Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Flaser

Quote from: Kvikveg on 2008-12-19, 09:31:04
Quote from: Ramiz on 2008-12-19, 04:59:21
SZÓJJON AKI RÉSZEGEBB MINTBÉN  faszok
...
Drink or post.  :ejnye:
...

Drink THEN post.  :lazza:

Fixed.

Oh, alcohol! The only drug I can legally indulge in.

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Whirlpool: megbukott, nem talaltam megfelelot. www.whirlpool.hu Erdekesek ezek az amerikai hutok, csaladi meret, hehe.
A Samsung honlapja elcseszett java-s, sokat kell kattintgatni ertelmes informacioert.
LG legolcsobb is 30cal tobb volt, mint a Siemens/Bosch alapara, es szinten meretes a dragam. De ezek szelteben is...
Mmmm... Aristonban annyira nem bizom, hogy egy hutoszekrenyre valot kiadjak, plusz ok is dragabbak.

Samsungot meg nezem...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2008-12-19, 10:02:27
Aristonban annyira nem bizom

2-3 hónapja vettünk normál hűtőt és mélyhűtőt is. Egész jók, gond nélkül működnek, jól hűtenek, nem hangosak (bár igaz, viszonylag drágábbakat vettünk, hogy jók legyenek).

Kvikveg

.Attila: koszi, utananezek akkor ennek is.

BSH Kft tanubizonysagot tett a 0 uzleti erzekerol: tegnap volt az utolso kiszallitasi nap, legkozelebb viszlat 5.en.  :gyagya:
Viszont nekik legalabb volt akkora es olyan amilyen kell es jo aron (~76500). Ugyhogy 6.aig atmentem a cuccaimat a videki hutobe, marmint azokat amiket nem eszek meg a kovetkezo 3 napban, hehe. Hol is az a fagyasztott zoldseg... Ja, es mazlim van, hogy tel van.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Huhh.

Ilyen egy szar, utolsó pillanatban összecsapott borzalom nem került ki a kezeim közül... a diplomamunkám óta. :D
De mindegy, kész van. cd /kikuchiyo/brain/tmp/meres; rm -rf *

És kurvára remélem, hogy a szemem a kialvatlanság és a monitorbámulás miatt fáj, és nem azért, mert napokon keresztül belehajolgattam a mérendő antenna főnyalábjába...
Failure is the default option

NLZ

Próféta képét a WTF topicban nem értem. :(
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2008-12-20, 03:42:47
[spoiler]Mondja ezt az a másik tízéves, aki sírva elszaldt hamáról. ^^[/spoiler]
LOL

Tycho

Quote from: Zsiga on 2008-12-20, 03:51:19
[spoiler]Mondja ezt az a másik tízéves, aki sírva elszaldt hamáról. ^^[/spoiler]
LOL

Butthurt much?

(Újra dota dráma?)

Quote from: NLZ on 2008-12-20, 03:48:20

Azon a csavaron nincs menet. Bővebben is kifejtsem? :lul:

NLZ

Köszi, elég. :P

(igen, dotadráma)
[reserved]

Tycho

Quote from: NLZ on 2008-12-20, 05:30:11
Köszi, elég. :P

(igen, dotadráma)

Te még, vagy már vagy ébren? :ejnye:

NLZ

Még. :D  De most szándékozok menni.
[reserved]

Selmo

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Bagoly mondja... :P
[reserved]

Tycho

Quote from: Selmo on 2008-12-20, 06:01:45
Aludjatok. :P

Alig egy órája keltem, ne szívass, nem alszok vissza! :ejnye:

NLZ

Hogy lehet 4kor kelni? :zomg:
[reserved]

Tycho

Így :D

(amúgy vekkerrel és elszántsággal.)

Rounin

Vagy a biztonsági őr felráz, hogy ideje hazamenni. :angyali: (nem engem végülis, de a példa él)

Draconire

Solid Snake

Ezek szerint már láttál olyan csavart, aminek nincs menete?  :D

Flaser

Quote from: Tycho on 2008-12-20, 05:24:16
Quote from: Zsiga on 2008-12-20, 03:51:19
LOL

Butthurt much?

(Újra dota dráma?)

Azon a csavaron nincs menet. Bővebben is kifejtsem? :lul:

...és az még senkinek nem jutott eszébe, hogy a menet belül van? Ez egy típikus megoldás pl. lapraszerelt bútor összekötő elemnél.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

.Attila

Quote from: Flaser on 2008-12-20, 11:10:23
...és az még senkinek nem jutott eszébe, hogy a menet belül van? Ez egy típikus megoldás pl. lapraszerelt bútor összekötő elemnél.

De ez szerintem nem olyan.
Ez egy csavarfejjel ellátott popszegecsnek tűnik, aminek tényleg semmi értelme.

Nihilus

.... mi az a menet?

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nihilus

Fazék

Quote from: .Attila on 2008-12-20, 11:53:22

popszegecs? az, popszegecs? ennyi erővel mondhattál volna szöget is, legalább annyi köze van kinézetre hozzá :)

simán egy gyártási hibás, menet nélküli csavar (én is találkoztam már ilyennel), vagy persze lehetne olyan is, amit Flaser írt, hogy belül menetes

.Attila

Quote from: Fazék on 2008-12-20, 13:20:25

popszegecs? az, popszegecs? ennyi erővel mondhattál volna szöget is, legalább annyi köze van kinézetre hozzá :)

Akkor elnézést, sima szegecs.

Fazék

Quote from: .Attila on 2008-12-20, 13:38:56

na azért :3x3:

:D

Nakedape

Quote from: Fazék on 2008-12-20, 13:41:55
Quote from: .Attila on 2008-12-20, 13:38:56

na azért :3x3:

:D

érdeklődőknek akkor popszegecs is :D

de az is lehet, hogy egy kalapács... csak nagyon elrontották
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Flaser

Quote from: Fazék on 2008-12-20, 13:20:25

simán egy gyártási hibás, menet nélküli csavar (én is találkoztam már ilyennel), vagy persze lehetne olyan is, amit Flaser írt, hogy belül menetes

Ennél csak az olyan csavar cikibb ahol a menetszám 0. Ilyet szép számmal találhatsz a Kínai hajókról származó olcsó darabok közt. (Ugyanis a hajókon előszeretettel állítanak be ilyen gépsort és "szállítás közben" készül az áru).