Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Xipe

Gunslinger class lesz?
kivancsi vagyok milyen lehet.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

NLZ

Egy darabig még nem. Talán egy hónap múlva, ha menni fog rendesen.
[reserved]

Xipe

ertem.
valamit tudsz mondani rola, hogy milyen is?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

thrall

itt vannak az infók az új kasztokról, és itt pedig az, hogy miket editáltak rajtuk

Xipe

_(๏̯͡๏)_

NLZ

itt meg megnézheted, hogy épp hogy áll az emulálása. :)
[reserved]

Alkyra

Leírná nekem vlk az új kasztokat?
Mármint errõl a Gunslingerrõl én még nem is hallottam(utoljára vlm Teakwon girl/boy volt az új kaszt...de az vagy egy éve volt márXD)

NLZ

Rakd a bankba, s akkor nem fogják látni. :)
[reserved]

thrall

SeeD a 10 milkás sz.tem én voltam, me a többi (300 milka) a bank-ban van, és csak mint költõpénz van annyi nálam (bár lehet, hogy már csak 9 milka az idézgetések miatt)

Xipe

nem akartok hozzamvagni par milliot?
_(๏̯͡๏)_

thrall

ha Lizard-os vagy, adhatok (más nevében nem beszélek) vagy 1 milkát , de elfogadok wanderer card-ot érte

Xipe

Quote from: thrallha Lizard-os vagy, adhatok (más nevében nem beszélek) vagy 1 milkát , de elfogadok wanderer card-ot érte

FateRO
_(๏̯͡๏)_

thrall

Seed is, meg én is LizardRO-zunk, más még csóró és nemad XD

Rounin

Ha ragnahuznál, adnék 1,5milliárdot Xipe. Csak aztán vennél belõle pár gyógypotit és kész :P

Xipe

Quote from: RouninHa ragnahuznál, adnék 1,5milliárdot Xipe. Csak aztán vennél belõle pár gyógypotit és kész :P

most is csak Thiefs clothes-re kellet volna meg meg egy-ket aprosagra.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipemost is csak Thiefs clothes-re kellet volna meg meg egy-ket aprosagra.

Háhüm... arra nem kell pár milka. Hm..na jó, megnézem, mennyit tudok felszabadítani ;P

Xipe

Quote from: RouninHáhüm... arra nem kell pár milka. Hm..na jó, megnézem, mennyit tudok felszabadítani ;P

unalmamban meg duhomben elkezdtem egy swordsman-t tegnap.
csak aztan rajottem hogy hulyeseg volt.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: White SeeDNah berakták a tõzsdét.
Nagy hülyeség volt.
Majd szólok nekik hogy szedjék ki mert úgy járnak mint ragnahu.
jó, a nép csóró. De nekem még van kb 1 milliárdom, szal ha azt most berakom (Amihez baromira nincs kedvem mert egyszerre csak 1 milla részvényt lehet berakni) akkor totális gazdasági válságot tudok okozni én egyedûl is:D
SeeD legyünk mi a két vilghatalom! Vagy Don Rinoa, és Don Helsing és jó XD

thrall

Quote from: White SeeDÉn is úgy gondoltam:D

De ha bentmarad a tõzsde egyedûl is tudok válságot okozni.
Ma reggel 5 millámból csináltam 130-at délutánra...
Szal nagyon ki kéne szedni. De tényleg.
ha még bennvan, akkor berakok egy kicsit a zsebpénzembõl (a 300 meg kamatozgasson magának a bankomba, az legalább biztos XD)

NLZ

A tõzsde akkor lesz igazán vidám, amikor szerver verzió frissítés lesz. :) Ha sikerül felmenned az elsõ órában, akkor minden részvény 1 és 10 között lesz. De ugye vágjátok hogy kell tõzsdézni? Mindig a legolcsóbból kell venni, mert az adja a legnagyobb hozamot. Jahm, meg sztem vegyetek pár ezer Witherless Rose-t, vagy Blue Potit, hátha pénz reset lesz. :D
[reserved]

thrall

Seed b+ elrontod a játékom, ezé adod ide wanderer card-ot nekem!!!!!!! nemigaz, hogy mindent kivetetsz amibõl pénzt tudok csináltatni, mindjárt bannolak serverrõl, meg forumról.. lefogadoma te lelkeden szárad az, hogy az acid bottle már csa 10 zeny!!!!!!!!!

Darkstar

Ha vannak lábnyomok, akkor nem tunnel drive-ban megy, hanem stealth-ben (Ha úgy tetszik Chase Walk - Stalki skill), amíbõl nem szedi ki se sight, se ruwatch se detect. (Tulképp felceríthetetlen cloack, csak az AoE-s támadóskillek mutatják meg)

Más: Nolzi, Ambrosián rajtad meg Trysten kívül kik lesznek a GMek? (Ha kell, szívesen segítek :D) Valamint ugye a boszik visszakerülnek CT lvl4re? (Meg a többi táphely is rendezve lesz :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Chase walkot asszem a maya purple card is mutatja, legalábbis Rurouni erõsen szentségel miatta ;)

Darkstar

Quote from: White SeeDÉn végre a szervercímre lennék kívnácsi meg a kliensre:)
Hivatalosan -még- nem fut, configolni kell elõbb. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

ChaseWalk ellen egyszerûen odanyomsz egy aoe sebzést (pl sg), hisz látod a lábnyomát, ráadásul 90% walk speeden van max szinten. De nehogymár egy 2v6 -ot woe-nak csúfolj. :) 20 fõ alatt nincs woe :3x3: :)  
Darkstar, köszi a gm-i ajánlatot, már ígyis kaptunk rengeteget. :D  Boszik meg máshogy lesznek, majd meglátod. :)  
Klienst majd lesz pár napon belül, szerver címe meg ugyanaz, mint a fatero-nak, csak a port 1-el több. :)
Szerverinfó meg itten van. :)
[reserved]

Xipe

most mi van a FateRO-val?
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Quote from: Xipemost mi van a FateRO-val?
Nemtudom, de se az oldal, se a fórum nem elérhetõ. :(

Quote from: White SeeDNah egy vidám kép:
Melyik címe legyen hozzá?
hmm... talán a The power of the Creator:D

az a sárga szám ott egyetlen ütésem eredménye:D
Nemrossz, de az én maxomnál majdnem 50k-val kevesebb. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

hogy te miket irogatsz a gyikro forumon whiteseed.
_(๏̯͡๏)_

Darkstar

Quote from: White SeeDNa igen, csakhogy én ezt bármilyen élõlényen tudom produkálni és nem csak azon ami érzékeny rá:p
Ez van. :D Honnan van Balmungod?
Quote from: White SeeDAmúgy a supernovicéból mi lesz 99 után?
Semmi. Nem fejlõdik tovább.

Mért nincs szerver??
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん