Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-29, 16:55:08
Quote from: sirtomi on 2009-05-29, 14:17:11
Good morning Megan

I CAME. [spoiler]again and again[/spoiler]

Valaki ismeri a számot, ami alatta megy?
nem, véletlenül sincs kiírva ám, hogy Chris Cornell-től a Climbing Up The Walls, ahogy az sem, hogy a Scream albumról van. És persze ha ki is lenne sem 2:48 környékén tűnne fel.... :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Lythis on 2009-05-29, 19:11:55
nem, véletlenül sincs kiírva ám, hogy Chris Cornell-től a Climbing Up The Walls, ahogy az sem, hogy a Scream albumról van. És persze ha ki is lenne sem 2:48 környékén tűnne fel.... :D

don't be so hard on him, he was too busy fapping to notice :haha:

Fatal

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-29, 19:18:45
don't be so hard on him, he was too busy fapping to notice :haha:
oh you
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Dreamcleaver

Quote from: Lythis on 2009-05-29, 19:11:55
Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-29, 16:55:08
Quote from: sirtomi on 2009-05-29, 14:17:11
Good morning Megan

I CAME. [spoiler]again and again[/spoiler]

Valaki ismeri a számot, ami alatta megy?

It looks like my vision has drifted somewhere else.  :D Thx.

Ja nem is. Azért nem láttam, mert ott már nem mutogatták Megan-t és újraindítottam az elejétől.   :D
(amúgy a lap oldalán más aspect-ben van ez fent (ws).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kvikveg

Akkor most mondja meg valaki miert sargult be a kezem. 1-2 honapja vettem eszre, de mostanaig azt hittem hallucinalok, de ma a kozmetikus is megemlitette.  :zomg:

Lehet, hogy nem kene annyi hohes-c reggeli italt vedelnem? (sargarepaleeee)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Kvikveg on 2009-05-29, 21:03:36
Akkor most mondja meg valaki miert sargult be a kezem. 1-2 honapja vettem eszre, de mostanaig azt hittem hallucinalok, de ma a kozmetikus is megemlitette.  :zomg:

:zomg:

Zen

A kozmetikus volt. Csak ti ketten látjátok. Megjelölt "feldolgozásra" extradimenzionális mesterei számára.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-29, 21:08:54
Quote from: Kvikveg on 2009-05-29, 21:03:36

:zomg:
Nyugi, a mosogatokesztyu egyelore meg sargabb. XD
De azert nem tolt el oommel, hogy melle meg van egy allandoan enyhen begyulladt mandulam, most meg raadasul a bolcsessegfogam is begyulladt vagy mi, 12en megyek kivetetni, addig szorgalmasan tisztan kell tartanom, hogy jobban legyen, elegem van mar.  :ejj: :grrr:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-05-29, 21:19:48
De azert nem tolt el oommel, hogy melle meg van

Pics plz!

NLZ

Quote from: .Attila on 2009-05-29, 21:43:26

Pics plz!
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Zen

Kvikveg 12en van.  :eek:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-05-29, 21:43:26

Pics plz!
Marharepa!  :muhahah: :lul:

Quote from: Zen on 2009-05-29, 21:44:49
He?

Zen

&fmt=1

Kvikveg

Quote from: Zen on 2009-05-29, 21:49:14
12en megyek kivetetni
Áááá Ááááá Ááááá ehhez képest a sárgakéz-szindróma legalább nem fáj. ÁÁÁÁÁ!
:lul: :rotfl:

Cobra

Kvikveg, valami tényleg nincs rendben veled, ékezetesen írsz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zen

&fmt=1

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2009-05-29, 22:07:51
Kvikveg, valami tényleg nincs rendben veled, ékezetesen írsz.
:eek:
ÁÁÁÁááÁÁáÁááÁÁÁÁÁ eljött a világvége!
[spoiler] :lul: :lol:[/spoiler]

Najo,most mar eleget sokkoltam magam weboldalakat bongeszve, kb csak a hirtelen halal nincs felsorolva, de  a majkarosodas garantalt. Egy bokkeno van: mas nem sarga rajtam, pl a szemem sem.

Zen

Lássuk: besárgult kéz, mell halucináció, 12szeresen látás, ékezetesen írás. Hmm..yeah, it's gotta be lupus.
&fmt=1

NLZ

Dr. Gregory Zen?
[reserved]

Zen

The one and only.
&fmt=1

Cobra

Kvikveg, mennyi kínai/egyéb ázsiai ételt ettél mostanában? :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Lehet, hogy gyorsbarnító krémet használt. A testvérem egyszer kipróbált egyet, tiszta narancssárga lett tőle egy hónapig.

Más: a főnököm szóba hozta a Battlestar Galacticát. Erre én odaadtam neki a Fireflyt, azzal, hogy ez a bestest series evar. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.
Failure is the default option

Moha

Dupla hatökör?  :hopp:
[spoiler]Bocs.[/spoiler]

raadasul a bolcsessegfogam is begyulladt vagy mi, 12en megyek kivetetni, addig szorgalmasan tisztan kell tartanom, hogy jobban legyen
Részvétem. A fogammal nekem is van bajom. Van egy rossz fogam, doki már mondta, hogy húzás lesz, de egyelőre nem szedte ki, mert nem szokott fájni. Erre múlt pénteken elkezdett fájni, utána meg begyulladt tőle a szájpadlásom meg az ínyem. Doki mondja: így nem húzza ki, adott gyulladáscsökkentőt, mehetek jövő héten kiszedetni. A vicc a dologban, hogy jövő héten végig dolgozok, doki meg utána szabira megy. Én meg nem mehetek be foghúzás után 2 órával melóba, mert azért a telefonon cseverészés a kedves ügyfelekkel nem lenne túl jó...

Quote from: Kvikveg on 2009-05-29, 22:15:32
Najo,most mar eleget sokkoltam magam weboldalakat bongeszve, kb csak a hirtelen halal nincs felsorolva, de  a majkarosodas garantalt. Egy bokkeno van: mas nem sarga rajtam, pl a szemem sem.
Hadd találjam ki: a wikipedia-t meg a guglit bújtad, keresve a tünet magyarázatát... Vagyok olyan hülye, hogy én is szoktam ilyesmit... Net-hipochondria rulez!  ::)

Kvikveg

Quote from: Moha on 2009-05-30, 00:18:11
Dupla hatökör?  :hopp:
[spoiler]Bocs.[/spoiler]
GRRRR.
[spoiler]:facepalm:[/spoiler]

raadasul a bolcsessegfogam is begyulladt vagy mi, 12en megyek kivetetni, addig szorgalmasan tisztan kell tartanom, hogy jobban legyen
Részvétem. A fogammal nekem is van bajom. Van egy rossz fogam, doki már mondta, hogy húzás lesz, de egyelőre nem szedte ki, mert nem szokott fájni. Erre múlt pénteken elkezdett fájni, utána meg begyulladt tőle a szájpadlásom meg az ínyem. Doki mondja: így nem húzza ki, adott gyulladáscsökkentőt, mehetek jövő héten kiszedetni. A vicc a dologban, hogy jövő héten végig dolgozok, doki meg utána szabira megy. Én meg nem mehetek be foghúzás után 2 órával melóba, mert azért a telefonon cseverészés a kedves ügyfelekkel nem lenne túl jó...
- Esz akkol momlya mem a mommmot....
- Hallo? Hallo? Ugyfelszolgalat??!
:lul:

Quote from: Kvikveg on 2009-05-29, 22:15:32
Hadd találjam ki: a wikipedia-t meg a guglit bújtad, keresve a tünet magyarázatát... Vagyok olyan hülye, hogy én is szoktam ilyesmit... Net-hipochondria rulez!  ::)
Ja, csak sosincs ami passzolna. XD

Próféta

Kvikveg: sárgaláz? Sertésinfluenza? Színtévesztés? SSJ átalakulás?

Quote from: kikuchiyo on 2009-05-29, 23:50:50
Más: a főnököm szóba hozta a Battlestar Galacticát. Erre én odaadtam neki a Fireflyt, azzal, hogy ez a bestest series evar. Kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.
Kirúg, mert nem tud felállni mellőle, és a Fireflyra fogja elcseszni az egész hétvégéjét, a következőt meg az újranézésre.

Az előző mondat fikció, ám megtörtént eseményeken alapul. Munkatárs tényleg elég dühösen fogadott utána hétfőn...  :haha:

Tycho

Fog a mosogatókesztyű... ;)

Zen

I'm never wrong, I'm a genius. It's lupus!
&fmt=1

SaiyaGin

Kvikveg

Quote from: Tycho on 2009-05-30, 07:26:35
Fog a mosogatókesztyű... ;)
Ja, errol eszembe jutott a vicc a pasirol, akinek levagta a golyoit a doki azzal a felkialtassal, hogy kekulnek, a vegen meg elmerengett es megkerdezte, hogy nem uj-e a farmere.  :lul:

Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de elvezem, hogy huvos a szobam. Megszoktam volna a hideget a hazban?! Itt telen meleg van (kozponti futes), nyaron meg meg melegebb van (panel). De most tokjo.

Draconire