Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

blackman

Quote from: Én on 2009-01-28, 01:19:15
Beszarás ez a Hajime no Ippo :rotfl: Először biztos voltam benne, hogy egészen kisgyerekeknek van szánva, de annyiszor előkerül a főhős brokimérete, hogy kezdek kételkedni benne. :D Most mondjuk egy kedves niggeren röhögök, aki amerikai akcentussal beszéli a japánt...
Néhány arckifejezés meg priceless :lul:
Jó látni hogy egyre több fan van.  :D

Draconire

Member

[spoiler=?]Osaka vagy csak másik átlagkari? :D[/spoiler]

.Attila

Quote from: Member on 2009-01-28, 10:09:05
[spoiler=?]Osaka vagy csak másik átlagkari? :D[/spoiler]

Előbbi.

Flaser

Quote from: Én on 2009-01-27, 20:31:32
Lassan megint billentyűzetet kéne cseréljek. A numerikus része kb azóta haználhattlan mióta egyszer, amikor már jókedvem volt, leöntöttem hubival. Most meg a betűket zuttyantottam telibe málnaszörppel :facepalm:

Ha fóliázott (azaz "gumis" érzése van a billentyűzetnek, azaz nincs külön felfüggesztésen minden billentyű), akkor simán javítható. Le csavarozod az alját és alkohollal áttörlöd a fóliát. Többnyire csak azért nem szokott működni, mert összeragadt a fólia.

Én a hordozható billentyűzetemmel játszottam ezt el miután leöntöttem borral.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Xzone

NLZ

loool, ez kemény. :D
[reserved]

chilip

Zsiga

Épp jog vizsgára tanulok, egész mókás a tételsor.
QuoteA jogrendszer tagozódása, jogágak, közjog, magánjog: Lényege: a jogrendszer az állam jogszabályainak összessége, a jogszabály a jog konkrét megjelenési formája. A magyar jogrendszer több tízezer jogszabályból áll.  tanulja meg akinek 2 anyja van, minek nézel jogásznak B+!!!
QuoteNem kötelező aktusok (állat, pisi kaki, gay....): nyilatkozat, célkitűzés, alapelv, ajánlás, állásfoglalás. Nem kötelező, mert nem tekinthetők jogi normának, de a nemzeti bíróságoknak figyelembe kell venniük. Általában valamilyen cselekvési és magatartási elvárásokat fogalmaznak meg, illetve a közösségi jogszabályok alkalmazásával kapcsolat jogértelmezést adnak.

Rounin

Updating steam platform my ass....

Member

Zsiga, Zsiga, ezek még csak az alapok, vannak finibb fogások is.

Zsiga

Quote from: Member on 2009-01-28, 21:32:15
Zsiga, Zsiga, ezek még csak az alapok, vannak finibb fogások is.
Ez az első két tétel, a többit még nem olvastam... :D

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2009-01-28, 21:36:03
Vizsga holnap? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Flaser

Én a Java vizsgával vagyok így. Mondjuk, már 6 tesztből, 4-et szinte konstans 100%-ra töltök ki; de hátra van még kettő, meg a vektoros programokat is gyakorolnom kéne.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2009-01-28, 21:37:07
Quote from: Zsiga on 2009-01-28, 21:36:03
Vizsga holnap? :D
Reggel 8, marketinggel egyidőben. Abból viszont van puskám. :D

Bicskei

Csak ez a kettő lesz holnap??vagy vvan még más is...
tipikus dögöllői diák vagy mindent az utolsó percre hagyni
Ultras liberi

Zsiga

Quote from: Bicskei on 2009-01-28, 22:23:53
Csak ez a kettő lesz holnap??vagy vvan még más is...
tipikus dögöllői diák vagy mindent az utolsó percre hagyni
Ja, csak ez a kettő. Nem is érdekel egyik se, lesz ami lesz, puskázok meg rizsázok aztán vagy átengednek vagy nem, leszarom már. Annyira elegem van az egész vizsgaidőszakból, az egész egyetemből, meg a szakomból is... Már csak azért járkálok be néha hogy ha elkúrtam 5 évet erre a szarra akkor csak legyen róla valami papírom majd.

