Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Én on 2009-03-12, 20:33:56
HAHAHA Arra nem vennék mérget a helyedben hogy megúsztad :D

QFT.

Nakedape

Quote from: Nakedape on 2009-03-12, 20:29:38
asszem azzal, hogy lemerült addigra a fényképező  elemem  egy csinos lincselést v ilyesmit úsztam meg  :D
na de ellenetek lenne erőm védekezni..  (oké értem, én, hogy egy darabig csak... mindenesetre asszem most utalom a pénzt egy számlára, hogy történjen Fazékkal baleset, ha megmondja itt a címem  :muhahah: )
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-03-12, 20:37:11
na de ellenetek lenne erőm védekezni..  (oké értem, én, hogy egy darabig csak... mindenesetre asszem most utalom a pénzt egy számlára, hogy történjen Fazékkal baleset, ha megmondja itt a címem  :muhahah: )

Szerintem akkor se járna jobban, ha bűnpártoló lenne és falazna neked. :Kiraly:

Fazék

Quote from: Nakedape on 2009-03-12, 20:37:11
Quote from: Nakedape on 2009-03-12, 20:29:38
asszem azzal, hogy lemerült addigra a fényképező  elemem  egy csinos lincselést v ilyesmit úsztam meg  :D
ilyet én soha nem tennék
[spoiler]1112 Hermánd utca 23/b[/spoiler]

Én

Quote from: motifator on 2009-03-12, 20:47:59
Attól, hogy tovább nyavajogsz, az FTP se agya be hamarabb. Mondtuk már, türelem.
Vagy talán fizetsz a szolgáltatásért, és zsozso által aláírt SLA szerződésed is van?
Quote from: Moha on 2009-03-12, 20:51:42
4. Türelem, türelem, türelem! Az FTP-ről ingyen töltesz, ellenben a fenttartása pénzbe kerül. Ne siránkozzunk már ha 1-2 napig nem megy! Technikai gondok vannak és lehetnek a jövőben is. Ezt el kell fogadni!
Szerintem az illető nem nyavajgott csak bosszankodott egy sort hogy szart szedett le, bár rossz topicban. Gondolom hogy tele van a tökötök az ftp rinyákkal de ne támadjatok le mindenkit azért :)

Moha

Quote from: Én on 2009-03-12, 20:56:04
Szerintem az illető nem nyavajgott csak bosszankodott egy sort hogy szart szedett le, bár rossz topicban. Gondolom hogy tele van a tökötök az ftp rinyákkal de ne támadjatok le mindenkit azért :)
Tudod, csak az zavar, hogy leáll az FTP és rögtön jön a sok "miért nem tudok tölteni?" szöveg, meg - mint ebben az esetben - "nem tudok animét nézni, mert nincs FTP és nem tudok leszedni semmit". Ugyan már, találjuk fel magunkat! Millió torrent site van, ill. lehet "raktározni" is. Nekem legalább 50 olyan sorozatom van HDD-n vagy DVD-n, amit még nem néztem meg. Én mostanában ezért nem is töltök.
A felirat késése meg megint csak nyavajgás, mert kb. 2 percbe(se) telik megoldani.

Makos

Rounin

Quote from: Én on 2009-03-12, 20:56:04

Még mindig nem tértem magamhoz a legutóbbi mondatától. Agya (sic!) ég, hogy ne lássak ilyet többé.

Én

Ok csak én azért nem érzékeltem nyavajgásnak mert nem rítt segítségért miután meg lett mondva hogy áll a szerver. Csak annyit mondott, hogy szar amit leszedett, enm "ájájáájá segítsetek már he szar a felirat???"
Rou: lol, azt nekem is elemezni kellett :D

Rounin

Quote from: Én on 2009-03-12, 21:09:02
Ok csak én azért nem érzékeltem nyavajgásnak mert nem rítt segítségért miután meg lett mondva hogy áll a szerver. Csak annyit mondott, hogy szar amit leszedett, enm "ájájáájá segítsetek már he szar a felirat???"

Viszont feleslegesnek felesleges volt.
"Mennyé, guglizz vázz!"
Egyébként lehet, hogy csak bizonyítani akarta a feliratos cucclival, hogy csak az FTP mentheti meg.
Szóval...őő.. mit is akartam mondani?

Én: én a végét még mindig nem értem.

Én

Gondolom a "nem adja be" valami olyasmit jelent, hogy nem tetszik neki. A "nem adja" kifejezést már hallottam mástól is (pl.: xy anime nem adja annyira, mint vártam)
Vagy lehet az hogy 30 sec késéssel nem ért semmit.
Rejtély! :F

[spoiler=ed: OH SHI-][/spoiler]

Rounin

Quote from: Én on 2009-03-12, 21:15:43
Gondolom a "nem adja be" valami olyasmit jelent, hogy nem tetszik neki. A "nem adja" kifejezést már hallottam mástól is (pl.: xy anime nem adja annyira, mint vártam)
Vagy lehet az hogy 30 sec késéssel nem ért semmit.
Rejtély! :F

:zomg:
Eszembe juttattad a "zorall"-t. :zomg:

motifator

Én általában segítőkész vagyok az értetlenkedő újoncokkal szemben, volt is már ebből egy-két vita eszmecsere. De ezzel a szituval már én se tudtam mit kezdeni.
Jön valaki, kérdezi mi van a szerverrel. Mondjuk neki hogy most nincs, majd lesz, türelem. Erre rögtön utána jön ez a srác is, hogy mi van, mondjuk neki is, hogy áll, türelem, és ezután még 2 postban nyavajog. Igen, biztos én vagyok a hülye, de én is úgy éreztem, hogy ezzel azt akarta mondani, hogy "leszedtem máshonnan de szar, mikor lesz már FTP, kell az FTP, mostkellmiértnincsmár". Nyavajog.
Ezért írtam, amit írtam, pedig általában fáradhatatlanul linkelem minden értetlenkedőnek Moha leírását, akkor is, amikor mások már ugatnak.
Néha nekem is agya az ugatás. Vau.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Nnna.
Szoval nem en szedtem ki az ekezeteket a quote-bol, hanem a links. Sajnos meg nem vagyok technikailag annyira muvelt, hogy megoldjam, hogy az FF valahogy mukodjon.

Penteken jovok haza eeeees hetfon repulok vissza. Remelem azert tesomekat latom, tavaly nyar ota nem lattam oket. :/ :frown: <- na ennek beirtam a kodjat, de mar nem emlekszem hogy nez ki.

Ez a hetem ugy nezett ki, hogy 8 taxi goto ceg, este 8ra visszaerek, aztan meg a hotelben is melo. Tegnap hajnali 2ig, de azert ennyire nem voltam sztahanovista minden nap.
Es meg mindig azon izgulok, hogy a rendszer hogy fog osszejonni, hogy a rakban fog az egesz normalisan mukodni. AaaAaaaAaaa.
Ha ennek a projektnek vege lesz valamivel megajandekozom magam az tuti. Ez mint a lassu kinzas kb. Mar majdnem kesz van, aztan kiderul, hogy hoppa, azt ott modositani kell, mert blabla. :/
Most meg kene valamit meloznom, de faj a gyomrom - a kaja es a melo egyuttesen kihozza...
Es egyszer sem neztem semmi filmet miota itt vagyok. Ez a veg. Max a repulon hazafele, hehe.
Az egyetlen jo hir, hogy otthon var a sajat ceges laptopom, vegre nem a kollegamet kell lenyulnom. :D viii :D
Hm. Valahogy hozza kene jutnom penteken... mmmm... inkabb hetvegen installalnek, mint hetfon ugye...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: Kvikveg on 2009-03-12, 22:29:04
...
Es meg mindig azon izgulok, hogy a rendszer hogy fog osszejonni, hogy a rakban fog az egesz normalisan mukodni. AaaAaaaAaaa.
Ha ennek a projektnek vege lesz valamivel megajandekozom magam az tuti. Ez mint a lassu kinzas kb. Mar majdnem kesz van, aztan kiderul, hogy hoppa, azt ott modositani kell, mert blabla. :/
...
Ehhez szokj hozzá.
Mi most dolgozunk egy rendszeren amit talán jövő héten átadunk, igaz tavaly májusban kellett volna :D

kikuchiyo

Nnna.
Szoval nem en szedtem ki az ekezeteket a quote-bol, hanem a links. Sajnos meg nem vagyok technikailag annyira muvelt, hogy megoldjam, hogy az FF valahogy mukodjon.

ssh -X nem megy?

Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Ez a hetem ugy nezett ki, hogy 8 taxi goto ceg, este 8ra visszaerek, aztan meg a hotelben is melo. Tegnap hajnali 2ig, de azert ennyire nem voltam sztahanovista minden nap.

Hm. Valahogy hozza kene jutnom penteken... mmmm... inkabb hetvegen installalnek, mint hetfon ugye...

ismerős helyzet...

ez is ismerős helyzet...

ugyanmiért, hogy hétvégén dolgozzál vele?
majd hétfőn, munkaidőben megcsinálod, avval is telik a (munka)idő.

Kvikveg

Jaja, csak jovo heten be kene mar ezt a #$%#@$^-t fejezni, es mivel en lennek a fofo projektvezeto, az en fejemet tepik le a kollegam hulyesege miatt is.
Na igen, gondoltam, hogy neked ismeros lesz. :)
Ma majdnem elkezdtek a megbeszelesen, hogy mi miert nem tudtuk jobban, meg kb gondolatolvasast es valami tulvilagi szintu kodvisszafejtest varnanak el az az erzesem...
Meg jo, hogy a ceg emberi es nem a kicsinalos fajta. Mondta is az itteni nemet tag, hogy hat igen, nem az en hibam (ehhez ha hozzavesszuk, hogy en mondtam, hogy hat igen, en is csinalhattam volna jobban, akkor = nem fojtunk meg).. ooo nem tudom mi volt a mondat eleje es nincs kedvem visszaszkrollozni. Hiaba, faradt vagyok, na.
ssh -X  hmmm...

edit: hááháááá! -X nem mukodott, de megoldottam mashogy, a ceges szerveren at, nyehhehe. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Makos

Quote from: Kvikveg on 2009-03-12, 23:01:50
hááháááá!
:eek:

Vagy ez csak erődemonstráció volt? :D

Kvikveg

Quote from: Makos on 2009-03-12, 23:31:17
hááháááá!

Bármikor váááááúúúőppp oppsz üüüüüóóóööö< hm, máshol van az ííííí. sőt ßä - najó, ez már character mapról.
ßäääääää! <- legközelebb így fogom ijesztgetni a társaságot. :D

Cobra

Quote from: Kvikveg on 2009-03-12, 23:36:20
ßäääääää!
Fogadjunk ezt nem tudod kimondani :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Selmo

Quote from: Makos on 2009-03-12, 23:31:17
hááháááá!

Bármikor váááááúúúőppp oppsz üüüüüóóóööö< hm, máshol van az ííííí. sőt ßä - najó, ez már character mapról.
ßäääääää! <- legközelebb így fogom ijesztgetni a társaságot. :D
Altgr +á/a; minek ide map?

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2009-03-12, 23:40:44
ßäääääää!
Fogadjunk ezt nem tudod kimondani :D
Szeeeeee! :P

Selmo: pervert... bar megjegyzem, jol johet meg ha nemetul kell begepelni valamit.

Rounin

Draconire

Moha

Még a múltkor megírtam, csak mire elküldtem volna, pont leállt a szerver, de végre be tudom küldeni...
Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-10, 00:12:00
Xzone: én is így voltam evvel: egyetemi anyag nem érdekelt, a
tanszékből elegem volt, otthon meg csak elbasztam az időmet.
Ezért kezdtem el dolgozni; s bár alapjáraton egy lusta dög
vagyok, a munkát még magamat is meglepő szorgalommal
végeztem. Az egyetemi baromságok után jól esett végre olyan
dolgot csinálni, aminek célja és értelme is van, és még
fizetnek is. Egy adag önfegyelem kell hozzá, de az első
időszakban különösen jól esett dolgozni, felüdülés volt az
egyetem után.
Nálam dettó ez volt.
Nagyot csalódtam az egyetemben, nem ismertem szinte senkit sem, a tananyag, amit lenyomtak dögunalmas volt, és az előadásokon, gyakorlatokon NEM lehetett megtanulni. Én meg addig sem ültem neki szinte soha otthon tanulni, mert abból úgyis mindig csak kínlódás volt.
Aztán először jött a részmunkaidős diákmeló, utána meg kaptam egy állandó melót, ahol nem a papírt nézték, hanem a tudást. Kis cég volt, változatos meló. Az egyetemhez képest igazi megkönnyebbülés volt, mert legalább értelmét láttam annak, amit csináltam.
Aztán először csak a fontosabb gyakorlatokra mentem be, utána meg - mivel a meló ott volt - szépen kimaradoztam az egyetemről, végül teljesen ott is hagytam.
Ellenben a melónak örültem. Nem voltak ZH-k, nem kellett értelmetlen dolgokat megtanulni, a melót kellett rendesen megcsinálni és kész.

Most meg - a második munkahelyemen - elég stresszes és monoton a meló, ellenben szerencsére stabil. Az évek alatt pedig már rutinná vált az egész. A legjobb, hogy az ember elmegy, ledolgozza a 8 órát, utána kész. Nem kell "hazavinni" semmit. Nincs "tanulni kell", "készülni kell ZH-ra", stb. A munkatársaimmal pedig jobban kijövök ill. jobban ismerem őket, mint anno a csoporttársakat. Meg kell mondjam, nappali tagozatos egyetemre eszem ágában sincs visszamenni. Jó volna valami papír, de akkor is inkább valami levelezőt kezdenék el... bár... még mindig nem tudok hatékonyan tanulni olyasmit ami nem érdekel...

chilip

FEEEEEEEEEEEEEEEELTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMAAAAAAAAAAAAAAADT!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2009-03-13, 11:43:17
FEEEEEEEEEEEEEEEELTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMAAAAAAAAAAAAAAADT!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

+1

chilip

most karbantartás megy vagy a szolgáltató szórakozik megint?

Makos

Nekem az ftp is megy.
Bár a mappákon belül nincs semmi. :eek: