Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2009-03-30, 14:42:11
doki mondja menjek szépen szemészetre, gondoltam naívan akkor mostan bejelentkezek. bemondom a taj-számomat, mondja ok, aztán hallgat egy fél percig legalább, már-már azt hinném, hogy el is feledkezett rólam, de megszólal: május 15. 15 óra megfelel? hát nem akartam hinni a fülemnek, vissza is kérdeztem, hogy jól hallottam-e, de sajnos igen :haha:
azért rohadtul kíváncsi lennék rá, hogy ha még mindig meglenne az "átkozott csúnya rossz" vizitdíj, abban az esetben mikorra kaphattam volna időpontot :)
Vigyazz, mert meg ful-orr-gegeszetre is elkuldenek. :D

Bicskei: udv ujra otthon, bar en most Nemetben vagyok, szoval ez most igy furcsa.

Ifju titanunkat meg (legalabbis még) ne bantsatok, legalabb csinalni akar valamit, nem azert sir, hogy hola zeftepe, stb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Kvikveg on 2009-03-30, 20:34:19
Ifju titanunkat meg (legalabbis még) ne bantsatok, legalabb csinalni akar valamit, nem azert sir, hogy hola zeftepe, stb.

:tezsvir:

Cloud

Quote from: Kvikveg on 2009-03-30, 20:34:19
Quote from: Fazék on 2009-03-30, 14:42:11
doki mondja menjek szépen szemészetre, gondoltam naívan akkor mostan bejelentkezek. bemondom a taj-számomat, mondja ok, aztán hallgat egy fél percig legalább, már-már azt hinném, hogy el is feledkezett rólam, de megszólal: május 15. 15 óra megfelel? hát nem akartam hinni a fülemnek, vissza is kérdeztem, hogy jól hallottam-e, de sajnos igen :haha:
azért rohadtul kíváncsi lennék rá, hogy ha még mindig meglenne az "átkozott csúnya rossz" vizitdíj, abban az esetben mikorra kaphattam volna időpontot :)
Vigyazz, mert meg ful-orr-gegeszetre is elkuldenek. :D

Bicskei: udv ujra otthon, bar en most Nemetben vagyok, szoval ez most igy furcsa.

Vagy hogy hol a Narutó. :D

Makos

Ne is emlegesd inkább :D

Moha

Komolyan, nem értem, miért váltott ki ilyen reakciókat a srác?!
Ha az FTP miatt sír, nem jó, ha nem sír miatta, az sem jó. Akkor most mi van? Minden újoncot elmarunk, vagy mi? :ejj:

Fiatal a srác és kicsit dicsekvően fogalmazta meg azt, amit csinál. Pedig szerintem mindössze arra gondolt, hogy az átlaghoz képest ő már jobban ért a dolgokhoz 15 évesen. De ezért ne űzzük már el szegényt, komolyan! Van egy ötlete, szeretne indítani egy projektet és egy saját site-ot, ehhez keres embereket egy olyan fórumon, ahol lehet erre érdeklődés. Nem hozott létre fölösleges threadet, nem nyavajgott, nem hype-olta az általa favorizált animéket. Ahogy látom, mégis sikerült elkergetni szegényt. Nehogy már az is baj legyen, ha egy újonc írni akar a fórumba!

Szálljunk magunkba, emberek... mi is voltunk 15 évesek, és mi is voltunk újoncok a fórumon! Ne sajnájuk már a sráctól a lelkesedését! :)

Love & Peace emberek!  :tezsvir:

Rounin

Quote from: Moha on 2009-03-30, 21:50:48

Sorry, bárkit kiröhögök, aki azt hiszi, hogy ő szarta a spanyolviaszt.

Nakedape

Quote from: Rounin on 2009-03-30, 21:54:34

és azt aki tudja?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Rounin on 2009-03-30, 21:54:34

Ja, csak mindenki más is, aztán a srác csak annyit vesz észre belőle, hogy mindenki kiröhögi = milyen hülye emberek vannak ezen a fórumon.

Tény, hogy ez a "HD résznézést én találtam ki" elég nagyképűnek tűnik, de inkább akkor írjuk meg, hogy mi az ami nem tetszik, mert szóból ért az ember. Ha viszont folyton csak falakba ütközik, egy idő után már próbálkozni sem fog. Persze, egyszerűbb röhögni a másikon, meg azt mondani, hogy "gyenge vagy", mint megmutatni neki, hogy hol hibázott... akkor még esetleg tanulhat is belőle.

Szóval, tl;dr: kicsit több türelmet és empátiát. Ha valaki elkövet egy kis bakit, ne ugorjunk egyböl a torkának!

Én

Moha, amikor én írtam ugyanezt az eftépés topicról, te hordtál le. :D
Én sem röhögtem ki magamban a srácot, gondolom új még ebben a "netkultúra" nevű dologban, meg kicsit fogalomzavarban szenved, és be akart vágódni. Én is biztos csináltam ezt nem egyszer, nem kétszer, mindenki kinövi az ilyesmit, de persze van akinek az imidzsébe nem fér bele, hogy ő is volt ennyi idős és ő is viselkedett hülyén.
De szerinterm már neki ciki hogy így kielemezzük :D

Rounin

Quote from: Moha on 2009-03-30, 22:01:04
Ja, csak mindenki más is, aztán a srác csak annyit vesz észre belőle, hogy mindenki kiröhögi = milyen hülye emberek vannak ezen a fórumon.

Ha hülyeséget mondasz, kiröhögnek. Ha sokaknak mondod, sokan röhögnek ki. Egyébként nézd csak meg, finoman és kultúráltan bántak vele a fórumtársak.

