Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Vóbert

Quote from: FeldinMátrix1:cool:
a többi meg egy nagy rakás.....

Na igen... de kell a többi rész is a teljes egészhez... kár, hogy annyira a látványra építettek a végén, mert azé elég jót lehetett volna kihozni belőle... bár a 3. részben tetszettek a nagy mechák :D Élő mecha és nem rajzolt ;)
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Feldin

Quote from: VóbertNa igen... de kell a többi rész is a teljes egészhez... kár, hogy annyira a látványra építettek a végén, mert azé elég jót lehetett volna kihozni belőle... bár a 3. részben tetszettek a nagy mechák :D Élő mecha és nem rajzolt ;)
Na igen :)
Én a Matrix nézésem Animatrixra és az első részre korlátoztam.
Egyszerűen a többit nem bírom elviselni.
Sajna ez van.
Ok, a v3-at elfelejtem.  :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Vóbert

Quote from: FeldinNa igen :)
Én a Matrix nézésem Animatrixra és az első részre korlátoztam.
Egyszerűen a többit nem bírom elviselni.
Sajna ez van.
Ok, a v3-at elfelejtem.  :(

Az animátrix tényleg überQL :) Én megnéztem mindegyik részt, mert nem szeretek félbehagyni dolgokat...

Feldin

Quote from: VóbertAz animátrix tényleg überQL :) Én megnéztem mindegyik részt, mert nem szeretek félbehagyni dolgokat...
Én is végignéztem, de soha többet.
Látatlanba nem ítélném el!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Vóbert

Quote from: FeldinÉn is végignéztem, de soha többet.
Látatlanba nem ítélném el!

Persze, csak úgy lehet objektíven ítélni... :)

Itachi

Azért nagyon remélem, hogy Sesshoumaruból nem csinálnak nőt... :grrr:  "Inu Yasha nővére " Brrrrr.... :ejj:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Quote from: VóbertValamilyen szinten meg is tudom érteni :D :D :D Rám nem csak a Gyűrűk ura, hanem a Diablo2 is hasonló hatással van ;)

Igen-igen. Egy-egy maratoni futam után zöld, sárga, kék feliratok lebegtek álmomban a szemem előtt, nem is beszélve a lila csontvázakról :rolleyes: :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Quote from: LorenorAzért nagyon remélem, hogy Sesshoumaruból nem csinálnak nőt... :grrr:  "Inu Yasha nővére " Brrrrr.... :ejj:  :zen:

Az azért érdekes húzás lenne... kucc. Kis híján elment az életkedvem maradéka is :]
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Vóbert

Quote from: SoridanIgen-igen. Egy-egy maratoni futam után zöld, sárga, kék feliratok lebegtek álmomban a szemem előtt, nem is beszélve a lila csontvázakról :rolleyes: :D

ÜberQL :D :D :D

Vóbert

Kérdés: A hétvégén volt Sci-fi nap a PeCsában... és kint volt a Magyar Anime Társaság is... azok ti vagytok? vagy csak tagjai vagytok?

Hír a napról

Ramiz

Tudja valaki, hogy most külföldön hogy lehet mobilozni? (Mennyibe kerül, EU miatt változik-e meg ilyesmi)?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Vóbert

Quote from: RamizTudja valaki, hogy most külföldön hogy lehet mobilozni? (Mennyibe kerül, EU miatt változik-e meg ilyesmi)?

Egyenlőre még semmi nem változik, bár vannak direkt erre a célra kiélezett tarifák, pl. Voda Europa előfizetése... stb. A várható változások kb. pár hónap múlva fognak bekövetkezni... most azonnal még nem lesz semmi sem...

Feldin

Quote from: VóbertKérdés: A hétvégén volt Sci-fi nap a PeCsában... és kint volt a Magyar Anime Társaság is... azok ti vagytok? vagy csak tagjai vagytok?

Hír a napról
Nem. A MAT az a Mat.
Mi csak fanok :)
Azt hallottam nem volt nagy durranás.
Ja, gyertek a nagy conra máj 22-23(asszem)!!!!!!!!!!!!!!!!!

topok:

Shadowolf

Quote from: FeldinNem. A MAT az a Mat.

Ki volt az az idióta, aki pont a vizsgaidőszak kellős közepére találta ki? :ejj:

Feldin

Quote from: ShadowolfKi volt az az idióta, aki pont a vizsgaidőszak kellős közepére találta ki? :ejj:
Hát tuti nem én...
De ha menni kell hát menni kell :)

topok:

Vóbert

Quote from: FeldinNem. A MAT az a Mat.

Akkor kb ti is úgy lehettek a klubbotokkal, mint mi Star Trekkesek a mienkkel... van a klub, meg vannak a rajongók :D

Lehetne több infót arról a Con-ról?

Shadowolf

Quote from: FeldinDe ha menni kell hát menni kell :)

Sajna ebbe a vizsgáztató tanároknak is van beleszólásuk...

Vóbert

Quote from: ShadowolfKi volt az az idióta, aki pont a vizsgaidőszak kellős közepére találta ki? :ejj:

Ne is mondd... nekem jellemzően akkor jön össze valami, amikor valami ilyen helyre szeretnék elmenni... aztán rendszerint nem is jutok el...

Feldin

//www.animetarsasag.hu

Tavaszi Seregszemle
Időpont: Május 22-23

Az Őszi seregszemléhez hasonlóan a Deltavision cég (Camelot bolt) rendezvénye keretében anime con lesz. Helyszín a Radnóti Miklós gimnázium (XIV. ker. Cházár András u. 10.), marad. A múlt évihez képest kevesebb előadás és több vetítésre számíthattok, valamint a programok között lehetőség lesz a go játék megismerésére. Itt lesz a rajzverseny és az első félévi közgyűlés is.

program
szombat
11:00-12:00 A Magyar Anime Társaság féléves közgyűlése
13:00-14:30 Vetítés
15:00-15:45 Mágia az animében (előadás) - Acheron
16:15-17:00 A japán kultúra beolvasztó képessége (előadás) - Moonflyer
vasárnap
11:00-12:00 Legend of Galactic Heroes (előadás) - mufurc
12:30-14:00 Legend of Galactic Heroes (vetítés)
15:00-15:30 Rajzverseny eredmény hirdetés
16:00-17:30 Vetítés

Asszem hétvége, úgyhogy max tanulni nem tudunk. :)

topok:

Feldin

Lesz ilyen is!

Átjáró Con
Időpont: 2004 Július 9-11

A nyár nagy rendezvénye lesz ez a három napos sci-fi és anime con. Brent Spiner (Data - Star Trek) és Viggo Mortensen (Aragorn - Gyűrűk Ura) várható, és talán még japánból is érkezik vendég. Ekkor lesz a második AMV verseny is.

topok:

Xaga

Quote from: FeldinJa, gyertek a nagy conra máj 22-23(asszem)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ott leszek.
Info róla: Aoi Anime Fóruma és persze Anime Társaság

Vóbert

Quote from: Feldin//www.animetarsasag.hu

Tavaszi Seregszemle
Időpont: Május 22-23

Jól hangzik... kár, hogy két napos... sajna messze lakom Pesttől, úgyhogy nem fogok tudni elmenni két napra... válszeg 1-re sem, mert beleesik a tavaszi nagy melóba... de majd meglátjuk...

Köszi szépen az információt!

Xaga

Quote from: FeldinAsszem hétvége, úgyhogy max tanulni nem tudunk. :)

Nem akarlak elkeseríteni (csak  :_piszka: ) De hétvégére esik különben nem írták volna ki hogy szombati programok és vasárnapi programok :D

Vóbert

Quote from: FeldinLesz ilyen is!

Átjáró Con

A nyár nagy rendezvénye lesz ez a három napos sci-fi és anime con. Brent Spiner (Data - Star Trek) és Viggo Mortensen (Aragorn - Gyűrűk Ura) várható, és talán még japánból is érkezik vendég. Ekkor lesz a második AMV verseny is.

Bakker... ez még nekem is új info... itt lesz Brent Spiner... Arghhhhhhhh el kell mennem... valahogy... Mindenképp! KösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKöszi az infót!

Vóbert

Quote from: FeldinLesz ilyen is!

Átjáró Con

Jajj... elfelejtettem kérdezni... az infó honnan van?

Xaga

Quote from: VóbertJajj... elfelejtettem kérdezni... az infó honnan van?

Onnan ahonnan az elöző is a MAT honlapjáról, Tevékenység menüpont.

Vóbert

Quote from: XagaOnnan ahonnan az elöző is a MAT honlapjáról, Tevékenység menüpont.

Azért teszek fel ilyen hülye kérdéseket, mert az Átjáró honlapján még semmi ilyesmi nincs fent...

Feldin

Quote from: VóbertAzért teszek fel ilyen hülye kérdéseket, mert az Átjáró honlapján még semmi ilyesmi nincs fent...
Látod látod!
Az anime-osok jól értesültek! :)

topok:

Kilteh

Quote from: FeldinMátrix1:cool:
a többi meg egy nagy rakás.....
Kilteh beül Matrix 1re -  :hail:
Kilteh beül Matrix 2re: Hmmm... Ez annak a filmnek a folytatása lenne, amire gondolok? Na neeeem... Biztos nem...
Kilteh beül Matrix 3ra (nem vár semmit): király ez az effektdús akciófilm... Mi is a címe? Nem lényeg, úgyis felejtős....
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Kilteh

Quote from: LorenorAzért nagyon remélem, hogy Sesshoumaruból nem csinálnak nőt... :grrr:  "Inu Yasha nővére " Brrrrr.... :ejj:  :zen:
Ez honnan is jött?! Elolvastam és azóta forog a gyomrom, és ráz a hideg... Brrrr.... :eek:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D