Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-03-22, 01:48:19
Baromság. Sokkal jobbak is vannak ennél, csak sokkal drágábban.
Elegendő külső zajt kiszűr és elég korrektül szól az árához képest,
ezért is gondolkodom azon, hogy vegyek-e még egyet; de az,
hogy ez a legjobb, hülyeség, max. a legjobb ár/érték arányú.

Igen, még több pénzért lehet biztos még jobbat találni. Nyilván a földi halandók árkategóriájára céloztam.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-03-22, 01:43:49
Nyugi Kvikveg, a cx 300-at sokan a legjobb fülesnek mondják :) (én magam ugyan még nem próbáltam) De ha neked tetszik, akkor nem mindegy, mit mondanak mások?
Nem, csak kicsit neztem egyet, nehogy mar osszekevertem volna valamivel, vagy ilyesmi. Vagy kozben lecsapott ra a gonosz zold mano es valmit csinalt vele, es Sennheiser alnev alatt ugyanolyan markajelzessel mar valami borzalmat adnak el.
Nekem azert tetszik, mert kb mindenhol dicsertek. XD Nyilvan boltban nem dughatom be a fulembe es nem mehetek vele egy kort a bkv zajkonyezetben... Es mivel a csomagolas kb csakannyal nyithato csak, meg ki se birtam nyitni helyben. :/
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Én egy noname kínai mp3 lejátszót használok, 20k-ért vettem. Nagykijelzős (az animék felirata is olvasható, kipróbáltam), az aksi jól bírja, korlátlanul bővíthetem SD memóriakártyával és jól is szól. Így hirtelen nem is tudom pontosan mikor vettem, de szerintem valamikor tavaly nyár környékén. Valószínűleg szerencsém volt, és a legtöbb noname kínai lejátszó tényleg rossz. De legalább jó helyen vettem, és így garanciát is adtak rá.

A fülhallgatóról meg annyit, hogy én többet az életben nem dugok a fülembe semmit. Egyszerűen nem képesek megfelelő hangminőséget biztosítani, károsítják a hallást és kényelmetlenek is. Otthonra bazinagy fejhallgató, utazáshoz "neckband" vagy fülre csíptethető fülhallgató.

minuszmiki

Eh, hülye forma-1 a lehető legrosszabb időben kezdődik. Igazából valamennyire álmos vagyok, de ha most lefekszem aludni, félek, hogy nem fogok tudni felkelni 7-re, ráadásul a Nana még mindig nagyon jó, így tudnám is nézni addig. Viszont teljesen hulla leszek így holnap.

Lt. Simoan Blarke

nyeheheheheeeeeeehe, én alhatok 10 órát, aztán csak 2 házi és 3 zh-ra készülés vár, ráadásul egyikkel se üldöz még a tatár (kedd-csütörtök-péntek-péntek-péntek) :)

miért nem fekszel le időben, most komolyan? :3x3:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

minuszmiki

Egyrészt vagy négy éve nem feküdtem le aludni éjfél előtt, teljesen hozzászokott a szervezetem. Másrészt meg ilyenkor van itthon nyugalom, nem zargat senki, tudok azt csinálni, amihez éppen kedvem van. Animézni is ilyenkor szoktam, napközben valakinek mindig eszébe jut nyaggatni valamivel, úgy meg nem tudom magam átadni a műélvezetnek. Viszont asszem most eldőlök kicsit, két óra alvás is jobb, mint a semmi. :)

Lt. Simoan Blarke

ez őrület.

egy héten át éjfél előtt feküdtem (volt, hogy 9 körül). MINDEN ilyen alkalom esetében másnap délnél hamarabb nem tudtam magamhoz térni. (igen, ez esetenként 15!!! óra alvást jelentett.) ráadásul hullakóma voltam egész nap.
most meg ezt a kurva házit gyűrtem fél 5-ig, lefekszem, nem alszok el azonnal, erre 2-kor felpattannak a szemeim és még aránylag friss is vagyok.

aj nid moar vitaminz und ordnung in main lébe.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

I'm just gonna laugh now...

Kvikveg

Basszus, depo.hu helyett azt irtam be, hogy depi.hu...  :eek: :gyagya:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Xzone on 2008-03-22, 03:27:25
A fülhallgatóról meg annyit, hogy én többet az életben nem dugok a fülembe semmit. Egyszerűen nem képesek megfelelő hangminőséget biztosítani, károsítják a hallást és kényelmetlenek is. Otthonra bazinagy fejhallgató, utazáshoz "neckband" vagy fülre csíptethető fülhallgató.
Pont erre vannak a fülbe dugható IEMek és zajcsillapítósak (nem
az aktívak), hogy ne károsítsák annyira a hallást. Kevesebb külső
zaj -> kevésbé kell feltekerned a hangerőt -> kevésbé károsítja a
hallást.
A fülre csíptethetők nagyrésze is szarul szól :hehe:

.Attila

.Attila vs Gyalogosok
0 : 2

Lythis

bicajjal, vagy kocsival?

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-03-23, 14:40:38
.Attila vs Gyalogosok
0 : 2
Te meg mit csinaltal??!

kikuchiyo

Kaptál Combo Bonust?
Failure is the default option

.Attila

Bicajjal. Én is hibás vagyok mondjuk.
Felső rakparton tekertünk szép sebességgel, barátom ment előttem, úgy tűnt, hogy simán elmegy a szembejövő gyalogosok mellett.
Hát nem. Szülők félre álltak, de otthagyták a gyereket az útban. Barátom vészfék, én még nagyobb, így leírtam egy szép ívet a kormány felett. Komoly baj nincs, csak sajnos a jobb alkarom kicsit nagyobb ütést kapott, ezért most kicsit bedurrant.
Tanulság: még nagyobb fékutat kell hagyni és nem szabad bízni az elől kerekezőben sem.

Kvikveg

Szep... De akkor te vs gyalogosok 1:0 mert te szivtad meg...
Az meg no comment, hogy a gyerek ottmaradt.

Tycho

Nekem is volt ilyen, de én ott a gyereket beterítettem kaviccsal egy farolással. Aztán nekem támadt a szülője, hogy mit képzelek, itt száguldozok. Én meg elküldtem a kurvaanyjába, hogy ne a bicikli uton sétáltassa a gyerekét. Kuss lett ^^

Neked meg jobbulást .Attila kolléga!

Kiku: :lol:

Lythis

Ha bicikliúton mentél, akkor le kellett volna ordítanod a fejüket a francba. Múltkor én is néztem, hogy mennyire pofátlanok a gyalogosok néha. Mármint ok, hogy egy járdatesten vagytok, de ottvan nagy büdös sárgával, hogy kijelölt bicikliút... Persze tesznek rá, és még fel vanak háborodva, amikor odébb kell mászniuk onnan...

.Attila

Quote from: Tycho on 2008-03-23, 16:25:05

Kösz :)

Azért nekik a pont, mert én jártam pórul.

Egyébként a Szabadság híd és az Erzsébet híd között volt a dolog, ott nincs felfestve semmi.

Lythis

Quote from: .Attila on 2008-03-23, 16:34:05

Egyébként a Szabadság híd és az Erzsébet híd között volt a dolog, ott nincs felfestve semmi.
az a felső rakparti rész viszont tudtommal bicikliút, nem? Mármint régen mintha az lett volna. Jó, persze megosztva a gyalogosokkal. És felfestés sosem volt rajta, az tény. Azt akkor utáltam nagyon, amikor kerülgetni kellett a gyalogosokat, plusz a korisokat, és még el kellett férni a szembeforgalom mellett is..  Van 1 vagy 2 oszlop, ahol ez rohadtul nehéz, ha gyorsan megy az ember :/

.Attila

Az még oké, hogy a kétirányú forgalom miatt szinte le kell állni.
De most csak szemből volt forgalom, az viszont a járda teljes szélességében.
És ez az egyik dolog, amit a gyalogosokban nem szeretek. Ha többen vannak, akkor úgy helyezkednek, hogy a járdán széltében a lehető legtöbb helyet foglalják.

Én

:Eztneked:
3 benzinkútból 2-nél volt porszívó, és eből 2-nél "technikai okok miatt nem működik". Szóval most az lesz, hogy leviszem a porszívót a kocsihoz és n+1 hosszabbítóval a pincéből működtetem, azzal fogom kiporszívózni. Shit sux.

motifator

Bazze, én nem is tudom mikor porszívóztam ki a kocsimat utóljára. Mondjuk még csak le se mostam amióta megvan(lassan 1 év :)) Igénytelenség rulz :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Ramiz

Én ha vezetek, a bicikliseket még a gyalogosoknál is jobban utálom, és mikor gyaloglok, a bicikliseket még az autóknál is jobban utálom. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Lythis on 2008-03-23, 16:37:35
Quote from: .Attila on 2008-03-23, 16:34:05

az a felső rakparti rész viszont tudtommal bicikliút, nem? Mármint régen mintha az lett volna. Jó, persze megosztva a gyalogosokkal. És felfestés sosem volt rajta, az tény. Azt akkor utáltam nagyon, amikor kerülgetni kellett a gyalogosokat, plusz a korisokat, és még el kellett férni a szembeforgalom mellett is..  Van 1 vagy 2 oszlop, ahol ez rohadtul nehéz, ha gyorsan megy az ember :/
gyalogos+ bicikliút a feslő rakpart, ahol nincs külön felfestve ott együtt haladhat, biciklisnek ha jól emlékszem max 10km/h, namármost ugye az a kérdés, hogy bp egyik legfontosabb kerékpáros ütőerén mér nincs külön bicikliút, ,eg ugye  mondtam, h a gaylogosok a veszélyesek, eskü sietni a kocsiknál kell..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Quote from: Én on 2008-03-23, 17:52:02
Am

Ez mit jelent? Honnan jött ez a "szó"?
Nemrég kezdtem el hallani IRL (ott kifejezetten...érdekes) és most már itt is megjelent, többször is olvastam.

Én

Lusta geci vagyok, és az amúgy szót rövidítem.
Ha zavar titeket, leállok róla. :hehe:

Draconire

Quote from: Én on 2008-03-23, 18:30:39
Lusta geci vagyok, és az amúgy szót rövidítem.

Pedig az nem hosszú.

Szerk: Nem zavar, csak kíváncsi voltam.

Én

Pedig de. Hö.

teraflare

Quote from: Ramiz on 2008-03-23, 18:08:50
Én ha vezetek, a bicikliseket még a gyalogosoknál is jobban utálom, és mikor gyaloglok, a bicikliseket még az autóknál is jobban utálom. :__devil:
Én mindenkit útálok aki nem én vagyok az útok :D