Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Quote from: Kvikveg on 2009-04-19, 21:24:11
Hm-hm. Pakolnom kene holnapra, de inkabb Half-Life2-zok. Hm-hm. Víííí!  :hopp: :uzi:
Kezdek kicsit felni a szembejovo szornyektol. A gravity-gun viszont LOL. Nyehhehe.
Uppsz, most latom, hogy fel4tol negyed9ig lazan ellovoldoztem az idot. Hiaba, regen jatszottam FPS-sel...
Kvikveg és HL  mostantól elválaszthatatlan páros.  :D

El kellene kezdenem nekem is azt hiszem... (anno xbox classicon elkezdtem de vmi miatt abbahagytam.)

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-04-19, 21:24:11

inkabb Half-Life2-zok. Hm-hm. Víííí!

Mi van, Zoli elment vízszerelőnek? Vagy az egy hegesztő nála? :haha:

Lassan nekem is érik egy újabb újrajátszás...
mikor jön már az ep3?... az, hogy kiadták a portalt és utaltak az
ep2-ben rá, alaposan felcsigázott anno...  :whoah:

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-19, 21:26:19
Quote from: Kvikveg on 2009-04-19, 21:18:10
HL2 teljesen jol elvan a gepen per pillanat. :)  :uzi:

Meg látom Kviki is a HL2-n :D
Hol tartasz és hányszor láttad eddig a G-man-t? :D
Ha majd végeztél vele, ajánljuk a Concerned nevű
webcomic-paródiát ( :Kiraly: na jó, lehet közben is, de
ne olvass túlságosan előre, mert poénokat lő le)
G-man? Meg nem lattam, vagy nem figyeltem. :) Most valami buggyant emberke bukkan neha fel valami Raven's nest nevu helyen, ahol nyuzsognek a mozgo hullak erdekes bio-sapival.  :zomg:
En mivel regen jatszottam ilyesmivel es altalaban minimalbeallitassal, ezert nagyon elvezem a kornyezetet. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Oh lol. Megcsináltam egy emelt kémia érettségit, az esettanulmány az volt, hogy XIX. századi kémiaszöveget kellett "lefordítani". Kation = villámtevő alkatrész, katód = villámtagadó sark, etc... :D

Zsiga

Quote from: Én on 2009-04-19, 21:54:28
Oh lol. Megcsináltam egy emelt kémia érettségit, az esettanulmány az volt, hogy XIX. századi kémiaszöveget kellett "lefordítani". Kation = villámtevő alkatrész, katód = villámtagadó sark, etc... :D
Ez mekkora faszság... Bölcsészeket keresnek kémia-szakra vagy mi a fene? Jóhogy nem egy régi meg egy mai szakszöveg közti stilisztikai különbségekről íratnak esszét. Miféle gyökér talál ki ilyen feladatot?

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-04-19, 21:37:48
G-man? Meg nem lattam, vagy nem figyeltem. :) Most valami buggyant emberke bukkan neha fel valami Raven's nest nevu helyen,

Father Grigorij Ravenholmban  :whoah: :whoah: :jee:
G-man volt az intros fazon :hehe:
[spoiler]
eddig legalább 4-szer mentél el mellette:
- csónakos rész elején a vörös akolnál jelenik meg, de
ott csak egy csapda van
- csónakos rész egyik panelház nagytévén villan be
- csónakos rész közepe-végefelé, amikor a két rakétás
kocsit kell kilőni egy öbölben, ott előtte egy felüljárón
- csónakos rész végén, a gátnál
[/spoiler]

Én

Quote from: Zsiga on 2009-04-19, 22:02:57
Quote from: Én on 2009-04-19, 21:54:28
Ez mekkora faszság... Bölcsészeket keresnek kémia-szakra vagy mi a fene? Jóhogy nem egy régi meg egy mai szakszöveg közti stilisztikai különbségekről íratnak esszét. Miféle gyökér talál ki ilyen feladatot?
Így leírva hülyén hangzott, de volt ételme, mert az ilyen debill elnevezéseket csak akkor tudod kisakkozni, ha tudod, hogy a szövegben leírt folyamat (elektrolízis) hogy zajlik, aztán kb behelyettesítesz. Kb ugyanennyi értelme lett volna ha a katódot BLrGHFFFGH-nak az anódot meg AIAIAIAIEEEEEEEEE-nek nevezik el :P Meg a feladat másik része már konkrét kérdésekről szólt (mit gondolta rosszul akkori tudás alapján, etc). De az igaz, hogy az esettanulmány általában szövegértés, ami faszság.
Volt még kálium = hamany, oxigén = éleny, etc. Ha élesbe kapok egy ilyet, ki kéne bírni röhögés nélkül :D

Kvikveg

Nalunk a kemia meg nem kemiatortenet volt...  :gyagya:

KT: ahaaa, ok akkor ertem kire gondolsz. Gatnal emlekszem ra, gyorsan eltunt. :)
Na addig eljutottam mar, hogy hivtam holnapra egy taxit. :) Haladok...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Ismét egy hasznosan eltöltött hétvége. I should kill myself.

Ennek örömére:
Failure is the default option

SaiyaGin

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-19, 23:16:37
Ismét egy hasznosan eltöltött hétvége. I should kill myself.

.jpg

Nem értem, mi a problémád. Hiszen majdnem befejeztem azt a kötelezőt, amit az eheti szerdára kellett volna elolvasnom!

Kuroi Tenshi

Nem értem, mi a problémád. Hiszen egész hétvége alatt, annak
ellenére, hogy ma reggel fél 8 körül feküdtem le és 13-kor már
keltem is, majdnem 2 oldalt haladtam a szakdogámmal...

noriko

Nem értem, mi a problémád. Hiszen a hétvégére betervezett 12 tételből hármat sikerült is elolvasnom...
"I wish I could, but I don't want to."

.Attila

in during new meme

Én

Nem értem, mi a problémád. Hiszen ma anyám akkor szólt, hogy vendéget vár, mikor már nyitotta neki az ajtót, én meg egy szál faszban voltam. Aztán, miután (hétkor) elment, fél nyolckor jött is vissza, hogy itt alszik. Szóval, ma kb nem csináltam semmit.

Damnatus

Nem értem mi a problémád. Nekem nem sikerült befejeznem a szakdogá, és ma kéne leadni. (Így is halasztva) Nem tudom, tudok-e még időt kunyerálni. :( ha nem  :uzi: :bruhuhu:

Draconire

Ramiz

Nem értem, mi a problémátok!!! Elmentem hétfő reggel nyelvvizsgázni, reggel 10-kor Good afternoon!-nal köszöntem, távozóban meg azt mondtam, hogy Have a nice weekend!!! Titta hülyének néztek.. :zomg: ^^" :lame: :3x3: :falba: Ennyit az elb.szott időrendemről...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2009-04-20, 15:22:40
Nem értem, mi a problémátok!!! Elmentem hétfő reggel nyelvvizsgázni, reggel 10-kor Good afternoon!-nal köszöntem, távozóban meg azt mondtam, hogy Have a nice weekend!!! Titta hülyének néztek.. :zomg: ^^" :lame: :3x3: :falba: Ennyit az elb.szott időrendemről...
:whoah:

off:szerdán lehet h biológia történetét oktatok..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Ramiz on 2009-04-20, 15:22:40
Oh... and by the way: Merry Christmas!  :hopp:

pet

omg a tojásfehérje jó bőrösszehúzó, most tesztelem... csak épp azt érzem az egész arcomon hogy mindjárt szétszakad. és méghozzá jó eredményeket értem most el vele, tényleg használ. na nem untatlak titeket, ezzel beköszöntem, hali mindenkinek :D

NLZ

Ugye holnap megosztod az epilálással kapcsolatos tapasztalataid is?  :angyali:
[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: pet on 2009-04-20, 16:15:29
omg a tojásfehérje jó bőrösszehúzó, most tesztelem... csak épp azt érzem az egész arcomon

bőrösszehúzó  :3x3:
talán elfogyott a szemránckrém és valami kellett gyorsan, hogy
eltűntesse azokat az évtizedek alatt összegyűlt ráncokat?
Vagy szeretik, ha feszes a pofácskád*?

[spoiler]*far- :angyali:[/spoiler]

pet

hát, az idő felettem is eljárt már  :D
amúgy nem az... csak mindig olyan ble az arcbőröm, nem olyan feszes mint amilyennek szeretném, és ez úgy néz ki hogy hat.
edit: selymessé is teszi a bőrt lemosás után hm..
edit2: na jóóóó... úgy érzem itt megint oltás lesz :D inkább megnézem hogy van e valami jó csaj a környéken  :lazza: mondjuk egy szaftos kis 9es  :P :lazza:

Fazék

hozz létre egy "metroszexuálisok ide gyűljetek" topic-ot és kímélj meg minket az ilyen horrortól. kthxbye

17 évesen bőrfeszesség... a hajam leteszem

sirtomi

Valamit akartam írni én is, de aztán csak legyintettem :D

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-04-20, 16:32:42
hozz létre egy "metroszexuálisok ide gyűljetek" topic-ot és kímélj meg minket az ilyen horrortól. kthxbye

17 évesen bőrfeszesség... a hajam leteszem
+1

Én

Mit akartok, én is rendszeresen dúsító samponnal mosom a seggszőrömet, és tojásfehérjében állok közbe, hogy jó selymes legyen a talpikám :redface:

NLZ

Quote from: Én on 2009-04-20, 16:42:47
Mit akartok, én is rendszeresen dúsító samponnal mosom a seggszőrömet, és tojásfehérjében állok közbe, hogy jó selymes legyen a talpikám :redface:
Inkább borotválnád a segged és kennél rá a babakrémet, hogy az legyen pihi-puha. :D
[reserved]

Én

Hülye! Úgy hogy festeném lilára? :gyagya:

Nakedape

én nekem tetszik:) mondjuk addig feszes amíg rajta van a tojás nem?  ha lemosod már nem, .. amúgy meg ha veszegeted akkor kitágul. mondjuk a nagy pofa cserébe később jól jöhet még az életben
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution