Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 19:16:06
kell ő ide na ;) :hopp:

in b4 "A magad nevében beszélj..."

Member

Quote from: NLZ on 2009-02-27, 19:19:28
Egyébként meg nem értem, hogy nektek miért minden trollkodás. :)
Ők alliance-osok, a trollok meg hordások. Nem értik a nyelvedet.

NLZ

Quote from: Member on 2009-02-27, 19:21:36
Quote from: NLZ on 2009-02-27, 19:19:28
Egyébként meg nem értem, hogy nektek miért minden trollkodás. :)
Ők alliance-osok, a trollok meg hordások. Nem értik a nyelvedet.
De ennyire? :D
Szal most akkor szted is minden szavam trollkodás? :F  Nincs itt egy épleméjű se, csak begyöpösödött Alliance-osok? :D
[reserved]

Én

Quote from: NLZ on 2009-02-26, 22:40:48
Egy animu/mango fórumon biztos a windóz karbantartás leírás a lényeg? :P
Azt ne mondd hogy ez nem trollkodás volt... :P

Bicskei

na akkor én még épelméjű meg kattant sem vagyok
mert nem tudom h mi az alliance??csak sejtem h wow
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Én on 2009-02-27, 19:24:20
Ez egy költői kérdés volt. De úgy néz ki csak én vagyok hülye, ha mindenki szerint jóval fontosabb a leírások részleg. :)
[reserved]

Draconire

Már miért hinné azt mindenki?

Én

Hát, lehet nem vetted észre, de ez egy közösség is az animu/mango fórumon kívül (ami csak 3 board a 10-ből), és mivel a ringyóz karbantatrtás sokaknak probléma volt, Selmo úgy gondolta ez hasznos segítség lesz mindenkinek. :)

Bicskei

Quote from: NLZ on 2009-02-27, 19:31:40
Quote from: Én on 2009-02-27, 19:24:20
Ez egy költői kérdés volt. De úgy néz ki csak én vagyok hülye, ha mindenki szerint jóval fontosabb a leírások részleg. :)

ebben egyetértek veled h nem fontosabb a leirások részleg...
csak tudod a btk-ban is van olyan fogalom h közösség elleni izgatás...
ha ugyis tudod h hogyan reagálnak akkor mért hívod ki magad ellen a sorsod??
amugy ha megnézed Én,Member és valamilyen szinten én is melléd álltunk ill. pontosítok mi jobban elviselünk téged..Zsiga már kevésbé ;)
Ultras liberi

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-02-27, 19:01:51
Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 18:21:53
MI TÖRTÉNT ITT MOSTANSÁG??
Az a zsiga galád módon törölt minden tegnapi és mai offot és reklamációt a 'Kérdések, megjegyzések, javaslatok a moderátorok felé' topicból, kivéve selmo ostoba beszólását. Persze csak a tisztesség jegyében. :)
Csak az offot meg a trolkodást töröltem, a reklamációkat nem, még a tiédet sem, pedig az csak igen nagy jóindulattal tekinthető építő jellegű kritikának.
Egyébként valóban, nincs demokrácia a fórumon, épp a hozzád hasonló szarkeverők miatt akik visszaél(né)nek vele.

Member

A Windows egy sz*r, szóval nem árt, ha valaki tud tippeket adni, hogyan vegyük takarékra. Ha meg zavar, nem nézed meg. :) De valóban, egy karbantartásnak az animu topicban én is jobban örülnék.

NLZ

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 19:38:48
amugy ha megnézed Én,Member és valamilyen szinten én is melléd álltunk ill. pontosítok mi jobban elviselünk téged..Zsiga már kevésbé ;)
Ne mondj ilyet, miközben két postoddal ezelőtt még úgy beszéltél rólam, mint ahogy a kutyákról szokás. :)
És mit hadoválsz a btk-ról? Milyen közösség elleni izgatás? Feltettem egy egyszerű eldöntendő kérdést, lehet rá egyszerű választ is adni. Meg mi az, hogy kihívom magam ellen a sorsot? Meg ha már törvényekkel dobálózunk, akkor erre mondhatnám azt is, hogy olyan is van, hogy szólásszabadság.

Zsiga, akkor nem adsz arra választ még mindig, hogy miért nem lett törölve Selmo benyögése is a többivel együtt? Meg akkor ha azt mondod, nem te törölted az utána jött írásaimat, akkor ki, Selmo? Vagy nem vállalja fel senki se?

Member, a Windows nem szar, csak olyan mint az autó; ha nem értesz hozzá, könnyen használhatatlanná tudod tenni. Ilyen leírásokból meg kismillió van a neten, aki akar, talál magának. Egyébként meg nem ezeknek a létjogosultságát kérdőjeleztem meg, csak azt mondtam, hogy ennyire kitüntetett szerep nem kéne neki. Egyébként meg ez a "ha zavar, ne nézz oda" egy hatalmas nagy defektes hozzáállás, ami sajnos eléggé általános hazánkban. Emiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról, meg emiatt nem vágja pofán senki se a tróger suhancokat, ha azok hangosan hallgatják a telefonjukon a szaros kis zenéjüket a tömegben.
[reserved]

Bicskei

Quote from: NLZ on 2009-02-27, 20:00:08
Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 19:38:48
Ne mondj ilyet, miközben két postoddal ezelőtt még úgy beszéltél rólam, mint ahogy a kutyákról szokás. :)
És mit hadoválsz a btk-ról? Milyen közösség elleni izgatás? Feltettem egy egyszerű eldöntendő kérdést, lehet rá egyszerű választ is adni. Meg mi az, hogy kihívom magam ellen a sorsot? Meg ha már törvényekkel dobálózunk, akkor erre mondhatnám azt is, hogy olyan is van, hogy szólásszabadság.

Zsiga, akkor nem adsz arra választ még mindig, hogy miért nem lett törölve Selmo benyögése is a többivel együtt? Meg akkor ha azt mondod, nem te törölted az utána jött írásaimat, akkor ki, Selmo? Vagy nem vállalja fel senki se?

Member, a Windows nem szar, csak olyan mint az autó; ha nem értesz hozzá, könnyen használhatatlanná tudod tenni. Ilyen leírásokból meg kismillió van a neten, aki akar, talál magának. Egyébként meg nem ezeknek a létjogosultságát kérdőjeleztem meg, csak azt mondtam, hogy ennyire kitüntetett szerep nem kéne neki. Egyébként meg ez a "ha zavar, ne nézz oda" egy hatalmas nagy defektes hozzáállás, ami sajnos eléggé általános hazánkban. Emiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról, meg emiatt nem vágja pofán senki se a tróger suhancokat, ha azok hangosan hallgatják a telefonjukon a szaros kis zenéjüket a tömegben.

van benne igazság amit írsz(persze csak a hsz második felében :hehe:)
de picit nyugi ne elsővérből írjál...
Ultras liberi

Én

Emiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról, meg emiatt nem vágja pofán senki se a tróger suhancokat, ha azok hangosan hallgatják a telefonjukon a szaros kis zenéjüket a tömegben.
:zomg: :facepalm: Szerinted az a szerencsétlen miniboard ilyen súlyos aberráció? Elfeledkezel arról, hogy az emberek többsége itt nem ellenzi, mert HASZNOS, nem árt senkinek, szal nem értem itt mi bajod a "ha zavar, ne nézz odá"-val.... Komolyan mondom, van valami "ellenállási kényszer"-ed.

Bicskei

Quote from: Én on 2009-02-27, 20:13:38
Emiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról, meg emiatt nem vágja pofán senki se a tróger suhancokat, ha azok hangosan hallgatják a telefonjukon a szaros kis zenéjüket a tömegben.
:zomg: :facepalm: Szerinted az a szerencsétlen miniboard ilyen súlyos aberráció? Elfeledkezel arról, hogy az emberek többsége itt nem ellenzi, mert HASZNOS. Komolyan mondom, van valami "ellenállási kényszer"-ed.

lehet h elveszett benne egy forradalmár de a kiemelt részben igaza van..

Moderálva by Zsiga

nem volt meg az öt perc és két szót elég lett volna kivenned...de fátylat rá
Ultras liberi

Zsiga

NLZ :
Kapsz 15 percet hogy kitakarítsd a postodból a politikai jellegű célzásokat, különben megy a levesbe az egész.

Törvényekkel dobálózni valóban értelmetlen és hülyeség, ez egy privát fórum, az van amit az admin és a moderátorok a szabályzatban előírnak, ha nem tetszik lehet polgári pert indítani amiért megsértjük a szólásszabadságod (lol) vagy más fórumot keresni, neadjisten alkalmazkodni.

Nem fogom felülbírálni egy másik moderátor döntését; ő pedig úgy döntött hogy azzal a szerinted off posttal kívánja felhívni a figyelmed arra amit én egy kicsit egyértelműbben közöltem utána, mégpedig hogy fejezd be a trollkodást.

Légyszíves nézd meg azt a Leírás/FAQ alboardot, és számold össze hogy hány topic szól a windoze rendbetételéről, és hány arról hogy hogyan lehet pl. animut letölteni a netről, meg mivel lehet lejátszani, meg úgy általában a fórumról.

Én

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:15:41
Nem vitatom, de kb sehogy sem használható hasonlatként a vita tárgyára. :)
Hű Nolzi, mekkora mákod van, hogy már nincs bennt a rep... :D

Zsiga

Quote from: Én on 2009-02-27, 20:17:28
Hű Nolzi, mekkora mákod van, hogy már nincs bennt a rep... :D
Átszerkesztettem a quote-ot.

Bicskei

Quote from: Én on 2009-02-27, 20:17:28

igaz.....mondom ez egy olyan nap h mindenkinek igaza van egy kicsit :D
Ultras liberi

Draconire

NLZ, te egy fasz vagy. Csak gondoltam leírom a véleményem, a szólásszabadság szellemében.

Zsiga

Bicskei : Az öt perc (illetve 15, mindegy) NLZ-nek szólt, egyébként épp azért töröltem ki én rögtön azt a részt a postodból hogy még véletlenül se folytatódjon a téma, nem azért mert úgy gondoltam hogy nem lenne elég simán megkérni hogy szedd ki. ;)

Én

Szólásszabadság nincs. Imádkozz, hogy Zsiga ne moderálja át a postodat NLZ védelmében.

Bicskei

Quote from: Én on 2009-02-27, 20:24:23
Szólásszabadság nincs. Imádkozz, hogy Zsiga ne moderálja át a postodat NLZ védelmében.

pedig ki kellene a fair-ség jegyében..
amugy Zsiga ez az offtopic NLZ írásában nincs olyan amit sztem ki kellen moderálni ugyanis azt a hibát elsimerték a másik oldalról is és fejek hulottak miatta.
Ultras liberi

Zsiga

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:26:31

amugy Zsiga ez az offtopic NLZ írásában nincs olyan amit sztem ki kellen moderálni ugyanis azt a hibát elsimerték a másik oldalról is és fejek hulottak miatta.
A te írásodat nem fogom mivel abban nincs moderálnivaló, a quote-ot viszont igen.
Tökmindegy hogy elismerték-e, meg hogy felelősségre vontak érte pár embert, értsétek már meg hogy nem arról van szó hogy valamelyik politikai oldalt védenénk, hanem arról hogy nem szeretnénk politikát látni a fórumon semmilyen formában.

Member

Member, a Windows nem szar, csak olyan mint az autó; ha nem értesz hozzá, könnyen használhatatlanná tudod tenni. Ilyen leírásokból meg kismillió van a neten, aki akar, talál magának.
Ha nem lenne szar, akkor nem kellene átbuherálni, hogy használható legyen és nem lenne kismillió leírás a neten.
QuoteEmiatt van az, hogy a büdös, koszos csövesetek nem hajítják le a buszról,
Lehet, hogy a nappali melegedőből megy át a népkonyhára és a szálló mellett titokban tartja, hogy hajléktalan, mert kirúgnák az állásából. Mondjuk minden 5. ilyen, de ne légy előítéletes.

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-02-27, 20:29:27
Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:26:31

A te írásodat nem fogom mivel abban nincs moderálnivaló, a quote-ot viszont igen.
Tökmindegy hogy elismerték-e, meg hogy felelősségre vontak érte pár embert, értsétek már meg hogy nem arról van szó hogy valamelyik politikai oldalt védenénk, hanem arról hogy nem szeretnénk politikát látni a fórumon semmilyen formában.

tudom én azt de nagyon nehéz elfogadni már bocs de probálkozom...  ::)
amugy ha már moderáció jo h csinál itt sok marhaságot(nem csak ő más is) de legyél egy kicist objektívebb vele szemben......
Ultras liberi

Zsiga

Quote from: Bicskei on 2009-02-27, 20:32:45
amugy ha már moderáció jo h csinál itt sok marhaságot(nem csak ő más is) de legyél egy kicist objektívebb vele szemben......
Próbálkozni lehet, csak ne lepődjetek meg ha rövid úton eltűnnek vagy átalakulnak az ilyen postok.
Szerintem a körülményekhez képest elég objektív vagyok. Ha szubjektív lennék már rég rászálltam volna és minden minimálisan troll vagy off vagy szabálytalan postját szó nélkül törölném, nem állnék le vele századszor is vitatkozni.

Kuroi Tenshi

Nolzi egy vérbeli troll, aki még ha valami értelmeset is
mondana, azt is trollkodásként teszi meg, nem pedig
építő hozzászólásként; utána pedig felháborodik, hogy
nem tetszik nekünk, hogy trollkodik, és jön avval, hogy
elnyomás, nincs demokrácia, stb. Már egy párszor
eljátszotta, már ismerjük a forgatókönyvet :)

Bicskei

Quote from: Zsiga on 2009-02-27, 20:40:16
Próbálkozni lehet, csak ne lepődjetek meg ha rövid úton eltűnnek vagy átalakulnak az ilyen postok.
Szerintem a körülményekhez képest elég objektív vagyok. Ha szubjektív lennék már rég rászálltam volna és minden minimálisan troll vagy off vagy szabálytalan postját szó nélkül törölném, nem állnék le vele századszor is vitatkozni.

magyartalanul írtam( nem először és nem utoljára...hogy lehet a bátyám magyar tanár...bölcsészek ehh)
probálom megérteni h nem lehet ;) ez irányban probálkozom

de így is jól jött ki :hehe:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-02-27, 20:43:11

Nolzi egy vérbeli troll, aki még ha valami értelmeset is
mondana, azt is trollkodásként teszi meg, nem pedig
építő hozzászólásként; utána pedig felháborodik, hogy
nem tetszik nekünk, hogy trollkodik, és jön avval, hogy
elnyomás, nincs demokrácia, stb. Már egy párszor
eljátszotta, már ismerjük a forgatókönyvet :)

ez azért túlzás én úgy látom(pedig régóta olvasom csak mostanában kezdtem irogatni)
h részben így van de sok esetben ti elszálltok...
meglátjátok h ő írt erre beindul a sokatlátott gépezet a fejben és
csak a rosszat néztek ki belőle és leugatjátok..
Ultras liberi