Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

[spoiler=rage]GHÁHÁHÁ asszem most ölöm meg anyámat. 5 napja nem cigizek, tiszta ideg vagyok erre ma reggel kitalálja, hogy tegnap este én cigiztem mert csikkeket talált a hamutartóban. Mondom én biztos nem, de ő csak mondja hogy én de. Rég ordibáltam ilyen jót.
De a vicc: tényleg hiányzik a cigimből, és anyám mást szív mint amit én. Alvajárva bagózok vagy mi?[/spoiler]
Mai unrelated rageünket olvashatták.

Rounin

Kistestvér?

Én

Nem kicsit lepődnék meg, ha kiderülne, hogy van. :D
De lehet a szomszéd kisfia átmászott az erkélyről.

SaiyaGin

Háziállat?  Pl. a Tycho által a WTF-topikban közzétett rák? :D

Rounin

Lehet, hogy két Éned van. O_o

Nakedape

legalább 3, az Ottót kihagytad
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Kuroi Tenshi

Quote from: Rounin on 2008-12-23, 16:00:17
O_o

"Én, a Gyula meg a Tóth Ottó"

Már nem emlékszem, hogy melyik humoristának volt ez a szövege

kikuchiyo

Quote from: Én on 2008-12-23, 14:57:48
GHÁHÁHÁ asszem most ölöm meg anyámat
Quote from: Rounin on 2008-12-23, 15:05:11
Kistestvér?

Fura dolgok sülhetnek ki, ha az ember csak a hozzászólások elejét olvassa el.
Failure is the default option

Én

Quote from: SaiyaGin on 2008-12-23, 15:38:18
Háziállat?  Pl. a Tycho által a WTF-topikban közzétett rák? :D
[spoiler][/spoiler]
Quote from: Rounin on 2008-12-23, 15:50:27
Lehet, hogy két Éned van. O_o
És a szemét cigizhet, én meg nem? :D
kiku: :falba:

hargharg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-23, 16:01:51
O_o

Bajor Imre
rofl

Member

Valami történhetett tényleg a szolgáltatással, mert 200 körül jött az előbb rapidshit, a szokásos max 128 helyett és most 20 körül töltök fel 12 helyett. Remélem, korlátot nem kaptam poénból.

Lythis

Quote from: Tycho on 2008-12-22, 01:01:16

I am 11% loser. What about you? Click here to find out!

Oh shi~ :Kiraly:
and people say I cheat...  :D
Zsiga meg csak irígy :D

[spoiler=rant]Állatira kezdem tehernek felfogni ezt az egész karácsonyosdit. Nem örülök neki, de szinte totálisan kiüresedett protokolláris vacaknak érzem, és azon agyalok, hogy minek törjük magunkat egyáltalán. Persze ha szóváteszem, akkor negatív vagyok, meg ki akarom vonni magam az egész alól (részben az utóbbi mondjuk igaz). [/spoiler]

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-23, 16:01:51
O_o

Ez csak a fokozásnak szólt, ismerem az ominózus szöveget. :3x3:

Lythis

Volt valami ilyen dal is, nem? Legalábbis mintha rémlene

Member

Quote from: Lythis on 2008-12-23, 21:20:20
[spoiler=rant]Állatira kezdem tehernek felfogni ezt az egész karácsonyosdit. Nem örülök neki, de szinte totálisan kiüresedett protokolláris vacaknak érzem, és azon agyalok, hogy minek törjük magunkat egyáltalán. Persze ha szóváteszem, akkor negatív vagyok, meg ki akarom vonni magam az egész alól (részben az utóbbi mondjuk igaz). [/spoiler]
Nem állsz messze a valóságtól. A lényeg az volna, hogy együtt legyen a család, zabáljunk és dumcsizzunk, nem pedig hogy fenyveseket irtsunk meg elb*sszuk a fizunkat + hitelt vegyünk fel és kapjunk egy rakás felesleges, de drága sz*rt cserébe.
Mostantól minden szenteste díszítsünk fel egy műfenyőt, rituálisan égessük el és rúgjunk be cefettül, ki van velem?

.Attila

Állatira kezdem tehernek felfogni ezt az egész karácsonyosdit. Nem örülök neki, de szinte totálisan kiüresedett protokolláris vacaknak érzem, és azon agyalok, hogy minek törjük magunkat egyáltalán.[/spoiler]

+1
Szinte minden ünnep már csak protokolláris módon működik, minden csak a pénzről és a még több, még jobb cuccokról szól.

Lythis

Quote from: Member on 2008-12-23, 21:57:42
Nem állsz messze a valóságtól. A lényeg az volna, hogy együtt legyen a család, zabáljunk és dumcsizzunk, nem pedig hogy fenyveseket irtsunk meg elb*sszuk a fizunkat + hitelt vegyünk fel és kapjunk egy rakás felesleges, de drága sz*rt cserébe.
Mostantól minden szenteste díszítsünk fel egy műfenyőt, rituálisan égessük el és rúgjunk be cefettül, ki van velem?
Egy karácsonyfánkat már felgyújtottam egyszer.. asszem Xipe-nak talán még megvan a kép. Az nem műanyag, rendesen égett. (inb4 hülye kérdések:nem, nem a lakásban, és nem, nem az ünnepek alatt)
Egyébként nemtudom, hogy ez mennyire lenne megoldás. Pont a családos részét nem látom át igazán. Az ok, hogy ilyenkor kedvesek, elnézőek etc vagyunk, de ha az év többi napján ez nem megy, akkor ez nem képmutatás valahol?
Az ajándékozósdit is addig értem, amíg az ember ugye kedveskedik a szeretteinek, de van egy határ, ahonnan már tényleg csak az megy, amit mondassz, és amit Attila is érint, hogy veszek xy-nak valami jó drága, spéci kütyüt, hogy lássa, hogy szeretem. Merthát hogyan hihetné, hogy nem szeretem, ha egyszer kapott tőlem egy 280ezres tollat? Szóval sokminden már tényleg arról szól, hogy "jahogy nem akarsz sima cuccot venni? FELÁRAZTUK NEKED, hogy tudd, hogy tényleg szereted az illetőt, hiszen annyit költöttél rá"

minuszmiki

Én is púpnak éreztem az egész mai baszakodást az ajándékokkal, elvertem egy csomó pénzt olyan dolgokra, amikről fingom nincs, hogy szükség van-e rájuk, és még szarrá is fagytam a jó kis bakonyi szélben. Gyorsan be is ugrottam hazafelé nagyapámhoz némi jóféle házi mézesre. :D

Haverom alternatív karácsonyi bulit talált ki, halászlé és bejgli helyett halucinogénekkel, na az is érdekes lehet.  :angyali:

Én

Szerintem nálunk most nem is lesz fa, tavaly azon balhéztunk össze. Ha minden jól megy, idén nem ordibálás lesz, hanem ez:
A lényeg az volna, hogy együtt legyen a család, zabáljunk és dumcsizzunk
Lythis: szerencsére én nem látom ilyen negatívan a dolgokat, vagy nem érdekel ennyire. Legalábbis én ha ajándékot veszek/csinálok, sosem azért teszem mert muszáj venni és így bizonyítom hogy szeretem, akiknek ezért vennék nem veszek semmit, max küldök egy képeslapot. Akit meg tényleg meglepek, annak azért, mert őszintén remélem, hogy örülni fog a 280 ezres tollának. Normálisan elolvasva a postodat: van az a bizonyos határ, a reklámok azt akarják, hogy átlépd, ha nem vagy hülye, nem teszed meg. :P
Quote from: Lythis on 2008-12-23, 22:11:44
Egy karácsonyfánkat már felgyújtottam egyszer..
You're officially hardcore :D

SaiyaGin

Mi meg azzal szenvedünk, hogy kinek mi a fenét vegyünk.

Én a vizilovakkal vagyok.
(Viszonylag a témahához kapcsolódik: a tévéújságot olvasgatva észrevettem, hogy a Bunyó karácsonyig c. Bud Spencer-Terrence Hill filmet ma délután (azaz 23-án) adják (ill. adták), ami még szégyenletesebb, hogy a Reszkessetek betörőket egy országos tévécsatorna se fogja leadni. Hova süllyedhetünk még, ha még ezt a - tippem szerint már több évtizedes - hagyományt se tartjuk be?   :grrr:
[spoiler] :muhahah:[/spoiler])

Cloud

Quote from: Én on 2008-12-23, 14:57:48
[spoiler=rage]GHÁHÁHÁ asszem most ölöm meg anyámat. 5 napja nem cigizek, tiszta ideg vagyok erre ma reggel kitalálja, hogy tegnap este én cigiztem mert csikkeket talált a hamutartóban. Mondom én biztos nem, de ő csak mondja hogy én de. Rég ordibáltam ilyen jót.
De a vicc: tényleg hiányzik a cigimből, és anyám mást szív mint amit én. Alvajárva bagózok vagy mi?[/spoiler]
Mai unrelated rageünket olvashatták.
Tuti hogy te voltál az alvajárva. Mondtam hogy úccse fogod kibírni. :D

Én

Nem, te csak azt mondtad, hogy az 1 hónapos rekordot nem döntöm meg :ejnye:

Member

Lythis: Ja, képmutatás, de ha van ingyenkaja, én megpróbálok kedves lenni. :D Meg nem kell meghívni azt, akit utálsz. :muhahah:

-: Hallucinogének mellett tényleg megjelenik a Jézuska, sőt, a Mikulás is a rénszarvasokkal, és orgiát csapnak. :D

kikuchiyo

Quote from: SaiyaGin on 2008-12-23, 23:06:23
Mi meg azzal szenvedünk, hogy kinek mi a fenét vegyünk.

Én a vizilovakkal vagyok.
(Viszonylag a témahához kapcsolódik: a tévéújságot olvasgatva észrevettem, hogy a Bunyó karácsonyig c. Bud Spencer-Terrence Hill filmet ma délután (azaz 23-án) adják (ill. adták), ami még szégyenletesebb, hogy a Reszkessetek betörőket egy országos tévécsatorna se fogja leadni. Hova süllyedhetünk még, ha még ezt a - tippem szerint már több évtizedes - hagyományt se tartjuk be?   :grrr:
[spoiler] :muhahah:[/spoiler])

Sebaj, lesz helyette Kis Vuk!
Inkább nem nézem meg, mert félek, hogy a végén még nálunk is látogatást tenne a róka.

Mai rant: rohadtul nincs kedvem semmi olyat csinálni, amihez bármilyen szellemi erőfeszítés szükséges lenne.
Failure is the default option

Lythis

Quote from: Én on 2008-12-23, 22:56:18
Szerintem nálunk most nem is lesz fa, tavaly azon balhéztunk össze. Ha minden jól megy, idén nem ordibálás lesz, hanem ez:
A lényeg az volna, hogy együtt legyen a család, zabáljunk és dumcsizzunk
Lythis: szerencsére én nem látom ilyen negatívan a dolgokat, vagy nem érdekel ennyire. Legalábbis én ha ajándékot veszek/csinálok, sosem azért teszem mert muszáj venni és így bizonyítom hogy szeretem, akiknek ezért vennék nem veszek semmit, max küldök egy képeslapot. Akit meg tényleg meglepek, annak azért, mert őszintén remélem, hogy örülni fog a 280 ezres tollának. Normálisan elolvasva a postodat: van az a bizonyos határ, a reklámok azt akarják, hogy átlépd, ha nem vagy hülye, nem teszed meg. :P
Quote from: Lythis on 2008-12-23, 22:11:44
Egy karácsonyfánkat már felgyújtottam egyszer..
You're officially hardcore :D
Én már kardoskodom a fa ellen pár éve... nem sok sikerrel...

Nem arról van szó, hogy nem örülne neki, simán csak úgy érzem, hogy kezd kiüresedni a dolog, és csak azért veszel valamit valakinek, hogy vegyél neki, mert venni kell, mert karácsony van, és nem azért, mert tényleg adni szeretnél neki valamit, vagy mert úgyérzed, hogy örülne annak, amit kap.
Ha azért veszek valakinek valamit, mert tudom, hogy annak örülne, az esne neki jól, akkor teszek rá, hogy mennyi, ha van rá keretem. És talán valahol azt érzem, hogy nagyon sok ember kezd átesni a határon. Olyanok is, akiket ismerek. És ez megrázó. Mert valahogy nem ez lenne a normális, hanem amit leírtatok: hogy az ember azokkal legyen, akiket szeret. És azért, mert tényleg ezt érzi helyesnek. Nem azért, mert ezt KELL csinálni.

Ja.. naon hard. meg minden. (jól égett egyébként...you should try that sometime. Akinek nem gyökeres van, az úgyis kidobja. Az EGÉSZSÉGES emberek ELTÜZELIK.... :whoah: ::) )

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-23, 23:28:52
Sebaj, lesz helyette Kis Vuk!

Igaz!  :smile: Olyan sok jót olvastam róla, hogy tuti nem hagyom ki.  :smile:

Én

Mai rant: rohadtul nincs kedvem semmi olyat csinálni, amihez bármilyen szellemi erőfeszítés szükséges lenne.
Keress pr0nt!

Makos

Egyetértek Lythis-el...a karácsony már csak arról szól hogy vegyél ajándékot, add oda, meg mássz el a rokonokhoz felzabálni amit csináltak.
Az oké hogy együtt van a család meg minden...de egy csomó pénzt elb*szunk az ajándékokra.
Nekem most egyáltalán nincs ünnepi hangulatom, bár ennek nemcsak az ajándékvásárolgatás az oka. :comp:

Quote from: Én on 2008-12-23, 23:36:17
Keress pr0nt!

+1 :D

Member

Lesz Kis Vuk?! Akkor veszek sört holnap 7-re. :D
"Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia..."
Mi a lótököm?! :he: