Vallás, filozófia, ezoteria

Started by noriko, 2004-03-09, 22:07:48

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Katolikusoknal kotelezo menete van az eskuvonek, ismerosom eskuvojen is volt egy-ket olyan tema, ami abszolute nem odavalo volt.
A reformatusok valahogy normalisabbak. En legalabbis a nagyon keves alkalombol ezt szurtem le.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Ez így van. Elég depresszív vallás, főleg gyermekkorban. Ez egy nagy érv amellett, hogy ne kereszteljem meg majdani gyermekem. Ellene pedig a társadalmi kirekesztés szól: azért még elég erős ellenérzése van a "pogányokkal" szemben azoknak is, akik amúgy nem járnak templomba és sosem olvasnak Bibliát, csak hát mégis...

Ha választanom kéne, muszáj volna, akkor a buddhizmus felé fordulnék, de hát nem kell (szerencsére). Viszont a zen buddhizmus filozófiai, életviteli hozzáállása nagyon tetszik, jó ideje próbálom lefejteni a vallásos részről (vajon mennyire értelmezhető magában?), több-kevesebb sikerrel. Saját vallást mixelni hülyeség (hányszor hallottam már, hogy "én így hiszek Istenben" - ld. még: "A magam módján szeretek emlékezni", Lost Highway), de saját filozófiát végül is nem az, ha úgy érzi, hogy jól jár, boldogabb lesz vele az ember. És a kereszténység filozófiájánál az alapvetően elfogadható és támogatandó részeken kívül (elvileg a Tízparancsolat az "alap", de az Újszövetségben Jézus inkább már azt hangsúlyozza, hogy "szeretsd felebarátodat, mint saját magadat", ami tök korrekt - meg persze a mindenek felett álló Isten-imádatot, de az a kereszténység megingathatatlan alapköve) sokkal jobban tetszik a buddhizmusé. Békésebb, bölcsebb, kiegyensúlyozottabb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

A templomi esküvő mennyire ugyanaz, mint a katolikus nászmise? Mert tippre egyáltalán nem, legalábbis én nem emlékszem semmiféle térdelős részre, meg ilyesmikre.
Az tény, hogy a keresztény szertartások - elsősorban katolikus szertartásokat láttam eddig, reformátust csak nagyon keveset - egyik központi eleme az önostorozás. Ezt persze változó mértékben teszik bele adott szertartásba, szóval - ahogy a többiek is mondták - ez nagyban függ a paptól is. Viszont egyetértek Kikuval abban, hogy ez a "bűnösök vagyunk, az egész mai világ szutyok" dolog egy eléggé sarkított, nagyon erőteljes negatív értékelést sulykol az emberbe, ami hosszútávon szerintem nem egészséges. Másfelől ha a házasság tényleg olyan szent és örömteli dolog, akkor miért kell ott is ostorozni mindenkit? (ez a kérdés a Kiku postjában szereplő példának szólt, nem tudom, hogy ez mennyire nevezhető általánosnak, nekem nem rémlik, hogy találkoztam volna ilyen extrém példával)

Ramiz: amikor ilyeneken gondolkozol, akkor olyanokba is belegondolsz, hogy esetleg akkor is így látnád e, ha olyan közegben nősz fel, ahol ez a domináns vallás? Mert ha belegondolunk pl a buddhizmus tanainak többségének utána kell járnunk, míg mondjuk a főbb keresztény tanokkal szembesülünk az életünk során. Ez valahol szerintem maga után vonja azt is, hogy más vallások tanai szűrve érkeznek hozzánk, és nem feltétlenül azt látjuk bennük, amit tényleg képviselnek (ez természetesen nem zárja ki azt, hogy valaki utánajárással elérje, hogy átlássa az egészet). És ha ebből indulok ki, akkor lehet, hogy odakinn a kereszténység sokkal vonzóbbnak hat, mint teszem azt itt.

Ramiz

Quote from: Lythis on 2008-07-27, 15:04:52
Ramiz: amikor ilyeneken gondolkozol, akkor olyanokba is belegondolsz, hogy esetleg akkor is így látnád e, ha olyan közegben nősz fel, ahol ez a domináns vallás? Mert ha belegondolunk pl a buddhizmus tanainak többségének utána kell járnunk, míg mondjuk a főbb keresztény tanokkal szembesülünk az életünk során. Ez valahol szerintem maga után vonja azt is, hogy más vallások tanai szűrve érkeznek hozzánk, és nem feltétlenül azt látjuk bennük, amit tényleg képviselnek (ez természetesen nem zárja ki azt, hogy valaki utánajárással elérje, hogy átlássa az egészet). És ha ebből indulok ki, akkor lehet, hogy odakinn a kereszténység sokkal vonzóbbnak hat, mint teszem azt itt.

Hát igen, könnyen lehet, hogy máshogy látnám a buddhizmust, ha olyan környezetben nőttem volna fel. Ugyanakkor a legtöbb embernek a gyerekkor során kapott "szoktatás" éppen hogy nem elijesztőleg hat egy vallás kapcsán.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Katoliskus esküvőn lehet kérni misét, de el is lehet hagyni. Az hogy a mise milyen tényleg nagyban függ a paptól is. Én magam meg se vagyok keresztelve és nem is vagyok vallásos, ennek ellenére voltam olyan templomi esküvőn ahol volt mise is, de érdekes volt. Ez az önostorozó formája irritál a vallásnak.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Ez simán mehetne a lolba :)
Muszlim nagyot üt :D

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-11-20, 16:00:33
Quote from: Nakedape on 2008-11-20, 15:11:10
http://newhumanist.org.uk/1915

vallások kártyán
:lol:
Azert eleg gonosz.  ::)

úgy éreztem, h  mindegyikkel elég gonosz ahhoz h majdnem kiegyensúlyozottnak lehessen tekinteni (agno/szkept is)
ráadásul sok gonoszkodása azért elég jó célzás (agno/szkeptnél is)

vmiért inkább ide akartam postolni no.
mindenki fáradjon az álszakálláért, és a kövekért

sirtomi

Ez a Zoroasztrizmus érdekes, még sose hallottam róla, de létezik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Zoroasztrizmus :)

Tanultam valami újat :)

Member

Történelem és rajzórán biztosan mondták, csak nem ez volt a neve. Ezzel a névvel én is pár hete találkoztam először. Mindig Zoamelgustar jut róla az eszembe.

Én

Quote from: sirtomi on 2008-11-20, 16:13:36
Ez a Zoroasztrizmus érdekes, még sose hallottam róla, de létezik: http://hu.wikipedia.org/wiki/Zoroasztrizmus :)

Tanultam valami újat :)
Mi ezt tanultuk töriórán anno. Asszem ebben is van nagy árvíz. Sőt még a Fate/Stay Night-ban is megemlítik. :D
Quote from: Member on 2008-11-20, 19:08:00
Zoamelgustar
Az melyik is volt? Martina isten-szörny valamije, nem?

SaiyaGin

Member

Gondolom 2 nap alatt csak rá guglizott. :)

A pakliból hiányzik a Hare Krisna mozgalom, a ku-klux féle fehér-kereszténység, a LaVeyan Satanism, az Unitárius Egyház és még sorolhatnék pár dolgot, ami meghatározó valamilyen téren.

Én

Member

Foglalkoztam egy kicsit a témával egy kulturális antropológia dolgozat keretében.
http://users.atw.hu/jujdejo/kulturant.doc

Nakedape

Quote from: Member on 2008-11-28, 11:11:48
Foglalkoztam egy kicsit a témával egy kulturális antropológia dolgozat keretében.
http://users.atw.hu/jujdejo/kulturant.doc
ez most  hosszú. majd valamikor azért lehet, h elolvasom
amúgy meg most hallottam
QuoteAkit az istenek szeretnek, örökre meghagyják eretnek!

plusz tervek szerint márciusban mennék vatikánba evolúciós konferenciára  :angyali:
http://www.evolution-rome2009.net/

Member

Nem hülyeség, amit írsz, mert akit szeretnek, az jól él az nélkül, hogy hinne/kapaszkodna bármiben is.

Hallottam ismerősöktől, hogy Genfben ha elqrnak valamit a részecskegyorsító ősrobbanás szimulációjában (hmmm, playing a god?), akkor kapunk egy csodás kis fekete lyukat, ami kinyír minket 1,5 nap alatt. Csak én tippelem úgy, hogy ez 2012 dec. 12.-ére fog esni, ha igaz a híresztelés? :)

Nakedape

Quote from: Member on 2008-11-28, 14:24:41
Nem hülyeség, amit írsz, mert akit szeretnek, az jól él az nélkül, hogy hinne/kapaszkodna bármiben is.

Hallottam ismerősöktől, hogy Genfben ha elqrnak valamit a részecskegyorsító ősrobbanás szimulációjában (hmmm, playing a god?), akkor kapunk egy csodás kis fekete lyukat, ami kinyír minket 1,5 nap alatt. Csak én tippelem úgy, hogy ez 2012 dec. 12.-ére fog esni, ha igaz a híresztelés? :)
igen elrontják és jön egy kecske és felfalja a földet galaxisnyi fogakkal

Member

Galaxisnyi fogat? Mi ez, Gurren Lagann? :D
Ha elrontják: "Haha, hülye tudósok."
Ha nem: "Haha, hülye maják." :)

minuszmiki

Nakedape

Quote from: Member on 2008-11-28, 14:41:29
Galaxisnyi fogat? Mi ez, Gurren Lagann? :D
Ha elrontják: "Haha, hülye tudósok."
Ha nem: "Haha, hülye maják." :)

douglas adams

maja tudósoknak leni szívás?

Lythis

Ezt a feketelyuk témát azóta sem akarják megunni?
Mióta beindult az a dög, azóta folyamatosan az jön legalább egy helyről, hogy "lehet, hogy feketelyuk lesz".
És? Ha tényleg az lesz, és megeszi a földet, akkor úgyis mindenki belehal, ha meg nem, akkor csak feleslegesen ijesztgetik a népet. Ugyanakkora esély van arra is, hogy sárkányokat termel, amik majd megesznek minket.

Member: az a popularista LeVay sátánizmus? Annál imo a wicca marhulás is meghatározóbb, pedig akkora maszlagot ritkán látni... habár ha belegondol az ember, hogy többszázezer tinip*csa kajolja a nyamvadt könyveket, akkor tuti jó üzlet.

Jah, bónuszmaterial:

[spoiler=A Magyar Boszorkányszövetség szakrális vezetője: ABAFI CÉZÁR, varázsló, boszorkányfőpap.]
[/spoiler]

Ezen a boszorkányszövetségen évente legalább egyszer könnyesre röhögöm magam... az egyik oktatóm nevében anno írtunk felvételi kérelmet a soraikba (és képesek voltak komolyanvenni azt a maszlagot...). Az illető kiakadt, de nem tudta ránkbizonyítani...

Member

Quote from: Lythis on 2008-11-29, 01:49:44
És? Ha tényleg az lesz, és megeszi a földet, akkor úgyis mindenki belehal, ha meg nem, akkor csak feleslegesen ijesztgetik a népet. Ugyanakkora esély van arra is, hogy sárkányokat termel, amik majd megesznek minket.
A mindenki belehallal semmi bajom, elvégre utána minek legyek én is tovább, de gondolom a legtöbbek értékrendje nem olyan, hogy "ha ők is mennek, lesz*rom".
QuoteMember: az a popularista LeVay sátánizmus? Annál imo a wicca marhulás is meghatározóbb, pedig akkora maszlagot ritkán látni... habár ha belegondol az ember, hogy többszázezer tinip*csa kajolja a nyamvadt könyveket, akkor tuti jó üzlet.
A tinipicsákkal nemigen szoktam beszélni ilyen dolgokról (főleg mert előbb intéznék szavaknál fejlövést), de annyit én is tudok, hogy a Necronomicon (höhö, Lovacraft) és LaVey The Satanic Bible-je (a p*csuk nemigen tudnak angolul, ha nem az anyanyelvük) a két alapműve az ilyen görcsös ördögimádóknak. Nem kell foglalkozni velük, ahogy te is írtad, megveszik a könyvet, plusz bevétel, csak aztán ne bombázzák az embert az idétlen szövegeikkel.
QuoteJah, bónuszmaterial:
[spoiler=A Magyar Boszorkányszövetség szakrális vezetője: ABAFI CÉZÁR, varázsló, boszorkányfőpap.]
[/spoiler]

Ezen a boszorkányszövetségen évente legalább egyszer könnyesre röhögöm magam... az egyik oktatóm nevében anno írtunk felvételi kérelmet a soraikba (és képesek voltak komolyanvenni azt a maszlagot...). Az illető kiakadt, de nem tudta ránkbizonyítani...
Heavy Shit... Kösz, hogy mutatod őket, azt hiszem, felkerültek a az ancient enemies listámra a scientológia és a hare krisna közé. O_o
Nem ismerem őket, de gondolom imádnak üdvözülni a sötét erőktől (kard elég klasszik ritual cucc) és együtt ökörködni valami szép tandíj fejében. ::)

Kvikveg

Abafi Cezar.... konnyesre rohogtem magam! :lul: :gyagya:

Lythis

Quote from: Member on 2008-11-29, 10:05:45
Quote from: Lythis on 2008-11-29, 01:49:44
A mindenki belehallal semmi bajom, elvégre utána minek legyek én is tovább, de gondolom a legtöbbek értékrendje nem olyan, hogy "ha ők is mennek, lesz*rom".
Az lehet, de ha csinálunk egy fekete lyukat, ami bekajolja a Földet, akkor nem sok választásuk lesz... szóval ha sz*rnak bele, ha nem, egyremegy.

QuoteMember: az a popularista LeVay sátánizmus? Annál imo a wicca marhulás is meghatározóbb, pedig akkora maszlagot ritkán látni... habár ha belegondol az ember, hogy többszázezer tinip*csa kajolja a nyamvadt könyveket, akkor tuti jó üzlet.
Quote from: MemberA tinipicsákkal nemigen szoktam beszélni ilyen dolgokról (főleg mert előbb intéznék szavaknál fejlövést), de annyit én is tudok, hogy a Necronomicon (höhö, Lovacraft) és LaVey The Satanic Bible-je (a p*csuk nemigen tudnak angolul, ha nem az anyanyelvük) a két alapműve az ilyen görcsös ördögimádóknak. Nem kell foglalkozni velük, ahogy te is írtad, megveszik a könyvet, plusz bevétel, csak aztán ne bombázzák az embert az idétlen szövegeikkel.
Akor tudsz valamit, amit én nem, mert a Necronomiconos dolgot még egyiktől sem hallottam... Az inkább egykét "hácé" sötétségimádónak a mániája. Olyankor kell megkérdezni, hogy MELYIK necronomicon, mert találkoztam már vagy 3-4 változattal, és természetesen mindegyik "az eredeti" (azért kapni a skálában... magától értetődik, nem?). Egyébként jah, az a legnagyobb gáz, ha utána a hülye szövegeikkel megtalálják az embert..

QuoteJah, bónuszmaterial:
[/spoiler]

Quote from: MemberHeavy Shit... Kösz, hogy mutatod őket, azt hiszem, felkerültek a az ancient enemies listámra a scientológia és a hare krisna közé. O_o
Nem ismerem őket, de gondolom imádnak üdvözülni a sötét erőktől (kard elég klasszik ritual cucc) és együtt ökörködni valami szép tandíj fejében. ::)
[spoiler=Rosszul gondolod:]
1. A boszorkányok nem űznek sem fekete, sem fehér mágiát, az ő mágiájuk a zöld, ami azt jelenti, hogy tökéletes összhangban van a látható és láthatatlan természettel.
2. A boszorkányok mélységesen tisztelik és óvják az élő természetet, és teljes mértékben támogatják a legradikálisabb zöld mozgalmat. A boszorkányság a zöld béke vallása.
3. Minden ostoba és rosszindulatú híreszteléssel szemben a boszorkányságnak semmi köze a sátánizmushoz. A sátánizmus csupán megfordított kereszténység, lázadás a keresztény isten, egyház és erkölcs ellen, tehát nem létezhet a kereszténység nélkül. Ezzel szemben a mai boszorkányság terjesen független a kereszténységtől, mivel jóval annak megjelenése előtt, az emberiség hajnalán alakult ki.
4. Az ősi hit nem ismer ördögöket, démonokat és egyéb ártó szellemeket. Az ilyen lényekben való hit a degradálódó ember eltorzult tudatának a terméke.
5. A boszorkányok igyekeznek feleleveníteni és megőrizni a helyi és az egyetemes mágikus kultuszokat és néphagyományokat.
6. A boszorkányság legfontosabb céljai a következők:
a. az ősi hit életre keltése
b. az ősi tudás visszaszerzése •
c. az ősi erő újbóli birtokbavétele.
Az ősi hit, ami a természet látható és láthatalan erőinek tiszteletén alapszik, segít visszaszerezni az ősi tudást, ami egyet jelent az érzékszerveken túli világ közvetlen megtapasztalásával, vagyis a harmadik szem megnyitásával, ez pedig lehetővé teszi, hogy újból életre keltsük és birtokba vegyük a bennünk szunnyadó határtalan isteni erőket.
7. E három lépcsőfok végigjárása riem kötelező. Aki csak az első pontot tartja kivitelezhetőnek, az szintén teljes jogú tagja lehet a szövetségnek.
8. A boszorkányságnak nincsenek dogmái, azaz nincsenek olyan tanításai, amelyeket kötelező elhinni. A boszorkányság a legszabadabb vallás.
9. A boszorkányság nyitott minden vallási, metafizikai és okkult rendszer irányában, és a legmesszebbmenőkig toleráns minden olyan szellemi irányzattal, mely nem vonja kétségbe létjogosultságát.
10. A boszorkányság nem térítő vallás. Az ősi hit követői szerint csak egy mérhetetlenül intoleráns, önhitt és agresszív, ember próbálja másokra kényszeríteni saját vallását, abból a téves elképzelésből kiindulva, hogy a világon egyedül az ő hite igaz és üdvözítő.
11. A boszorkányoknak nincsenek pontokba szedett erkölcsi szabályaik; nincsenek parancsolataik, melyek megmondják, hogy az ember mit tehet és mit nem. A boszorkányok egyetlen erkölcsi tanítása így hangzik: 'Tedd azt, amit akarsz, de ne árts senkinek!"
12. A boszorkányok a két nem tökéletes egyenrangúságát hirdetik. Ez nem csak az emberi, de az isteni szférára is vonatkozik, vagyis nem egy (férfi) istent tisztelnek, hanem egy isteni párt, egy istennőt és egy istent, akik számtalan formában nyilatkoznak meg a különféle mitológiákban.
13. A boszorkánysághoz bárki csatlakozhat, nemre, korra vagy bőrszínre való tekintet nélkül.[/spoiler]
zöld, érted? ZÖLD...  :lul: :lul:

