Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Nevl

Na ez is megvolt :D

Kicsit lassan indult be, de a végére NAGYON ott van. Ami igazán odaköt az egész elé az a zene, az akció jelenetek annyira nem izgalmasak, mivel 2 tárral/lány akár 50 embert is lemészárolnak anélkül, hogy az õket egyszerre lövõ 10 emberbõl akár 1 megkarcolná valamelyiket. De ennek ellenére ez se rossz :)
Az elején még picit zavart, hogy ennyire misztikus az egész, de a végére megértettem, hogy miért és sokkal jobb lett a befejezése+kicsit a történet is mint a Madlax-é (valahogy kézzelfoghatóbb).
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Mai-Otome 16-18
hm. érdekes. vicces. de nem üt. :D eddig olyan 6/10nél tart. miért kellett [COLOR="White"]kinyíratni Ers-chant[/COLOR]?!?!:hogyaza:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ready2

Quote from: Nevl2 tárral/lány akár 50 embert is lemészárolnak anélkül, hogy az õket egyszerre lövõ 10 emberbõl akár 1 megkarcolná valamelyiket.

en pontosan ezert hagytam abba a 9. resznel. nekem eza steven seagal vagyok, az ellenfelek hozzam sem tudnak erni, en bezzeg minden utessel/lovessel olok stilus nagyon nemjon be (es akkor meg finoman fogalmaztam).
 sajnalom mert igazabol kivancsi lennek ra, mivel sokan azt mondjak, hogy a masodik feletol elegjo lesz, de sajnos egyszeruen nembirom nezni.

Member

Az animék nagy részére sztem jellemzõ, hogy csak az ellenség nem tud célozni. :rolleyes:

Ready2

Quote from: MemberAz animék nagy részére sztem jellemzõ, hogy csak az ellenség nem tud célozni. :rolleyes:

ja bar azert ennyire nyilvanvaloan szerencsere ritkan jon ki.

Pirula

Quote from: MemberAz animék nagy részére sztem jellemzõ, hogy csak az ellenség nem tud célozni. :rolleyes:
Lenne rá lém biztos csinálnék egy kb. öt perces kisfilmet amiben a fõhõs fejét valami kósza golyó átjárná. Vagy mondjuk belelépne egy gereblyébe és betörné a fejét. :D

School Rumble 17. epizódja jön, határozott színvonalemelkedés volt az utóbbi pár részben.

Member

Quote from: PirulaLenne rá lém biztos csinálnék egy kb. öt perces kisfilmet amiben a fõhõs fejét valami kósza golyó átjárná. Vagy mondjuk belelépne egy gereblyébe és betörné a fejét. :D
Nemtom, nálam a fõhõst néha elég csúnyán agyonverik majd. :rolleyes: Gondolkozom rajtam, hogy mennyire jön le hülyén az, ha az egyik kézfejérõl lerepül pár ujj...

QuoteSchool Rumble 17. epizódja jön, határozott színvonalemelkedés volt az utóbbi pár részben.
Szerintem a School Rumble egész végig egyenletesen hozza azt a mérhetetlen funmennyiséget, amire tervezték. Számomra 10/10. :)

Nevl

Pirula rátapintottál a lényegre :D
Van anime ahol a fõhõst rendre helyben hagyják, de akkor jön a visszatér megduplázott erõvel és szanaszétveriazellenfélfejétazûberbrutálújképességéveleffektkárhogyakövellenfélellenmárszartseérésmegintduplázhatommegazerõmet... Valahogy a kettõ közt kéne megtalálni az egyensúlyt (egyébként még valamilyen szinten el tudom fogadni ezt a kamut ebben az anime-ben, mert elvégre is mindkét lány valamilyen szinten természetfeletti erõvel lett megáldva.
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlPirula rátapintottál a lényegre :D
Van anime ahol a fõhõst rendre helyben hagyják, de akkor jön a visszatér megduplázott erõvel és szanaszétveriazellenfélfejétazûberbrutálújképességéveleffektkárhogyakövellenfélellenmárszartseérésmegintduplázhatommegazerõmet... Valahogy a kettõ közt kéne megtalálni az egyensúlyt (egyébként még valamilyen szinten el tudom fogadni ezt a kamut ebben az anime-ben, mert elvégre is mindkét lány valamilyen szinten természetfeletti erõvel lett megáldva.
egyetlen szót tudok rá mondani: Texhnolyze. :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Nevl

Quote from: blarkeegyetlen szót tudok rá mondani: Texhnolyze. :)

4 rész után abbahagytam mert nem bírtam ezt a 10 percig mutatják hót kussban az asztgalon fekvõ gyereket és semmi se történik.... húúú de mély effektet....
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Nevl4 rész után abbahagytam mert nem bírtam ezt a 10 percig mutatják hót kussban az asztgalon fekvõ gyereket és semmi se történik.... húúú de mély effektet....
jó szarul indul be, ezt nem lehet másképp mondani... késõbb se a hûde megaaktív kategória... de ott nem az van, hogy a fõhõs megatápos lesz (azt se tudod az elején, ki a fõhõs. pl. akit én fõhõsként kezeltem, elég hamar megmurdelt).

Kuroi Tenshi

Quote from: NevlKicsit lassan indult be, de a végére NAGYON ott van.
Akkor lehet, hogy valamikor majd továbbnézem.
Elkezdtem nézni, de valahogy ... "abbamaradt" :o :D

Azért vannak kivételek, de sajna igaz. Bár mondjuk még mindig jobb, mint az akciófilmek :lame:

Quote from: MemberGondolkozom rajtam, hogy mennyire jön le hülyén az, ha az egyik kézfejérõl lerepül pár ujj...
Ácsi, ácsi! Te titokban továbbnézted az Elfen Liedet? :3x3:
[COLOR="White"]Na most jól felcsigáztalak remélem :D[/COLOR]

Member

Quote from: Kuro_TenshiAzért vannak kivételek, de sajna igaz. Bár mondjuk még mindig jobb, mint az akciófilmek :lame:
Ez egyértelmû. :)

QuoteÁcsi, ácsi! Te titokban továbbnézted az Elfen Liedet? :3x3:
[COLOR="White"]Na most jól felcsigáztalak remélem :D[/COLOR]
Igen, az ötlet valamelyest onnan származik (mondjuk az utolsó 6 részben hiányozni fog a kis és mutatóujja. Hogy fog úgy magicelni, nem tudom még :rolleyes: ) Amúgy ezek szerint lemaradtál vhol. :ejnye:

Ramiz

Quote from: Ready2sajnalom mert igazabol kivancsi lennek ra, mivel sokan azt mondjak, hogy a masodik feletol elegjo lesz, de sajnos egyszeruen nembirom nezni.
Nincs sok változás, ugyanez megy tovább. :)

Quote from: Nevl4 rész után abbahagytam mert nem bírtam ezt a 10 percig mutatják hót kussban az asztgalon fekvõ gyereket és semmi se történik.... húúú de mély effektet....
Magyarul zavart, hogy nem lehet mindent érteni, mert még meg nem történt dolgokra is rengeteg utalás van. Hát igen, fárasztó részeken át fejben tartani rövid jeleneteket. Az az anime a mélyvíz. De szerencsére ( :rolleyes: ) van sok "háremanime" meg debil-poénos anime, hogy a schoolgirl animékrõl ne is beszéljünk, úgyhogy biztos találsz majd neked tetszõt. :)

Quote from: blarkejó szarul indul be, ezt nem lehet másképp mondani... késõbb se a hûde megaaktív kategória... de ott nem az van, hogy a fõhõs megatápos lesz (azt se tudod az elején, ki a fõhõs. pl. akit én fõhõsként kezeltem, elég hamar megmurdelt).
Úgy indul be, hogy az ember már a legelejétõl le van dermedve, hogy hogy lehet ennyire újszerû és kaotikus animét csinálni, és a kíváncsiság (no meg a kimunkált, mesterien összerakott képsorokban való gyönyörködés) nézeti vele tovább, hogy végül rájöjjön: igen, még történet és mondanivaló is van benne. :) Gondolom hiányzott belõle pár szétszeletelt, meztelen csaj az elejérõl. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

Na Shuffle után megvan a következõ project, ha már Serial Experiments LAin után is bõszen ajánlgatták Texhnolyze-t.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Nevl

Hát nem tom, engem annyira nem fogott meg, hogy inkább nem foglalkoztam vele...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Ramiz

Quote from: RE@LNa Shuffle után megvan a következõ project, ha már Serial Experiments LAin után is bõszen ajánlgatták Texhnolyze-t.
Ha a Lain tetszett, akkor már jó eséllyel a Texhnolyze is fog. Mindenesetre meglátod az elsõ rész után. Ha az nem tetszik, akkor hiána nézed végig, hogy megértsd a sztorit, akkor sem fog tetszeni az egész stílusa.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Texhnolyze nagyon jó anime! Lassan indult be szerintem is, de nagyon megéri megnézni.

RE@L

Mivel tudtommal ugyanaz a rendezõ ezért mindenképp megnézem Texhnolyze-t is majd :) Csak valahogy az összes többi anime társával, amit aztmondtam hogy feltétlen be kell pótolnom valahogy mindig csúszott tolódott elfelejtõdött :o

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Nevl

Quote from: RamizNincs sok változás, ugyanez megy tovább. :)

Magyarul zavart, hogy nem lehet mindent érteni, mert még meg nem történt dolgokra is rengeteg utalás van. Hát igen, fárasztó részeken át fejben tartani rövid jeleneteket. Az az anime a mélyvíz. De szerencsére ( :rolleyes: ) van sok "háremanime" meg debil-poénos anime, hogy a schoolgirl animékrõl ne is beszéljünk, úgyhogy biztos találsz majd neked tetszõt. :)

Igazán kedves tõled, hogy íj mértékben leereszkedsz szerény értelmi szintemhez és meglehetõsen alacsonynak vélt IQ hányadomhoz ajánlasz anime-t. Azért ha megengeded annyival kiegészíteném, hogy nekem nem az nem jön be, hogy nem lehet érteni, hogy mire utalnak, számomra maga a kidolgozása az egész felépítés idegesítõ, errõl a meglehetõsen deprimált világképrõl ne is beszéljünk...

P.S. nem is tudtam, hogy a GitS hárem film+sorozat :D
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Ramiz

Quote from: NevlIgazán kedves tõled, hogy íj mértékben leereszkedsz szerény értelmi szintemhez
Azért a nyílvesszõ mértéket már nem vállalom be...

Quote from: Nevlés meglehetõsen alacsonynak vélt IQ hányadomhoz ajánlasz anime-t.
Nem kell ahhoz hülyének lenni, hogy valaki élvezzen egy könnyed animét, ezt egy szóval sem mondtam.

Quote from: NevlAzért ha megengeded annyival kiegészíteném, hogy nekem nem az nem jön be, hogy nem lehet érteni, hogy mire utalnak, számomra maga a kidolgozása az egész felépítés idegesítõ, errõl a meglehetõsen deprimált világképrõl ne is beszéljünk...
Oké, akkor én értettem félre, hogy négy részbõl csak annyi maradt meg, hogy valaki az asztal alatt fekszik.

Quote from: NevlP.S. nem is tudtam, hogy a GitS hárem film+sorozat :D
Nem véletlen, ti. nem is az.

Member

Quote from: RamizGondolom hiányzott belõle pár szétszeletelt, meztelen csaj az elejérõl. :__devil:
Toll a füledbe, Ramiz! Nézd meg aztán rájössz, hogy már megen félrebeszélsz!

Ramiz

Quote from: MemberToll a füledbe, Ramiz! Nézd meg aztán rájössz, hogy már megen félrebeszélsz!
Ne mondjátok annyit, mert a végén még megnézem, és az mindenkinek csak rossz lenne. :ejnye:

RE@L

Quote from: RamizNe mondjátok annyit, mert a végén még megnézem, és az mindenkinek csak rossz lenne. :ejnye:

Az a baj hogy mostmár szerintem semmiképpen sem tudnál befolyásolatlan véleméynt alkotni róla hiába néznéd meg...:3x3:

Fazék

Quote from: RE@LAz a baj hogy mostmár szerintem semmiképpen sem tudnál befolyásolatlan véleméynt alkotni róla hiába néznéd meg...:3x3:
ezt a tragédiát :haha:

Member

Quote from: RamizNe mondjátok annyit, mert a végén még megnézem, és az mindenkinek csak rossz lenne. :ejnye:
Bemesélted magadnak, hogy sz@r, innentõl kezdve kritikusként tekintenél rá és nem egyszeri nézõként. Csak a hibákat vennéd észre... Vagy vannak még csodák? [mennyei fény és lány zene]

RE@L

Az a baj hogy Member te sem vagy igazán pártatlan...

Fazék

Quote from: MemberBemesélted magadnak, hogy sz@r, innentõl kezdve kritikusként tekintenél rá és nem egyszeri nézõként. Csak a hibákat vennéd észre... Vagy vannak még csodák? [mennyei fény és lány zene]
Élnek bennem halvány emlékek, a nem is oly távoli múltból, amikor még nem ilyen hangon beszéltél az Elfen Lied-rõl... :)
Szóval ha megbocsájtasz, igazán megelõlegezhetnéd másoknak is a bizalmat, miszerint csak azért mert mások mondanak neki valamit, nem aszerint ítéli meg a mûvet, hanem az alapján amit lát, amit érez.

Fazék

Quote from: MemberBemesélted magadnak, hogy sz@r, innentõl kezdve kritikusként tekintenél rá és nem egyszeri nézõként. Csak a hibákat vennéd észre... Vagy vannak még csodák? [mennyei fény és lány zene]
Élnek bennem halvány emlékek, a nem is oly távoli múltból, amikor még nem ilyen hangon beszéltél az Elfen Lied-rõl... (mintha még a legrosszabb anime-k topic-ban is fölemlegetted volna a listádon :haha: ) :)
Szóval ha megbocsájtasz, igazán megelõlegezhetnéd másoknak is a bizalmat, miszerint csak azért mert mások mondanak neki valamit, nem aszerint ítéli meg a mûvet, hanem az alapján amit lát, amit érez.

Member

Quote from: FazékÉlnek bennem halvány emlékek, a nem is oly távoli múltból, amikor még nem ilyen hangon beszéltél az Elfen Lied-rõl... (mintha még a legrosszabb anime-k topic-ban is fölemlegetted volna a listádon :haha: ) :)
Ez igaz, ott ismertem meg blarke-t, a "Legrosszabb animék rovatban" (hely be szép idõk :)). Én akkor az elsõ rész alapján szóltam le, de tudomásom szerint Ramiz még abba sem kukucskált bele, néhány negatív jellemzés és kép megtette a hatását. ([COLOR="PaleTurquoise"]Annyival megvédeném magam, hogy én láttam a GitS-t és nem a semmit osztom le, amikor a véleményem hangoztatom[/COLOR])
Ha végignézi, mint te, és azt mondja, béna, azt mondom oké (egyszer kiéltem magam katzon és blarkén, mert leamortizálzák az FMA-t, de többször nem tettem, mert minek), de lehetõleg ne. Legalább az elsõ 3-on fusson végig! (Utána úgysem tudja abbahagyni :haha: )