Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

OFF.
azért a kölyökkori baszakodások más dolog, tekintve, hogy talán ha 16 éves koromtól emlékszem arra, hogy mik történtek velem, úgy, hogy nem érzem úgy, hogy üvegfalon át szemlélem az emlékeket. a fojtogatás meg aztán kurvára komoly volt, mindegy. az első osztályom csinált belőlem antiszociális szart (meg a gyerektáborok hatalmaskodó nagyarcai, akik 15 évesen élvezték a 11 éves, nagy indiánkönyvet olvasó szemüveges kis pöcsök terrorizálását), de az, hogy utána ez így maradt, azért múlik azon is enyhén, hogy nem volt egy normális osztályközösség gimiben (és itt nem az első kettő, hanem a maradék négy évre célzok elsősorban). nem tudtam csinálni azzal semmit, ha bántottak, csak látványosan bőgni, emiatt aztán bántottak, mert vicces volt nézni ;) na ennek a végére tegyünk pontot, mert még a végén jön az, hogy mindenki csak áldozat volt, amiért velem egy osztályba járt...
/OFF.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Gregory

[spoiler=mah school life]
Általános 1-4 osztály még rendben is volt, utána 5-6 rémes, ezért elléptem egy sznob hatosztályosba(elcsábítottak a nem omladozó falak), itt is lehúztam két évet, majd mivel úgy konkrétan az egész iskola utálta a képem(tanárokat is beleértve) újabb iskola csere, egy másik hatosztályosba (spec. matek/informatika szak  :whoah:), egy már két éve együttlevő "osztályközösségbe", vagyis úgy kb. fél évig nem is nagyon beszéltem senkivel(szerintem ez adta meg a kegyelemdöfést ahhoz, h antiszoccá váljak). Most se sokkal jobb, de legalább van egy-két hasonlóan kocka, akikkel valahogy végig lehet szenvedni a napot
[/spoiler]

Lythis

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 16:27:39
és mi? kiadtak rá úgy fordítást, hogy volt, ami nem volt lefordítva...? butthx -.-
örülnünk kéne, hogy egyáltalán csinálnak rá. Merthogy nem hivatalos, szóval az illetők ingyen és bérmentve csesznek el nem kis intervallumokat a szabadidejükből azért, hogy mások játszhassanak vele. Also: shiyatload of text van benne, nem is beszélve arról, hogy a Tsukihime-ből kiindulva nem éppen egyszerű nyelvezete van (kanjifest és hasonlók)

Also: gimivel kapcs: nemtom, nem voltam ott, nem voltunk oszttársak, meg semmi, de Ramiz postjában azért van valami nem?

Én

[spoiler=a változatosság kedvéért nem rant (skúl Leben)]Általánosban én voltam az Ész (nem, nem kiseggítő...), ezért mindenkinek súgtam, cserébe alig cseszegettek. Aztán 6.-ba átjöttem ide az Eötvösbe, így visszagondolva egészen 10. végéig elég nagy balfasznak nézhettek/az voltam, aztán nem tudom hogy, de kirobbantottam magam. Asszem az kellett hozzá, hogy egyre többet kezdtem el beszélgetni csak úgy spontán osztálytársakkal, köszöntem és kezet fogtam velük, nem hebegtem-habogtam ha kérdeztek etc. Meg emberileg is megváltoztam ezen a nyáron és azóta, szóval elkezdtem úgy viselkedni ahogy emberhez illik. Most már gyak. mindenkivel jóban vagyok, akivel nem azzal néha kölcsönösen kurvaanyázunk egy kellemeset, és jobb lesz a napom. Mondjuk úgy igazi barátom csak 1-2 van, de nem is bánom. A legjobb barátomat meg idestova 13 éve ismerem.[/spoiler]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis on 2008-03-17, 21:19:16
Also: gimivel kapcs: nemtom, nem voltam ott, nem voltunk oszttársak, meg semmi, de Ramiz postjában azért van valami nem?
ezért reagáltam azt, amit...

Én: nekem ez egyetemen jött ki. bár ha ez 10. után volt neked, akkor kábé egykorúak lehettünk.

mondjuk oké, onnantól, hogy anyámék nem baszogattak állandóan, és azt csináltam, amit akartam, enyhén másképp éreztem magam - lásd költözés után 1.5 hónappal már egy héten át EMBEREK KÖZÖTT VOLTAM ÉS ITTAM, ami az én esetemben kurvára nagy kiugrás -, de én má soha nem leszek szociális ember (lásd az említett egy hét után egy évet kellett várni, a következő schönherz qpáig, hogy újra emberek közé menjek). :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Tycho

[spoiler=Re OFF:]
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 20:28:08
OFF.
azért a kölyökkori baszakodások más dolog, tekintve, hogy talán ha 16 éves koromtól emlékszem arra, hogy mik történtek velem, úgy, hogy nem érzem úgy, hogy üvegfalon át szemlélem az emlékeket. a fojtogatás meg aztán kurvára komoly volt, mindegy. az első osztályom csinált belőlem antiszociális szart (meg a gyerektáborok hatalmaskodó nagyarcai, akik 15 évesen élvezték a 11 éves, nagy indiánkönyvet olvasó szemüveges kis pöcsök terrorizálását), de az, hogy utána ez így maradt, azért múlik azon is enyhén, hogy nem volt egy normális osztályközösség gimiben (és itt nem az első kettő, hanem a maradék négy évre célzok elsősorban). nem tudtam csinálni azzal semmit, ha bántottak, csak látványosan bőgni, emiatt aztán bántottak, mert vicces volt nézni ;) na ennek a végére tegyünk pontot, mert még a végén jön az, hogy mindenki csak áldozat volt, amiért velem egy osztályba járt...
/OFF.

Nem jön az Blarke, igen basztattak. Tamásék. Ramiz és én is próbáltunk értelmesen beszélni veled, de egy idő után verbális támadásba lendültél és letiltottál minket, ahogy mindenkit, és kezdődött minden előlről. Ramiz megutált, én meg feladtam a próbálkozást, ennek vagy az áldozata részünkről. Az kurvára nem a mi felelősségünk, hogy Tamás rádszállt, és nem lehetett leállítani. Ramizt bírta, Áron pszichopata volt, Ati hokizott, Tocinak semmi se fájt, maradtál te aki szerepjátékozott a padban és nem félt tőled. Én lerúgtam a Józsit a metróról, és ezért nem mertek nagyon basztatni, meg kurvára be voltak szarva Balázstól... Igen basztatva voltál, de nem mindenki csinálta, az már a te felelősséged, hogy leskatulyáztál mindenkit úgy, hogy vagy te, és vannak a többiek akik tuti mind olyanok mint a Tamás... De úgyis a te életed, és a te érzéseid, szóval ha te ezt úgy élted meg, ahogy leírtad, akkor számodra úgy volt, és akkor hagyjuk ennyiben a dolgot. Nem kell elfogadnod, hogy nem mindenki utált...[/spoiler]

Ramiz te grammarnazi :fuk-u: :haha:

Lt. Simoan Blarke

[spoiler=záróakkord.]TG: vettem. ennek ellenére az, hogy valaki elkezd nekem szart keverni a hátam mögött, elég erősnek tűnik (és itt most pont nem rád gondolok). mindegy. és Tamás pont nem bántott, el vagy tévedve... de ez szerintem nem idevágó téma, hagyjuk. [/spoiler]

Kuroi Tenshi

Quote from: motifator on 2008-03-17, 08:59:36
Ha lehetnék 100%-ig egyetemista, lehet egyetértenék veled,

Uramatyám, de szánalmas az életem, hová tűntél, édes fiatalság?  :bruhuhu: craaaaawling in my skiiiiiiin these wounds they wiiiil not heeeeeal  :bruhuhu:
Jah, egy ideje vannak szakirányos levlisták, így naponta emailek rakatjait
kaptam, hogy melyik nap hova mennek bulizni... munka + diploma mellett
ezt már egy kicsit nehezebb megoldani...

When I was
a young boy
stb

Quote from: teraflare on 2008-03-17, 10:45:56
Golden Boy
Nekem a múlt héten jutott eszembe - nála a Benkyou benkyou benkyou
mottó volt, nálam meg a múlt héten a Zangyou zangyou zangyou :haha: :/

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-17, 11:06:33
C:\WINDOWS\system32>troll usteam
Quote from: Én on 2008-03-17, 01:16:49
Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-17, 01:42:58
Quote from: motifator on 2008-03-17, 08:59:36

3 people was trolled successfully.

C:\WINDOWS\system32>_
[spoiler=kép][/spoiler]

Quote from: Tycho on 2008-03-17, 19:52:49
[spoiler=egysoros rant]40 fokos lázam van; holnap kötelező gyak és ZH. :jee:[/spoiler]
Got a fever, more cowbell.
Azért jobbulást meg sok sikert

Ma reggel egy cégnél tárgyalás előtt rakjuk össze a dolgokat, új projektor, kb
25×15×8cm-es kis mütyür, főnököm is nézi, hogy milyen pofás kis darab, és
Zeiss optika van benne - ez a Zeiss egy ideje elkezdett nagyon nyomulni, nem?
Erre mondom, hogy én ezen legutóbb akkor röhögtem, amikor a GitS-ben a
szem-implantátumra is Zeiss volt ráírva. Erre egy ottani srác, aki segített elő-
készíteni a dolgokat, rávágja, hogy "Ez a SAC-ben volt, nem?"
:)

Én

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 21:37:40
Én: nekem ez egyetemen jött ki. bár ha ez 10. után volt neked, akkor kábé egykorúak lehettünk.
Nem vágom, 16fél évesen egyetemista voltál? :D Vagy akkor basztattak?

kikuchiyo

Tycho, Blarke: nem lehetne ezt máshol lerendezni?

K_T: a deviánsok mindenütt ott vannak. Rejtőzködnek a normális emberek között. Ki tudja... talán az Ön szomszédja, barátja, házastársa is anime-rajongó!
Ne habozzon, jelentse a megfelelő hatóságoknak, ha gyanús jeleket észlel!
Failure is the default option

Tycho

Kiku: M-M-M-MEGATROLL - mostmár fejezd be a trollkodást plz... épp lezártuk :ejnye:

Én

Diákmunkánál főnök meg kisgóré is hardcore animés volt. :lol: Kisgóréból még kinéztem, de amikor főnök lecseszett, mert tetszett az FMA (akkor még nem volt /+-on), kicsit meglepődtem. Viszont onnantól volt miről dumálni.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Én on 2008-03-17, 22:04:15
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-17, 21:37:40
Nem vágom, 16fél évesen egyetemista voltál? :D Vagy akkor basztattak?
nem, én akkor töltöttem a 18-at, amikor egyetemre mentem, viszont én későn érő típus vagyok (kábé egy év mentálisan és három fizikailag), kábé így jön ki. nem vagy évvesztes?

Én

A-a, 90 december. Most 11.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Én on 2008-03-17, 22:08:58
A-a, 90 december. Most 11.
én júli31 és nem voltam évvesztes (mert 1.-ből 2.-ba mentem 2. félévben). akkor my bad, később érőbb vagyok fél évvel mint gondoltam :)

Én

Hát aki ismer az pontosan tudja, mennyire vagyok érett, szóval annyira azért mégsem. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Én on 2008-03-17, 22:12:54
Hát aki ismer az pontosan tudja, mennyire vagyok érett, szóval annyira azért mégsem. :D
jó, x+1.5 ahol x Én késése az átlagos érettséghez képest, de most már kattanjunk le erről :D

Lythis

[spoiler=fukken rant]rohadtul elegem van ebből a hétből és pont. Marha régen nem voltam pofaviziten a nagyszüleimnél, pedig tudom, hogy kéne, de voltam akkora önző gyökér, hogy minden fontosabb volt (haverok, ide-oda császkálás, etc). Mindezt a legutóbbi családi látogatás óta nagyiéknál, amiről lemaradtam, mert nem tudtam megoldani, hogy ottlegyek, mert későn szóltak, és akkor le volt már szervezve az az egész hetem. Megkértem a kedves családtagjaimat, NYOMATÉKOSAN, hogy lehetőség szerint legalább egy héttel előbb szóljanak, ha bármilyen látogatás tervbe van véve, mert akkor megoldom, hogy tudjak menni. Erre ma 7 után az öcsém megkérdi, hogy hol vagyok holnap d.u. Megérdeklődöm, hogy miért, erre közli, hogy mert holnap délután mennénk felköszönteni nagymutert. Agyfasz. De totálisan. Szóval rohadtul bassza az agyamat, és most nem tudom eldönteni, hogy felrúgjam a 3,14tschába a holnapi délutánomat, és ronygoljak ki nagyiékhoz, vagy mégis mif@sz.
Az egészbe betesz az, hogy rohadtul nem gondoltam, hogy valaha is ilyenen fogok problémázni...
[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-17, 21:58:20
...
Ma reggel egy cégnél tárgyalás előtt rakjuk össze a dolgokat, új projektor, kb
25×15×8cm-es kis mütyür, főnököm is nézi, hogy milyen pofás kis darab, és
Zeiss optika van benne - ez a Zeiss egy ideje elkezdett nagyon nyomulni, nem?
Erre mondom, hogy én ezen legutóbb akkor röhögtem, amikor a GitS-ben a
szem-implantátumra is Zeiss volt ráírva. Erre egy ottani srác, aki segített elő-
készíteni a dolgokat, rávágja, hogy "Ez a SAC-ben volt, nem?"
:)
:lol: Jo kollegak.

Nyehhehe, par hete rendrakasnal megtalaltam a gumicsotanyomat. Ma megmutattam a tobbieknek itthon.
Most meg beraktam a kakaoporba. Kivancsi vagyok a holnapi reakciora.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kvikveg on 2008-03-17, 23:15:30Kivancsi vagyok a holnapi reakciora.  :lul:
az a baj hogy emlékszem az ottlakókra és sajnálom őket így előre  :rotfl:

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2008-03-17, 23:15:30
Kivancsi vagyok a holnapi reakciora.  :lul:
*SIKOLY*
kb :haha:

minuszmiki

Nyehhehe, par hete rendrakasnal megtalaltam a gumicsotanyomat. Ma megmutattam a tobbieknek itthon.
Nahát, azt hittem ez csak nálunk móka. Az enyém jó két hónapja várja, hogy kihulljon egy adag fagyasztott zöldborsóból. Már mindenki megfeledkezett róla. Muhhahha!  :__devil: :D

Kvikveg

Quote from: minuszmiki on 2008-03-18, 00:17:13
Nahát, azt hittem ez csak nálunk móka. Az enyém jó két hónapja várja, hogy kihulljon egy adag fagyasztott zöldborsóból. Már mindenki megfeledkezett róla. Muhhahha!  :__devil: :D
Kollega!  :lol:

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-18, 00:15:57
Quote from: Kvikveg on 2008-03-17, 23:15:30Kivancsi vagyok a holnapi reakciora.  :lul:
az a baj hogy emlékszem az ottlakókra és sajnálom őket így előre  :rotfl:
Hat, az itt lakok per pillanat mind kedvelik a varangyot, ami most az akvariumban lakik amig el nem eresztjuk. Es a pokoktol se rettegnek, meg egyeb borzalmaktol. Szoval egy gumicsotany azert nem akkora KO, foleg, hogy ma mar lattak.

Majd holnap jelentem az esemenyeket. Nyehhehe.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

JAPAN IS SUPERIOR ...again.

Maximum áttérünk a Perfect Darkra.

Xzone

kikuchiyo

Darkstar

Share-nél pl hogy akarják kinyomozni, hogy kitől származik a file?

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-18, 00:35:00
Maximum áttérünk a Perfect Darkra.
Használom azt is. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2008-03-18, 00:35:00
JAPAN IS SUPERIOR ...again.
still.
Japán a szélessávú kapcsolatokkal legjobban ellátott országok közé tartozik a világon (általános a 100 megabites kapcsolat).
Mikor fogunk mi itt tartani?....

Amúgy ez:
QuoteAz új rendszer nem nézne bele az adatforgalomba - ami egyébként is titkosított, így lassú és bonyolult dolog kibogarászni belőle, hogy valóban jogvétett tartalom utazik-e az adatcsomagokban. Ehelyett maguk a jogtulajdonosok (vagyis a zene-, film- és szoftverkiadók) kapcsolódnak fel a hálózatra egyszerű júzerként, ahonnan megpróbálják letölteni a saját tartalmaikat. Összegyűjtik azokat az ip-címeket, ahonnan a rendszer felajánlja a letöltést, az internetszolgáltató pedig letiltja a címekhez tartozó gépeket.
nem illegális? Mármint az illegálisan szerzett adatok felhasználása
bizonyítékként.

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-18, 03:04:06
Mikor fogunk mi itt tartani?....
Soha?
Belátható időn belül esélytelen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん