Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: PandóraHelló!

Most szeretnék karaktert csinálni a Ragnarokon, és szeretném megkérdezni, hogy milyen NE legyen, szóval mi a tömegjelenség ott? (gondolom hosszú fehér hajú varázslóból van egy csomó meg ilyesmi)

Köszi!
Fekete assából sok van (pl nekem is van 1), alchemistet viszont keveset látni. A crusa szintén rengeteg. :) Wizardból meg nincs olyan sok. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pandóra

Quote from: DarkstarFekete assából sok van (pl nekem is van 1), alchemistet viszont keveset látni. A crusa szintén rengeteg. :) Wizardból meg nincs olyan sok. :)
Köszönöm szépen! :merci: Asszem én varázsló leszek, de én a külsõre is kíváncsi lennék. Köszi!
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

NLZ

Itt meg lehet nézni  kasztokat. :) Fekete assából tényleg sok van. Crusából is, bár a jó crusa még mindig ritka. :)  Alchemist elsõ karinak nem ajánlott. Egyébként melyik szerveren tervezel játszani?
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDEhh. a klánvezér csak azért feloszlatta a klánt, mert 1 várat elvesztettünk a 6-ból...
:lame:
Úgyhogy most klán nélkül vagyok.
Ha valkinek kéne egy 96-os hunti a klánjába szóljon:)
ÉN várlak hozzánk, szal majd rádprivilek

Pandóra

Quote from: NLZItt meg lehet nézni  kasztokat. :) Fekete assából tényleg sok van. Crusából is, bár a jó crusa még mindig ritka. :)  Alchemist elsõ karinak nem ajánlott. Egyébként melyik szerveren tervezel játszani?
FateRo, de van egy karakterem az EthysRo-n is, mert elõször nem jött be a FateRo, de majd ott szeretnék játszani, nem nagyon lenne idõm két karaktert fejlesztgetni. Csak akkor van gépem, ha itthon vagyok, ez pedig a vizsgaidõszak végével még annyi sem lesz, mint most.
Hát odáig már eljutottam, hogy kész a karakterem, kiálltam minden próbát, ajánlották, hogy a személyiségem alapján legyek tolvaj, de inkább mágust választottam, elküldtek egy városba, ahol az elsõ mosolygó piros lufi lenyom (jó, mondjuk igaz, hogy nem vagyok túl izmos, az intelligenciát állítottam be a legerõsebbnek), és sehol nem találok senkit, aki meggyógyítana. :(
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

NLZ

Használd a tárgyakat, amiket a szörnyikék dobnak, pl cukorkát, almát, meg hasonlókat. :)
[reserved]

Pandóra

Quote from: NLZHasználd a tárgyakat, amiket a szörnyikék dobnak, pl cukorkát, almát, meg hasonlókat. :)
:lame: azt hogy kell? Rámegyek az itemekre, kiírja a "hátizsák" tartartalmát, pl. alma. Leírja, hogy milyen gyümölcs az alma, de azt az ablakot csak becsukni tudom, megenni nem.
Ja, meg a másik: elvileg 3-as szinten már tudnom kellene ülni, az 5-ös szinten vagyok, megnyomom az insert gombot, de még mindig azt mondja, nem vagyok elég fejlett, hogy leüljek. Ezt is be kell állítani valahol?
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Darkstar

Quote from: Pandóra:lame: azt hogy kell? Rámegyek az itemekre, kiírja a "hátizsák" tartartalmát, pl. alma. Leírja, hogy milyen gyümölcs az alma, de azt az ablakot csak becsukni tudom, megenni nem.
Ja, meg a másik: elvileg 3-as szinten már tudnom kellene ülni, az 5-ös szinten vagyok, megnyomom az insert gombot, de még mindig azt mondja, nem vagyok elég fejlett, hogy leüljek. Ezt is be kell állítani valahol?
Itemhasználat egyszerûen duplakatt az inventoriban a cuccra. A skillpontokat pedig rá kell tenni a basic skillekre hogy tudj ülni. (alt+s)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDMatakü, a szerverünk még mindíg tele van lámákal.
Már 1000szer el let pofázva, hogy hogyan nem fagynak ki ha winget látnak de nem, nem képesek kitörölni azt a buzi mappát, újjrarakni a klienset, és feltenni a wing javítást. Ez olyan bonyolúlt?!