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2009-01-28, 22:25:43
Ja, csak ez a kettő. Nem is érdekel egyik se, lesz ami lesz, puskázok meg rizsázok aztán vagy átengednek vagy nem, leszarom már. Annyira elegem van az egész vizsgaidőszakból, az egész egyetemből, meg a szakomból is... Már csak azért járkálok be néha hogy ha elkúrtam 5 évet erre a szarra akkor csak legyen róla valami papírom majd.
Pont ezért fogok én szeptembertől egyetemet váltani. Csak nekem szerencsére 2-2.5 év alatt lejött, hogy ez nagyon nem nekem való. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2009-01-28, 22:29:09
Pont ezért fogok én szeptembertől egyetemet váltani. Csak nekem szerencsére 2-2.5 év alatt lejött, hogy ez nagyon nem nekem való. :D
Teljesen megértelek. (Úgy emlékszem talán mondtam is korábban, amikor kezdted, a fene tudja.) Nem embernek való az a progmat, én fél év után otthagytam a fenébe. :)
Tudod már mi lesz helyette?

Fazék

Quote from: Zsiga on 2009-01-28, 22:42:59
Quote from: Darkstar on 2009-01-28, 22:29:09
Teljesen megértelek. (Úgy emlékszem talán mondtam is korábban, amikor kezdted, a fene tudja.) Nem embernek való az a progmat, én fél év után otthagytam a fenébe. :)
Tudod már mi lesz helyette?
én másfél év után hagytam ott, mikor másodszor is elhasaltam anal1-en. :)

Darkstar

Az, ami viszonylag kis korom óta érdekelt / eleve oda szerettem volna menni, (és fel is vettek volna), de valami hirtelen agyi hiba miatt mégis ezt a reket (prog) jelöltem meg előtte a rangsorban... Corvinus - Alkalmazott Közgazdaságtan. (In b4 hülye vagyok, de ez érdekel régóta)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

And the next generation of 27-year-old university students is growing up nicely.  :jee: :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nakedape

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-28, 22:56:48
And the next generation of 27-year-old university students is growing up nicely.  :jee: :rotfl:
:lol:
[spoiler]de én már kapok érte pénzt beee  :hehe: ( :angyali:)[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Xzone

Mai Anal2 vizsgán mondott valami ilyesmit a tanárnő:

"Az aláírás 3 évig érvényes. Isten ments, hogy valakinek is szüksége legyen rá... Nincs semmi értelme itt szenvedni  ezzel a nyomorult Anal2-vel, lehet, hogy egyeseknek már el kellene gondolkodni az egyetem elhagyásán."

Nekem meglett :hopp:

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2009-01-28, 22:47:51
Corvinus - Alkalmazott Közgazdaságtan

Hajrá, de attól félek egy idő után ettől is elmegy a kedved majd...
talán a rövidített kiadás nem lesz olyan vészes.
Hirtelenjében nem jut eszembe évfolyamtársam vagy ismerősöm,
aki arra ment, bár volt egy-kettő, aki hasonló szakot végzett
(a régi rendszerben, aztán az lehet, hogy új néven ez...)

Amúgy ha már vizsgák: ma nem hívtak a japán alapítványtól,
ez azt jelenti, hogy átmentem :jee: vagy csak elvesztették a
telefonszámon :D

Nakedape

K_T szurkolok/grat

Ramiz: seedeld már a válogatásod ( vagy akinek már lejött pls :) )

mentem aludni, estét nektek
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-28, 23:16:11
Amúgy ha már vizsgák: ma nem hívtak a japán alapítványtól,
ez azt jelenti, hogy átmentem :jee: vagy csak elvesztették a
telefonszámon :D

Én egy büdös szót nem tanultam rá, csak előtte a villamoson bámultam riadtan a kanjis lapot, és a feladatul kitűzött fogalmazást (tetszőlegesen választott magyarországi híres hely bemutatása) a 8. kerületről írtam ("Vajon képes lenne túlélni ebben a rablófészekben, ebben a betondzsungelben? Ha Ön férfinek tartja magát, még ma jelentkezik! stb."), nem tudom, hogy tetszeni fog-e nekik.
De eddig engem sem hívtak. Serious business.  :haha:

Az egyik órán tanított Bouzu Mekuri nevű egyszerű kis kártyajátékot meg leprogramoztam perlben, de attól tartok, nem értékelnék a zsenialitásomat.
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-28, 23:48:13
a feladatul kitűzött fogalmazást (tetszőlegesen választott magyarországi híres hely bemutatása)
Nekünk is ez volt a feladat :haha:

Makos

Filozófia vizsgán normális dolog olyanokkal teleirkálni a lapot, hogy Kant szereti a sört, meg "ellopták az oroszok a tankot", stb? :D
Egyik haver teleírt ilyenekkel vagy 5 oldalt :D
A tanár meg küldött neptunon neki egy levelet hogy még nem kapott jegyet a vizsgájára és menjen be személyesen ::)