Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Kono

Váááá, milyen buláj és hol? Fenébe....kár hogy ilyenekre én nemigazán tudok eljutni :,( Pedig szívesen mennék...

(Főleg hogy ha Saori is megy :p)
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kono

Ja és...

Hmm, jrock...Siam Shade, L'arc~en~Ciel.... Hameg populárisabb irányzat, akkor Hamasaki Ayumi, Zone, V6, Smap ilyesmi.... Meg a legújabb kedvencem Toshinobu Kubota ^^ Most hirtelen ezek, de elég sok van olyan, akitöl pár számot szeressek ^^

faxmactor

Well, akkor tehat fenn wan a [ZX] Witch Hunter Robin rip 01-05-ig (ennyi jelent meg eddig ;) )

CHRONOS: lehet tesztelni :hehe:
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

Chronos

QuoteOriginally posted by faxmactor
Well, akkor tehat fenn wan a [ZX] Witch Hunter Robin rip 01-05-ig (ennyi jelent meg eddig ;) )

CHRONOS: lehet tesztelni :hehe:
Már teszteltem és ZX-ben kellemeset csalódtam, idáig ez a legjobb minőségű release-ük...;) (bár az MX szintjét még mindig nem éri el, de ez már csak filterbeállítások kérdése)
Szóval meg vagyok elégedve velük...:jee:

CHRONOS

StabWest

Én inkább jrock-os vagyok. Nagyobb kedvenceim: L'Arc~en~Ciel, Penicillin, Malice Mizer. De elhallgatom még a Nookicky-t, a Moi dix Mois-t, a Noir Fleurir-t, Lareine-t, Siam Shade-et, Klaha-t, Aliene Ma'riage-t, Madeth Gray'll-t, a La'Mule-t a, Luna Sea-t, a Dir en Grey-t, Hyde-ot... Gackt-nek is van pár jó dala...
Sajnos, ilyen jellegű buliban még nem voltam.
Pár dal:
Laruku - Blurry Eyes (klasszikus:) ), Loreley, Route 666, Kasou, Finale, Shutting from the sky, Shinshoku--Lose Control... sok jó daluk van.
Penicillin (Hakuei-nek elég érdekes hangja van): Romance:cool: , Dead or alive, Hanazono kinema, Yojigen driver, Crash, Saphire Android no yume ~Juliet II~, Nice in lip+l...
Malice Mizer: Illuminati, Syunikiss ~Nido me no aito~, Gensou Rakuen, Beast of blood, Ju te veux, Shiroi hada ni kuruu ai to kanashimi no rondo (nagyon szép dal)...
Noir Fleurir: Giniru basha
Nookicky: A whistle without shape
Luna Sea: Rosier, Time is dead, Storm...
Szóval túl hosszú listám lenne:) .

.Attila

Leszedtem a animemusicvideos.org -ról a [Koop] Euphoria (HR) AMV-t. Profi munka, az tény, az effektek szépek, a vágások nagyon jók, kellemes zene stb. Bár nekem annyira nem jött be, a zene nem a stílusom igazából. Mindenesetre listavezető a honlapon.

Kérdés: felrakjam az ftp-re?

Chronos

QuoteOriginally posted by Trivi
Leszedtem a animemusicvideos.org -ról a [Koop] Euphoria (HR) AMV-t. Profi munka, az tény, az effektek szépek, a vágások nagyon jók, kellemes zene stb. Bár nekem annyira nem jött be, a zene nem a stílusom igazából. Mindenesetre listavezető a honlapon.

Kérdés: felrakjam az ftp-re?
Hát ha profi munka akkor egyértelmű...;)

CHRONOS

Saori

QuoteOriginally posted by Baldy
Helyes! Akkor legalább van most egy táncpartnerem :D
Majd szólok akkor, mikor lesz buli. Általában szombaton szokott lenni.

Hát nem épp táncpartnernek jelentkeztem, de egye kutya! ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

deyo

Néztem a Read or Die TV változatát és jelenleg vagy 3-féle változat keverékeként van fennt a USTeam-en... én most elkezdtem az AonE változatot szedni bt-ről... azt kérdezném, hogy a 3 változat közül melyiket preferáljuk? (esetleg egy negyediket?):-))
Mert ha vmelyik jobb, akkor nem szedem tovább az AonE-os változatot, ha viszont ez a legjobb, akkor feltölthetem ezt a változatot:-))
Remélem nem bonyolítottam nagyon el a dolgot:-))

Zelmor

Wizzu-s Haibane Renmei DVD rippet szedem éppen. Szerveren csak valami nagyon ratyi változat van fent, és érdekelne, hogy feltöltsem-e ha lejött  a teljes sorozat?

Chronos

Sokan kérték már itt a fórumban a Gundam Wing-et jó minőségben...:)
Nos végre rátaláltam...;)
Úgyhogy ezentúl minden hétköznap fel fog menni 4 rész...:)

Ezek amúgy Dual Audio-s DVDRipek az Anime-Legion [A-L]-tól...
Az [A-L]-ról annyit érdemes tudni, hogy a Dream Anime nevű DVDRipper csapat pár tagja is részt vesz a kódolásokban, úgyhogy a minőségben sem lesz hiány...:D
Ja, és mellesleg ugyanaz az ember kódolta ezeket, mint aki a Dream-Anime-seket is, tehát a két rip között nincs különbség...;)
Egyelőre a 30.részig készítették el, de hamarosan tovább rippelik...:)

+Fog még jönni a Gundam Wing feltöltése után egy másik anime is az Anime Legion-tól, de inkább legyen meglepetés...:p

ui: az sfv fájlt csak akkor töltöm fel, ha fent lesz az első 20 rész...

CHRONOS

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

QuoteOriginally posted by Chronos
Hát ha profi munka akkor egyértelmű...;)

CHRONOS

Már megy is fel :)

Venom

Kérdés: Yu-Yu-Hakusho és Inu Yasha újabb részek mikor várhatóak?

YuYu-ból legutolsó a 66-ik, Inu Yasha-ból a 132-ik, már ami fenn van a szerveren. :)

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

zsozso

QuoteOriginally posted by Venom
Kérdés: Yu-Yu-Hakusho és Inu Yasha újabb részek mikor várhatóak?

YuYu-ból legutolsó a 66-ik, Inu Yasha-ból a 132-ik, már ami fenn van a szerveren. :)

Venom

Logikus.
Mikor kiadjak :)
Death is the only redemption

.Attila

Jé, előbb érkezett a válasz, mint a kérdés. zsozso a gondolatolvasó... méghozzá jó távolról ;)

edit: mégsem, csak rendkívül gyors, mert venom duplaüzenete közé hirtelen benyomta a sajátját.

.Attila

Nos tehát felkerült a [Koop] Euphoria (HR) AMV, amint zsozso átrakja, már le is lehet tölteni. Még egyszer: Az animemusicvideos.org -on 1. a toplistán, megelőzve az Odorikuruu-t, bár ezzel én nem értek egyet, mindenesetre tényleg profi munka, és a video kíváló minőségű.

Baldy

QuoteOriginally posted by Saori
Hát nem épp táncpartnernek jelentkeztem, de egye kutya! ;)

Játszópajtásnak inkább? ;)
Na jó, nem szemétkedem :)

StabWest nyugodtan ird szerintem a listád, reklámozd kicsit a kedvenceid. Nekem nincs sok időm ismeretlen számok meghallgatásával próbálkozni, ezért lenne jó pár jó számnak az ajánlása...

Kono: stipi stopi, Saori már az enyém  :D :hehe:

na amugy a buliról egy kis info: Sound of Japan
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

StabWest nyugodtan ird szerintem a listád, reklámozd kicsit a kedvenceid. Nekem nincs sok időm ismeretlen számok meghallgatásával próbálkozni, ezért lenne jó pár jó számnak az ajánlása...
:hopp: Kiélhetem magam:) !
Hmm... Mik vannak még?
Aliene Ma'riage - Tsumi to batsu ( Suterareta kioku)
Noir Fleurir - At sky
Madeth Gray'll - Opera gi no higeki, Lucifer
Klaha - Märchen, Scape ~with transparent wing~ (nem éppen rock, de kellemes hallgatnivaló)
Moi dix Mois - Solitude, Front et baiser (csak a dobolás kicsit túlzás)
A GLAY-t kihagytam az előző postból: Winter, again (lírai dal), Yuumaku, Mermaid, Shitto (Kurid Phantom mix), Viva viva viva, Rock icon, Itsuka, Shutter speed, Believe in fate, All standard is you
Luna Sea - Mother (lírai dal), Dejavu, Wish, Blue Trancparency, Desire
Penicillin - New future, For Beautiful Mad Human Life, R-taisen, Risou no shita, Raisen Kaidan
Hakuei - Double love shock
Laruku (még egy kis adalék) - And she said, Honey, Shout at the devil, Promised land, Trick, Get out from the shell, The nepenthes, Love flies, Stay away, It's the end,  Spirit dreams inside, Ready steady go (végre, egy új dal:) )
Hyde - Evergreen, Shallow sleep, The Cape of storms (kicsit lágy Hyde dalok), Hello, The other side, Horizon (bekeményített Hyde)
Blam Honey - Deep hole (erős indusztriális beütés)
La'Mule - Knife, Curse
Siam Shade - Passion
Jyakura - Sonzai
Gackt - Lust for blood, White eyes, Mind forest, Last song, Lu:na
Nookicky - Prostration, Sarasa, Scorching lukewarm time, Frog king (elvont zenekar)
Lareine - Death piano, Bara wa Utsukushiku Chiru (Lady Oscar nyitódalának feldolgozása), Suna no shiro de nemuru koibito
Dir en Grey - Umbrella
Egyelőre, ennyi. Még nekem is sok fehér folt van a térképen:) .

Baldy

Semmi gond :)
Igy legalább most lesz mit letöltenem a közeljövőben :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

StabWest

Semmi gond :)
Igy legalább most lesz mit letöltenem a közeljövőben :D
:) Csak aztán nehogy kiszaladj a szobából az első dal meghallgatása után;) !
Milyen együtteseket szeretsz?

Baldy

QuoteOriginally posted by StabWest
:) Csak aztán nehogy kiszaladj a szobából az első dal meghallgatása után;) !
Milyen együtteseket szeretsz?

Eddig csak Britney Spears volt az egyetlen, amitől rosszul lettem :D

StabWest

:) Klipeket és koncerteket is szeretek gyűjteni. Pl. a Malice Mizer Merveilles L'escape (koncert) nagyon jó (nagy színpad, kosztümök és ami a lényeg, klassz zene). De a Laruku Realive is egy pergős buli. Meg ott a 95-ös Luna Sea, a Siam Shade (csak nem tudom melyik-de valószínűleg, mindegyik bulijuk jó) + Dir en Grey Final 2003 5Ugly Kindom :whoah: ...

Venom

QuoteOriginally posted by Trivi
Jé, előbb érkezett a válasz, mint a kérdés. zsozso a gondolatolvasó... méghozzá jó távolról ;)

edit: mégsem, csak rendkívül gyors, mert venom duplaüzenete közé hirtelen benyomta a sajátját.

Hehehe, izé, véletlenül lett dupla, részben türelmetlenségem gyümölcse. :)

Zsozso: Oké, várom, de kezdek kifogyni a nézhető animékből. :) Arigato.

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Kono

Játszópajtásnak inkább? ;)
Na jó, nem szemétkedem :)

Kono: stipi stopi, Saori már az enyém  :D :hehe:

KHM! ^^" Hidd el én már előbb le stopiztam, bár táncolni nemtudnék asszem... Egyébként is olyan félreérthető vagy :D Ő NEM a tiéd :p

Zodd

Felekrült a Ranma S6 9-16 ig AX féle mkv dvd ripp és fojtatódik a ranma S7 17-25 el nemsokára :)
:bsd:

Saori

KHM...szeretném én eldnteni kié vagyok ..ha lehet ;)
De egy táncban benne vagyok ;)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

zsozso

QuoteOriginally posted by Venom
Hehehe, izé, véletlenül lett dupla, részben türelmetlenségem gyümölcse. :)

Zsozso: Oké, várom, de kezdek kifogyni a nézhető animékből. :) Arigato.

Venom

Sztem van eleg fent keresgelj :)
Death is the only redemption

.Attila

QuoteOriginally posted by Zodd
Felekrült a Ranma S6 9-16 ig AX féle mkv dvd ripp és fojtatódik a ranma S7 17-25 el nemsokára :)

Oh, happy day! Végre folytathatom a Ranma-t, csak az a baj, hogy közben elkezdtem a Trigun-t, asszem előbb ezt fejezem be.

Michi

Please vki tegye fel a Get Backers utolsó, 49.-ik részét!
All those beautiful people
I want to have them all
All those porcelain models
If only i could make them fall