Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

RedPriest

Quote from: Kvikveg on 2007-12-26, 23:29:09
Nem eszunk amugy halat, tesom utalja meg a szagat is.

Én csak az élő, vagy frissen kifogott hal szagát, illetve a boltban lévő akváriumét rühellem, de azt nagyon. Az már megint más kérdés, hogy egy jó fűszeres halászlé illatáért, és ízéért teljesen oda vagyok. És természetesen a legtöbb halat KÉSZEN én is szeretem, csak az ünnepért mondtam most a halászlét.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

sirtomi

De jó újra a munkahelyen. Már nem tudtam mit csinálni otthon! :p

Solid Snake

Visszatértem néhány napos karácsonyi kiruccanásomról!

Már csak 4-et kell aludni szilveszerig!  :hopp:

[spoiler=IRL sh*t]
Most már semmi nem állhat közém és a műszaki kommunikáció anyaga közé (január 2. -- vizsga).
Mellesleg szerintetek akkor mi a helyzet, ha programozásból megvan az aláírásom, de L (Letiltva) minősítéssel is rendelkezem?  :eek:[/spoiler]

.Attila

Quote from: Solid Snake on 2007-12-27, 20:37:16
[spoiler=IRL sh*t]
de L (Letiltva) minősítéssel is rendelkezem?  :eek:[/spoiler]

Az meg mi?

Lythis

Ez engem is érdekelne. Nem mehetsz vizsgázni, vagy mi?
also: mondd, hogy a 2.-ai időpont volt az egyetlen, és akkor még nem temetünk el végleg :D - de most komolyan, eleve a tanár mekkora egy mazochista állat, ha 23, 27 és jan2-ára ír ki vizsgákat?

.Attila

Én is 2-án megyek vizsgázni ;)
Van más időpont is, de így jött ki a legtűrhetőbben a többi vizsgával együtt.

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2007-12-27, 20:41:13
Ez engem is érdekelne. Nem mehetsz vizsgázni, vagy mi?

Egyelőre fogalmam sincs. Elvileg ha van aláírás, akkor mehet az ember vizsgázni.

De: a letiltás az aláírás végleges megtagadását jelenti, ami azonban súlyos paradoxon viszonyban áll azzal a ténnyel, hogy én már szereztem aláírást 12.20-án. Letiltást azonban 12.21-én kaptam. Arra gyanakszom, hogy a kedves gyaktanár megnézte a beadandót, megadta az aláírást, aztán tüzetesen átnézte a beadandót, talált hibákat (ami megeshet, sajnos nem vagyok bajnok programozó, de a feladatokat működési elv szempontjából úgy-ahogy összehoztam), és letiltott.  :Eztneked:

Szerintem írok a tantárgy jegyzőjének, hogy ilyenkor mi van.

Quote from: Lythis on 2007-12-27, 20:41:13
also: mondd, hogy a 2.-ai időpont volt az egyetlen, és akkor még nem temetünk el végleg :D - de most komolyan, eleve a tanár mekkora egy mazochista állat, ha 23, 27 és jan2-ára ír ki vizsgákat?

Lesz még több alkalom hála Istennek, de én optimális helyzetnek így tudtam kialakítani, hogy ne legyen durva ütközés a többi tantárggyal.
Most majd péntek-szombat-vasárnap készülök a vizsgára, hétfőn-kedden USTEAM szilveszter  :hehe:, szerdán meg vizsga.  :muhahah:

Lythis

ehh.. van más ismerősöm is, aki 2-án megy, de szerintem ez egyrészt a tanár részéről sem egy barátságos húzás, másfelől én semmi pénzért nem mennék másodikán, max ha TÉNYLEG nincs más megoldás - valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretem kipihenni a szüneteket és az ünnepeket.
Sok sikert a tantárgy jegyzős bulihoz!

Ramiz

Én is másodikán vizsgázok... osszuk meg nehéz sorsunkat, hátha úgy könnyebb lesz.  :wtf
(Marha jó ez a vigyori... :wtf :wtf :wtf )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2007-12-27, 21:36:57
Sok sikert a tantárgy jegyzős bulihoz!

Úgy legyen.  :tezsvir:

Quote from: Ramiz on 2007-12-27, 21:40:23
Én is másodikán vizsgázok... osszuk meg nehéz sorsunkat, hátha úgy könnyebb lesz.  :wtf

Miből vizsgázol?  :smile:

Lythis

[spoiler=szélsőséges nacionalizmussal rendelkező kép][/spoiler]

ultimecia

Quote from: Lythis on 2007-12-27, 22:58:56
[spoiler=szélsőséges nacionalizmussal rendelkező kép][/spoiler]

Támogatom. De csak azért mert jóljárnék az elcsatolással :D

Selmo

Megint tanulhatnék németül. XD Vagy még pont nem, hol egy térkép? :P

A tökéletesség unalmas.

Manitu

Quote from: Solid Snake on 2007-12-27, 20:37:16
Mellesleg szerintetek akkor mi a helyzet, ha programozásból megvan az aláírásom, de L (Letiltva) minősítéssel is rendelkezem?  :eek:
Valószínűleg csak diplomatikus volt a tanár. Neptunban ugyanis letiltást nem lehet a vizsgaidőszak kezdete után könyvelni, így nálunk sok tanár egyszerűen mindenkit letilt utolsó napon, majd az első vizsga előtt, mikor már megvannak a pótzéhák meg a reklamációk is, szépen engedélyezi azokat, akik megérdemlik. Azért kérdezz rá, hátha csak véletlenül kerültél bele a szórásba, de gyanítom, hogy pár napon bellül el fog tünni az a letiltás. Abban biztos lehetsz, hogy a tanár a büdös életben nem néz bele többet olyan beadandóba/dolgozatba, amit már leosztályozott.

RedPriest

Lehet, hogy röhejes, de már másodjára volt nyugtalan éjszakám, amióta bennem van a vizsga-para. A végén még bekattanok. :ejj:
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes."
「耳と目を閉じ、口をつぐんだ
 人間になろうと考えたんだ。」

.Attila

Teljesen normális, nyugi. El fog múlni idővel.

Nakedape

Quote from: .Attila on 2007-12-28, 00:20:39
Teljesen normális, nyugi. El fog múlni idővel.
5-8 év piha :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: RedPriest on 2007-12-28, 00:18:26
Lehet, hogy röhejes, de már másodjára volt nyugtalan éjszakám, amióta bennem van a vizsga-para. A végén még bekattanok. :ejj:
Kezdj el sz*rni a vizsgáidra. Tanulj, de közben ne törődj vele, hogy mi lesz az eredmény. Ez tanulható. Kicsit talán rosszabbak lesznek a jegyeid, de nem fogsz őszülni az egyetem végére. Egyszerűen nem éri meg túlparázni a dolgokat. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

most tűnt csak fel h Ramiz csillagai már ki se férnek egy sorba.. :eek: (legalább is nálam)
örülök h nem a katonaságnál vagyunk.. küldhetne mindenféle bokrokba kúszni, meg lőni ellent..

Kuroi Tenshi

Legyek köcsög?  :angyali:
Mennyivel is lesznek rosszabbak a jegyeid? :haha:
A lazítást sem kell túlzásba vinni. Tapasztald ki, hogy
hogyan tudsz leghatékonyabban tanulni. Nekem pl a
gyors-és-intenzív-rátanulás működik, így előtte alig
foglalkozok vele, aztán 1-3 napig fontosságtól függően
keményen tanulok rá, akkor még játszani se ülök be a
gép elé; aztán vizsga után megnyomom a "törlés"
gombot. :haha:
Még nem nagyon fordult elő, hogy egy pár nappal
későbbi vizsga miatt ne tudtam volna aludni. Előtte
lévő éjjel bezzeg tanulok ezerrel, meg közvetlen előtte
és alatta szídom magam, hogy nem tanultam eleget,
ennek ellenére egy négyeshez közelítő átlagot eddig ki
tudtam hozni, tehát mégiscsak elég volt...

Viszont az őszülés így is meg van.. Mielőtt levágattam
a hajam, jól láthatóan egyre több ősz hajszálam volt.
Most már kevésbé feltűnőek, de ott vannak. Na mindegy,
asszem a korral jár :haha:

kikuchiyo

Hehe, az egyetem vége felé már azzal játszottam, hogy mennyi az a legkevesebb tanulás, amivel még le tudok vizsgázni. A rekord az, hogy a Normafához felbuszozás alatt átolvastam a jegyzetet és ötös lett  :Kiraly:

...and behold where I am now.  :haha: Kids, take your studies seriously, 'cause your futures are at stake!
Failure is the default option

Tycho

Quote from: Ramiz on 2007-12-28, 00:50:50
Kezdj el sz*rni a vizsgáidra. Tanulj, de közben ne törődj vele, hogy mi lesz az eredmény. Ez tanulható. Kicsit talán rosszabbak lesznek a jegyeid, de nem fogsz őszülni az egyetem végére. Egyszerűen nem éri meg túlparázni a dolgokat. :)

Ramiz ismer, tudja, hogy az egészséges mértéket meghaladóan nem vagyok parás, aztán mégis mindenki elképed, mennyi ősz hajszálam van. :ejnye: Nem kell mindent elhinni, lehet, hogy csak a korral jár :angyali:

Ramiz

Quote from: Tycho on 2007-12-28, 12:16:42
Quote from: Ramiz on 2007-12-28, 00:50:50

Ramiz ismer, tudja, hogy az egészséges mértéket meghaladóan nem vagyok parás, aztán mégis mindenki elképed, mennyi ősz hajszálam van. :ejnye: Nem kell mindent elhinni, lehet, hogy csak a korral jár :angyali:
Sokkal parásabb vagy, mint hiszed, szerintem. :) Attól függetlenül nem kétlem az idő vasfogának erejét!

Draconire

"Édes jominössgü füszerpaprika és vastag csipös kolbasz elado"

Ezt most kaptam sms-ben, érdekes spam.  :lol:

Nakedape

Quote from: Gmer on 2007-12-28, 15:33:13

Ezt most kaptam sms-ben, érdekes spam.  :lol:
erről mindig az alábbi kép ugrik már be nekem..[spoiler][/spoiler]

Kvikveg

Nekem is rogton ez ugrott be.  :ejnye:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Érdekes volt ma délután 4 óra után felkelni. Amikor lefeküdtem aludni még sötét volt, mikor felkeltem, már sötét. Kellemetlen.

Gregory

Quote from: Xzone on 2007-12-28, 18:28:03
Érdekes volt ma délután 4 óra után felkelni. Amikor lefeküdtem aludni még sötét volt, mikor felkeltem, már sötét. Kellemetlen.
Én örülnék, ha megtehetném, és nem keltene fel a család többi tagja azzal, h ebéd :smile:

Quote from: Nakedape on 2007-12-28, 15:42:49
Quote from: Gmer on 2007-12-28, 15:33:13
Ezt most kaptam sms-ben, érdekes spam.
erről mindig az alábbi kép ugrik már be nekem..[spoiler][/spoiler]
:lol:

Lythis

Quote from: Xzone on 2007-12-28, 18:28:03
igen, ez a tulajdonsága teszi KÜLÖNÖSEN élvezetessé a telet... Nem is igazán avval van a baj, hogy sötét van szerintem, hanem avval, hogy a napfényes szakasz rövid. Szóval a sötétből sötétbe dologgal annyi bajom van, hogy akaratlanul is az az érzésem, hogy elcsesztem egy napot, és sosem tudom, hogy mivel - még akkoris, ha nem, mert csak fél4-4 van.

Kvikveg

En ma beallitottam 11re a vekkert, gondoltam a du3hoz nem kene hozzaszoknom. Lecsaptam aztan szundikaltam 2ig. Vegulis... 1 ora.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.