Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Lythis

Nemtom, ha már választani kell a kettõ között, akkor azért szerintem ez jobb, mint a HiME volt - mondjuk ez saját vélemény. A 2 season-os dolgot egyébként honnan szedtétek, de télleg?
 Egyébk ha Sergei, és Arika télleg összeboronálódnak, akkor atomot a Sunrise-ra...

És persze Static-Subs-ék vannak olyan kényelmesek, hogy még nem jöttek ki a 13. résszel... ehh... Pedig érdekelne már angolul is, h miafene van.. (nem nem fogok más sub-ot leszedni, mert 1. /me brandloyal 2. Adatforgalmi korlát....)

Groven

Quote from: NevlNem akarok senkit se elkeseríteni, de a 14. rész végén az elõzetesben erõsen úgy tûnik, hogy Arika csókolózik Sergej Sergejeviccsel :D [/COLOR]

Állj, állj, állj! Ezekkel az elõzetesekkel vigyázni kell. Én pl nagyon ritkán nézem meg õket.

Nevl azért ezt megnéztem, h képben legyek.:) Hát erõs az utalás rá, tény, de mivel nem tudjuk a körülményeket pontosan, nameg h az adott jelent h kezdõdött és zárult (!), így nem bocsátkoznék ilyesfajta tippelésekbe.
Ez kb olyan, mint mikor a tv-sek látnak vm-t és még utána se jártak és azt mondják a híradóba, h katasztrófa történt. Aztán kiderül, h csak félinfoik alapján mondtak vm-t és nem is az volt...
Lythis bármiféle katonai megtorlás az animekészítõk ellen értelmetlen. Ha minden ilyen esetben, mikor olyat csinálnak, amire  a nagyközönség reakcióója :hogyaza:  és emiatt kapnának 1 :uzi: , akkor igen hamar az animerajongók szívnák meg. Ugyanis nem lenne, aki animeket készítene.:teccik: :hopp:

Nevl

Quote from: GrovenÁllj, állj, állj! Ezekkel az elõzetesekkel vigyázni kell. Én pl nagyon ritkán nézem meg õket.

Nevl azért ezt megnéztem, h képben legyek.:) Hát erõs az utalás rá, tény, de mivel nem tudjuk a körülményeket pontosan, nameg h az adott jelent h kezdõdött és zárult (!), így nem bocsátkoznék ilyesfajta tippelésekbe.
Ez kb olyan, mint mikor a tv-sek látnak vm-t és még utána se jártak és azt mondják a híradóba, h katasztrófa történt. Aztán kiderül, h csak félinfoik alapján mondtak vm-t és nem is az volt...

Ezért írtam oda, hogy lehet, hogy csak beetetés a dolog :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Lazzaret

Hú ezt is megnéztem mármint az új részt de sajna csak rwosan. De igy is elég világos volt egy két rész :D Nem lövöm le a poént majd vasárnap amikor már mindenki látta :D

www.arkangyalok.uw.hu

Nevl

Na én is megsassantottam a 15-öt (doremi verzió elérhetõ).
Spoiler: [COLOR="White"]szal az ok, hogy csak beetetés volt ez az egész szerelmi ügy(nem nagy meglepetés :) ), de az meglepõ, hogy Sergej is tudja, hogy mi Nagi terve, sõt segít neki - bár úgy látszik a sorozat elején elhalálozó otome tényleg a szerelme volt - valamiért mégse tudja Arika-t elcsábítani és eltaszítja magától, szal elképzelhetõ, hogy az utolsó pillanatban majd Õ lesz az aki kihúzza a megmaradó otomeket a szarból.
Ami egyre inkább nem tetszik viszont ebben a sorozatban az az, hogy eszméletlenül elnyújtják, nagyon lassan csordogá[/COLOR]l.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Vm linket tudnál adni? Köszi.

Ready2

Quote from: GrovenVm linket tudnál adni? Köszi.

clicky

Nevl

The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Arigato mindkettõtöknek.

Maron

Quote from: NevlNa én is megsassantottam a 15-öt (doremi verzió elérhetõ).
Spoiler: [COLOR="White"]szal az ok, hogy csak beetetés volt ez az egész szerelmi ügy(nem nagy meglepetés :) ), de az meglepõ, hogy Sergej is tudja, hogy mi Nagi terve, sõt segít neki - bár úgy látszik a sorozat elején elhalálozó otome tényleg a szerelme volt - valamiért mégse tudja Arika-t elcsábítani és eltaszítja magától, szal elképzelhetõ, hogy az utolsó pillanatban majd Õ lesz az aki kihúzza a megmaradó otomeket a szarból.
Ami egyre inkább nem tetszik viszont ebben a sorozatban az az, hogy eszméletlenül elnyújtják, nagyon lassan csordogá[/COLOR]l.

[COLOR="White"]Huh? Vmiért? És beetetés ez a szerelmi ügy? És amikor Sergey a rész vége felé ott gondolkozik magában? Az a szöveg nekem nagyon gyanús volt, sztem lesz még ebbõl vmi. Aztán persze lehet, hogy tévedek, és nem lesz semmi.
És a következõ részek tartalma alapján elvileg a következõ végén vagy utána rögtön indul a várva-várt action.[/COLOR]

Nevl

Quote from: Maron[COLOR="White"]Huh? Vmiért? És beetetés ez a szerelmi ügy? És amikor Sergey a rész vége felé ott gondolkozik magában? Az a szöveg nekem nagyon gyanús volt, sztem lesz még ebbõl vmi. Aztán persze lehet, hogy tévedek, és nem lesz semmi.
És a következõ részek tartalma alapján elvileg a következõ végén vagy utána rögtön indul a várva-várt action.[/COLOR]
[COLOR="White"]Ezért írtam oda azt, hogy lehet, hogy mégis összekapja magát és ellenszegül Naginak... érdekes eleme lenne a történetnek és szerintem meg is fog történni... [/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Groven

Megnéztem én is az új részt. Vegyes érzelmeket keltett bennem. Kicsit erõltetett volt a sok sírás. Vagy csak én nem voltam a megfelelõ hangulatban, h díjazzam.:) Mindenesetre nem volt rossz. Ezek után várom, h vm igazán váratlan dolog történjen, ami eltereli a figyelmet a most kialakult helyzetrõl. Itt lenne az ideje végre, h fellebbenjen a függöny!

Lazzaret

Quote from: GrovenMegnéztem én is az új részt. Vegyes érzelmeket keltett bennem. Kicsit erõltetett volt a sok sírás. Vagy csak én nem voltam a megfelelõ hangulatban, h díjazzam.:) Mindenesetre nem volt rossz. Ezek után várom, h vm igazán váratlan dolog történjen, ami eltereli a figyelmet a most kialakult helyzetrõl. Itt lenne az ideje végre, h fellebbenjen a függöny!

Hát ja sok a rinya benne. De összességében nem volt rossz. Szegény Arikát sajnáltam azért rendesen. De igy lesz belõle elsõ osztályu Otome.

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

heh. hatalmas lemaradást kell behoznom... a 12 nemrég került fel az ftpre. érdekes. várom a folytatást, félek a folytatástól és csakazértseszedemletorrentrõl :D:p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rage

ROTFLOL.
Szerencsere 4chan /a/ a baratom, minden nap van ~30 otome thread, igy nem kell feleslegesen leszednem a reszeket, csak azert, hogy lassam, mekkora szar lett mar megint. :p
Az hagyjan, hogy a """tortenet""" hat hogyismondjam, nem igazan eri el a HiME szintjet, de meg a szereplok is kisse erdekesen lettek megrajzolva az elozo reszben. (Naruto-powah?)
Sergayrol meg annyit, hogy OMG EROT VETT MAGAN, es nem csokolta meg a nala csupan 10 evvel fiatalabb lolit, most aztan nagyrabecsulom. :p
Eh, this shit blows. Inkabb lojetek le. :muhahah:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Maron

Quote from: GrovenEzek után várom, h vm igazán váratlan dolog történjen, ami eltereli a figyelmet a most kialakult helyzetrõl. Itt lenne az ideje végre, h fellebbenjen a függöny!

