Vallás, filozófia, ezoteria

Started by noriko, 2004-03-09, 22:07:48

Previous topic - Next topic

Chronus

Quote from: Én on 2008-05-25, 13:53:05
Kíváncsi vagyok, nyilasra mit ír.
Személyes vélemény?

Rámenős jegy. Felszabadult, pörgős, célratörő, vidám, de tud komoly is lenni. Szereti a társaságot és szeret szórakozni. Egyike azon jegyeknek amelyekbe nem sok rossz tulajdonség szorult, egy nagy hibájuk az hogy ha kizökkennek az életmódjukból akkor teljesen összeshet a személyiségük amíg vissza nem kerülnek abba a közegbe ahol kiteljesedhetnek. Ergo, nulla adaptációs készség.. igyekszenek a környezetüket maguk köré formálni és nem fordítva.

Lythis

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 13:57:42
Személyes vélemény?

Rámenős jegy. Felszabadult, pörgős, célratörő, vidám, de tud komoly is lenni. Szereti a társaságot és szeret szórakozni. Egyike azon jegyeknek amelyekbe nem sok rossz tulajdonség szorult, egy nagy hibájuk az hogy ha kizökkennek az életmódjukból akkor teljesen összeshet a személyiségük amíg vissza nem kerülnek abba a közegbe ahol kiteljesedhetnek. Ergo, nulla adaptációs készség.. igyekszenek a környezetüket maguk köré formálni és nem fordítva.
már csak azt áruld el, hogy honnan pasztáztad :)

Chronus

Quote from: Lythis on 2008-05-25, 14:01:39
Sehonnan. Összefoglaltam amit a nyilasokról tudok. Ennyire nehéz elhinni, hogy 2008-ban él még olyan ember aki nem csak félmondatokkal nyög és kommunikál hanem képes épkézláb véleményt alkotni és szavakba önteni?

Lythis

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 14:04:23
Quote from: Lythis on 2008-05-25, 14:01:39
Sehonnan. Összefoglaltam amit a nyilasokról tudok. Ennyire nehéz elhinni, hogy 2008-ban él még olyan ember aki nem csak félmondatokkal nyög és kommunikál hanem képes épkézláb véleményt alkotni és szavakba önteni?
Ne vedd sértésnek, de igen. Sőt, ami azt illeti, egyre nehezebb.

Chronus

Quote from: Lythis on 2008-05-25, 14:05:41Ne vedd sértésnek, de igen. Sőt, ami azt illeti, egyre nehezebb.
Nem veszem. Ez a mai magyar társadalom hibája, nem az enyém. Részemről én elhatárolom magam attól, hogy embernek nevezzek bármilyen olyan életformát aminek 100 alatti IQ-ja van. Lehet, hogy bunkó, de valahol meg kell húzni a határt.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Chronus

Quote from: Kvikveg on 2008-05-25, 14:10:11
Kerem a szuz leirasat.

Megfogtál. Összesen 1db szüzet ismerek személyesen, és őt se behatóan. Tudnám jellemezni, de inkább nem akarok hülyeségeket írni. Egyelőre a jellemük számomra olyan mint egy ramen étterem szakácsa. Sűrű köd borítja.

Lythis

hehh... micsoda szolgáltatói ipar épül itt ki :)
akkor én még kérem az oroszlánt, a skorpiót, és a... meh.. jöhet az összes.

.Attila

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 14:13:08
Kerem a szuz leirasat.

1db szüzet ismerek személyesen, és őt se behatóan.

Sooo exploitable.

Fazék

Quote from: .Attila on 2008-05-25, 14:18:47
Kerem a szuz leirasat.

Sooo exploitable.
ugye?! ugye?! de én ellen bírtam állni!  :angyali:

Én

Quote from: Lythis on 2008-05-25, 13:55:38
Az csak Lythis kedvéért volt. :D Aműgy én a jóslásos faggotry miatt az egészet elkönyveltem hülyeségnek, ilyen jellemrajzokat még nem is néztem. Kíváncsi vagyok, nyilasra mit ír.
"Nyilas : Nov. 22. - Dec. 21.

Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy."

arra az esetre, ha még nem találkoztál volna vele. :)

http://www.okorszem.hu/horoszkop.htm

Ezt még linkeltem is egyszer az offtopicba. :D Btw nem csalódtam.
Személyes vélemény?

Ez jó, tetszik. :D Mellesleg eléggé illik is. Respect.
Quote from: minuszmiki on 2008-05-25, 13:54:28
Maybe "GTFO, nazi!" ? :D
Meh, ha én meg bírtam állni... :D

Kvikveg

Kerem a szuz leirasat.

Megfogtál. Összesen 1db szüzet ismerek személyesen, és őt se behatóan. Tudnám jellemezni, de inkább nem akarok hülyeségeket írni. Egyelőre a jellemük számomra olyan mint egy ramen étterem szakácsa. Sűrű köd borítja.
Francba.
:D

Quote from: Fazék on 2008-05-25, 14:19:38
Quote from: .Attila on 2008-05-25, 14:18:47
Kerem a szuz leirasat.

Sooo exploitable.
ugye?! ugye?! de én ellen bírtam állni!  :angyali:
:lol:
Tudtam, hogy ez a poen elo fog jonni. Miert nem szulettem oroszlannak??!  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manitu

Személyes vélemény?

bullshit. Meg az összes többi zodiákussal kapcsolatos baromság is. Ha randomra permutálod a jegyeket a jellemrajzokkal, akkor is ugyanazt kapod.
Én még nem találkoztam olyan jellemrajzzal/horoszkóppal, amiben a saját jegyem jobban illett volna rám, mint tetszőleges másik jegyé.

Chronus

Quote from: Manitu on 2008-05-25, 14:35:54
bullshit. Meg az összes többi zodiákussal kapcsolatos baromság is. Ha randomra permutálod a jegyeket a jellemrajzokkal, akkor is ugyanazt kapod.
Én még nem találkoztam olyan jellemrajzzal/horoszkóppal, amiben a saját jegyem jobban illett volna rám, mint tetszőleges másik jegyé.
Mi vagy? Skorpió?

Manitu

Nem véletlenül a nyilas jellemzésedet idéztem be ;)

.Attila

Quote from: Manitu on 2008-05-25, 14:35:54
Személyes vélemény?

Azért azt túlzásnak tartom, hogy bármelyik jegy stimmeljen. Abban viszont egyetértek, hogy többen is olyan jellemzők vannak, amik nagyjából stimmelnek, mint ahogy az összesben lehet találni valamit, ami rám éppen nem stimmel.

Chronus

Quote from: Manitu on 2008-05-25, 14:40:50
Nem véletlenül a nyilas jellemzésedet idéztem be ;)
Pontos hónapot napot kérhetek?

Manitu

12.03. Nem, még a közelében sincs.

Próféta

Quote from: Manitu on 2008-05-25, 14:46:23
Most fog jönni a Bullshit 2.0, vagyis az aszcendens ;)

BTW, rám az állatövi jegyem főkarakterisztikája igaz, vagy inkább mondjuk úgy, hogy törekszem rá. De ha már egy összetett mondatban beszélnek róla, úgy nem szokott stimmelni.

Chronus

Akkor neked vagy átfedésed van két héttel előbbről, mert nem akkor születtél mikor kellett volna, vagy gépész vagy. Minden esetre kizárt dolog, hogy egy olyan ember aki köznyelvi véleményformálásban azt a kifejezést használja, hogy "randomra permutálod" ne legyen minimum 70%-ban skorpió. Továbbá az, hogy nem tagadod álláspontomat, hanem kiegészíted azzal, hogy más jegyek ugyanúgy illenek rád szintén tipikusan skorpió feature vitában. Nem azért vitázik, hogy az álláspontját igazolja, hanem azért, hogy minden áron bizonyítsa, hogy a másik fél álláspontja teljesen téves. Továbbá hajlamos túlredszerezetten kezelni egyértelműen kaotikus helyzeteket (számára a skorpió november 22. 23:59 percig skorpió, onnantól már gyakorlatilag nyilas, pedig ez is csak egy kényszerhatár, és emberfüggő. Bár lehet ez a hozzáállás pont rád már nem igaz, annyira azért nem demináns a skorpió jegy.).
Quote from: Próféta on 2008-05-25, 14:56:23
Most fog jönni a Bullshit 2.0, vagyis az aszcendens ;)
Ne nevettess. Az az utólsó lapok közt van. Asszed eljátszom az összes kártyámat az első menetben? :P Arról még tudniuk se kell, épp elég ha akkor vezetem be a képbe ha már minden veszni látszik :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:03:21
Továbbá hajlamos túlredszerezetten kezelni egyértelműen kaotikus helyzeteket (számára a skorpió november 22. 23:59 percig skorpió, onnantól már gyakorlatilag nyilas, pedig ez is csak egy kényszerhatár, és emberfüggő. Bár lehet ez a hozzáállás pont rád már nem igaz, annyira azért nem demináns a skorpió jegy.)
Öregem, innentől viszont bárki lehet bármi :haha: ::)

in b4: rám meg az előző mondat igaz

Chronus

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-05-25, 15:11:12
Öregem, innentől viszont bárki lehet bármi :haha: ::)
Annyira azért nem. Az átfedés rohadtul ritka, és akkor is max pár nap, nem hetek, általában csak a határvonalakon fordul elő. 100%-os biztossággal előforduló átfedés 2 jegy közt csak és kizárólag a határvonali napokon van, esetünkbe skorpió és nyilas között november 22-23 közt. Szerintem ez nálla inkább környezeti behatás által átformálódott személyiség, attól még magán viseli kb az összes nyilas jellemzőt, csak pár egyébb jellemzőt felvett plusszban, vagy tudatosan vagy tudat alatt. Esetleg fennáll a környezeti össze-nem-illőség, amit feltüntettem a postomban is, hogy a nyilasok érzékenyek rá. Az általában kifejleszt nálluk egy általános cinizmust az adott időre.

Manitu

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:03:21ne legyen minimum 70%-ban skorpió.
Akkor most jön a feltuningolt állatöv? Lesz majd Skorpió - Skorpiónyilas az észak-északkelet mintájára?

Edit:
Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:16:50Az általában kifejleszt nálluk egy általános cinizmust az adott időre.
Oh shi- ezzel meg adom itt a lovat alád :D

hargharg

ide is vonatozik:
Quote from: hargharg
...blaaaablablaablabbblaaaaabla...
inkabb gyertek dotazni.

en miyen ovbe tartozok, en miyen ovbe tartozok? : DDD
rofl

Chronus

Quote from: Manitu on 2008-05-25, 15:22:22
Oh shi- ezzel meg adom itt a lovat alád :D
Mi is volt ez, cinizmus? ::)  "My logic is undeniable."  ^^

Quote from: hargharg on 2008-05-25, 15:24:27

A kommented alapján valami erősen ADD-ésbe.

hargharg

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:27:27
...
Quote from: hargharg on 2008-05-25, 15:24:27

A kommented alapján valami erősen ADD-ésbe.

sajnos nem mindenki oyan okos, mint aaaz "Ikrek", ugyhogy ha lehetne kicsit kozerthetobben. koszonjuk elore is szives egyuttmukodeset. ^_^

edit: heh, megis okos vagyok, Mr. Tudalekos. : P valaszt mindazonaltal nem kaptam.
valamint: gogo, K_T! : D
rofl

Kuroi Tenshi

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:27:27
"My logic is undeniable."  ^^

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:16:50
Az átfedés rohadtul ritka, és akkor is max pár nap, nem hetek, általában csak a határvonalakon fordul elő. 100%-os biztossággal előforduló átfedés 2 jegy közt csak és kizárólag a határvonali napokon van, esetünkbe skorpió és nyilas között november 22-23 közt.
Lol fail :hehe:
Ha meg innentől jön a felvett személyiségjegyek, akkor onnantól megintcsak
az van, hogy bárki lehet bármi, tehát ez az egész semmit se jelent :hehe:

Találkoztam már sok hasonló csillagjegyűvel, de csak annyira hasonlítottunk
egymásra személyiségben, mint bárki másra; sőt, találkoztam már olyanokkal
is, akik ugyanazon a napon születtek, mégis teljesen eltérő volt a
személyiségünk.
(in b4 még erre is gombot akarsz varrni)

Chronus

Quote from: hargharg on 2008-05-25, 15:36:15
sajnos nem mindenki oyan okos, mint aaaz "Ikrek", ugyhogy ha lehetne kicsit kozerthetobben. koszonjuk elore is szives egyuttmukodeset. ^_^
ADD  ^^ Csak meglehetősen pörgős belépőt tanúsítottál. :) Amúgy nem tudom, mi alapján állapatsam meg? Nem tudok róllad semmit.

hargharg

Quote from: Chronus on 2008-05-25, 15:39:41
Quote from: hargharg on 2008-05-25, 15:36:15
ADD  ^^ Csak meglehetősen pörgős belépőt tanúsítottál. :) Amúgy nem tudom, mi alapján állapatsam meg? Nem tudok róllad semmit.
jaja utana gyorsan rajottem, hogy van wiki meg rovidites.hu is, szoval sikeresen megtalaltam.
es miy igaz, nem vagyok eleg aktiv forumszereplo a megiteleshez. ezert is irtam, gyertek dotazni. : D
no de, "nem toleralom az intoleranciat", ebbol Selmo megmondta az ovet, amiben szulettem. illetve egy masikkal egyutt, de nem ertek hozza. meg mondjuk o szokott dotazni is, szoval valameyest jobban vagja talan a szemeyisegjegyeimet.
rofl

Chronus

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-05-25, 15:39:18
Lol fail :hehe:
Ha meg innentől jön a felvett személyiségjegyek, akkor onnantól megintcsak
az van, hogy bárki lehet bármi, tehát ez az egész semmit se jelent :hehe:

Találkoztam már sok hasonló csillagjegyűvel, de csak annyira hasonlítottunk
egymásra személyiségben, mint bárki másra; sőt, találkoztam már olyanokkal
is, akik ugyanazon a napon születtek, mégis teljesen eltérő volt a
személyiségünk.
(in b4 még erre is gombot akarsz varrni)

Ja ja persze, whatever. A zodiákus nem egy teljes fix jellemkép, csak alapvető tulajdonságok és hajlamok amik egy adott jegy minden tagjára igazak. Attól még a jellemük nem ugyanaz, de van egy beállítottsági alap, ami fix. Van egy érzelmi alap szint, ami szintén fix. Van egy optimizmus-pesszimizmus-hozzáálás ráta, ami szintén minden jegy adot tagjára fix. És ezek jegyenként eltérőek, ez alapján a személyiségek másképp formálódnak, és igazából innen indul ki minden. Amit tettem az csak az volt, hogy mondtam egy véleményt 2 jegyről, és ráadásul csak az én szeméyes szemszögömből. Semmiképp se vedd őket szentírásnak. Ha szentírást akarsz itt van ez: http://www.centralnet.hu/ezoterika/astrology.htm
Ez szvsz egy komoly jellemrrajz minden jegyről, csemegézzen aki akar.

Amúgy meg, barátnőm hármasikrek és mindhárman bakok... pont én ne tudnám, hogy még ilyen esetben is mennyire eltérő lehet 3 ember személyisége? ;P