Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

Quote from: Soridan:bsd:  :hogyaza:  :nagyere:  :morci: Hmm... fuss csak kicsi farkas, messzire úgysem jutsz. Hallottál már a csúf, gonosz nyílvesszőről? /me prezentálja mire is gondolt by előveving íját és egy marék nyilat :D

1. a bölcs (és hosszú életű :D) farkas mindig lesből támad
2. arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy páncélos lovag hogyan akar engem egy íjjal becélózni :D (sisak, páncél,...stb úgyebár)
3. a lovagok tudtommal a tisztességes közelharc képviselői :rolleyes:

Soridan

Quote from: Shadowolf1. a bölcs (és hosszú életű :D) farkas mindig lesből támad
2. arra azért kíváncsi vagyok, hogy egy páncélos lovag hogyan akar engem egy íjjal becélózni :D (sisak, páncél,...stb úgyebár)
3. a lovagok tudtommal a tisztességes közelharc képviselői :rolleyes:

1. No igen. Mutatnál egyet? :angyali pislogás:

2. Csak egy mellvértem van, eddig erre futotta, na meg egy sisakra. Sisakrostély felnyitva :)

3. Rosszul tudod. :D A vértembe épített tűvetők, a távirányítású kopja nem erre utal legalábbis. Kucc... rendháztól függ. De én kóbor lovag vagyok. Semmi becstelen nincs abban, ha lelövök egy farkast, mert éhes vagyok. Vagy mert terrorizálja  a békés jobbágyokat :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: Soridan1. No igen. Mutatnál egyet? :angyali pislogás:

A hátad mögött...:D

Quote2. Csak egy mellvértem van, eddig erre futotta, na meg egy sisakra. Sisakrostély felnyitva :)

Utálom a konzervkaját...:D

Quote3. Rosszul tudod. :D A vértembe épített tűvetők, a távirányítású kopja nem erre utal legalábbis. Kucc... rendháztól függ. De én kóbor lovag vagyok. Semmi becstelen nincs abban, ha lelövök egy farkast, mert éhes vagyok. Vagy mert terrorizálja  a békés jobbágyokat :D

De abban se, ha a világon egy lovaggal kevesebb van, és eggyel több a bendömben...:D

Soridan

Quote from: ShadowolfDe abban se, ha a világon egy lovaggal kevesebb van, és eggyel több a bendömben...:D

Hmm... nézőpont kérdése. Mi lenne ha elnapolnánk a kérdést, s mindenféle perlekedést félretéve arra koncentrálnánk, ami a lényeg.... *zavart sisaktető vakarás* ami mint tudjuk... Nos a lényeg a következő volt még reggel... főleg, ha figyelembe vesszük... Nem innál egy pofa mézsert? Tudok egy jó fogadót a közelben :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

noriko

:lol:  kedves fórumozók! Az imént egy lovag és egy farkas post-párbaját láthatták! :D
Na de asszem húzok innen mielőtt folytatódik!....:p
"I wish I could, but I don't want to."

Shadowolf

Quote from: SoridanHmm... nézőpont kérdése. Mi lenne ha elnapolnánk a kérdést, s mindenféle perlekedést félretéve arra koncentrálnánk, ami a lényeg.... *zavart sisaktető vakarás* ami mint tudjuk... Nos a lényeg a következő volt még reggel... főleg, ha figyelembe vesszük... Nem innál egy pofa mézsert? Tudok egy jó fogadót a közelben :D

Nem fogyasztok alkoholt...(és ezt most komolyan mondom) Van egyáltalán olyan farkas aki igen? :confused: Na mindegy, azért köszi a meghívást. :D

Shadowolf

Quote from: noriko:lol:  kedves fórumozók! Az imént egy lovag és egy farkas post-párbaját láthatták! :D
Na de asszem húzok innen mielőtt folytatódik!....:p

Civil a pályán! :D Jól látom, hogy Piroska az? :rolleyes: :D

noriko

Quote from: ShadowolfCivil a pályán! :D Jól látom, hogy Piroska az? :rolleyes: :D
:eek: hihetetlen! pont piros felső van rajtam!....na akkor én már itt sem vagyok....:D.....viszlááááááááát

Soridan

Quote from: ShadowolfNem fogyasztok alkoholt...(és ezt most komolyan mondom) Van egyáltalán olyan farkas aki igen? :confused: Na mindegy, azért köszi a meghívást. :D

Én sem. A mézsör alkohol?? Ejnye. Hmm... fene. Akkor egy korsó forrásvízre, azt már csak isznak a farkasok is? :)

És semmi _fura_ ötletek 'Piroskával' mert figyelek ám galád toportyán! (ajvé, ennyit a békülésről :D)

Soridan

Quote from: noriko:eek: hihetetlen! pont piros felső van rajtam!....na akkor én már itt sem vagyok....:D.....viszlááááááááát

Cseppet se félj, nem esik bántódásod, csak maradj kardlendítésnyi távolságon kívül. :D

Shadowolf

Quote from: SoridanÉn sem. A mézsör alkohol?? Ejnye. Hmm... fene. Akkor egy korsó forrásvízre, azt már csak isznak a farkasok is? :)

A kocsmából indultam ki, amikor az alkoholról beszéltem. A mézsör meg fogalmam sincs hogy mi. ^^"

QuoteÉs semmi _fura_ ötletek 'Piroskával' mert figyelek ám galád toportyán! (ajvé, ennyit a békülésről :D)

El sem tudom képzelni, mire gondoltál drága felebarátom...:rolleyes: :D

Shadowolf

Quote from: SoridanCseppet se félj, nem esik bántódásod, csak maradj kardlendítésnyi távolságon kívül. :D

Oszt meglátjuk melyikünk a nagyobb veszély rád tekintve. Én vagy ő...:D

noriko

Quote from: ShadowolfOszt meglátjuk melyikünk a nagyobb veszély rád tekintve. Én vagy ő...:D
inkább nem akarom megtudni, mindkettőtöket elkerülném ha van ilyen opció is...:D
hehe...amúgy most jöttem meg a nagyitól (komolyan:D), de nem vittem, hanem hoztam kaját :p

Shadowolf

Quote from: norikoinkább nem akarom megtudni, mindkettőtöket elkerülném ha van ilyen opció is...:D
hehe...amúgy most jöttem meg a nagyitól (komolyan:D), de nem vittem, hanem hoztam kaját :p

Kifosztottad szegény öregasszonyt? :p :D

Xaga

Quote from: ShadowolfKifosztottad szegény öregasszonyt? :p :D

Tipikus farkas gondolkodás  :p :D

Shadowolf

Quote from: XagaTipikus farkas gondolkodás  :p :D

Kikérem magamnak! Ez diszkrimináció! :D

Xaga

Quote from: ShadowolfKikérem magamnak!
Kérd ki nekem is a kaját nincs kedvem sorbaálni a menzán :D

Shadowolf

Quote from: XagaKérd ki nekem is a kaját nincs kedvem sorbaálni a menzán :D

Nekem se, szóval asszem te leszel a vacsim. :morci: :hehe:

Xaga

Quote from: ShadowolfNekem se, szóval asszem te leszel a vacsim. :morci: :hehe:

Hát nem tudtad, én vagyok a vad-ász :D És éneklem: Bum a fejbe most meg halsz haver, bum; bum; bum.

noriko

Quote from: ShadowolfKifosztottad szegény öregasszonyt? :p :D
de ki ám! :bsd:  ...nagyi sütije RULEZ! :D   azaz Obaasan no keeki wa oishii desu!

Vóbert

Mi van itt gyerekek??? :) Szétoffoljátok az Offtopicot? :D :D :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shadowolf

Quote from: XagaHát nem tudtad, én vagyok a vad-ász :D És éneklem: Bum a fejbe most meg halsz haver, bum; bum; bum.

Nem, nem tudtam, de a gyomromat nem is érdekli különösebben...:D

Kilteh

Quote from: VóbertMi van itt gyerekek??? :) Szétoffoljátok az Offtopicot? :D :D :D
Hehe... A görgőm már szétment, de nem találok bemutatkozást...  :rotflol:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Soridan

Quote from: ShadowolfKikérem magamnak! Ez diszkrimináció!  :D

Tettél is érte valamit ;) Illetve: "Mert megérdemled :D"

Noriko: ohó, szóval kerülsz? Hrmpf, nem is csoda, elvégre szegény öregasszonyt megfosztottad talán élete utolsó sütiadagjától :eek:

Más:

Tegnap szakadt az eső. Én meg ímádom az esőt. Gondoltam sétálok hazafelé. Mindenki rohan körülöttem, én meg élvezve az arcomon lecsorgó esővizet, fedetlen fővel sétáltam. Azóta elfogyasztottam pár liter teát és egy csomag papírzsebkendőt. Tanulság: ha szereted a természetet, nem biztos, hogy viszontszeret. *szörcs*

Vóbert

Quote from: SoridanTegnap szakadt az eső. Én meg ímádom az esőt. Gondoltam sétálok hazafelé. Mindenki rohan körülöttem, én meg élvezve az arcomon lecsorgó esővizet, fedetlen fővel sétáltam. Azóta elfogyasztottam pár liter teát és egy csomag papírzsebkendőt. Tanulság: ha szereted a természetet, nem biztos, hogy viszontszeret. *szörcs*

Jó is az eső :) Csak a *szörcs* nem jó :D :D :D

Tiaro

:hahaha:
Ennyit a CB-s romantikáról... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Vóbert

Quote from: Tiaro:hahaha:
Ennyit a CB-s romantikáról... :D

CB-s? Jajjj nem szeretem a rövidítéseket... sosem tudom, hogy mit jelent...

Soridan

Quote from: VóbertJó is az eső :) Csak a *szörcs* nem jó :D :D :D

Dekeb bondod? *szipp* :)

Tiaro:

:rotflol: Tényleg tiszta CB volt :]

EDIT: CB= Cowboy Bebop

Vóbert

Quote from: SoridanDekeb bondod? *szipp* :)

LOL :D Jobbulást...

Tiaro

Vóbert:
C owboy B ebop.
Egyébként könnyű megjegyezni, ha én animéről írok, akkor kb. minden második postomban a CBről van szó...  :rolleyes:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone