Fate/Stay night - SPOILERS

Started by Lazzaret, 2006-01-20, 22:07:13

Previous topic - Next topic

Prof. William

Csak nehogy Sihoru átmenjen abba a "utolsó szemét rohadék az ellen de nem ölöm meg mert én vagyok songoku" :) szindrómába...

Lazzaret

Inkább az lesz hogy Saber teszi ezt meg. Persze Shiro védelmében.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Ez is megvolt érdekes volt sok infó de semmi több na jó volt benne egy kis féltékenykedés is :)

www.arkangyalok.uw.hu

Nevl

Nem gondoltam volna, hogy saber szembeszáll Shirou akaratával... ráadásul nekem inkább úgy tûnik, hogy ez érzelmi téren egy full ilyen egyértelmû, hogy szeretek valakit/ket csak nem történik semmi beütés.
Jó lenne megszerezni valahonnan a kész sorozatot :D Nem akarok 18 hetet várni :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Prof. William

Quote from: NevlJó lenne megszerezni valahonnan a kész sorozatot :D Nem akarok 18 hetet várni :)

Egyszerû. Nyerd meg a mágusháborút, szerezd meg a Grált és kivánd azt hogy legyünk 18 héttel elõre az iõben...

Nevl

Én igazából azon gondolkodtam, hogy felvásárolom a produkciós vállaltot és megszerzem tõlük, de végülis akkor maradok a háborúnál :D
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Flaser

Quote from: Prof. WilliamEgyszerû. Nyerd meg a mágusháborút, szerezd meg a Grált és kivánd azt hogy legyünk 18 héttel elõre az iõben...

Spoiler: [COLOR="White"]Attól tartok ennak nagy "pofáraesés" lenne a vége.[/COLOR]
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Prof. William

Spoiler

[COLOR="White"]Mert?[/COLOR]

Ha arra gondolsz, hogy

Giga Spoiler

[COLOR="white"]Valószínûleg nem Sihoru nyeri a grált azt már tudom...[/COLOR]

Spoiler end.

Nevl

Spoiler:
[COLOR="White"]Lehet, hogy nem Õ nyeri de nagy szerepe lesz a végén... tuti valamelyik szerelmes kiscsaj kapja meg azt együtt akar majd lenni Shirou papával :D
[/COLOR]
(én azért kíváncsi lennék a konkrét részletekre)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lazzaret

Én nem tudom még ki fog nyerni és nem is akarom ezt a poént lelõni magamnak. De hamarosan megfog jelenni a romantikus szál is a filmben. Kiváncsi leszek erre a kövi részre miként fog lezajlani ez a harc Saber és ez az új ellen között. Meg hogy Shiro mikor fog errõl az egészrõl tudomást szerezni. Nameg erre a Sakura Rin közötti kis belsõ párharcra is. Jó kis féltékenykedés lesz még itt :)

www.arkangyalok.uw.hu

Nevl

Quote from: LazzaretÉn nem tudom még ki fog nyerni és nem is akarom ezt a poént lelõni magamnak. De hamarosan megfog jelenni a romantikus szál is a filmben. Kiváncsi leszek erre a kövi részre miként fog lezajlani ez a harc Saber és ez az új ellen között. Meg hogy Shiro mikor fog errõl az egészrõl tudomást szerezni. Nameg erre a Sakura Rin közötti kis belsõ párharcra is. Jó kis féltékenykedés lesz még itt :)

Majd meglátjuk, de az a vicces, hogy Shirou úgy tesz mintha nem is érdekelnék a nõk :) Eddig egyedül Saberre kommentált...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Flaser

Quote from: Prof. WilliamSpoiler

[COLOR="White"]Mert?[/COLOR]

Ha arra gondolsz, hogy

Giga Spoiler

[COLOR="white"]Valószínûleg nem Sihoru nyeri a grált azt már tudom...[/COLOR]

Spoiler end.

