Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Nakedape

:eek: finom kis képregény :)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

pet, inkább keress a környéken vmi pince-metál bulit és pogózd ki magad, szerintem jobban esne.

pet

Quote from: Member on 2009-01-29, 23:08:56
pet, inkább keress a környéken vmi pince-metál bulit és pogózd ki magad, szerintem jobban esne.
na igen, de ezt már 2 hónapja tervezem, kecskemét a kedvenc városom, és szeretek, imádok ott lenni. és kamikazere mindig megyek :D bár ez lesz a második alkalom hogy megrendezik xD de még ott lesznek a kecskeméti anime fanok, akikkel jóban vagyok, és voltam is már egy anime meet félén ott. és tudom mit kell csinálnom, ha szarságok lesznek ott, leszarom őket, és elhülyülök más haverokkal, vagy csajommal csinálok valamit. nem kéne hogy emiatt elbaszódjon a hétvégém :D

Fatal

pet, irigylem a problémáid. BTW,
Quote from: pet on 2009-01-29, 23:30:38
ha szarságok lesznek ott, leszarom őket, és elhülyülök más haverokkal, vagy csajommal csinálok valamit. nem kéne hogy emiatt elbaszódjon a hétvégém :D
Ennyi. :) Ne problémázz, szard le őket, jelen esetben nem vesztesz vele semmit, ha jól értelmezem az írottakat.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

kikuchiyo

A weeaboo bankkártyákról jut eszembe, hogy már csak egy tisztességes weeaboofaggot vérciki basement dweller neckbeard nerdgeek háttérkép hiányzik a telefonomra, ha már egyszer az ideális csengőhang megvan :D
Failure is the default option

Member

Lefekvés előtt ez... :zomg:

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-29, 23:44:07
A weeaboo bankkártyákról jut eszembe, hogy már csak egy tisztességes weeaboofaggot vérciki basement dweller neckbeard nerdgeek háttérkép hiányzik a telefonomra, ha már egyszer az ideális csengőhang megvan :D
?

Rin

Ez a kép így estefelé kissé megviselt... :he: :oops:

Moha

Quote from: motifator on 2009-01-29, 21:12:03
És ahogy nézem, az OTP-nél is olyan képet raknak rá, amilyet csak kérek.
Igen, ráadásul az OTP kártyán se chip nincs, se OTP logo, csak a kártya típus logoja. :)

[spoiler=Az enyém így néz ki][/spoiler]

Ahhoz képest, DVD screenshot az alapja, egész jó lett. :)
(ja, és amúgy hiába nem dombornyomott, simán fizetek vele PayPal-on keresztül)

Makos

Bicskei

tetves vizsgaidőszak... :Eztneked: :Eztneked: :__devil: :__devil: :uzi: :uzi:
komolyan nagyon elegem van...úgy volt h ma végzek...renben kettőkor el is kezdődött a szóbeli bejuottam ötkor elmondtam egytétel 8kor a tanárnő azt monda holnap 10kor folytatás....ááááá :Eztneked: :Eztneked: :Eztneked:
komolyan holnap egy nagy alvást terveztem meg Teke kulturális létesítmény meglátogatását ebből lesz vizsga.....
de Tekét nem hagyom ki azért se... ;)
Ultras liberi

Makos

Én most mikroökonómia vizsga előtt meglestem a Resident Evil: Degeneration-t.
Ja és a könyvet kb kétszer nyitottam ki. Nemtudom miért de alapból úgy állok hozzá hogy ez úgyse lesz meg :D

Bicskei

nem tudom mért a de a tanár megmondta h addig nem enged el két társammal amig kettes nem kapok...pedig ugymentem h tőlem buktathat is..nem épül rá semmi meg amugyis elegem a vizsgaidöszakból
Ultras liberi

Makos

Quote from: Bicskei on 2009-01-30, 00:53:01
nem tudom mért a de a tanár megmondta h addig nem enged el két társammal amig kettes nem kapok...pedig ugymentem h tőlem buktathat is..nem épül rá semmi meg amugyis elegem a vizsgaidöszakból

biztos már túl sok embert buktatott meg és meg akar szánni :D

Draconire

Lythis

a hajának olyan masszív árnyéka van, vagy ez valami antropomorf izé (furry)?

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2009-01-30, 15:37:41

If you got a hard-on, it's furry.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Flaser

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-30, 17:15:33

publc class sex {
  public static void main {     
    if (boolean hardOn) boolean furry=true;
    else boolean gay=true;
  }
}
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Rounin

Quote from: Flaser on 2009-01-30, 19:52:47
publc class sex {
    else boolean gay=true;
  }
}

I'm not into sectoids, sorry.

Dreamcleaver

How about sectoids with cat ears that says ~Meow~?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-30, 20:12:24
How about sectoids with cat ears that say ~Meow~?

May i throw up now?

Makos

publc class sex {
    else boolean gay=true;
  }
}

You're a CUBEEEEEE.
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Kuroi Tenshi

publc class sex {
    else boolean gay=true;
  }
}

Running debugger......
Error in line 1
Debugger stopping
Electric shock administered to coder

Makos

Makos

Akkoris jól néz ki :P

Próféta

publc class sex {
    else boolean gay=true;
  }
}
Ez nem igazán sikerült, Flaser :ejnye: Ezek után nem csodálom, hogy gondokat okoz a Java vizsga. 

Kvikveg

Haho USTEAM!
Nem mondtam, hogy I'll be back, ugyhogy most nem mondhatom, hogy en megmondtam.
Valaki lenne olyan jo es osszefoglalna nekem az utolso 5 oldalt?

[spoiler=Welcome to Hungary errr...]Friss elmeny: elso magyar alkalmazott a taxis volt akivel kapcsolatba kerultem, es kepes volt a fehervari uttol Aquincumig a Dozsa Gyorgyon elautokaztatni.(Hint: hurok kelet fele.) Sajnos a kerdesre, hogy a DGy-n jo lesz-e azt mondtam, hogy ahogy gondolja, miutan kb gozom nem volt hol vagyunk. Amikor az uj Nemzetit lattam midon Pestre atmentunk, kezdett gyanus lenni a dolog. Most megbantva es kihasznalva erzem magam, az egyetlen igen jo vigaszom, hogy a ceg fizeti.
Welcome to Hungary. :morci:
Ja amikor megkerdeztem, hogy onnan a Muegyetemhez hogy lehet eljutni csak hummogott. Hint: Fehervari ut -> Bartok Bela ut. Szoval Tamás Egon taxisofőr egy ... ratok bizom micsoda.
Persze lehet, hogy igy meg gyorsabb volt. De akkor is.[/spoiler]

[spoiler=Ut megelozo reszei]Es most a pozitivumok: repcsizni jo. Minel tobbet megyek, annal jobb. Jo, kicsit neha furcsa, hogy bemozdulast jeleznek a belso szerveim meg a fulem, mikozben a latvany nem valtozik, de most kedden eloszor baromira elveztem amikor felszallasnal raadta a gazt kerozint. Vííííí!   :hopp:

Hotelben elso este egy olyan szobaban voltam,ahol... szoval beleptem a szobamba, vartam, ogy olyan szepjo lesz mint multkor, erre azt hallom, hogy csopp.... csopp... most a hatas kedveert mondhattam volna, hogy "es akkor a fejemre csopogott egy adag viz a mennyezeten levo lampa mellol" de akkor hazudnek. Ennyire nem voltam faradt.
Annyira viszont igen, hogy este mar ne zargassam az amugy is fene tudja hol alvo emberkeket. Szaunaztam egyet, aztan masnap reggel naturlich azonnal kaptam masik szobat. Nagy elnezeskeres nem volt, de azert latszott rajtuk, hogy ize... a masik szobaban csak a zuhanyt tarto izebol hianyzott egy csavar, epp az, ami a zuhanyrozsat tartotta volna rajta a fuggoleges rudon - igy csak ovatosan lehetett hasznalni - dehat istenem, nem lehet minden tokeletes. Ezen es meg par aprosagon kivul jo volt a hely.
Meglepett, hogy nemetul gond nelkul tudtam dumalni veluk. :smile:
Ja es a reggelijuk... szoval azert erdemes felkelni. Nem kaviarra kell gondolni, de en nagyon szeretem a nemet szallodai reggeliket, zsomlevel, kirakott husikkal, gyumolcslevel, kaveval... nyamm... nem nekem kell elokesziteni, nix mosogatas utana.. es egyaltalan. Halalra tudnam zabalni magam. :D

Furcsa volt, hogy egyszer sem mentem el vacsorazni. Az elsot lemondtam, mert faradt voltam, masodik meg mar nem volt, ugyhogy a szobaban kajaltam, ami gondolom tilos, de ha ok kis tocsacskaval ellatott szobat adnak, akkor en is kajalhatok. Ugysem koszoltam ossze semmit, egy szavuk nem lehet. Persze amikor a szoba miniszefjet csinaltak, nem hinnem hogy arra szamitottak, hogy egy doboz kortele, szilvalekvar meg par zsomle lesz benne...

A ceges melo OK volt, volt par vicces dolog, de olyan szupertitkos az egesz, hogy lehet, hogy lelonek ha elmondom.  :haha:

Egyik (nonemu) magyar kollega mondta, hogy valahol a kornyeken van nehany nemet, akik rendszeresen ott heheresznek, o meg mindig azt hiszi, hogy rajta. (Nem tud nemetul.) Mondtam neki, hogy ez csak azert van, mert nem erti oket, de ha kell odamegyek, magyarul dumalunk, neha kimondjuk a ceg nevet, es hehereszunk. :D

A ceges kajalda ezuttal meglepoen normalis kajakat produkalt, egyiktol sem volt hanyhatnekom. Nehany furcsan nezett ki, peldaul egyszer a kolbaszka melle krumplis zold daralekot adtak (valami petrezselyem-mittudomenmi lehetett amikor meg felismerheto formaja volt), de az is elment. A fortelmes trutymo-kinezet melle semleges iz tarsult, es hat en menzan nottem fel.

Visszafele a repulo eszrevehetetlenul szallt fel, nem volt a szokasos erzes, hogy a gyomrom elindul a gerincem fele, pedig mar elore virult a fejem. Cserebe a leszallas jo lenduletesre sikerult, foldet eres elso masodperceiben osszevissza zorogtek a poggyasztartok.  :lul:
[/spoiler]

[spoiler=edit]
Ja a repulon teljesitettem a negyedevre vonatkozo 1 szennylap elolvasasat. Pierre Brice-rol is irtak benne, 80 eves.
He nem ugrik be a nevrol, hogy kicsoda, talan igy ismerosebb:

[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.