Váratlan dolog az fog történni, a következõ részekrõl kiszivárgó spoilerek alapján ;)

Lazzaret

Quote from: RageEh, this shit blows. Inkabb lojetek le. :muhahah:

Nem lövünk le habár van jobb modszer is mint a golyó általi halál:morci: :angyali:

A lényeg hogy nekünk tetszik :D Akinek meg nem hát azon nem tudunk segíteni ( habár már léteznek erre nagyon jó orvosi megoldások is :muhahah: )

Más: Tényleg elkezdödhetne már az Otomék tánca. Egy kicsit sokat huzzák a lényeget. De a kövi részben már lesz egy kis csihipuhi is(navégremárittenleszazakció)

www.arkangyalok.uw.hu

Ready2

mar enis varom hogy mifog ebbol kisulni. idaig szerintem sem eri el a hime-t demeg azert van 11 resz. vegulis hime is ugy 16kornyeketol kezdett igazan jo lenni.

Dreamcleaver

Nem igazán értem miért nézem ezt a sorozatot. Gyakorlatilag a sztori pár rész óta stagnál, és ha csak 24-26 részes lesz a sorozat, nem is számítok nagy fordulatokra. Mégis valahogy tetszik az egész hangulata. Ne mazt mondom, hogy epekede várom minden héten, de sosem csalódom benne. Kellemes kikapcsolódás. Egy dolog azért nagyon hiányzik belõle...LEGYEN MÁR VÉGRE VALAMI HAAAARC!!! Remélem a most kezdõdõ Otome viadalok jók lesznek. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lazzaret

Hát igen nehezen indul be az biztos. Jó kellett valamennyi elõtörténet de ez már egykicsit túl részletesre sikeredett. Azért Himeben már ilyenkorra is több Actoin volt mint ebben.

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Valós...de ahogy ezt nézem...ez inkább romantikus/humor mintsem akció s dráma mint a Hime...
Eddig semmi komoly nem volt. Lézengenek a karik, hülyéskednek, élik az életük.
Vagy lehet h késõbb indul be a sztori?

Lazzaret

Remélhetõleg most a hétvégi részben lesz némi akció az Iskolai ökörségen.

www.arkangyalok.uw.hu

Darkstar

Én vagyok az 1etlen, akinek nem baj, hogy az otomék nem ölik egymást (még)?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DarkstarÉn vagyok az 1etlen, akinek nem baj, hogy az otomék nem ölik egymást (még)?
IGEN! :D:D így uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. boring :lame:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Quote from: DarkstarÉn vagyok az 1etlen, akinek nem baj, hogy az otomék nem ölik egymást (még)?

Nem!:ejnye:  Hanm hogy inkább nem elégé pergõs a története. Mindig csak egy picit haladunk benne. Nekem egyébként semmi bajom az egésszel. HIME elég brutálul volt megoldva ehez képest. Ez pont nekem valoan elég lightos és igy pont jó.:)

www.arkangyalok.uw.hu

Maron

Láttátok a 17. részbõl a spoileres képet? [COLOR="White"]Úgy néz ki, Nina is Meister lesz, van egy figura róla, elég homályos a kép, amin a meister robe-ban van, és a másik képen egy GEM-et látunk.[/COLOR]

anatole

Quote from: LazzaretNem!:ejnye:  Hanm hogy inkább nem elégé pergõs a története. Mindig csak egy picit haladunk benne. Nekem egyébként semmi bajom az egésszel. HIME elég brutálul volt megoldva ehez képest. Ez pont nekem valoan elég lightos és igy pont jó.:)

meg hát azért aljas módon hozzászoktattak minket az elején, hogy viszkessen a hátunk közepe, amikor azt halljuk, hogy "materiarajzü", aztán most meg jópár rész óta semmi... inkább a táp/lelkizés elosztással van gond az utóbbi idõben szerintem... nekem így is tetszik, de tényleg lehetne jobb is.

Lazzaret

Quote from: MaronLáttátok a 17. részbõl a spoileres képet? [COLOR="White"]Úgy néz ki, Nina is Meister lesz, van egy figura róla, elég homályos a kép, amin a meister robe-ban van, és a másik képen egy GEM-et látunk.[/COLOR]

Nem de nem is akarom :D csak lelõném a poént.

www.arkangyalok.uw.hu

Groven

Nem vagy ezzel egyedül. A story beindulását én úgy várom, h kiderülnek a háttérbe lévõ érdekszálak, emellett várnék némi jellemfejlõdést a karakterektõl.:)

Maron

Ez nem spoileres talán. Új opening van, az Aoin paTKany linkelt egy klippet, katt ide!
Raw még nincs, de a képek alapján jó :lazza: