Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2007-06-23, 20:17:01
Szakot váltottál?  :smile:
Fogalmazzunk úgy hogy elmenekültem... :D

Próféta

8 félév  :eek:
Nekünk kettő is elég volt, köszi :)
(Na jó, max valami funkanal vagy hasonló hasznosítható lett volna még.. esetleg).

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2007-06-23, 20:17:48
Quote from: Solid Snake on 2007-06-23, 20:17:01
Szakot váltottál?  :smile:
Fogalmazzunk úgy hogy elmenekültem... :D

Szeptembertől akkor hogy lesz majd tovább?

Zsiga

Quote from: Próféta on 2007-06-23, 20:23:45
(Na jó, max valami funkanal vagy hasonló hasznosítható lett volna még.. esetleg).
Hát nekem is bőven elég volt belőle kettő. :) Ráadásul még fel lehetett venni +3 félévet belőle. Kíváncsi vagyok ki vette fel. :D

Solid Snake: Szeptembertől (illetve októbertől, szeptemberben nekünk még nem lesz tanítás :D) már negyedéves leszek Gödöllőn. :) Rég volt már a progmat.

Kuroi Tenshi

8 félév anal :D az ám beteg :D

ma végre rendesen kialudtam magam, pedig csak 8-16-ig aludtam.
Biztos attól, hogy vége a vizsgaidőszaknak, jobban tudtam aludni :)

Tök jó, egy órát szúrtam el avval, hogy elfelejtettem, hogy dos csak
és kizárólag 8.3 névformátumot fogad el  :rotfl:

kikuchiyo

Our failures rovatunk következik:

Ma van elvileg a múzeumok éjszakája, és van egy-két kiállítás, amit már egy ideje meg akarok nézni, de speciel semmi kedvem most bemenni a városba és éjszaka bóklászni a tömeggel együtt. >.<
Hikikomorulok tovább.
Failure is the default option

Member

Zsiga: Te nem agrár szakon voltál eddig? Vagy először az ELTE-n próbálkoztál? :eek:

Darkstar

Quote from: Member on 2007-06-23, 21:07:55
Zsiga: Te nem agrár szakon voltál eddig? Vagy először az ELTE-n próbálkoztál? :eek:
ELTE progmatról váltott át oda, ahol most van, 3 éve akkor, ha jól számolom.
És én meg szerdán vizsgázom analízisből... Mondjuk én szeretem, amíg nem totál elszállt dolgokat kell bizonyítani.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2007-06-23, 21:12:04
És én meg szerdán vizsgázom analízisből... Mondjuk én szeretem, amíg nem totál elszállt dolgokat kell bizonyítani.
Ott a pont. :)
Lehet hogy most még szereted... ;) Simon tart még gyakorlatot? Én az ő csoportjában voltam anno, jelentős része volt benne hogy másik szak/egyetem után nézzek... :D

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2007-06-23, 21:05:05
Hikikomorulok
lol :rotfl:

3-4 körül nem hinném, hogy nagy tömörülés lenne... és mire végigjárod, a reggeli
buszok már sűrűbben járnak :D

Manitu

Quote from: Próféta on 2007-06-23, 20:23:45
Nyolc félév? Hát ja, nem kevés. Mit lehet annyit beszélni róla :eek: Mondjuk én is lehallgattam 6-ot, 1 félév anal1, 2 félév anal2, 2 félév anal3 és 1 félév anal4 :D

Darkstar

Quote from: Manitu on 2007-06-23, 22:31:07
Mondjuk én is lehallgattam 6-ot, 1 félév anal1, 2 félév anal2, 2 félév anal3 és 1 félév anal4 :D
:lol:
Quote from: Zsiga on 2007-06-23, 21:33:12
Lehet hogy most még szereted... ;) Simon tart még gyakorlatot? Én az ő csoportjában voltam anno, jelentős része volt benne hogy másik szak/egyetem után nézzek... :D
A matekot szinte minden (középsuliban/egyetemen/wikin előkerült) mélységében szeretem, néha egy-egy problémán akár nagyon huzamos ideig képes vagyok agyalni. Azt utálom, amikor számonkérik, főleg, ha nem látom valami megtanulásának az értelmét, lásd pl kínai maradéktétel bizonyítása... :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2007-06-23, 22:48:09
Azt utálom, amikor számonkérik, főleg, ha nem látom valami megtanulásának az értelmét, lásd pl kínai maradéktétel bizonyítása... :D
Nagyon egyszerű, dns-teszttel keress patkány-dnst. Mindig beleteszik a maradékot.

:D

kikuchiyo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-23, 23:30:30
Quote from: Darkstar on 2007-06-23, 22:48:09
Azt utálom, amikor számonkérik, főleg, ha nem látom valami megtanulásának az értelmét, lásd pl kínai maradéktétel bizonyítása... :D
Nagyon egyszerű, dns-teszttel keress patkány-dnst. Mindig beleteszik a maradékot.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

B+ ez fájt.

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-06-23, 23:30:30

B+.  :lul:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Hopsz, ma van 23., tehát ma van a múzeumok éjszakája. Na most már mind1.

minuszmiki

Egy darabig még éjszaka van... ::)

Soldier

Quote from: minuszmiki on 2007-06-24, 00:32:06

hja de mar nem olyan sokaig ^^
btw en is hallotam rola de valahogy nem vonzott a nagy tudásszomj o.O

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2007-06-23, 21:33:12
Quote from: Darkstar on 2007-06-23, 21:12:04
Ott a pont. :)
Simon ki?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

.Attila

Quote from: minuszmiki on 2007-06-24, 00:32:06

Azért fél 12 fele éjszaka már nem fogok felkerekedni.
Lánchídat már lezárták?

Fazék

Nakedape

Quote from: Fazék on 2007-06-24, 12:37:38
Quote from: Zsiga on 2007-06-24, 01:15:34
Quote from: Kvikveg on 2007-06-24, 01:14:10
Simon ki?
http://numanal.inf.elte.hu/simon.html
azt hiszem ez az ember rám is óriási hatással volt...

ő vele még én is összefutottam asszem biol szakon:) :rotfl:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2007-06-24, 12:53:25
Quote from: Fazék on 2007-06-24, 12:37:38
Quote from: Zsiga on 2007-06-24, 01:15:34
Quote from: Kvikveg on 2007-06-24, 01:14:10
Simon ki?
http://numanal.inf.elte.hu/simon.html
azt hiszem ez az ember rám is óriási hatással volt...

ő vele még én is összefutottam asszem biol szakon:) :rotfl:
Nekem csak a neve ismeros, de nem ugrik be, hogy ki az. Nincs valahol fenykep rola?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-06-24, 15:08:45
Nekem csak a neve ismeros, de nem ugrik be, hogy ki az. Nincs valahol fenykep rola?
Kerestem, de nem találtam róla képet. :(

Fazék: Neked is analízist tanított? :)

Member

Ehhh, ma a hűtőben találtam:

[spoiler=Family Frost Citromos Jégrém][/spoiler]

Cobra

Ezt automatikusan ráírják szinte mindenre, mert abban a gyárban, ahol gyártják, ott gyártanak nagy valószínűséggel mogyórós készítményeket is és kis eséllyel belekerülhet másba is a mogyoró. Elvileg azért kell feltűntetni, mert van aki annyira allergiás a mogyoróra, hogy kis mennyiségtől is meghalhat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

ugh...

nem tudom, ki olvasott közületek HIX Mókát régebben (egyáltalán vannak, akik tudják, mi volt az?),
de a történetének egyik legdurvább spamwarja volt ez a "nyomokban mogyorót tartalmazhat" dolog.

Tycho

Yeah! tegnap megcsináltam a félév utolsó vizsgáját  :hopp: :hopp: :hopp: egy hét szabadidőm van, aztán meg valami munkám lesz, hogy gyorsan véget is érjen a nyár  :muhahah: "suxx to be me"  :haha:

Kuroi Tenshi

Annyira nem, mert én még most is vmi rendes szakmai gyakorlatot
keresek a nyárra - tehát az összes kapcsolódó dolog még hátravan.
Amúgy én is nemrég, péntek este végeztem az utolsóval  :tezsvir: