Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

lol a nap poénja. Jeles lett az Angol Irodalom szigorlatom. Hát igen...rizsázni azt tudok. Kombinálom ezt a töri szakal és elmegyek irodalom kritikusnak.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-18, 00:37:56
lol a nap poénja. Jeles lett az Angol Irodalom szigorlatom. Hát igen...rizsázni azt tudok. Kombinálom ezt a töri szakal és elmegyek irodalom kritikusnak.  :rotfl:
Ahhoz írni is tudni kell... :D (Helyesen is, meg fogalmazni is...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Quote from: Ramiz on 2009-01-18, 00:53:03
Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-18, 00:37:56
Ahhoz írni is tudni kell... :D (Helyesen is, meg fogalmazni is...)

Írásbeli vizsga volt, esszét kellett írni.  :_piszka: De legfeljebb majd megyek hozzád korrepetálásra.  :D
Vagy majd nagyon altos leszek, és nyelv újítok.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

.Attila

Quote from: Darkstar on 2009-01-18, 02:02:55
reggel meg táncolni megyek

Nocsak, és mit táncolsz?

Darkstar

Palotást Dia szalagavatóján. :D

(Egyelőre, de mivel jót szórakozom, később lehet, h mást is)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Flaser

Ahhhh!

Végig tanultam ezt az éjszakát, s melette végre elkezdtem a már igazán esedékes archiválást - 50 GByte már DVD-n, már csak egy további 75 GByte-al kell megbírkózzak...

...de nem most. Most Flaser megy aludni.

......a sok műértő meg vigyoroghat, mert megy föl a 4. batch.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

teraflare

Hahh újra itthon. Itt majdcsak nem zavar be a munkába ha fórumozgatok  :D
Basszus most olvashatok végig vagy 15 oldalt hogy utolérjem a végét meg megtudjam ki vitte el a várva várt 1000GET-et  :mad:

Kuroi Tenshi

Quote from: teraflare on 2009-01-18, 13:14:44
meg megtudjam ki vitte el a várva várt 1000GET-et  :mad:

azt elobb Rou, majd az ovet a torolgGETes :D

most epp azt probalom, hogy milyen telefonrol netezni. :haha:
320*240, illetve eger helyett d-paddel es gorgetovel
elegge mokas, csak mazochistaknak ajanlott, de jobban
megy, mint amire szamitottam.

teraflare

reading.... complete
preda részvétem.
A vizsgázóknak meg gratula ha sikerült és részvét ha nem.
Egy kérdés: Le lehet tiltani valahogy egy thread-et, hogy ne is lássam? Szeretném elejét venni annak hogy ismét beszabaduljak a párkapcsolat topicba   ::)
Nemtudom hogy meséltem-e de sikerült legalizálnom a fizetésem. Kissé ki voltam borulva ezért megemlítettem hogy ez így nem jó és inkább megyek biztonsági őrnek mint hogy ilyen költségtérítéssel kapjam egy részét. Erre másnap jön a cégvezető hogy nyugi nem kell idegeskedni kitalálunk valamit. Úgyhogy most szerzői jogdíjat kapok a legális rész mellé.  :D
------------------
Ezt meg csak úgy:
The IT Crowd - "This, Jen, is the internet."
------------------

NLZ

Csak a teljes offtopicot lehet letiltani. Profile -> Modify Profile -> Ignore Boards Options
[reserved]

teraflare

Quote from: NLZ on 2009-01-18, 16:14:46
Csak a teljes offtopicot lehet letiltani. Profile -> Modify Profile -> Ignore Boards Options
Az nem jó, hisz számomra ez az Offtopic a fórum lényege  :D
Akkor marad az akaraterő  :frown: (Vagyis random Post&Run dolgok történni fognak,ha fáradt leszek :angyali:)

Kuroi Tenshi

nyugi, mar nem csak te trollkodsz ott :haha:
btw jot rohogtem az elso oldalon (masodikat
mar lusta voltam elolvasni, meg kisse el is
laposodott), vegig azt hittem, hogy vki egy
al-accounttal trollkodik ;D

NLZ

Először énis, de aztán rájöttem, hogy iylen hülye itt nincs, legalábbis még nem találkoztam vele. :)
[reserved]

teraflare

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-18, 16:38:47
Most muszály lesz benéznem  :mad:

NLZ

Quote from: teraflare on 2009-01-18, 16:45:44
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Zsiga

Valaki magyarázza már el hogy mi volt a trollkodás abban amit tegnap csinált X_Critic?

Draconire

Quote from: Zsiga on 2009-01-18, 16:54:53
Valaki magyarázza már el hogy mi volt a trollkodás abban amit tegnap csinált X_Critic?

Quote from: X_Critic on 2009-01-18, 00:00:34
Másodszor: Zsigáról le lehet szakadni!
próbált itt értelmes tanácsokat adni

Kuroi Tenshi

Quote from: teraflare on 2009-01-18, 16:45:44
Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-18, 16:38:47

just as planned :haha:

Zsiga: pl. az elso par hozza/beszolas
hangneme. Ahogy kiku is irta, amolyan
My name is John and i hate each and
every one of you feelingje volt :)

Ramiz

Értelmetlenül felhúzni másokat, hogy elpazarolják az idejüket: ez nem trollkodás?
A give-away meg a nulla poszt és a tegnapi regisztrálás volt.

Ha nem direktben a trollkodás szándékával csinálta, "csupán" annyira buta és rosszindulatú, hogy ő ezt élvezi, akkor is belefér a "troll" definíciója alá.

Quote from: teraflare on 2009-01-18, 16:00:56
------------------
Ezt meg csak úgy:
------------------

Jól van, jól van, leszedem a harmadik szezont! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Draconire on 2009-01-18, 17:00:18
Mért, nem próbáltam értelmes tanácsokat adni?

K_T, Ramiz : A hangnemétől/stílusától (ami a célszemélyek számára valóban bicskanyitogató lehetett, én meg nem vettem magamra így nem is éreztem sértőnek) függetlenül szerintem nem túl korrekt dolog valakit elintézni annyival hogy megkapja a szokásos 0/10 troll harder dumát és le van szarva hogy mit is ír valójában. Egymás közt simán megengedünk magunknak szerintem ilyen szintű osztást, és mégis tudunk olvasni a sorok között; ugyanezt megtehettük volna vele kapcsolatban is. Más kérdés hogy az igazság néha fáj, és én úgy érzem hogy sokmindenben igaza volt. (Tudom, most leszek megkövezve. Ja, nem én voltam, btw. :))
A friss reg + nulla post szerintem egyááltalán nem árulkodó, én is úgy kezdtem ha jól emlékszem hogy olvasgattam egy ideje a fórumot (hogy a regem megvolt-e már azt nem tudom, de igazából lényegtelen), aztán egyszercsak valamin felhúztam magam és kiosztottam valakit első postként. :D Meg az egyik irl haverom is, akit ~5 post után ugyanígy elűzött a népharag mint most X_Critic-et, pedig ő tuti hogy nem trollkodott hanem komolyan gondolta amit írt...
Szóval én úgy érzem, hogy nem troll, komolyan gondolta amiket írt, komolyan "segíteni" próbált volna, csak sajnos így hirtelen felindulásból fórumozva ez lett belőle.

Ez a baj a fórummal, hogy ha valaki egy kicsit is eltér a helybéli mainstreamtől az egyből trollnak van kikiáltva; épp azért mert van pár fasz akinek szinte minden postja gyenge trollkodás (igen NLZ rád gondolok), így teljesen hozzá vagyunk szokva hogy ha valaki nem ért velünk egyet az biztos valamelyik gyökér álnéven és csak szopat minket.

pet

Quote from: NLZ on 2009-01-18, 16:44:41
Először énis, de aztán rájöttem, hogy iylen hülye itt nincs, legalábbis még nem találkoztam vele. :)
azthiszed?  :angyali:

Rin

*A monitornak erről az oldaláról teljes egyetértés Zsigával  :P

Zsiga

Quote from: Rin on 2009-01-18, 17:30:50
*A monitornak erről az oldaláról teljes egyetértés Zsigával  :P
Köszönöm. :borul:
:D

pet

én nem tudok egyet érteni, mert ha valaki mond véleményt azt normálisan tegye :D (persze néha én is eldurranok, de olyankor igazából tudom magamról hogy túlzásba viszem és hogy egy hülye barom vagyok, de a büszkeségem nem engedi hogy veszítsek)

Próféta

Szóval Rin volt az! :D

Quote from: Zsiga on 2009-01-18, 17:27:54
:tezsvir:
Mondjuk szerintem se volt rendben az arc hozzáállása, de lehettünk volna "mi" (mármint nem én, én kimaradtam abból a threadből) is egy kicsit kommunikációképesebbek.

Fatal

Izé, nem vagyok biztos benne, hogy elolvastad, amit írt.
Nekem ezek után lett 9001%, hogy troll:
QuoteLehet, te nem szereted Criticet, de én imádom "..." Hát igen.,..annak a pasinak van humora, nem egy besavanyodott életunt valaki...szeritem biztos van barátnője is... az ilyet szokták szeretni..humoros, szórakoztató, nem fél felvállalni önmagát...
"..."
Nőknél is csak a "rape/buttseks/tittfakk"?
"..."
Quote from: Fatal on 2009-01-18, 00:59:03
Bocs, én már újszülöttként csöcsörésztem.

Ez esetben szentté avathatnak a topictagok, hisz elérted a lehetetlent: úgy tűnik megértetted a nőket! You reached level 100!
De ha komoly volt, az méginkább epic...
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

teraflare

Egyetértek zsigával és Prófétával. Az egyik oldalnak értelmesen kell viselkedni különben nincs értelme az egésznek.
Pet: a "normális" eléggé nézőpont kérdése. Volt hogy én sem akartam megbántani másokat és tőlem telhetően értelmesen írni, a postomból mégis azt gondolták hogy sértés akart lenni. Nézz rá az aláírásomra (nem, ne Mylene Farmerre  :smile:): "... az, hogy én ki vagyok, attól függ, hogy te minek akarsz látni engem"
No én most visszavonulok egy pár hétre. A hógolyórekordra viszont megyek  :cool:

kikuchiyo

Quote from: Ramiz on 2009-01-18, 17:06:29
Értelmetlenül felhúzni másokat, hogy elpazarolják az idejüket: ez nem trollkodás?
A give-away meg a nulla poszt és a tegnapi regisztrálás volt.

Ha nem direktben a trollkodás szándékával csinálta, "csupán" annyira buta és rosszindulatú, hogy ő ezt élvezi, akkor is belefér a "troll" definíciója alá.

Ramiz mondja jól.

Van az a "this is what trolls want you to believe" kezdetű mspaint képregény, az illik a helyzetre, illetve Critic olvtárs működésére.

De szerintem már így is túl sok időt fecséreltünk rá - éppen ezt akarta elérni.

Quote from: teraflare on 2009-01-18, 16:00:56
------------------
Ezt meg csak úgy:
------------------

Jól van, jól van, leszedem a harmadik szezont! :D

Ne tedd, nagyon gyenge. Pár helyzetkomikumos poénon kívül semmi maradandó sincs benne.
Failure is the default option

Draconire

Mért, nem próbáltam értelmes tanácsokat adni?

Ok, akkor pontosítok:
Quote from: X_Critic on 2009-01-18, 00:00:34
Zsiga
értelmes