Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Vagy megnézheti a profile menüpontban. :rolleyes: :D

Az túl bonyolult..ott számolni kell...:P
Gomen..tudom :_off: :zen:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
Az túl bonyolult..ott számolni kell...:P
Gomen..tudom :_off: :zen:
Ez is, de nem lehet kihagyni: De gonosz vagy :mad:  :D
off vége
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Nephilim

Hétvégén végignéztem a Laint. Iiiiisteni! ;) De tényleg. Nincs telepakolva hülyéskedéssel, tömény filozófia az arcodba. Rulez.
Teccik az ilyen valakinek rajtam kívül (megint rosszul teszem fel a kérdést: kinek jön be az ilyen?)
"God's in his heaven. All's right with the world."

Tiaro

Öööööö nem láttam.
Dióhéjban miről szól?
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

QuoteOriginally posted by Tiaro
Öööööö nem láttam.
Dióhéjban miről szól?
The Wired has you . . .

Tiaro

És ennél egy kicsit nagyaobb dióhéjban...? :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
The Wired has you . . .

Hö? :confused:

Shock12

És ennél egy kicsit nagyaobb dióhéjban...? :D
Van egy kislány, van egy világméretû háló, advenced usereknek egyfajta idegi interfésszel... hol a valóság, és hol a virtualitás határa... kell test, ha test nélkül lehet létezni a virtuálisban (élet értelme a valóságban... mi a valóság ?!) ... kábé ennyi...

Tiaro

Aha köszi, szóval ilyen Asimovos cucc. ;)

Shock12

hááát... ja... úgy nagyjából kábé, de az egész valami irgalmatlanul elvont, és mélyen filozófiai szintre helyezve...

Karma XXL

QuoteOriginally posted by Nephilim
Hétvégén végignéztem a Laint. Iiiiisteni! ;) De tényleg. Nincs telepakolva hülyéskedéssel, tömény filozófia az arcodba. Rulez.
Teccik az ilyen valakinek rajtam kívül (megint rosszul teszem fel a kérdést: kinek jön be az ilyen?)

Nekem például! Teljesen lepadlóztam a Laintöl!

Tudnátok még ehhez hasonlót mondani? (az NGE-t már láttam :D )

BTW ha valaki tudja, hogy tudok hosszú "ö"-t írni Opera 7.23 alatt, az légyszi privizzen! Kösz!

Tiaro

Igazatok van. Tegnap elkezdtem nézni a sorozatot, és még csak az első rész jött le, de ez valami egészen brutális. Főleg a hanghatások nagyon ütősek... már régen rázott ki a hideg egy filmtől, de most megvolt az effekt... :)

Nephilim

Igazatok van. Tegnap elkezdtem nézni a sorozatot, és még csak az első rész jött le, de ez valami egészen brutális. Főleg a hanghatások nagyon ütősek... már régen rázott ki a hideg egy filmtől, de most megvolt az effekt... :)

Azóta leszedegettem a zenéit is, és istencsászárság!!! :hopp: Hihetetlenül hangulatos!

Soridan

Inkább William Gibbson, nem? :p Asimov robotika, Gibbson neuromancológia^^" (hülye szó, de ma hülye is vagyok :D )
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Nephilim

QuoteOriginally posted by Soridan
Inkább William Gibbson, nem? :p Asimov robotika, Gibbson neuromancológia^^" (hülye szó, de ma hülye is vagyok :D )

Ja. Eléggé Gibüszon közeli élmény. :D

Ramiz

William Gibson... az jóó, csak nemrég sikerült megvennem a Neurománcot. A többi is ua. jó? Ja, ez nem ide vág. Akkor válaszoljatok (ha van mit) az offtopicba, OK?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Valósághű anime, akárkivel megtörténhetne, ki tudja, lehet, hogy valós történeten alapszik... bár remélem nem, nem kívánnék senkinek ilyen 3 évet.
Aki szereti a romantikus drámákat, annak nagyon tudom ajánlani. Lehet, hogy úgy tűnik egy pár részen át, hogy semmi sem történik, de ez nagy tévedés. A hangsúly a karakterfejlődésen van, nem csoda, hogyha nem feltétlenül követik gyorsan egymást a történések.
Szerintem elég kemény dráma, lelki válsággal küzködőknek nem ajánlom.
Ezzel nem spoilerkedem, mert már a történet közepén lehet előre tudni (ez nem azt jelenti, hogy előre lehet tudni, mi fog történni): nem nevezhető a végződése igazán happy end-nek.

Exo

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
Nekem például! Teljesen lepadlóztam a Laintöl!

Tudnátok még ehhez hasonlót mondani? (az NGE-t már láttam :D )

BTW ha valaki tudja, hogy tudok hosszú "ö"-t írni Opera 7.23 alatt, az légyszi privizzen! Kösz!
A Lain télleg padlós cucc! Emésztgetni kell, mert nagyon húzós a témája. Engem rendesen megfogott.:D Sőt az Intro videója és zenéje is nagyon jól lett összeválasztva!:whoah:

Soridan

Tegnap megnéztem X filmet. Köhh... húúú :D  Nagyon tetszett, mondhat bárki bármit. Öcsémnek mondjuk nem tetszett, szerinte még Stephen King is több 'jót' hagy életben a sztori végére :D

Ahh... még mindig a hatása alatt vagyok... tud valaki valami hasonló hangulatút?
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Chronos

Tegnap megnéztem X filmet.
[F.o.S.] verziót? :)

CHRONOS

Kalibur

még Stephen King is több 'jót' hagy életben a sztori végére :D

Ahh... még mindig a hatása alatt vagyok... tud valaki valami hasonló hangulatút?
Nézesd vele a sorozatot, ha tovább életben szeretné látni a jókat is :p
És ezzel meg is van a hasonló hangulatú is:)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Exo

QuoteOriginally posted by Kalibur
Az X nagyon ott van (szinte verhetetlen) főleg a sorozat tetszik, de a film is nagyon állat! :D  Aki a vérontást favorizálja jobban, annak a filmet ajánlom, aki pedig az érzelemgazdagabb részét szeretné látni, annak pedig a sorozatot!
De hangsúlyozom, hogy piszkosul el lett taláva az egész! :D

Ramiz

Sorozat sokkal jobb. Film kibelezett. Varázsrendszert bírtam a legjobban.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Soridan

QuoteOriginally posted by Kalibur

Kettő már megvan belőle, többi nemsokára jön. Fura is volt sorozat után a film egy pöttyet, Sorata-t alig ismertem fel (mintha 'pöttyet' komolyabb lenne)

Ui.:

[F.o.s.] verziót? Egy csecsemőnek minden vicc új. Ez micsiri? :confused:

Cobra

Van egy magyar rippelő csapat, az ő nevük a F.o.S.
Az X filmet pedig nem árt a sorozat előtt megnézni, mivel előbb készült.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tiaro

Hát, nem biztos, hogy a legjobb kategória, de most néztem meg a Wonderful Dayst. Kicsit furcsa a cg és rajz párosítás, de gyönyörű jelenetek voltak benne, és a hangulata is egész jóra sikeredett. Csak ajánlani tudom mindenkinek. ;)

Soridan

QuoteOriginally posted by Cobra
Van egy magyar rippelő csapat, az ő nevük a F.o.S.
Az X filmet pedig nem árt a sorozat előtt megnézni, mivel előbb készült.

Nem tudom, szvsz nem F.o.s.osat néztem...

Kösz az infót

Wonderful Days hangulata pedig nekem tetszik, de még csak trailert láttam belőle

Fazék

Wonderful Days hangulata pedig nekem tetszik, de még csak trailert láttam belőle

sztem ott jobb meg is állni... nekem nagyon tetszett a trailer (több hónapig meg is tartottam, még a film után is), a teljes zenéjét is még a film megnézése előtt megimádtam, de a film... annyira harmatgyenge volt a gyönyönű kinézeten kívül, hogy rég csalódtam filmben ekkorát, sablonos történet, én nem tudtam igazán megkedvelni/ azonosulni a szereplőkkel, karakterfejlődésről inkább ne is beszéljünk... bár vszleg túlságosan lehordom, az igazság valahol Tiaro és az én véleményem között lehet félúton, de akkorse valami fényes alkotás.

Soridan

QuoteOriginally posted by Blimp
sztem ott jobb meg is állni... nekem nagyon tetszett a trailer (több hónapig meg is tartottam, még a film után is), a teljes zenéjét is még a film megnézése előtt megimádtam, de a film... annyira harmatgyenge volt a gyönyönű kinézeten kívül, hogy rég csalódtam filmben ekkorát, sablonos történet, én nem tudtam igazán megkedvelni/ azonosulni a szereplőkkel, karakterfejlődésről inkább ne is beszéljünk... bár vszleg túlságosan lehordom, az igazság valahol Tiaro és az én véleményem között lehet félúton, de akkorse valami fényes alkotás.

Kinek a pap, kinek a papné (nekem spec. a lányuk :D .
Jól tudom, hogy WD koreai? H aigen, akkor lehet egyáltalán anime-nek hívni? :confused:

Feldin

Trivi!

Én elkezdtem nézni a Kimi Ga Nozomu Eien-t.
Most tartok a 4. résznél(az első közepe neked is rossz?).
Hát ez elég kemény szitu...
Amúgy nagyon tetszik.
Az elején tök jól indult aztán... ott az egy igen csúnya csavar volt...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s