Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

pet

a reakciótokban (mert ugye akinek nem inge  :angyali: ) semmi baj se volt, az lett volna a baj ha visszatámadjátok és 3 hétig oltjátok egymást :D de sikerült enyhíteni a problémát. bár persze így is volt aki élvezte és már csak azért is :D

amúgy most valahogy eszembe jutottak a régi nyomozós filmek, 8-an egy szobában, és a kérdés (kicsit megváltoztatva): Vajon ki lehet a troll?

NLZ

Quote from: pet on 2009-01-18, 17:36:55
én nem tudok egyet érteni, mert ha valaki mond véleményt azt normálisan tegye :D (persze néha én is eldurranok, de olyankor igazából tudom magamról hogy túlzásba viszem és hogy egy hülye barom vagyok, de a büszkeségem nem engedi hogy veszítsek)
+1
Ha valamit akar, azt tegye normális hangnenben. 1-2 soros postnál még okés, ha eldurran az ember agya, de mikor valaki fél oldalt teleír, akkor általában már lenyugszik, és átolvasásnál észreveszi és moderálja magát.

Zsiga, te meg pár fasznak a kedves családodat hívjad, talán ők eltűrik. ^^

Egyébként meg engem is mindig letrolloztatok csuklóból, noha néha nem azzal a szándékkal írkáltam. Ez után rájöttem, hogy itt, ebben a belterjes közegben nem érdemes ezen kiakadni és őrjöngve verni az asztalt, hogy én "neeem vagyok trooollll", ahogy X_Critic tette, hanem minden értelmes eszmecserét mellőzni kell. Ez kell nektek? Nesztek, megkapjátok. :)
Most épp azt próbálom kitalálni, hogy nektek mi a successful troll, bár van egy gyanúm, hogy még azt is lefailoznátok elvből. :)
[reserved]

.Attila

Quote from: Zsiga on 2009-01-18, 17:27:54
és mégis tudunk olvasni a sorok között

Szerintem kb. ötször leírtuk, hogy a stílusa miatt a mondanivalója eltűnik.
Ha tanácsot akar adni, akkor azt tegye úgy, ahogy egy szellemileg 32 éveshez (és nem 16 éveshez) illik.
Az pedig, hogy egymás között hogyan beszélünk, az a mi magánügyünk, egy kívülálló ne engedje meg már magának csak úgy.
Btw. én nem nagyon láttam/hallottam, hogy bárkik is ilyen stílusban beszéltek volna itt egymás között.

Ramiz

Quote from: NLZ on 2009-01-18, 18:01:55
Egyébként meg engem is mindig letrolloztatok csuklóból, noha néha nem azzal a szándékkal írkáltam. Ez után rájöttem, hogy itt, ebben a belterjes közegben nem érdemes ezen kiakadni és őrjöngve verni az asztalt, hogy én "neeem vagyok trooollll", ahogy X_Critic tette, hanem minden értelmes eszmecserét mellőzni kell. Ez kell nektek? Nesztek, megkapjátok. :)

1/10

Boooring...

Kezdek én már öreg lenni ehhez az egészhez :(

Zsiga, igazad lenne abban, amit írtál - egy normális közegben. De ha a neten annyi türelemmel próbálsz közlekedni, amennyiről a postod árulkodik (amennyit belőled még mindig nem nézek ki, bár talán tényleg megváltoztatott a máltai meló és most egy türelmes jótét lélek vagy :__devil: ), akkor hamar megőrülsz és/vagy egész életedet segítőkész postok írásával fogod tölteni. ÉS az első ügyesebb troll lekapcsol, és mehetsz az idegszanatóriumba.

És Boncinak is igaza van abban, hogy ha valaki új fiú, és ráadásul magánjellegű dologban akar megnyilvánulni, sőt kioktatni, akkor fogalmazzon nagyon óvatosan. Különben a legnagyobb örömmel küldöm el... De ez nem az usteam jellegzetessége (és egyébként semmivel sem trollabb fórum ez, mint mások, csak jobban TUDATÁBAN VAGYUNK a trollkodásnak a 4chan miatt), sőt nem is az interneté: élőben is utálom azokat, akik úgy mutatkoznak be, hogy pl "Hű de szarul néz ki a cipőd! Neked a fehér állna jól!"...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

K_T, Ramiz : A hangnemétől/stílusától (ami a célszemélyek számára valóban bicskanyitogató lehetett, én meg nem vettem magamra így nem is éreztem sértőnek) függetlenül szerintem nem túl korrekt dolog valakit elintézni annyival hogy megkapja a szokásos 0/10 troll harder dumát és le van szarva hogy mit is ír valójában. Egymás közt simán megengedünk magunknak szerintem ilyen szintű osztást, és mégis tudunk olvasni a sorok között; ugyanezt megtehettük volna vele kapcsolatban is. Más kérdés hogy az igazság néha fáj, és én úgy érzem hogy sokmindenben igaza volt.
Szóval én úgy érzem, hogy nem troll, komolyan gondolta amiket írt, komolyan "segíteni" próbált volna, csak sajnos így hirtelen felindulásból fórumozva ez lett belőle.
Ez a baj a fórummal, hogy ha valaki egy kicsit is eltér a helybéli mainstreamtől az egyből trollnak van kikiáltva;

haha 0/10 troll harder.

Először is, javaslom, hogy olvasd el az első postokat.
Még osztás és osztás között is van különbség -- és bár abban
a témában bőven lenne miért osztani (én is csak röhögni járok
oda - bocs srácok :o), ő out-of-the-blue egyből úgy kezdte,
hogy sarkított és belemagyarázott (lehet, hogy csak én nem
olvastam elég figyelmesen azt a topicot, de én nem úgy láttam,
hogy az egész arról szólt volna, hogy nő = lyuk, pedig ő erre
hegyezte ki az egészet), általánosított (típusemberek, hö?), még
egy kicsit sarkított, majd mindenkit lelúzerezett. Ez mi, ha nem
trollkodás? Valamint, ha új itt, honnan ismer mégis 4ch mémeket?
Számomra ez volt az, amiért azt mondom, hogy troll.

Mindegy, én egy jót röhögtem rajta, ha élőben mondaná (nem
merné), akkor is szemberöhögném. Kthxbai.

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2009-01-18, 18:12:59
Zsiga, igazad lenne abban, amit írtál - egy normális közegben. De ha a neten annyi türelemmel próbálsz közlekedni, amennyiről a postod árulkodik (amennyit belőled még mindig nem nézek ki, bár talán tényleg megváltoztatott a máltai meló és most egy türelmes jótét lélek vagy :__devil: ), akkor hamar megőrülsz és/vagy egész életedet segítőkész postok írásával fogod tölteni. ÉS az első ügyesebb troll lekapcsol, és mehetsz az idegszanatóriumba.
Van egy olyan betegségem hogy szeretek csakazértis széllel szembe pisálni, [spoiler=slightly political]így vagyok pl. a balos családomban náci patkány, a jobbos haverjaim között meg vörös geci.[/spoiler] :)
Egyébként az utóbbi években (részben a Máltának is köszönhetően) valóban sokat változtam, sokkal toleránsabb vagyok.
[spoiler=off](Btw. Málta, azért nem vagyunk ott se kisangyalok, ha valaki fasz azt elküldjük a picsába, legyen akár beteg akár osztályvezető főorvos. Nem arról szól a so-called "máltai szellemiség" hogy kedvesek vagyunk meg jópofizunk mindenkivel, hanem hogy mindenkinek a lehetőségeink szerinti legjobb ellátást adjuk.)[/spoiler]

K_T : Én meg azért mondom hogy nem troll, mert néha egészen hasonló gondolataim szoktak támadni annak a topicnak az olvasgatása közben. Persze lehet hogy tudatalatt troll vagyok. :)

Cobra

Én is csak az első fél oldalt olvstam el, de már kedves ismeretlenünk első postja is elég volt ahhoz, hogy ha lenne mod jogom, akkor kapta volna a chatbant. Szerintem a fórum fő profiljától eltekintve is igen bunkó bemutatkozás volt. Nemcsak ide, de bármilyen más fórumra se illik ilyen hangnemű postot írni, amíg nincs valakinek értékelhető mennyiségű értelmes hozzászólása.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Túltárgyaltuk, ideje leszakadni a témáról...
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-01-18, 18:31:38
Van egy olyan betegségem hogy szeretek csakazértis széllel szembe pisálni, [spoiler=slightly political]így vagyok pl. a balos családomban náci patkány, a jobbos haverjaim között meg vörös geci.[/spoiler] :)

Ez Member szövege! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Volt egy idő, amikor a beleim kiszaggattam volna, ha valakivel azonos véleményen lettem volna... Kinőttem már belőle, bár még mindig szarul esik ilyet bevallani, de Zsigának adok igazat a párkapcsolatos topiccal kapcsolatban, többnyire nem is olvasom pont ezért.

(A bocsánatkérésedet vonakodva elfogadom Rou, de most megyek vissza a 4chanra, hogy újra elaltassam a jobbik énem... Volt pofája igazat adni Zsigának nyílvánosan... I'm getting softer here... :eek:)

Zsiga

Quote from: Tycho on 2009-01-18, 18:58:40
Volt pofája igazat adni Zsigának nyílvánosan... I'm getting softer here... :eek:)
WUSS :lazza:

Tycho

Quote from: Zsiga on 2009-01-18, 19:03:57
Quote from: Tycho on 2009-01-18, 18:58:40
Volt pofája igazat adni Zsigának nyílvánosan... I'm getting softer here... :eek:)
WUSS :lazza:
Nem mindenben adtam igazat... ebben például az a véleményem, hogy menj a faszba!  :ejnye:

Kuroi Tenshi

K_T : Én meg azért mondom hogy nem troll, mert néha egészen hasonló gondolataim szoktak támadni annak a topicnak az olvasgatása közben. Persze lehet hogy tudatalatt troll vagyok. :)

Néha nekem is, csak kultúráltabban és visszafogottabban szoktam
leírni. Rólad meg már úgyis tudjuk, hogy troll vagy :angyali:

Nakedape

én is úgy kezdtem ha jól emlékszem hogy olvasgattam egy ideje a fórumot (hogy a regem megvolt-e már azt nem tudom, de igazából lényegtelen), aztán egyszercsak valamin felhúztam magam és kiosztottam valakit első postként. :D

megy itt a imázsteremtés, meg személyikultusz építés, Zsiga a a kemény gyerek címen  :D de én elolvastam az első postjaidat, s nem látok túl keményt inkább ilyenek tűntek fel :

Quote from: Zsiga on 2006-03-18, 23:36:35
Elõszöris mégegyszer köszi mindenkinek. Jó (és sajnos szokatlan) érzés hogy itt az újoncokat is emberszámba veszik.

ez már inkább  bevágódás  a fórum  tagjai közé, pont elállt a szél, nem tudtál pisálni mi ? :D :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 20:03:16
ez már inkább  bevágódás  a fórum  tagjai közé, pont elállt a szél, nem tudtál pisálni mi ? :D :D
:lol:

Amúgy, ha még egy gondolatot megengedtek az esettel kapcsolatban: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Tippemre más lett volna a reakció, ha nem a magas c-n kezdi az egészet...

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-01-18, 20:12:20
Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 20:03:16
:lol:

Amúgy, ha még egy gondolatot megengedtek az esettel kapcsolatban: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Tippemre más lett volna a reakció, ha nem a magas c-n kezdi az egészet...
:lol: Es szerintem is.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Igen, mindenki szerint, de ezt már ötszörösen túltárgyaltuk. :)
[reserved]

NLZ

Azért a hazai politikai választórendszer nem olyan, hogy csak úgy pártot alapíthass, aztán bejuss a parlamentbe. :)
[reserved]

kikuchiyo

A cikk szerint Svédországban a párt ifjúsági szervezete már népszerűbb a fiatalok körében, mint a kereszténydemokraták hasonló szervezete - pedig az nyilván egy nagy múltú szervezet tiszteletre méltó ideológiai/politikai háttérrel és támogatással. Ez azért elgondolkodtató.

De én tartózkodnék attól, hogy a tejjel-mézzel folyó warez-kánaán eljövetelét lássam bele ebbe a hírbe... Inkább csak arról lehet szó, hogy néhány dörzsölt politikus rájött, hogy van potenciál egy olyan pártban, ami az unalmukban torrentezgető, apolitikus lázadó ifjúságot célozza meg a propagandájával.
Failure is the default option

Fatal

Nem olvastam el a cikket, és azt hittem pár barom rendes kalóz-pártot alapított :facepalm:
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2009-01-18, 21:34:09
: P

Holnap jon az uj huto, holnap jon az uj hutoooo... es lesz megint fagyasztom, es nem a teraszon egy dobozban lesznek a kajaimmm... :smile:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-01-18, 22:08:51

Holnap jon az uj huto, holnap jon az uj hutoooo... es lesz megint fagyasztom, es nem a teraszon egy dobozban lesznek a kajaimmm... :smile:

szerencsés vagy h télen cseréled:) nyáron terasz mikró project?

Makos

Quote from: Kvikveg on 2009-01-18, 22:08:51

Jahm, most amúgy nálunk is így működik...beszart a hűtőnk kompresszora és még nem jött meg az új (~30k :Eztneked:). Úgyhogy most mi is a teraszon tároljuk a kaját.

Flaser

Welcome to the Center, where everything equally sucks!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 22:14:12
Ja ez az egyetlen mazli. Ugyanez nyaron orbitalis szivas lett volna. Pektermeken es tean eltem volna hetekig. Hacsak nem a ceges hutot hasznalom. XD

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-01-18, 22:41:05
Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 22:14:12
Ja ez az egyetlen mazli. Ugyanez nyaron orbitalis szivas lett volna. Pektermeken es tean eltem volna hetekig. Hacsak nem a ceges hutot hasznalom. XD
amikor reggel pizsamában bekászálódsz egy kis tejért a kávédba, az priceless lehet

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 22:48:23
amikor reggel pizsamában bekászálódsz egy kis tejért a kávédba, az priceless lehet
:D

Makos

főleg amikor -10 fokban...kb 4nappal ezelőtt énis majdnem megfagytam korán reggel az erkélyen, mikor kimentem tejért :D

Nakedape

Quote from: Makos on 2009-01-18, 23:47:23
főleg amikor -10 fokban...kb 4nappal ezelőtt énis majdnem megfagytam korán reggel az erkélyen, mikor kimentem tejért :D

nem figyelsz, ez a nyárra vonatkozott, télen ott a terasz :)

de persze értem a problémát, megoldás lehet, h nem fűtesz és  akkor bent is olyan ruhában alszol amiben nem fázol annyira amikor kimész a az erkélyre?