Már van black wingem is. nem tetszik:)
El se hiszed, hogy 1eseknek mi minden okozhat gondot. :S
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Ide is rég írtam.:)
Mondjátok csak. Vlk ismeri azt az oldalt, ahonnan le lehet töletni a patcheket
a Rohoz?
Mert amikor Sakrayt futtatok akkor egy idõ után leáll Error-ral(Windows rulz....).
Elõre is köszönöm.

thrall

igen, és ha jönni,akkor felvétert kérhetsz tõlem ( Nincs Helsing, Noriko, és Gatts

szárny update-vel vigyázni, ha jósz, mert nekem pl kifagy wingeknél, nélküle nemlátom, de nemfagy ki

NLZ

Másmilyen patchelésre 2 féle megoldás van:
1. Roloader használata. Bemásolod a ragna könytárba, azt futtatod.

2. Manuális patchelés. Innen leszeded a hiányzó patcheket és a Sakup.exe-t. Mindkettõt bemásolod a ragna könyvtárba, azt az utóbbit futtatod. Lehet az utóbbi nemkell, s a Sakray-al is megy ugyanúgy, de nembiztos.
A patch leszedésnél érdemes biztosra menni, szal aki pl 1025ös ragnát telepített, az szedd le az összes file-t a 2005-10-26adata_k.gpf -tõl a 2006-01-17sdata_k.gpf -ig. Csak a *sdata_k*.gpf  -ek kellenek, aSakexe.rgz felesleges, úgyis a szerverhez való kliens exéjét használod. :)  BGM-ek azok a hangok, én speciel nem használom õket.

Ragna upolás hót felesleges, de akinek baromi sok a feles sávszélessége és ideje: Ragna - Itt ugyanez, csak Patchup.exe. :)
[reserved]

Darkstar

Ma, a szokásos GMölés közben az egyik cardot dobott :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: White SeeDSorstárs!
Nekem is pont ez a problémám:D
Én azt úgy oldanám meg hogy winfos újjrarakása.
De mivel lusta voltam ûátmentem a lizard ro-ra, ahol jók a ráták, nincsenek parasztok. (Kiv egy jelenlegi klánt, de tök jó hogy öszegyûltek egy helyre a paraasztok így mindenki tudja õket utálni és szivatni ahogyan kell:D
Gyere te is! Thrall lenni mint guildvezír.:)

Megint elõlrõl kezdeni egy karit? Áhh...

Lythis

Quote from: DarkstarMa, a szokásos GMölés közben az egyik cardot dobott :D
Nah ny*sgem! elõszöris a "szokásos GM ölés"-ért, másodszor meg azért - egy 1000000szoros szorzóval - ha meg is tarthattad a cardot:D

(a chat ablak kifejezetten kreatív:D)

Darkstar

Quote from: LythisNah ny*sgem! elõszöris a "szokásos GM ölés"-ért, másodszor meg azért - egy 1000000szoros szorzóval - ha meg is tarthattad a cardot:D

(a chat ablak kifejezetten kreatív:D)
:D
Ugye. Sokat gondolkodtam, mivel lehetne feldobni. :D
Wizáknál így megy ez. Hol egy MVP, néha 1-1 GM, esetleg játékos. :D

Csak hogy örülj. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Sáláláááá... leszek én még GM, és osztok én még perma-ban-t:D:bsd:

Jah örülök is... és most azt a szépséget is, akit linkeltem plz:D

Télleg sokat dob.. az a fekete olyan..õõ... egyedi:D

Darkstar

Quote from: LythisSáláláááá... leszek én még GM, és osztok én még perma-ban-t:D:bsd:

Jah örülök is... és most azt a szépséget is, akit linkeltem plz:D

Télleg sokat dob.. az a fekete olyan..õõ... egyedi:D
Todmit? Holnap leöljük. Tiedek a mobok, a nagyot én vállalom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: NLZMásmilyen patchelésre 2 féle megoldás van:
1. Roloader használata. Bemásolod a ragna könytárba, azt futtatod.

2. Manuális patchelés. Innen leszeded a hiányzó patcheket és a Sakup.exe-t. Mindkettõt bemásolod a ragna könyvtárba, azt az utóbbit futtatod. Lehet az utóbbi nemkell, s a Sakray-al is megy ugyanúgy, de nembiztos.
A patch leszedésnél érdemes biztosra menni, szal aki pl 1025ös ragnát telepített, az szedd le az összes file-t a 2005-10-26adata_k.gpf -tõl a 2006-01-17sdata_k.gpf -ig. Csak a *sdata_k*.gpf  -ek kellenek, aSakexe.rgz felesleges, úgyis a szerverhez való kliens exéjét használod. :)  BGM-ek azok a hangok, én speciel nem használom õket.

Ragna upolás hót felesleges, de akinek baromi sok a feles sávszélessége és ideje: Ragna - Itt ugyanez, csak Patchup.exe. :)

Bocsi, az elsõ pontban adott link nem jó, mert az a régi RoLoader, nem is mûködik. Itt az új: RoLoader20b
[reserved]

Alkyra

Köszi. Furi nekem a másik is mûködött:D

Pandóra

Quote from: DarkstarEl se hiszed, hogy 1eseknek mi minden okozhat gondot. :S
Jól van, jól van, vettem, vettem.
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

Darkstar

Quote from: PandóraJól van, jól van, vettem, vettem.
Ez most komolyan nem neked szólt. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Akkor duplaposzt:
1., Hugel végre elérhetõ, egész jó, csak még nincs 1 db NPC sem. :D
2., Nolzi, a kliensed nem szereti a screenelést. Lythisnek le akartam kapni Maya P-t, és kifagytam. :)
A másik pmben. ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pandóra

Quote from: DarkstarEz most komolyan nem neked szólt. :)
Oké, köszi. :) Csak én sem vagyok nagyon gyalkorlott az ilyenekhez, meg nincs is idõm kitapasztalni, mert jó, ha hetente egyszer van néhány órám a gép elõtt. De köszönöm a türelmeteket!
(Ja, nem téged láttalak tegnap a 47-es villamoson?)
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"

NLZ

Jah, bocsi, elfelejtettem azóta javítani. :) Pedig észrevettem a hibát még másnap. :) Itten a javitás. :)
[reserved]

thrall

valaki nemtudja, hogy miért nem tudom updatelni a lizardRO klienst?

NLZ

Mert sz*r. :D Najó, nemtom. :)
[reserved]

thrall

Amúgy egy kissé az, a wing updattel látnám a wingeket, ha nem fagynék ki, ezért nemraktam fel, hogy ne fagyjak ki, és nemlátom, d enemfagyok. Uõdater meg egyszeûen nemindul el, de hála az égnek, mert a wingketõl ígyis kifagynék XD

Darkstar

Quote from: thrallAmúgy egy kissé az, a wing updattel látnám a wingeket, ha nem fagynék ki, ezért nemraktam fel, hogy ne fagyjak ki, és nemlátom, d enemfagyok. Uõdater meg egyszeûen nemindul el, de hála az égnek, mert a wingketõl ígyis kifagynék XD
Csodásan hangzik. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Én meg megtettem az elsõ lépéseket affelé, hogy FateRO-nak normális kliense legyen. :) Lassan elkészül a Nolzi's Client GRF Version v2. :)
[reserved]