte vki, hogy azért lesz mindenki buzi, mert az a divat. Mondjuk a VV2 után nem is csodálkoznék, de reménykedek az emberek "konzervativitásában".

Lazzaret

Quote from: Yakumoez hol? Az oldalán nem találom^^ :D
Amúgy nagyon szép kép! :hail:

Itten:

http://nihontou.interhost.hu/blog/?p=104#comments

Benne van a commentekben.

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNekem egyszer azt mesélte vki, hogy azért lesz mindenki buzi, mert az a divat. Mondjuk a VV2 után nem is csodálkoznék, de reménykedek az emberek "konzervativitásában".
hát nekem személy szerint nincsen nagyobb szükségem pasira, mint csajra :) és ezt már kifejtettem egyszer, Raggie és Ramiz csak a világ egyik legjobb csaját tartalmazó aláírásom miatt cukkol engem. Lythist a kawaiiness powa miatt. Rouninnak meg hímnõs az avatárja. na hát mi így lettünk nekik melegek :D Rounin nem segített az elszökdécsel az ágyikójához wiiiii hozzászólásával a helyzeten. nehéz élet a fórumos élet :3x3: :D

Lazzaret

Quote from: blarkehát nekem személy szerint nincsen nagyobb szükségem pasira, mint csajra :) és ezt már kifejtettem egyszer, Raggie és Ramiz csak a világ egyik legjobb csaját tartalmazó aláírásom miatt cukkol engem. Lythist a kawaiiness powa miatt. Rouninnak meg hímnõs az avatárja. na hát mi így lettünk nekik melegek :D Rounin nem segített az elszökdécsel az ágyikójához wiiiii hozzászólásával a helyzeten. nehéz élet a fórumos élet :3x3: :D

Éljen a triumvirátus:appl: :D

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Végre összeállt a kép :). Elõbb is megtörténhetett volna...
Mondjuk nemtom, hogy mi alapján következtettek Yuka-ból a buziságra, dehát az emberi asszociációs készség határtalan :D. Akkor én mi lehetek a döglõ Ed alapján? :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretÉljen a triumvirátus:appl: :D
most jöhetne egy mi is szeretünk Lazzaret!! *hug* post, de - hála a "triumvirátus" többségének távollétének. na ez de szép ragozás volt - ez elmarad. :D

edit:Yuka kawaii. akik kawaii-mániások, azok melegek. kb. ez a logikájuk :rolleyes: :D

Lazzaret

Quote from: blarkeedit:Yuka kawaii. akik kawaii-mániások, azok melegek. kb. ez a logikájuk :rolleyes: :D

Ez az alapvetõ hozzáálás. Habá én mint Lazzaret-chan az Angel Sanctuary mániámmal már nem is tudom hova kell hogy tartozzak :confused: :hahaha:

No kiváncsi vagyok ki találja ki a kövi zene meik animeben hangzik el :

lazzaret.uw.hu/01.mp3

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Quote from: LazzaretEz az alapvetõ hozzáálás. Habá én mint Lazzaret-chan az Angel Sanctuary mániámmal már nem is tudom hova kell hogy tartozzak :confused: :hahaha:

No kiváncsi vagyok ki találja ki a kövi zene meik animeben hangzik el :

lazzaret.uw.hu/01.mp3

Hmm... Mintha egy mp3-á konvertált Digimon Midi lenne...

Edit: Én imádom Tsukamoto Tenma-t, én is b*zi lennék? Nem hiszem...

Lazzaret

Quote from: MemberHmm... Mintha egy mp3-á konvertált Digimon Midi lenne...

Nem nyert. Egy kis segitség a nyolcvanas évek végén készült Sci-fi anime egyik betétdala.

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Gall Force? :D Dirty Pair? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lazzaretlazzaret.uw.hu/01.mp3
mindjárt odaadom Kvikvegnek, õ majd dekódolja. de én nem ismerek sci-fi animét (csak cyberpunkot. meg a Vandreadet. és slussz.), szóval én nem játszom :)

Feldin

Hát ti aztán súlyosak vagytok :D
Ramiz, Regie :) ehhez tehetség kell :D ilyen vitát csinálni :)
halál :D
Na pici fiúk akkor ennyit errõl :D
:lol:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Member

Tényleg, nyeremény van? :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: FeldinHát ti aztán súlyosak vagytok :D
Ramiz, Regie :) ehhez tehetség kell :D ilyen vitát csinálni :)
halál :D
Na pici fiúk akkor ennyit errõl :D
:lol:
hahah... hát igen. tudunk produkálni, amikor pont nem akarunk, ugye duplaRa banda? :rolleyes: de mindez Rounin-sama nélkül nem sikerülhetett volna. de most nézem itt visszaolvasva, hogy hogy is jött végül a buzikvagytokmind! szöveg... fetrengek :lul:

Ramiz

blarke félremagyarázza a dolgokat. Engem csak azok a "nõnek tûnõ férfi" és "überkawainak szánt, elcsépelt tucatanimenõ" avák és képek zavarnak. A homoszexualitás témáját pedig nem én hoztam fel, olvassatok vissza. Egyébként is, ennyit csámcsogni ezen... vagy nagyon unatkoztok, vagy nagyon unatkoztok (vagy nagyon érdekel titeket a téma).

Over and out!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramizblarke félremagyarázza a dolgokat. Engem csak azok a "nõnek tûnõ férfi" és "überkawainak szánt, elcsépelt tucatanimenõ" avák és képek zavarnak.
igen, épp ezért nem értem, hogy engem miért cseszegetsz az avám és signom miatt?! :confused: