Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Angellore on 2006-10-25, 20:34:03
:oops:  :D

Én próbálok aktívkodni.:) :hopp:

Nem az a mérce :lazza:

Angellore

Quote from: Rounin on 2006-10-25, 20:45:33
Quote from: Angellore on 2006-10-25, 20:34:03
:oops:  :D

Én próbálok aktívkodni.:) :hopp:

Nem az a mérce :lazza:

Most mit tegyek, ha rámjön a szocializálódási vágy? :confused:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Rounin

Quote from: Angellore on 2006-10-25, 20:53:31

Éld ki :D

Bruce

Quote from: Angellore on 2006-10-25, 20:53:31

Néha rám is rámtör... ilyenkor elvonulok egy sarokba és megvárom míg elmúlik :redface:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: Bruce on 2006-10-25, 20:56:18
Néha rám is rámtör... ilyenkor elvonulok egy sarokba és megvárom míg elmúlik :redface:

:ejj: Hogy lesz így kicsi Bruce? :angyali:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bruce

Quote from: Rounin on 2006-10-25, 20:58:01
Quote from: Bruce on 2006-10-25, 20:56:18

:ejj: Hogy lesz így kicsi Bruce? :angyali:
Surprise Sex? :__devil: Amúgy meg... szegény világnak egy is sok :D

Rounin

Quote from: Bruce on 2006-10-25, 21:00:48
Surprise Sex? :__devil:

Változatosság kedvéért most kekszbe fulladok tea helyett :D

QuoteAmúgy meg... szegény világnak egy is sok :D

Ezt majd a világ eldönti, oké? :ejj: :ejnye:

Selmo

Quote from: Rounin on 2006-10-25, 21:01:51
Változatosság kedvéért most kekszbe fulladok tea helyett :D
Te keresed a bajt, nem a monitor előtt kéne enni. :D
A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Selmo on 2006-10-25, 21:13:34

Nem titeket olvasva kellene... :angyali:
Na mindegy, túl vagyunk ezen. Érdekes viszont, hogy a megfázásom csak ebben a szobában kap erőre. Kilépve innen nagyságrendekkel jobb - egyáltalán nem, vagy csak alig köhögök. O_o

Yakumo

Quote from: Rounin on 2006-10-25, 21:17:31
Quote from: Selmo on 2006-10-25, 21:13:34

Na mindegy, túl vagyunk ezen. Érdekes viszont, hogy a megfázásom csak ebben a szobában kap erőre. Kilépve innen nagyságrendekkel jobb - egyáltalán nem, vagy csak alig köhögök. O_o
Dust?

Bruce

Az nem megfázás, szobaallergia. Vagy albiallergia. Vagy miránk. Az se kizárt.

Rounin

Quote from: Yakumo on 2006-10-25, 21:20:17Dust?

Kizárt, megfázásos köhögés, valamint nagyságrendekkel nagyobb por van munkahelyemen. (brutális, hogy a papír hogy tud porzani)

Bruce: Allegia? Fura lenne :D Sőt... áh..kizárt. Meglátjuk. Vagyis majd. o.o

Kuroi Tenshi

Érdekes viszont, hogy a megfázásom csak ebben a szobában kap erőre. Kilépve innen nagyságrendekkel jobb - egyáltalán nem, vagy csak alig köhögök. O_o
Gyógykezelés: minél távolabb a számítógéptől és a usteam fórumtól? ;)

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-25, 21:31:38
Gyógykezelés: minél távolabb a számítógéptől és a usteam fórumtól? ;)

Mögöttes szándékot érzek :angyali: Ergo maradok. :3x3: Egy az élet, egy a fórum - az én legnagyobb nyomorom :)

Rím megvolt, spuri aludni :)

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: Raggie on 2006-10-25, 17:09:49
Quote from: Kvikveg on 2006-10-25, 17:08:38
Latom Raggie-pozitiv postjaid vannak. XD
Ezt most vegyem célzásnak?! :rolleyes: :D :D :D
Argh, Ramizra gondoltam.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Kilépve innen nagyságrendekkel jobb - egyáltalán nem, vagy csak alig köhögök. O_o
a kóla láttára heves "whore" és "slut" jelzőkkel dobálózva viszont egész tűrhetően ment az a köhögés :D

Zsiga

[spoiler=Nem politika, de azért inkább ne nézd meg ha nem érdekel.]
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-25, 16:36:24
Hát... ha nagy felületet akarnának, akkor nem gömb alakú lenne. És ha kevésbé veszélyeset, akkor nem
ilyen keményet. Tudom, kinetikai energia, lendület, hatótáv meg minden, de ezeket úgyis csak közelre
használják.
Fegyvere meg változó. Van normál lőszerből is gumi (pl Közel-Keleten 223-asokat is használnak gyakran).
Ha nézted a felvételeket, elég sok fejsérült volt. Volt ott vétlen bácsi is a kórházban, aki metrómegállóból
kijött, erre nyakonlőtték. Mázlija volt, hogy túlélte.
Szerinted egy rugalmas gumigömb milyen felületen érintkezik a célpont testével? Szerintem összelapul, és majdnem a gömb átmérőjével megegyező kör-felületen adja le az energiája jelentős részét.
Fegyverre nem is írtam hogy nem lehet más, csak én ilyet láttam tegnap a rohamrendőr kezében. Közel-Kelettel inkább ne példálózz, mert annak csúnya vége lenne ha az izraeli rendőrségtől venne leckéket a budapesti... (Fotóriporter ismerősöm volt kinti tudósítója asszem az MTI-nek, nem egyszer verték véresre mert pl. pár centit átlógott a kordonon a teleobjektívje vége. Pedig hivatásos sajtós mellényben volt, engedéllyel.)
A bácsit meg sajnálom, de nem tudok erre mit mondani csak annyit hogy szívás. Rossz helyen rossz időben, mással is megtörtént már.

Célzott lövés téma: Nemtom próbáltál-e már huzagolatlan csövű fegyverből gömb alakú lövedékkel célzott lövést leadni. Én igen, van vizsgám sörétes vadászpuskára. Nem egyszerű vele pontosan lőni már 15-20 méterre se (agyaggalamb), pedig ott nem egy nagy hanem 20-30 kis lövedéked van... ;) Hidd el hogy nem direkt fejlövéseket akarnak osztogatni, de ha nem hiszed menj ki a Térre és beszélgess el néhány rendőrrel, 10 perc után rá fogsz te is jönni hogy ugyanolyan emberek mint te vagy én, a dolgukat végzik, és nem élvezik hogy véresre verhetnek meg fejbelőhetnek pár nyugdíjast aki "nem tudott elfutni".

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-25, 16:47:36
A felvételek célzott lövéseket is mutattak, és a beszámolók is erről szóltak.
A felvételen azt látod hogy a rendőr a szeméhez emeli a puskát, céloz és lő. Azt nem látod hogy mire céloz.
A beszámolók meg erősen a no comment kategóriába esnek sajnos. Tegnap este valaki a Prohardver! poltopicjába belinkelt egy asszem a kuruc.info-ról származó hírt, amiben arról írtak hogy a koraesti Kossuth téri oszlatáson (ahol ott álltam a rendőrök mögött és mindent láttam a saját szememmel) hogy rugdostak meg embereket, meg hogy lökdösték be őket a metróba, stb. Az a szomorú hogy van aki ezt el is hiszi, pedig egyszerűen hazugság.

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-10-25, 16:58:33
A molotov-koktélok estefelé kerültek elő; a gumilövedék meg kora délután (talán
már reggel is?). Akció - reakció. Csak most a brutálkodást nem a tüntetők kezdték.
Lehet én emlékszem rosszul, de mintha az MTV-nél került volna elő először a molotov-koktél, amikor hozzávágtak egyet a vízágyú szélvédőjéhez. Annyiban igazad van, hogy már ott és akkor elő kellett volna szedni a gumilövedékeket, nem csak később amikor az emberekben már az a hamis hit él hogy a rendőrség egy csapat töketlen lúzer akik úgyse tudnak semmit tenni.[/spoiler]

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2006-10-25, 22:09:58
... [/spoiler]
Azt hiszem ezt felesleges kommentálni.  :tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2006-10-25, 22:28:50
Quote from: Zsiga on 2006-10-25, 22:09:58
... [/spoiler]
Azt hiszem ezt felesleges kommentálni.  :tezsvir:
En nem igazan :tezsvir:, de ha kommentalunk, megint politika lesz belole.
[spoiler=ami nem politika]Ha MTVnel brutalok a tuntetok, az nem jogositja fel a rendorseget indokolatlanul brutal reakciokra egy kesobbi tuntetesen.[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Nemtudom, én most sem csupa békés tüntetőt láttam. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2006-10-25, 22:36:24[spoiler=ami nem politika]Ha MTVnel brutalok a tuntetok, az nem jogositja fel a rendorseget indokolatlanul brutal reakciokra egy kesobbi tuntetesen.[/spoiler]
hmm
[spoiler=nem tudom megítélni mennyire politika vagy sem]ki beszél az mtv-ről? kb tudod, hogy miket találtak a Kossuth téren ottmaradó demonstrálóknál?
Quote from: NSZa demonstrálók által elfoglalt területen közbiztonságra veszélyes, emberi élet kioltására alkalmas eszközök sorát foglalta le a rendőrség: számtalan egyforma zoknit, amelyekbe összetört, glicerinnel átitatott faszenet töltöttek (ami benzinnel "első osztályú" gyújtóbombaként szolgálhatott volna), késeket, különféle ütő-szúró-vágó szerszámokat, csavaranyák kilövésére is alkalmas csúzlit, a hozzá való "lövedékkel" együtt
szted mit akar csinálni az az ember, aki így felkészülve tartózkodik egy demonstráción?[/spoiler]

szerk: kár hogy megint ez a téma (bár tényleg politikamentes nagyjából...), és hogy nem bírom ki, hogy ne szálljak be, csak ez olyan tipikus "bosszankodós" téma, nem hiszem hogy bárki is jól érezné magát a végére... (azokon kívül persze, akik csak röhögnek az egészen :))

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2006-10-25, 22:44:15
Quote from: Kvikveg on 2006-10-25, 22:36:24[spoiler=ami nem politika]Ha MTVnel brutalok a tuntetok, az nem jogositja fel a rendorseget indokolatlanul brutal reakciokra egy kesobbi tuntetesen.[/spoiler]
hmm
[spoiler=nem tudom megítélni mennyire politika vagy sem]ki beszél az mtv-ről? kb tudod, hogy miket találtak a Kossuth téren ottmaradó demonstrálóknál?
Quote from: NSZa demonstrálók által elfoglalt területen közbiztonságra veszélyes, emberi élet kioltására alkalmas eszközök sorát foglalta le a rendőrség: számtalan egyforma zoknit, amelyekbe összetört, glicerinnel átitatott faszenet töltöttek (ami benzinnel "első osztályú" gyújtóbombaként szolgálhatott volna), késeket, különféle ütő-szúró-vágó szerszámokat, csavaranyák kilövésére is alkalmas csúzlit, a hozzá való "lövedékkel" együtt
szted mit akar csinálni az az ember, aki így felkészülve tartózkodik egy demonstráción?[/spoiler]

szerk: kár hogy megint ez a téma (bár tényleg politikamentes nagyjából...), és hogy nem bírom ki, hogy ne szálljak be, csak ez olyan tipikus "bosszankodós" téma, nem hiszem hogy bárki is jól érezné magát a végére... (azokon kívül persze, akik csak röhögnek az egészen :))
[spoiler]Ha kokteloznak -> rendorseg beszall a bunyoba, es a dobalokat leallitja, ok. Csak tobb helyrol inkabb azt lehetett hallani, hogy finoman szolva nem eppen ez volt.
A zoknis cuccrol hol van valami?
Engem az dobbentett le, amikor foldon hevero emberbe belerugtak a rendorok. :eek:[/spoiler]
Na szerintem most hagyjuk abba.

RE@L

Légyszíves én azt bírom hogy úgy ítéltek meg valamit ahogy a média adta. Soha se kétkedtek semmiben. Szerintetek objektív és tényközlő a média? Hiába van sajtószabadság ha nekem az az érdekem hogy manci néni fingása kerüljön a hírekbe akkor az fog be kerülni, nem az hogy Józsi bácsi megtanult a rotációs kapával földet mozgatni.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Yakumo

Ebben egyetértek. Hogy abba kéne hagyni talán.

Nakedape

én speciel, néztem hírtvt, mtvt, kerekedelmit, olvastam fórumot (itt :D )indexet, kevés origót. nol.hu-t kevés mno.hut s mho.hut, kuruc.info-t, hungary.indymedia.org-ot, aztán most  rakhatom össze h mi is történt...:):)

ide nekem józsi bácsit és a rotációs kapát :smile:

ui:természetesen az események maguk semilyen szemszögből sem " :) "-ak, de remélem értitek a kihelyezettek nem erre vonatkoztak
peace

személyesen meg biztos nem megyek ilyen helyekre, mert mikor 24.én 13:00körül a metró aluljárót kerezteztem a maradék könnygáztól alig találtam ki, szóóval gyííík vagyok.. nincs mit tenni
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2006-10-25, 23:16:18
én speciel, néztem hírtvt, mtvt, kerekedelmit, olvastam fórumot (itt :D )indexet, kevés origót. nol.hu-t kevés mno.hut s mho.hut, kuruc.infoz, hungary.indymedia.org-ot, aztán most  rakhatom össze h mi is történt...:):)

ide nekem józsi bácsit és a rotációs kapát :smile:

ui:természetesen az események maguk semilyen szemszögből sem " :) "-ak, de remélem értitek a kihelyezettek nem erre vonatkoztak
peace

személyesen meg biztos nem megyek ilyen helyekre, mert mikor 24.én 13:00körül a metró aluljárót kerezteztem a maradék könnygáztól alig találtam ki, szóóval gyííík vagyok.. nincs mit tenni
:D

RE@L

Nakadepe! Te nagyon nagy arc vagy! Komolyan néha ámulok a hozzászólásaidon :) Egyszer 1 sört tényleg meg szeretnék inni veled!!! Amúgy, tudom sokan elfogultnak tartotok. Lehet az is vagyok, de én speciel nagyon nem szeretem ha megvezetnek és egyszerűen nincs olyan hivatalos hírforrás, média ami ne lenne elfogult... és ne hagynának ki dolgokat vagy hoznának előtérbe dolgokat. Akár a lényegről is teljesen el tudják terelni a beszédet, csúsztatnak rendesen és megmondják hogy mit gondoljunk és hogyan gondoljuk.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

kisvirag

aki bármit elhisz a magyar médiának, jól meg is érdemli.
sajnos a médiaetika az egy olyan dolog, amit bár tanitanak két félévet az egyetemen, mire az ember bekerül (már ha diplomásként kerül be, nem csak szakvizsgával, vagy még azzal sem) elfelejti. szerintem már vizsga után is.
nagyon szép, és nagyon jó, de ha betartanák, a média éhenhalna.
mondjuk ez így nem igaz. észrevételem szerint nyugaton, meg amerikában valamivel jobb a helyzet. ott sem tartják be, de legalább nem ennyire durván szegik meg.

Havas is arról beszélt nekünk, hogy nem szabad eladni a lelkünket (bagoly mondja verébnek), meg kell őrizni az objektivitásra való törekvést (mert az objektivitás mint olyan (legalábbis a médiában) nem létezik). mondott egy példát is. akkoriban Izraelben, vagy valahol a közel keleten voltak talán "zavargások", harcok. de az is lehet, hogy itt a szomszédban, arra már nem emlékszem. az egyik kedves kereskedelmi televizio leküldte egy tudositóját, hogy készitsen arról tudósitást, hogy az emberek rettegnek, meg félnek, meg pánikolnak. a hölgy közölte, hogy dehát nincs igy, nincs anyag. kirugták, majd az utóda megcsinálta az anyagot. erről ennyit.
az, hogy mit kommunikál le a média, attól függ, merre húz a "szíve". az egyiknél a rendőrök, a másiknál a tüntetők lesz a fekete bárány, és még a kint levők zöme sem lehet birtokában az igazságnak, mert elfogult előítéletei és sztereotipiái vannak az egyik vagy másik oldallal...

szóval igazság nincs. csak igazságok. mindenkinek a sajátja, és mindenki azt fogja hinni, amit az előitéletei és sztereotipiái adnak. nem csak ezzel, hanem az országban jelenleg tartó helyzettel kapcs. is.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.