Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: Zsiga on 2009-01-09, 23:14:08
NLZ : Kettős mérce? Ja bazmeg, mocskos szélsőbaloldali kommunista zsidóbérencek vagyunk mi moderátorok így nem lehet a fórumon zsidózni, evvan, beszoptad.
(Mielőtt még komolyan veszed, nem, semmiféle kettős mérce nincs, egyszerűen annyit kéne felfogni hogy a politika bármilyen formában és bármilyen oldalról tilos a fórumon. Nem csak neked, mindenkinek. Nekünk is.)
De én azt mondtam, hogy akkor Flasher politizálása is legyen moderálva, hisz az is annyira politizálás, mint a képek maguk. Arról szó se volt, hogy nekem lehet-e politizálni, én nem írtam semmit se, ami moderálva lett volna.  ::)
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZ on 2009-01-10, 03:43:44
Flasher politizálása

:confused:

Get, get, get?

Nihilus

Lul, a fater eltiltott a géptől.  :__devil:
Brb később.
szerk.: .... vagy mégsem?

Moha

Quote from: Nihilus on 2009-01-10, 09:37:11
Lul, a fater eltiltott a géptől.  :__devil:
Ugyan már, milyen kocka vagy te!? :D Jobb helyeken fordítva szokott menni.  :__devil:
Öcsémet pl. hat lóval sem lehet elvontatni a gép elől...

Flaser

Quote from: NLZ on 2009-01-10, 03:43:44
Quote from: Zsiga on 2009-01-09, 23:14:08
NLZ : Kettős mérce? Ja bazmeg, mocskos szélsőbaloldali kommunista zsidóbérencek vagyunk mi moderátorok így nem lehet a fórumon zsidózni, evvan, beszoptad.
(Mielőtt még komolyan veszed, nem, semmiféle kettős mérce nincs, egyszerűen annyit kéne felfogni hogy a politika bármilyen formában és bármilyen oldalról tilos a fórumon. Nem csak neked, mindenkinek. Nekünk is.)
De én azt mondtam, hogy akkor Flasher politizálása is legyen moderálva, hisz az is annyira politizálás, mint a képek maguk. Arról szó se volt, hogy nekem lehet-e politizálni, én nem írtam semmit se, ami moderálva lett volna.  ::)

Utoljára mondom:
F-L-A-S-E-R....h-nélkül, mint a Forward Looking Infrared Laser Radar.
Én műértő vagyok, kifinomult ízléssel, nem holmi hétvégi hobbi szatír!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Makos

Zen

Quote from: Flaser on 2009-01-10, 14:41:32
Utoljára mondom:
F-L-A-S-E-R....h-nélkül, mint a Forward Looking Infrared Laser Radar.
FLILR?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Flaser

"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

NLZ

Ezt tényleg benéztem. :D  De ez attól még nem változtat azon a véleményemen, hogy egy "biztonságpolitikai" véleményezés ugyanannyira független, mint néhány kép, szal ha utóbbi moderálásra kerül, akkor illene az előbbit is. :)
[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-10, 15:17:41
Ezt tényleg benéztem. :D  De ez attól még nem változtat azon a véleményemen, hogy egy "biztonságpolitikai" véleményezés ugyanannyira független, mint néhány kép, szal ha utóbbi moderálásra kerül, akkor illene az előbbit is. :)
A fényképek ugyanúgy nem függetlenek mint az írott sajtó, sőt, mivel az átlagember azt hiszi hogy azok, ezért sokkal inkáb alkalmas a tömegek manipulálására...

Fazék

na látod ez a gond, hogy még csak a különbséget sem érzékeled a kettő post között :)

NLZ

A biztonságpolitikai véleményezés sem független.

pontosítok: A "független" leírások ugyanúgy nem függetlenek mint az írott sajtó, sőt, mivel az átlagember azt hiszi hogy azok, ezért sokkal inkáb alkalmas a tömegek manipulálására...
Minnél tudományosabban, precízebben van megfogalmazva valami, az emberek már rögtön tényként kezelik. Pl ennek a cikknek a szerzője sok hasonlót szokott írni, alapvetően mindenki tényként kezeli az írásait, senki sem vitatkozik vele. De így ha pl kolosszáris hülyeséget írna, azt se kérdőjelezné meg senki se.

Vagy csak az a helyzet, hogy ha nem Flaser írta volna azt, amit írt, akkor moderáltátok volna? :)
[reserved]

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-01-10, 15:49:29
A fényképek ugyanúgy nem függetlenek mint az írott sajtó, sőt, mivel az átlagember azt hiszi hogy azok, ezért sokkal inkáb alkalmas a tömegek manipulálására...

Ez így van. Ezért utálom a fotósokat :D Egyrészt azt hiszik, hogy a valóságot mutatják meg, holott saját maguk fogalmaznak meg véleményt minden képpel, másrészt azt hiszik, hogy olyan nagyon kreatívak a fénykép megkomponálásával, holott csak a valóságot mutatják meg. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Flaser

Utolsó "Gázai" hozzászólás a részemről.

Garry Brecher, minden warnerd-ek atyja is hozzászólt a témában. Garantáltan politikailag inkorrekt és épp ezért végre aránylag "tiszta" írás arról, hogy mi a franc is történhet arrafelé. Brecher egy "gonosz" biztpolos. Saját szavai szerint, "all I want is America to kick ass", de (hozzám és a többi warnerd-hez hasonlóan) a hétvégi futballmeccs helyett ő is a különféle "háborúknak drukkol".

http://exiledonline.com/the-war-nerd-hamas-aint-no-hezbollah/

NLZ

Ahaa, szal ha a politizálás "tiszta", akkor az elfogadott itt a fórumon? :)
[reserved]

Rounin

Please, carry on.

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-10, 16:18:49
Ahaa, szal ha a politizálás "tiszta", akkor az elfogadott itt a fórumon? :)
Kezdesz unalmas lenni.

Ramiz

Quote from: Flaser on 2009-01-10, 16:13:57
Utolsó "Gázai" hozzászólás a részemről.

Garry Brecher, minden warnerd-ek atyja is hozzászólt a témában. Garantáltan politikailag inkorrekt és épp ezért végre aránylag "tiszta" írás arról, hogy mi a franc is történhet arrafelé. Brecher egy "gonosz" biztpolos. Saját szavai szerint, "all I want is America to kick ass", de (hozzám és a többi warnerd-hez hasonlóan) a hétvégi futballmeccs helyett ő is a különféle "háborúknak drukkol".

http://exiledonline.com/the-war-nerd-hamas-aint-no-hezbollah/

Miért utolsó? Van egy legális Világpolitika topik is, szerintem ami kerülendő (tilos?) a fórumon, az a magyar pártpolitika... mert annak tényleg nincs értelme, csak érzelmi zűröket okoz. De ez többeket is érdekel, úgy tűnik, és a Világpolitika topikot még sosem kellett lezárni, se "lángokat" oltani, se zsozsonak szólni, hogy állj, se semmit. Odáig a trollok nem másznak el, de akik mégis, azokat lelőjük. :D

(Zsiga, átdobod nekem a Külvilágokba? :) Nem kell az egész, mondjuk Flaser biztpolos posztja meg a belinkelt cikkes poszt elég, azokra már lehet reagálni.)

edit: így utólag visszaolvasva, amilyen rohadt átlátszóan trollkodott NZL, annyira jól beugrasztotta Flaser-t sőt még Zsigát is... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Jaj kérlek, ne bókolj nekem, nem dőlök ám be neked. :angyali:
[reserved]

Selmo

Jó is 38.7°C fokos lázzal ébredni. :ejj: Valaki tartsa a fejem. :S A mai napom eddig kómás szendergésből áll. De legalább az orrom száraz.
[spoiler]no dota today[/spoiler]

A tökéletesség unalmas.

chilip

Quote from: Selmo on 2009-01-10, 17:55:48
Jó is 38.7°C fokos lázzal ébredni. :ejj: Valaki tartsa a fejem. :S A mai napom eddig kómás szendergésből áll. De legalább az orrom száraz.
[spoiler]no dota today[/spoiler]

:bruhuhu: (estig azé legyél jobban :D)

Zen

Jobbulást.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

hargharg

rofl

NLZ

[reserved]

Fazék

Quote from: Selmo on 2009-01-10, 17:55:48Jó is 38.7°C fokos lázzal ébredni. :ejj: Valaki tartsa a fejem. :S A mai napom eddig kómás szendergésből áll. De legalább az orrom száraz.
rohadt mázlista. legalább 4 éve már, hogy nem volt lázam... úgy hiányzik :(

NLZ

Énis így gondoltam úgy novemberig, mikor összeszedtem valami szart, fájt a fejem és a gyomrom napokig és hánytam meg fostam. Na, azóta becsülöm, hogy nem vagyok beteg. :P
[reserved]

Cloud

Quote from: Fazék on 2009-01-10, 18:55:22
Quote from: Selmo on 2009-01-10, 17:55:48Jó is 38.7°C fokos lázzal ébredni. :ejj: Valaki tartsa a fejem. :S A mai napom eddig kómás szendergésből áll. De legalább az orrom száraz.
rohadt mázlista. legalább 4 éve már, hogy nem volt lázam... úgy hiányzik :(
Frissen lefürödve,no törölközés, go ki a szabadba...kapásból lázas leszel. :D

Selmo:

Jobbulást.

Ramiz

Fontos! Elszórtam itt a fórumon egy nagyon jó zeneletöltő oldalt, ahol egy fórumba tolták a mappákat, posztokat olyan albumokról, amiket fájlmegosztókra toltak fel (elsősorban blues, bluegrass, country, rock 'n' roll, rockabilly, psychobilly stílusúakat). Valakinek nincs meg a link? Nem találom... :( :uzi:

.Attila

Én szerintem nem is láttam azt a linket, viszont erről eszembe jutott egy torrent oldal, ahol csak zenével foglalkoznak. Erre emlékszik valaki? Valami név volt az oldal neve. Pete valamije vagy ilyesmi.

Cloud

Nem találtam ilyen post-ot, de nem véletlenül mp3portal-ra gondolsz?