Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-11, 15:21:59
Veled meg mintha ez elég gyakori lenne :p
Neeeeeeeeeeeem, a drink'n'proast-okra nagyjából mindre emlékezni szoktam. Ilyens szintű bekúrás azért szerencsére elég rikta :P
Azért hátbaveregettem magamat, hogy már ösztönösen bennemvan a "Részegen hazafelé" üzemmód, 0 kísérőszeméllyel is :D Bár mintha mellételeportáltam volna és vagy 5 megállóval később szálltam volna le a buszról... Szerencsére már vagy fél 6 volt, és járt a villamos :borul:

motifator

Mikor rúgjon be az ember, mint az állat, ha nem a szalagavatója után? Én veled vagyok Én, örülök, hogy jó buli volt  :jee:
Amúgy persze olyan nem túl sűrűn fordul elő velem se, hogy csak alkoholtól annyira bekészüljek, hogy ne emlékezzek semmire, de azért megtörténik néhanapján.
Például jövő hét csütörtökre pontosan ez a tervem. Ha minden jól meg, olyan 11-12 körül végzek a záróvizsgával, és utána tervezem a nap hátralevő részét alkoholmámorban tölteni, amíg csak ki nem dőlök.
Na aznapra én igencsak nagy valószínűséggel jósolnék emlékezetkiesést :D Még jó, hogy pénteken nem kell dolgoni menni.

Edit: 999GET fuck yeah  :whoah:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Quote from: motifator on 2009-01-11, 15:36:41
Mikor rúgjon be az ember, mint az állat, ha nem a szalagavatója után? Én veled vagyok Én, örülök, hogy jó buli volt  :jee:
Méltó 999 GET :zen: :merci:

Ramiz

Egyébként személyfüggő a nem-emlékezős dolog, én általában például emlékszem, talán egy-kétszer esett ki valami (egyiket elmesélték utólag, abszint után 1 órát álltam a sarokban és magam elé néztem, utána mentem beszélgetni a többiekhez, én úgy emlékszem, hogy kijöttem a vécéről és rögtön mentem hozzájuk... :D és utána nem voltam készen, nem fetrengtem meg ilyesmi).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selmo

A tökéletesség unalmas.

chilip

Quote from: Selmo on 2009-01-11, 17:33:23
Quote from: NLZ on 2009-01-10, 18:53:25
Quote from: hargharg on 2009-01-10, 18:44:53
Quote from: Zen on 2009-01-10, 18:21:28
Jobbulást.
seconded.
thirded.
Szemetek, ez bejött, most kelhetek holnap 4:30-kor. :bruhuhu:

jelents holnapra is beteget ::) :D

ed.: istenem de szar a crunchyroll, nem tölti elég gyorsan a videót így meg-meg áll, de ha pausálom hogy betöltse rendesen, akkor nem tölti.......

ed.2.: hát ez kurva jó, Sword of Uruk első részét nem engedi tovább 2:13-nál  :morci: bele se enged tekerni tovább, rohadt gecik, csak azt érik el hogy torrentezem tovább és feldughatják a seggükbe a legális szerverüket jó mélyre...

ed.3.: most bele tudtam tekerni de képregény az egész...  :comp:

motifator

@chilip:
Szerintem is teljesen használhatatlan az egész. Én vagy egy hónapig még kalózkodok tovább, aztán újra teszek náluk egy próbát. Ha addigra kijavítják a hibákat, az oldalak gyorsan bejönnek, és a videóknak is lesz elég sávszélesség, akkor még anime membershipre is lehet, hogy elő fogok fizetni.
Ha ugyanolyan szar marad, mint amilyen most, akkor meg úgyis hamar csődbe fog menni az egész.
De azt gondolom, ha már ekkora a felhajtás az egész körül, ha ennyi jó címet liszenszeltek, akkor csak összekapják magukat, és hamar rendbeteszik a szolgáltatást.  Mert az, hogy havi $6.95-ért a japán premier napján kapod az animéket HD minőségben angol felirattal, szerintem bármikor megéri. Ha meg nem akarsz fizetni, akkor megnézheted youtube minőségben a japán premier után 1 héttel teljesen ingyen és legálisan.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Rounin

Blog me plenty, baby!

Cloud

Quote from: Én on 2009-01-11, 15:28:36
Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-11, 15:21:59
Veled meg mintha ez elég gyakori lenne :p
Neeeeeeeeeeeem, a drink'n'proast-okra nagyjából mindre emlékezni szoktam. Ilyens szintű bekúrás azért szerencsére elég rikta :P
Azért hátbaveregettem magamat, hogy már ösztönösen bennemvan a "Részegen hazafelé" üzemmód, 0 kísérőszeméllyel is :D Bár mintha mellételeportáltam volna és vagy 5 megállóval később szálltam volna le a buszról... Szerencsére már vagy fél 6 volt, és járt a villamos :borul:
Szalagavató utáni bulizás. Azok a szééép emlékek.  :D (már amennyire emlékszem)
Az a sok vodka... Az a gyors beájulás az utca egyik rejtett zugába(kiöltözve)... Az a még több vodka.... Az a buszlekésés... Az a 20 km gyaloglás sötétben főúton, részegen nagy forgalomban, esőben...
Ezek a szép emlékek.   :hopp:

NLZ

[reserved]

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

[reserved]

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Moha

Meddig győzitek még ezt ragozni, gyerekek?! :D
Ennyire nem kéne hajtani az 1000 GET-re!  :ejnye:

motifator

Szerintem csak azért gyártják sorra a postokat a gyerekek, hogy legyen miből törölgetni, ha majd megintul a harc az 1K getért.

Zen

Szerintem már megindult GET997 óta. :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Milyen harc? Már győztem.

Dalszöveg:
A lámpát le, nem kell a fény
Ölelj át, a combokat szét
Nincs gond kislány, vigyázok, Kispestnél majd kiszállok
Ha nem sikerül majd kiáltok! (Aaaaa!!)

Látod már? Ilyen ez a tánc!
Nem kell más, csak egy fiú és egy lány
Kőkemény és nedves már az ki Tom White boogiet jár
Megyek a következő koncertjükre, az tuti. :D

NLZ

Dehogy győztél.
[reserved]

Zen

Gotta try, maybe I get lucky.

Ah, fuck.
&fmt=1

Én

Quote from: NLZ on 2009-01-11, 19:08:24
Dehogy győztél.
Dude, that was some srsly witty reply :D

NLZ

Quote from: Zen on 2009-01-11, 19:09:57

Ah, fuck.
Nem tudtok számolni? 5 köll még. :D
[reserved]

Rounin

Zen

Quote from: NLZ on 2009-01-11, 19:11:43
Quote from: Zen on 2009-01-11, 19:09:57

Ah, fuck.
Nem tudtok számolni? 5 köll még. :D
Munkásököl vasökös, oda üt ahova köll.
&fmt=1

Zen

Get togethe~r
NLZ, ez már több mint 5.
&fmt=1

Rounin