Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 21:57:48
Használj habosodó gélt, azzal bárki tud borotválkozni. Kivéve a 80 éves tata, aki mire az arcához emeli a kezére nyomott gélt, addig letelik a fél perc habosodási idő. :D  A biztos kéz meg csak annyi, hogy jó erősen megfogod a borotvát, aztán és gyorsan végighúzod az arcodon. Kb 10 alkalom után nullára csökken a arcvágási ráta és kb 20 után az arclehámozási is.
szted az első pár évben hogyan borotválkoztam? természetesen borotva+hab. volt időm bőven megszokni, nem sikerült, áttértem inkább a villanyborotvára. persze villanyborotvából is volt pár rossz élményem, de a mostanival elégedett vagyok már jó 5 éve

Rounin

Quote from: .Attila on 2009-04-20, 22:00:09
Borosta + szakállvágó rulz. Szárazon, abszolút vágások nélkül.

+1

Darkstar

Arcra csak villanyborotvát vagyok hajlandó használni, a rendestől mindíg viszketek (évekig használtam és nem szoktam meg). Utána jeges víz meg Gilette mentás hűsítő gél. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Miért emeled ki, hogy arcra? A lábad is borotválod, vagy mi? :zomg:
[reserved]

Tycho

Quote from: Rounin on 2009-04-20, 22:08:32

+1
+1
Borotsta FTW. (Kivéve, ha asszonypajtás szüleivel találkozok, akkor tisztességesen nézek ki :D - najó meg a bajszom se lehet borostás :D de ennek elég prózai/technikai oka van :D)

.Attila

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 22:29:54

Ezt nem akarom tudni.

Én

Én még sosem borotválkoztam villanyborotvával... Apámtól megrörököltem egy cirka 5 éves Gilette makkhármat (ami tökmindegy, mert cseréni kell párhavonta a pengéjét). Habbal (illetve én a nolzi által említett gélt használom) tűrhetően működik.
Nemakaromtudni.
Quote from: Zsiga on 2009-04-20, 21:38:02
Már Hofi is megmondta hogy ha nem fér el az összes tisztálkodócuccod a szappantartón akkor buzi vagy, és milyen igaza volt...
:hehe:

Also:
Quote from: Én on 2009-04-20, 01:10:34
Nem értem, mi a problémád. Hiszen ma anyám akkor szólt, hogy vendéget vár, mikor már nyitotta neki az ajtót, én meg egy szál faszban voltam. Aztán, miután (hétkor) elment, fél nyolckor jött is vissza, hogy itt alszik. Szóval, ma kb nem csináltam semmit.
Ma is itt alszik.
[spoiler][/spoiler]

Darkstar

Ne érdekeljen, de amúgy nem.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Darkstar

Quote from: Tycho on 2009-04-20, 22:39:39
Quote from: Rounin on 2009-04-20, 22:08:32

+1
+1
Borotsta FTW. (Kivéve, ha asszonypajtás szüleivel találkozok, akkor tisztességesen nézek ki :D - najó meg a bajszom se lehet borostás :D de ennek elég prózai/technikai oka van :D)

Egy párszor hagyok magamon borostát, amikor ahhoz van hangulatom. Multkor öltöny + napszemüveg + borosta + elöl félhosszúra hagyott haj, aztán közölték velem, hogy rámnéz valami rendőr és kérdés nélkül 10 év szigorított. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Ápolatlan borostával még szép.

kikuchiyo

Utolsó pár oldal:  :zomg:

Én időnként levágok egy kicsit a szakállamból ollóval, amikor már nagyon Oszama Erikssonovics Raszputyinosan nézek ki, oszt' kész. Nem tudom, hogy köze van-e ehhez, de újabban nem nagyon állnak velem szóba az emberek.

Más: a mai napi tanulság, hogy nem célszerű munkanap előtt fél négyig fennmaradni, és megnézni csak még egy részt. Úgy du. 3-ig egész jól bírtam, azóta nem nagyon tudom, mit csináltam.
Failure is the default option

Darkstar

Rofl, előkerült pár régi kép rólam (óvoda és előtte). Ebből az alábbiak derültek ki:
- Az incest már akkor is érdekelt
- Óvodában (pedo)bear jelmez
- Söröztem (a fejem majdnem belefért a korsóba)
- Kártyáztam
- Teljesen és 100%osan szőke voltam nyaranta

Zomg
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2009-04-20, 23:49:33
Rofl, előkerült pár régi kép rólam (óvoda és előtte). Ebből az alábbiak derültek ki:
- Az incest már akkor is érdekelt
Azt a képet kérjük.  :angyali: Most. :D

Darkstar

Érzem, hogy ezért még tökön leszek rúgva  :redface:
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Quote from: Darkstar on 2009-04-21, 00:20:23
[spoiler][/spoiler]
Semmit sem lehet elég korán kezdeni. ;)

kikuchiyo

Cool glasses, bro. :D

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-21, 00:31:39
Jaja :D Még jó, hogy most már nem kellenek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Szép termés volt az utolsó pár oldal.  :hopp:
Nem akarunk nyitni egy "Szépségápolás" threadet?  :hehe:

Amúgy én is mindig össze szoktam magam kaszabolni borotválkozásnál. Egyetlen szerencsém, hogy nagyon gyenge arcszőrzetem van és marha lassan nő, szóval ritkán kell vágnom (nomeg lusta is vagyok :D ) Valószínűleg képtelen lennék normális szakállat növeszteni.  :D
Ami gáz, hogy az államon van egy méretes anyajegy, emiatt elég óvatosan kell bánnom a borotvával. A habot azért nem hagyom ki, bár arra a kevés szőrre szinte pocséklás...

Krémezni meg max a kezemet szoktam, mert az folyton kiszárad, néha teljesen kirepedezik, mivel hajlamos vagyok túl gyakran kezet mosni.

kikuchiyo

Quote from: Darkstar on 2009-04-21, 00:32:14
Quote from: kikuchiyo on 2009-04-21, 00:31:39
Jaja :D Még jó, hogy most már nem kellenek.

Neked is volt olyan egyik felén leukoplaszttal leragasztott szemüveged? Mindig sajnáltam azokat a szerencsétlen gyerekeket, akikre azt rákényszerítették.

Damnatus

Nekem volt! :D

Darkstar

Imádtam is miatta a kalóz becenevet. Bár nálam legalább rendesen volt megoldva, nem leukoplaszttal.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Quote from: Moha on 2009-04-21, 00:33:39
Krémezni meg max a kezemet szoktam, mert az folyton kiszárad, néha teljesen kirepedezik, mivel hajlamos vagyok túl gyakran kezet mosni.
A kezem nekem is teljsen száraz meg van pár bőrkeményedés is. Kéne krémezni, de mindig elfelejtem, meg amikor nem zavar (=nem nézek oda) le is szarom. Pedig aszongyák sok nő nézi a kezet... shit sux. A kezem úgyis csúnya. :D

Damnatus

Quote from: Darkstar on 2009-04-21, 00:37:32
Imádtam is miatta a kalóz becenevet. Bár nálam legalább rendesen volt megoldva, nem leukoplaszttal.
Nekem volt mindenféle. :D Most is kéne vmi kalóz kötést viselnem. Apropó nem tudjátok hol lehetne jó minőségűt beszerezni bal szemre? Eddig három gyógyászati segédeszköz boltban voltam, de seho sincs :(.

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2009-04-21, 00:20:23
[spoiler][/spoiler]
:appl:

Moha

Quote from: Én on 2009-04-21, 00:37:55
Kéne krémezni, de mindig elfelejtem, meg amikor nem zavar (=nem nézek oda) le is szarom.
Hát attól nem biztos, hogy jobb lesz.  :lul:
[spoiler]Bocs, ez magas labda volt.[/spoiler]

Amúgy nem értem. Nekem nem kell a kezemre néznem, anélkül is érzem, hogy ki van száradva, mert ég.

Én

Quote from: Moha on 2009-04-21, 00:54:33
Quote from: Én on 2009-04-21, 00:37:55
Kéne krémezni, de mindig elfelejtem, meg amikor nem zavar (=nem nézek oda) le is szarom.
Hát attól nem biztos, hogy jobb lesz.  :lul:
[spoiler][/spoiler]
Nekem annyira nem durva, max akkor érzem, ha súrlódik valami felületen, és akkor is elintézem egy "meh"-hel.

NLZ

Szappan helyett használj valami krémszappant, aztán máris jobb a helyezet.
[reserved]

Moha

Quote from: NLZ on 2009-04-21, 01:09:24
Szappan helyett használj valami krémszappant, aztán máris jobb a helyezet.
Ezzel csak az a probléma, hogy az sokkal drágább, egy 5 tagú családnál pedig hamar elfogy.

Kuroi Tenshi

"B.Y.O.S. BYOS? Bring your own... soap?"

Bonus points, ha kitaláljátok, honnan van (difficulty: medium)