Spoiler: [COLOR="White"]A grál körül valami nem stimmel, s az elõzõ bajnokság is ezért ért lángoló véget.[/COLOR]
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Dreamcleaver

Rider egyre jobban bejön. Bár ez a "mester olyan szolgát idéz, aki hasonlít rá személyiségében" dolog meglepett, mert nekem Rider eddig nem tünt pszichónak, pláne nem a mostani rész alapján.
Emiya viszont egyre jobban bosszant. Az rendben van, hogy jószívû, de ne legyen már egy pöcs!!!! Szegény Sakura, én biza Toshakát elküldtem volna melegebb éghajlatra (elméletben, azért szívesen laknék vele ;)). Ha egy csaj ilyen nyílvánvalóan epekedik értem, akkor az a minimum, hogy nem szúrok ki vele, vagy viszonzom az érzelmeit, vagy leülök vele megbeszélni a "legyünk csak barátok" témát. Emiya meg annyit reagál,, hogy: "Még sosem látttam Sakurát ilyen irritáltnak." Vazz ember...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nevl

Quote from: DreamcleaverRider egyre jobban bejön. Bár ez a "mester olyan szolgát idéz, aki hasonlít rá személyiségében" dolog meglepett, mert nekem Rider eddig nem tünt pszichónak, pláne nem a mostani rész alapján.
Emiya viszont egyre jobban bosszant. Az rendben van, hogy jószívû, de ne legyen már egy pöcs!!!! Szegény Sakura, én biza Toshakát elküldtem volna melegebb éghajlatra (elméletben, azért szívesen laknék vele ;)). Ha egy csaj ilyen nyílvánvalóan epekedik értem, akkor az a minimum, hogy nem szúrok ki vele, vagy viszonzom az érzelmeit, vagy leülök vele megbeszélni a "legyünk csak barátok" témát. Emiya meg annyit reagál,, hogy: "Még sosem látttam Sakurát ilyen irritáltnak." Vazz ember...

Úgy tûnik ebben az animeben is hozzák azt a férfi karaktert, aki akkor se érti meg, hogy mit gondol róla egy lány ha a csaj a homlokára írja... értetlenkedés a felsõ fokon :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Flaser

Sajnos saját tapasztalatból mondom, hogy ilyesmi elõfordul.

Sakura-val meg az bonyolítja különösen az ügyet, hogy nagyon régóta ismerik egymást így a "változás" észrevehetetlen finomsággal mehetett végbe.

Lazzaret

Jól gondolom hogy azért Shinji nem is olyan jó fiú mint amiennek mutatta most magát? És amilyen rossz dumát lenyom hogy õ nem is tud varázsolni de azért egy hatalmas erejû erõmezõt létre bírt hozzni. Én már akkor leszurtam volna. Meg hogy nem õ támadta meg a Kyudó klub vezetõ csajt. Mese habbal a kis görény nagyon rejteget itt valamit.

www.arkangyalok.uw.hu

Flaser

A védõvarázst még a nevelõapja tette a házra.
Nem relyteget õ semmit - egyszerûen töketlen a kapcsolatok terén....pontosabban nem mer lépni mert fél, hogy valamelyik lánynak fájdalmat okoz.

Érdemes lesz a késõbbi önmagával összehasonlítani.....de ezt nem fogom lelõni, még ha kértek rá akkor sem. :beeee:

Prof. William

Majd kicombosodik gondolom. :)

ÉS akkor amorzó lessz, hogy a fél lánykoli meglessz neki. :ejnye:

Lythis

Nah, megkésve, de én is nekiestem, bár eddig még csak az elsõ részen vagyok túl. Az alapján tetszik, és úgy néz ki lesz olyan jó, mint vártam, habár majd meglátom (spoilereket direkt nem olvastam el - amit meg igen, az nem mondott sok újat szerencsére.).
Én az AonE sub-osat szedtem le ftp-rõl - leginkább mert kisebb (adatforgalmi korlátot szeressük ugyebár...). Szerintetek más verziót érdemesebb nézni/nagy különbségek vannak a fordítások között?

Game-rõl: insani-n csak a demo van kinn (még nem szedtem le, de majd tervezem), a teljes játékot valami másik csapat fordítja, akik láthatólag nincsenek vele még készen - torrentoldalukon nincs fenn, saját site-ot meg nem találtam részükrõl.

Más Type Moon: Tsukihime elvben le van fordítva teljesen, most lesz újraátnézve az egész vagy mifene. Melty Blood, és Melty Blood ReACT, meg act cadenza is elvben készülõben, de ezeknek nem néztem annyira utána.

Flaser

Le még nem töltöttem, de élõ torrent.

Alkyra

Quote from: FlaserLe még nem töltöttem, de élõ torrent.

Ezmi?

Prof. William

Rider mesterérõl...

Lehet hogy igaz amit a varázslásról mondott...

Ugyebár a vérvonal már kiveszett, de az elméletre meg lett tanítva. Ha ez alapján pjntosan megrajzolja a varázskört akkor mûködhet, de amikor a belsõ "Mágus" erõt kéne használni akkor nem tudna semmit sem csinálni.

Fiygeltétek Rider rakcióit? Mintha szipatizálna Emiya-val... Ez amjd jól jöhet ha meg kell tagadnia egy-két parancsot...

Más...

Emiya megtudta hogy a tempomnál él egy mester. És jé de furcsa! Egy haverja is ott él! És nem vágja azonnal, hogy nem kizárt hogy a haver mester, hamem még kérdezget is hogy nem észleltél valami furcsát?
Ilyen egy naív mágust vazze...

Dreamcleaver

Quote from: Prof. WilliamEmiya megtudta hogy a tempomnál él egy mester. És jé de furcsa! Egy haverja is ott él! És nem vágja azonnal, hogy nem kizárt hogy a haver mester, hamem még kérdezget is hogy nem észleltél valami furcsát?
Ilyen egy naív mágust vazze...

Azé ha a végén kiderülne, hogy mind a hét mester Emiya valamely barátja, ismerõse, családtagja, volt szeretõje, macskája, kutyája..akor az elég elcsépelt lenne. Mellesleg meg ha jól emlékeszem mondták, hogy valami szellemrõl vagy boszorkányról van szó, nõnemû az egyén. Emiya haverja meg nem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

Én már készítem magam a nagy sokkra ha majd kiderülne hogy Tigris sensei is mágus. :)

Dreamcleaver

Ep 9 Eclipse verzió. A point-black nekem most nem jött be, szóval itt az animeyume link:

Xvid avi:
http://www.animeyume.org/download.php/torrents/22447/22447.torrent

h264:
http://www.animeyume.org/download.php/torrents/22446/22446.torrent

EDIT:
Na megnéztem. Jó kis rész. A sztori nem sokat halad elõre, fõleg csata. Emiya megint hozza szokásos színvonalát. Konfrontálódik is Saberrel, aminek a végén érdekes eredménye lesz. A kövi rész bemutatója alapján a sorozat le sem tagadhatja, hogy h-game alapokon nyugszik. Csak annyit mondok: háááááááreeeeeem!!! :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverCsak annyit mondok: háááááááreeeeeem!!! :D

Hmm...:) A hárem vonalat viszik végig? Nehogymár.XD
Saber vonala aranyosabb.^^

Nimlot

Háj all! Most kezdtem nézni az animét. Naggyon jóóó:whoah:
Olvastam hogy készült belöle játék. A kérdésem az lenne hogy mire készült? és be lehet e valahonnan szerezni angol , vagy magyar felirattal.
"Being too kind is also... cruel!"

Alkyra

Quote from: NimlotHáj all! Most kezdtem nézni az animét. Naggyon jóóó:whoah:
Olvastam hogy készült belöle játék. A kérdésem az lenne hogy mire készült? és be lehet e valahonnan szerezni angol , vagy magyar felirattal.

//www.insani.org

Pcre. "H-Game"(olvasós rpgszerûség).
Magyar felíratról ne is álmodozz az ilyen játékoknál. Eléggé nagy szenvedés az, hogy vlk lefordítsa angolra.