Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

motifator

Na most már én is összezavarodtam. Mi a különbség egy menet nélküli csavar, és egy olyan csavar között, ahol a menetszám 0? :confused:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Ramiz

Quote from: motifator on 2008-12-20, 17:30:58
Na most már én is összezavarodtam. Mi a különbség egy menet nélküli csavar, és egy olyan csavar között, ahol a menetszám 0? :confused:

Tipp: ha a menetszám nulla, két egyenes szar fut végig rajta, a másik esetben meg semmi?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Flaser

Bocs: Egy csavarodo menet helyett (ahol a körbefutások számát menetszamnak hívhatod) egy sor önmagába visszafutó köralakú menet van a csavar palástján. Azaz nem egy, hanem egy rakás menet van, 0 emelkedéssel/süllyedéssel.

Ebben az a ciki, hogy ha megpróbálod becsavarni, akkor jó eséllyel egy kicsit még fog is, de az örökkévalóságig csavargathatod akkor se fog bemenni a helyére.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

motifator

Megvilágosodtam. Köszönöm.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Makos

LoL hogyhogy nincs fent senki ilyenkor? :zomg:

Rounin

I was working. >_>

Xzone

Lol... egy hirtelen ötlettől vezérelve lejátszottam Audiosurfön a Kiku által linkelt "Nincs nélküled anyaföld, Kim Jong Il elvtárs" számot. A meglepetés akkor ért, amikor a highscore-listán nem egyedül voltam :lul:

Draconire

Kvikveg

Jol sejtem, hogy a Ferihegy normalisan mukodik? Marmint targyalnak, de a jaratok mennek rendben?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-12-21, 18:41:10
Jol sejtem, hogy a Ferihegy normalisan mukodik? Marmint targyalnak, de a jaratok mennek rendben?
késések jelenleg

de mennek

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Nakedape on 2008-12-21, 19:07:20
Quote from: Kvikveg on 2008-12-21, 18:41:10
késések jelenleg

de mennek
+ légi postára 1 hetes késések számolhatóak

Cloud

:Eztneked:
Máv még mindig rohadjon meg. Kénytelen vagyok busszal menni vidékre. Valahogy csak kibírom majd hogy nem ájulok el rajta. Nekem szokásom. Azért is tartom jobbnak vonatokat.
Amúgy busszal is szivtam. Holnapra nem kaptam már jegyet. Csak keddre.  :bruhuhu:
Remélem azért vhogy hazaérek.

:zomg: Azért pályaudvar igen kemény volt. Ha kb 1000 embert nem láttam akkor egyet se.

Kvikveg

Koszi! Legiposta nem erdekel, anyam megy Irorszagba 26.an este. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fatal

Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Zsiga

Rounin

Quote from: Zsiga on 2008-12-21, 21:15:09

I fail.  :bruhuhu:

Same here. Exactly the same. :(

Fatal

A rare case of winfail :haha:
Vagy kisebbet akartatok? Én nem számítottam 79-re nálam, annyira azért nem vagyok nyomorék.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Fatal on 2008-12-21, 21:24:04
A rare case of winfail :haha:
Vagy kisebbet akartatok? Én nem számítottam 79-re nálam, annyira azért nem vagyok nyomorék.

Még szép, hogy kisebbet akartam. Merjünk nagyot álmodni, vagy mi. :haha:

Lythis

NLZ

[reserved]

SaiyaGin

Az előző hozzászólókhoz képest vagggány csávó vagyok, nem?

NLZ

Hozzám képest gagyi vagy. ^^
[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2008-12-21, 21:25:16

I am 94% loser. What about you? Click here to find out!
::)

I am 98% loser. What about you? Click here to find out!

van lejjebb...

Na jó, lehet, ha nem most töltöm ki, amikor ilyen kurva
szar kedvem van, akkor más lenne az eredmény, de most
ilyen kedvem van.

New posts - oh fuck, NLZ beért. Ekkora lúzer vagyok,
hogy még ezt is bebukom...

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2008-12-21, 21:35:41
Hozzám képest gagyi vagy. ^^

Gagyi? Neszójjábe, kiccsávó! Csak mer nem vok akkor lúzer mint te?

Nihilus

chilip

Darkstar

I am 28% loser. What about you? Click here to find out!

Well meh. A 0 tetoválás és hogy nem szeretek részegedni biztos looserség  :redface:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん