Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Itt all a huto.  :appl:
Szep, csinos, uj.
A csomagoloanyagot nem vittek el, hiaba igerte az elado, a szallito azt mondta, hogy ha vissza kellene vinni valami miatt, akkor jo ha megvan, meg ok nem vallaltak ezt. Vajh at lettem verve vagy nem? Mindenesetre elfer.
Ezt ugy utalom, hogy az elado a futarra mutogat, a futar az eladora. Magyarorszag, hurra.  :gyagya:
Ja beuzemelesrol persze szo nem volt. (Valaki valamikor mondta, hogy allnia kell egy ideig ilyenkor, tudnam ki.)
De szamla megvan, rajta van, hogy fizetve, oh yeah.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Szállítás után nem árt álli hagyni egy kicsit, pláne ha döntögették is. Addig nézegesd kívül-belül :)

Kvikveg

Quote from: sirtomi on 2009-01-20, 09:45:39
Szállítás után nem árt álli hagyni egy kicsit, pláne ha döntögették is. Addig nézegesd kívül-belül :)
Ok, jo tudni, hogy nem teljesen vertek at.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Xzone on 2009-01-20, 03:21:52
Ez a post úgy ahogy van, epic. :lol:

Tőled mondjuk azt vártam, hogy a kitörés szó kapcsán helyesen asszociálsz és belinkelsz egy Akane Hotaru-videót...  :D
Failure is the default option

Member

Quote from: Moha on 2009-01-20, 01:32:23
Nézd meg jobban a lényeget, Member! :)
Nem illik ám ajtóstól rontani a házba, igaz kiku? :D
A My Balls-on kívül hol nem követi behatolás? :D
Ennyi erővel nő kéz is lehetne, bár ott felsérti a műköröm.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Úgy érzem, már csak ágyon fekvésre leszek képes ez után. :D

.Attila

Member

Az filóztam el, hogy ez ha egész nap csinálod is 3 napos meló. Ellehetett vele egy ideig.
EDIT: Hmmm, Indamail nem fogad leveleket? Meglepett, hogy még az a bizonyos illető sem zaklat, de most, hogy két helyről is küldtem és nem érkeztek meg...

Kvikveg

Tegnap olyan szepen ment minden a munkaval, ma meg katasztrofa. :(  :bruhuhu:

kikuchiyo

Megnéztem Obama beiktatási beszédét a tévében, aztán elkezdtem olvasni a reakciókat az interneten. Teljes képet akartam kapni, minden oldalt elolvasni...
...de aztán jött ez a kép:

Solid Snake

Quote from: Fatal on 2009-01-20, 19:26:20
Quote from: Nakedape on 2009-01-20, 19:25:04
használta az  in b4 faggot mondatot, ami után nemcsak illetlen, de nem is vicces ilyen képet használni, mert nem a te ötleted   :hehe:
Don't forget, he's the 2/10 guy

Quote from: NLZ on 2009-01-20, 19:53:11
Jobb vagyok X_Criticnél, szal csitt. :(

Pontosan, mivel ő az 1/10 guy.  :__devil:

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-20, 20:15:51
img

És ez mit jelent?

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-20, 20:15:51
Megnéztem Obama beiktatási beszédét a tévében, aztán elkezdtem olvasni a reakciókat az interneten. Teljes képet akartam kapni, minden oldalt elolvasni...

dsfasdfasdfasdfas
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

A mai napon sikerült szereznem egy kettest amcsi irodalom történetből, aminek nagyon örülök mert nehéz vizsga volt, és csak minden őszi félévben van meghirdetve. De még jobb, hogy engedtek vizsgázni alkalmazott nyelvészetből (bleh egy tárgy), pedig azt hittem nem fognak. Remélem ebből is meglesz a kettes. Nincsenek túl nagy elvárásaim ugye?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

.Attila

Quote from: Solid Snake on 2009-01-20, 20:25:29
És ez mit jelent?

Yes!
We can! (azt hiszem)
We can do it!

Solid Snake

Akkor már értem. :D
Kösz.

pet

tegnap megszenvedtem fizika tanulással/töri házidogával, és nem lebetegszek? betegen mentem suliba, az 5 öst a házidolgozatra megkaptam, de a fizika doga elmaradt, helyette téglakötések dolgozat, amiből semmit se tudtam, így kettőből csak 1 feladatot sikerült megcsinálnom. remélem lesz egy 3 as :\ holnap lenne matek/fizika doga, és mindkettőt vágom most, és pont most vagyok ilyen állapotban. bleh, holnap ofc nem megyek.

Én

Nekem ma nem volt kedvem bemenni (+lebaszást hallgatni késésért) ezért dokinak azt mondtam, megy a hasam. A biztonság kedvéért kiírt holnapra is. :D

Member

Miért nem lehet ma már h264 720 nélkül animét feliratozni? Mókás, hogy itt 3 órákat kell konvertálni (közben más nem is mehet), hogy egy részt meg tudjak nézni. :/ Remélem, hogy a scale=800:600 részt figyelmen kívül hagyta (gyanús) és akkor dupla kör mindenre.

Kvikveg

Pozitvum: huto a helyen, kabelek elrendezve.
Negativum: zaj. Remelem bekussol, ha mar elegge lehutotte magat.  :ejj:

Nakedape

ad egy 2- ből 1 feladat 50% hárma.. régi szép idők :D

ad kettő: téglakötés???

ad 3 kviki, igen ha már hideg akkor csendesebb, vagy keress egy nagyobb hűtőt és tedd bele
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Quote from: Member on 2009-01-20, 23:24:12
Miért nem lehet ma már h264 720 nélkül animét feliratozni? Mókás, hogy itt 3 órákat kell konvertálni (közben más nem is mehet), hogy egy részt meg tudjak nézni. :/ Remélem, hogy a scale=800:600 részt figyelmen kívül hagyta (gyanús) és akkor dupla kör mindenre.

Ez az! Member végre talált valamit a Windows ME-n kívül, ami miatt sírhat itt nekünk!

Get a non-shitty computer. Egy P4-es gép 2 GHz fölött már simán elvisz 720p-s videót, olyat pedig vehetsz használtan 30000 alatt, és annyiért már guminőt is adnak hozzá.

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-20, 23:39:25
Egy P4-es gép 2 GHz fölött már simán elvisz 720p-s videót

De jó lenne, ha ez igaz lenne, nekem valami miatt nem akaródzik.
Ill. a SMPlayer a loop filter kikapcsolásával tudja vinni, ha más nem megy mellette.

Member

Nah, Athlon AMD2000+-om van (Szegeden van bontó, onnan szerzek 3000+-t és alaplapot, ha van raktáron), szóval asszem olyan borzasztóan nincs lemaradva a P4 2000 Mhz-tól. (Igaz, nincs felhúzva maxra)
Ha kikapcsolnám az WMR9-et, akkor jobban tűrné, de akkor meg a sötétség miatt semmit sem látnék a képből (igen, monitor is kéne).

Amúgy nem sírnék, ha 1 rész megvolna 1 óra alatt. De nem. Meg ha az engrish csapatok csinálnának SD-t. De csak a kínaiak csináltak ebből, kár.

NLZ

egy 2,5ös kéne legalább. Talán meg lehetne próbálni MPC + Overlay Mixer + CoreAVC + Skip Deblocking kombót, talán azzal elmegy minimális akadozással. :)

Sötétség ellen meg még ffdshow Picture properties és/vagy Levels, utóbbiban Curve módban olyan szép görbét rajzoltam, hogy minimálisra sötétítve a monitoromat is látni minden sötét részt. Nem is nagyon szürke, nem is vakulok meg a monitor fényerejétől, szal ez nekem kellemes.
A kettőt így állítottam be pontosan:
[spoiler=kép]
[/spoiler]
[reserved]

Member

ffdshow-val nagyon furcsa dolgokat sikerült néhanapján produkálnom, úgyhogy abban annyira nem bízom. :)
De holnap megnézem.

EDIT: Overlay mellett nincsen képlopás, az kiesik.

minuszmiki

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-20, 11:25:33
Quote from: Xzone on 2009-01-20, 03:21:52
Ez a post úgy ahogy van, epic. :lol:
Tőled mondjuk azt vártam, hogy a kitörés szó kapcsán helyesen asszociálsz és belinkelsz egy Akane Hotaru-videót...  :D
Ázze, asszem nem annyira jó jel, hogy én viszont helyesen asszociáltam. :/

(not so) completely unrelated: péntek óta most ültem először géphez, úgy, hogy lett volna rá lehetőségem, és egész büszke vagyok magamra. :/

Kuroi Tenshi

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-20, 21:34:21
amcsi irodalom történet - nehéz vizsga
alkalmazott nyelvészet - Remélem ebből is meglesz a kettes.

Erre való válaszommal ált. sikerül kiakasztanom a húgom:
faszomért szívatod magad a hobbiszakos tárgyaiddal? :angyali:

Quote from: Nakedape on 2009-01-20, 23:29:31
ad egy 2- ből 1 feladat 50% hárma.. régi szép idők :D

ad kettő: téglakötés???

Hja... amikor voltak olyan tárgyam is, hogy >60%
kellett a ketteshez..

Pár napja írta, hogy építészeti szakközépbe jár :)

Dreamcleaver

A régi AthlonXP 2600+, 1 giga ram, GeForceFX 5900XT-m lazán vitte a 720p-s mkv-kat mindenféle különösebb állítgatás nélkül.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS