Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Tiaro

QuoteÜdv minálunk Aki-shi! Elég későn toppantál be ahhoz képest, hogy Tiaro már mióta ontja a hangulatjelentéseit és a verseit (meg az egyéb postokat  )! Na mind1, jobb későn mint soha

sry! Mindig késön kapcsolok:)

QuoteBazzeg te!
majd megprobálom:D

QuoteAhogy így elnézem, hogy mindig egymás bőrében nyilatkoztok... lehet, hogy csak egy van belőletek, de az skrizofén?  
Szóval szerintem Ramiz úgy gondolja, hogy mindig más börébe bújva nyilatkozunk... Szerintem Vóbert nem hiszi hogy igazad van :rotflol:  :rotflol:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Vóbert

Quote from: phr0zenJóvanna,értem én a célzást :) .Bár azt már nemtom hogy minek nektek gaz a veteményesbe,de ti tudjátok. :hehe:

Jól mutat a gaz a paprikák között :D :D :D ;)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Aka-shi

Tök jó, hogy megint nem logoutoltam, mert így nem tudjátok, hogy az előzőt ki írta :hopp:

Vóbert

Quote from: Aka-shiTök jó, hogy megint nem logoutoltam, mert így nem tudjátok, hogy az előzőt ki írta :hopp:

Most már sejtjük :D :D :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Aka-shi

:rotflol: megesik... :rotflol:

Kalibur

Quote from: Aka-shiTök jó, hogy megint nem logoutoltam, mert így nem tudjátok, hogy az előzőt ki írta :hopp:
Szent egek... még egy két akció és tömegvásárolhatjátok a nagyonhosszúujjú fehér hátulkapcsos pulcsikat szegény fórumtagoknak  :rolleyes: :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Totya

Milyen jó, hogy erről a gépről rajtam kívül senki nem jelentkezik be a fórumra   :D
Teacher Banzai!!!

Ramiz

Milyen jó, hogy erről a gépről rajtam kívül a másik három alteregó jelentkezik be, de ők úgyis mind ismerik a jelszómat, ezért beférnek a "Ramiz" címke alá... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Milyen jó, hogy az ebéd mellé ma kaptunk sütit is... ja, hogy ez nem az a mese?

Amúgy kezd világossá válni, hogy miért keveredett meg Tiaro, aki nem Tiaro, hanem Aka-shi, pedig Aka-shi az Tiaro öccse, és mégis Tiaro... Argh! Kalibur, jobb ha hozatok a muszájdzsekiket

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Bruce

Milyen jó, hogy az ebéd mellé ma kaptunk sütit is... ja, hogy ez nem az a mese?

Amúgy kezd világossá válni, hogy miért keveredett meg Tiaro, aki nem Tiaro, hanem Aka-shi, pedig Aka-shi az Tiaro öccse, és mégis Tiaro... Argh! Kalibur, jobb ha hozatod a muszájdzsekiket :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Ramiz

Brucenak kezd világos lenni, hogy semmi sem világos... :D  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Bruce579 próbáld úgy fölfogni hogy Aka-shi Tiaro egy allottrop modusulata :D

Soridan

Quote from: XagaBruce579 próbáld úgy fölfogni hogy Aka-shi Tiaro egy allottrop modusulata :D

Ez azt jelenti, hogy Aka-shi úgy viszonyul Tiarohoz, mint a petróleum a kőolajhoz????
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Xaga

Quote from: SoridanEz azt jelenti, hogy Aka-shi úgy viszonyul Tiarohoz, mint a petróleum a kőolajhoz????

Hmm...rosszat írtam nem alottrop modusulat hanem izotóp :D

Kalibur

Quote from: XagaHmm...rosszat írtam nem alottrop modusulat hanem izotóp :D
Jó de akkor melyikben van egy-két neutronnal több/kevesebb??
uhh ez tényleg bonyi... mennyi is a dzsekis száma?

Kilteh

Quote from: Bruce579Milyen jó, hogy az ebéd mellé ma kaptunk sütit is... ja, hogy ez nem az a mese?

Amúgy kezd világossá válni, hogy miért keveredett meg Tiaro, aki nem Tiaro, hanem Aka-shi, pedig Aka-shi az Tiaro öccse, és mégis Tiaro... Argh! Kalibur, jobb ha hozatod a muszájdzsekiket :)
Épphogy csak benéztem, de már most megijedtem, asszem megyek is...  :rotflol:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Tiaro

:D :D :D :D :D
Na úgy látom, lesznek még ebből gondok...

AZ IGAZI TIARO (tm, c, r)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Feldin

Majd megkérjük zsozsot hogy nektek, CSAK NEKTEK!!!!!! csináljon egy olyat hogy ha be vagytok jelentkezve akkor a honlap tetején az usteam mellet ott lesz a nevetek 99-es betűkkel!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Soridan

Quote from: KaliburJó de akkor melyikben van egy-két neutronnal több/kevesebb??
uhh ez tényleg bonyi... mennyi is a dzsekis száma?

Engem inkább az foglalkoztat, hogy hol van Wally?? :confused:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Ramiz

Quote from: FeldinMajd megkérjük zsozsot hogy nektek, CSAK NEKTEK!!!!!! csináljon egy olyat hogy ha be vagytok jelentkezve akkor a honlap tetején az usteam mellet ott lesz a nevetek 99-es betűkkel!

:D Bár rajtuk az sem segítene. "Jé, miért van ott a tesóm neve, szülinapja van vagy mi?"  :hehe:

Adelaide

Úgy döntöttem végre én is írok ide magamról valamicskét.
Nos 15 éves vagyok és nagyon nem értek a számítógéphez (mert valahogy egy gépem se bírja egy hónapnál tovább). Írni viszont tudok. Írok is éppen egy regényt, de még csak a fele van kész, az is kéziratban. Én mindig is imádtam az animéket és a mangákat, de csak azután kezdtem komolyabban foglalkozni a dologgal miután lett saját gépem, és netem.
Remélem ennyi elég lesz, de ha vmit kihagytam írjátok meg. :rotflol:
In the name of the God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Shadowolf

Quote from: AdelaideÚgy döntöttem végre én is írok ide magamról valamicskét.

És milyen jól tetted. :D

QuoteÍrni viszont tudok. Írok is éppen egy regényt, de még csak a fele van kész, az is kéziratban.

Irány az Írások thread! :D

QuoteRemélem ennyi elég lesz, de ha vmit kihagytam írjátok meg. :rotflol:

Méretek, telefonszám,...stb? :p :D

Xaga

Quote from: ShadowolfMéretek, telefonszám,...stb? :p :D

Hai, hai :D

És még 1 shockkoló kérdés:
Csak 1 karikába tegyen X-et.
O  Fiú
O  Lány
O  Mind2

U.I: Üdv :D

.Attila

Bon Jour Adelaide! :)

Érzésem szerint lány.

Shadowolf

Quote from: TriviÉrzésem szerint lány.

Hatodik érzék? :D

Kalibur

Ödv a fedélzeten Adelaide!

(eztökjó :D... lassan annyi itt az új tag, hogy majd nekünk is újra be kell mutatkozni, hogy tudják, kik vagyunk... ugyhogy hozzon gyorsan mindenki mégegy embert :D)

Xaga

Quote from: Kaliburmajd nekünk is újra be kell mutatkozni,

Egyszerübb ha visszaolvasnak 2-4 száz postot (lustaság rulez) :D

DWz

Szia Adelaide! :)

Adelaide

Lány vagyok, de ezt azért nem tartottam fontosnak leírni, mert a nevemből ki lehet találni, és az avatarom is eléggé erre utal.
In the name of the God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.