Egyébként az oldalon még egy adag kép van, aminek az alapján sokkal inkább tűnik egy részeges hibbant banda baromságának, mint bármi komolynak... pláne, amikor "dark mágiát" csinálnak.... :gyagya:

Darkstar

I sense a flaw in ur quoting / coloring.

Ed.: lassú voltam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Lythis on 2008-11-29, 19:26:18
Az lehet, de ha csinálunk egy fekete lyukat, ami bekajolja a Földet, akkor nem sok választásuk lesz... szóval ha sz*rnak bele, ha nem, egyremegy.
[/color]
Hmmm, kezdünk egyetérteni valamiben? :D Mondjuk egy oldalról hajt is a kíváncsiság, mi van a feketelyukban? Talán Dougles egerei? :haha:
QuoteAkor tudsz valamit, amit én nem, mert a Necronomiconos dolgot még egyiktől sem hallottam... Az inkább egykét "hácé" sötétségimádónak a mániája. Olyankor kell megkérdezni, hogy MELYIK necronomicon, mert találkoztam már vagy 3-4 változattal, és természetesen mindegyik "az eredeti" (azért kapni a skálában... magától értetődik, nem?). Egyébként jah, az a legnagyobb gáz, ha utána a hülye szövegeikkel megtalálják az embert..
Ó, szóval többről is beszélnek? Eddig csak a Lovecraft félét ismertem, állítólag Lovecraft az eredeti Necro-ból emelt ki, csak hát az eredetit senki sem tudta felmutatni. (hamarosan a Happy Meal mellé adják, és össze lehet gyűjteni mindet)
A legjobbak a hittérítő félék, kíváncsi volnék a fejükre, amikor elkántálja a hülyeségüket, aztán egy "hmmm, igazad lehet" után előrántanék egy pisztolyt. :haha:

Quote[spoiler=Rosszul gondolod:]
1. A boszorkányok nem űznek sem fekete, sem fehér mágiát, az ő mágiájuk a zöld, ami azt jelenti, hogy tökéletes összhangban van a látható és láthatatlan természettel.
2. A boszorkányok mélységesen tisztelik és óvják az élő természetet, és teljes mértékben támogatják a legradikálisabb zöld mozgalmat. A boszorkányság a zöld béke vallása.
3. Minden ostoba és rosszindulatú híreszteléssel szemben a boszorkányságnak semmi köze a sátánizmushoz. A sátánizmus csupán megfordított kereszténység, lázadás a keresztény isten, egyház és erkölcs ellen, tehát nem létezhet a kereszténység nélkül. Ezzel szemben a mai boszorkányság terjesen független a kereszténységtől, mivel jóval annak megjelenése előtt, az emberiség hajnalán alakult ki.
4. Az ősi hit nem ismer ördögöket, démonokat és egyéb ártó szellemeket. Az ilyen lényekben való hit a degradálódó ember eltorzult tudatának a terméke.
5. A boszorkányok igyekeznek feleleveníteni és megőrizni a helyi és az egyetemes mágikus kultuszokat és néphagyományokat.
6. A boszorkányság legfontosabb céljai a következők:
a. az ősi hit életre keltése
b. az ősi tudás visszaszerzése •
c. az ősi erő újbóli birtokbavétele.
Az ősi hit, ami a természet látható és láthatalan erőinek tiszteletén alapszik, segít visszaszerezni az ősi tudást, ami egyet jelent az érzékszerveken túli világ közvetlen megtapasztalásával, vagyis a harmadik szem megnyitásával, ez pedig lehetővé teszi, hogy újból életre keltsük és birtokba vegyük a bennünk szunnyadó határtalan isteni erőket.
7. E három lépcsőfok végigjárása riem kötelező. Aki csak az első pontot tartja kivitelezhetőnek, az szintén teljes jogú tagja lehet a szövetségnek.
8. A boszorkányságnak nincsenek dogmái, azaz nincsenek olyan tanításai, amelyeket kötelező elhinni. A boszorkányság a legszabadabb vallás.
9. A boszorkányság nyitott minden vallási, metafizikai és okkult rendszer irányában, és a legmesszebbmenőkig toleráns minden olyan szellemi irányzattal, mely nem vonja kétségbe létjogosultságát.
10. A boszorkányság nem térítő vallás. Az ősi hit követői szerint csak egy mérhetetlenül intoleráns, önhitt és agresszív, ember próbálja másokra kényszeríteni saját vallását, abból a téves elképzelésből kiindulva, hogy a világon egyedül az ő hite igaz és üdvözítő.
11. A boszorkányoknak nincsenek pontokba szedett erkölcsi szabályaik; nincsenek parancsolataik, melyek megmondják, hogy az ember mit tehet és mit nem. A boszorkányok egyetlen erkölcsi tanítása így hangzik: 'Tedd azt, amit akarsz, de ne árts senkinek!"
12. A boszorkányok a két nem tökéletes egyenrangúságát hirdetik. Ez nem csak az emberi, de az isteni szférára is vonatkozik, vagyis nem egy (férfi) istent tisztelnek, hanem egy isteni párt, egy istennőt és egy istent, akik számtalan formában nyilatkoznak meg a különféle mitológiákban.
13. A boszorkánysághoz bárki csatlakozhat, nemre, korra vagy bőrszínre való tekintet nélkül.[/spoiler]
1. Hahahahahahaha... :lol: Nem mindegy, hogy milyen színűnek hívjuk? ::)
2. Hmmm, akkor ez csak egy alter-greenpeace? Remélem, ott lesznek a szélerőművek felállításánál az élőfalnál és nem csak a hegyről kántálnak. :D
3. Tehát maga is egyszerűsít, disznómód. Csak tudnám, akkor uram miért visel ilyen röhejes tehénszarvat (gondolom, nem tehénnek akar láccani a piros hacukával) és hord fordított pentagrammot?
6. Gondolom a 3. szinten még dolgoznak. :)
Quotezöld, érted? ZÖLD...  :lul: :lul:

Egyébként az oldalon még egy adag kép van, aminek az alapján sokkal inkább tűnik egy részeges hibbant banda baromságának, mint bármi komolynak... pláne, amikor "dark mágiát" csinálnak.... :gyagya:

Zöldek, biztosan füveznek. ;) Komolyra fordítva, meg kéne kérdezni, mágiáik mennyire voltak eddig eredményesek.

Rounin

Quote from: Member on 2008-11-29, 21:34:18
Zöldek, biztosan füveznek. ;) Komolyra fordítva, meg kéne kérdezni, mágiáik mennyire voltak eddig eredményesek.

Nagyon egyszerű - mivel fontos számukra, hogy ne borogassák az egyensúlyt és egységes zöld színű maradjon minden, nem alkalmaznak látványos/drasztikus mágiát, így a hatás is olyan szende, amit úgyse venne észre a magadfajta erre érzéketlen (bocsánat, szóval laikus) tahó.

Tehát tökéletesen.

Member

Rou, mennyire igazad van. Vagy pont úgy tolják, mint a Johnny Bravo hegyszéli lakókocsis részében, végül csak egy zsepi kellett, hgogy boruljon, talán náluk is. Azért megnézném, ahogyan leszáll egy főnixmadár Abafi Cézár kertjében.
(LaVey fiának legalább király neve van, Xerxész, de Cézár... Így a nagyfater néhai kutyáját hítták)