Másrészt ne mondjad már nekem, hogy ez toroknak ugrás volt, mert lendületből felvágom az ereimet egy láncfűrésszel.

Nakedape

Quote from: Rounin on 2009-03-30, 22:10:19
Quote from: Moha on 2009-03-30, 22:01:04

Ha hülyeséget mondasz, kiröhögnek. Ha sokaknak mondod, sokan röhögnek ki. Egyébként nézd csak meg, finoman és kultúráltan bántak vele a fórumtársak.

Másrészt ne mondjad már nekem, hogy ez toroknak ugrás volt, mert lendületből felvágom az ereimet egy láncfűrésszel.

must resist..

Rounin

Nakedape

Rounin

Nakedape

Én

Dude, it's, like, REALLY old.
Bár még mindig lol, annyi szent :D

Cobra

18 év alatti nem nőnemű fórumozók itt már sok jóra ne számítsanak :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

A nőneműek se. :)
[reserved]

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-03-30, 23:25:21
csak a saját nevedben beszélj :lazza:

Moha

Jó, hát, nem lett kinyirva... és igen, Attilag pl. normálisan bánt vele. Bocs az általánosítást...  :angyali:

Eh... inkább nem mondok semmit... :P

NLZ

Quote from: Fazék on 2009-03-30, 23:31:10
Miért, te máshogy bánsz valakivel, csak mert több luk van a lába között?
[reserved]

Kuroi Tenshi

A mai nap felmondtam.
Megkönnyebbülés, de újabb teher is. Hamarosan kereshetek új
állást, meg ha most már eddig elmentem, akkor már mindenképp
meg kell írnom a szakdogát -- amiből már csak négy hét van.
Fffffuuuuuu--
és rossz kedvem van. és a munkahelyi haverok is hiányozni fognak.
--uuuuuu----
és még a tőzsde is zuhant ma, amíg nem voltam gépnél.
--uuuucc----
és különbenis.
--cckkkkkkkkk

do wut nao?
in b4 hero.

na megyek vissza szakdogával szenvedni :-/

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-30, 23:45:50
állást,
Tőzsde főállásban? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

A mai nap felmondtam.
állást, meg ha most már eddig elmentem, akkor már mindenképp
meg kell írnom a szakdogát -- amiből már csak négy hét van.
Fffffuuuuuu--
és rossz kedvem van. és a munkahelyi haverok is hiányozni fognak.
--uuuuuu----
és még a tőzsde is zuhant ma, amíg nem voltam gépnél.
--uuuucc----
és különbenis.
--cckkkkkkkkk

do wut nao?
in b4 hero.

na megyek vissza szakdogával szenvedni :-/

Én megértelek.  Komolyan. 

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2009-03-30, 23:59:28
állást,
Tőzsde főállásban? :)
Abból max éhenhalnék :)
Sokkal több pénzt kéne feltennem ahhoz, hogy abból már legalább
egy diplomás minimálbér kijöjjön, annyit viszont nem akarok
kockáztatni.

A projektemen az egyik nagy számtech-nagykernek fejlesztettünk.
Kb egy hónapja voltam a gigabyte tuning-versenyén, aztán kiderült,
hogy ők is ott voltak, mint szponzorok. Két hete amolyan viccelődve
mondta a megbeszélésen, hogy ugyan már menjek hozzájuk dolgozni,
már úgyis lebuktam, hogy nagy gépbuzi vagyok ;D
Munkám elég valószínű lesz valami, csak az a kérdés, hogy milyen.
Mondjuk ennél már jó eséllyel már csak jobb lehet, szóval a munka
törvénykönyvében már keresni kell az olyan pontokat, hogy mit nem
szegtek meg ellenem...

Quote from: Cloud on 2009-03-31, 00:06:47
Én megértelek.  Komolyan. 

Tudom már jártál hasonló cipőkben.. Kösz :)

kikuchiyo

A mai nap felmondtam.

:appl:

Grats, man!

Persze rövidtávon nyilván ez több szívást fog jelenteni, de hosszabb távon jobb, hogy végre magad mögött hagytad. Nekem annak idején nagy megkönnyebbülés volt, amikor végül ott tudtam hagyni az egyetem maradékát.

Más: ez egy változatos nap volt. Besugaraztam és boncoltam egeret (illetve én csak néztem szerencsére), tanítottam japánokat ultizni (egy óra alatt sikerült odáig eljutni, hogy nyílt lapokkal lejátszottunk egy sima partit, az én magyarázó képességeimmel ez is szép teljesítmény) és megnéztem egy finn ijesztős filmet.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: NLZ on 2009-03-30, 23:44:20

Ha nagy leszel, megérted.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Quote from: Ramiz on 2009-03-31, 02:01:50
Quote from: NLZ on 2009-03-30, 23:44:20

Ha nagy leszel, megérted.
:o
De hát a női egyenjogúság, meg az ilyenek... Vagy mi maradiak vagyunk?  :_piszka:
[reserved]

Próféta

I'm back!!!!

Mi történt az elmúlt napokban, Ramiz házasságán, Moha nővé operálásán, Predaking szentté avatásán, etc. kívül?
(Ne válaszoljatok, képes voltam visszaolvasni az offot, azért jelentkezek be ilyen későn)

Élmény: túl vagyok életem eddigi legbonyolultabb tömegközlekedésén (shuttle bus + repülő + repülő + busz + vonat + busz csak oda),; megnéztem Yorkot; életemben először hibernáltam számítógépet konkrét céllal (nem csak próbából); megtudtam, mit jelent a Trainspotting; illetve végül mégis megkegyelmeztem az E7-nek.