Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

noriko

én 2:04-re értem haza. pont időben, hogy megetessem a hangyákat. már alig volt kajájuk.
"I wish I could, but I don't want to."

Makos

Én tegnap este kb 4000 zombit öltem meg. ^^

Én

4000 zombi?! :zomg: :zomg: Másnapos lehetsz...

Makos

Left4Dead-eztünk Xboxon unokatesómmal :D

.Attila

Zsiga, Én és noriko érteni fogják, ha csak annyit mondok: Capital Partners

Most már elkezdtem használni a telefon automatikus híváselutasítás funkcióját.

Zsiga

Member

Lythis

Quote from: Member on 2009-08-13, 14:46:13
http://www.szikk.hu/web2009/tartalom/felveteli/felveteli_kerdoiv.doc
Ebbe a kollégiumba akarok jelentkezni!!
oké, és mi benne olyan vonzó? (sose voltam koleszos, énnemértekhozzá).

Nakedape

kedves dalból, sok munkával, bonyolultan 2000 emberrel sátánista himnusz

@Lythis: sztem ezzel a kolesszal levonnak tőle kb 10 évet a purgatóriumi tartózkodásából
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lythis

avval, hogy koleszba megy? vagy azért mert szentfazék kolesz? :D

a net hol szakad, hol nem az időjárás pedig jelenleg szutyok. élvezet így nyaralni...

chilip

ÚJRA VAN INTERNET!!!!! VÉGREEEEEEEEEE!!!
és a DIGINET LAN-os legnagyobb csomagja :D valami központi elosztó rossz volt a házban és tegnap sikerült megcsinálni ::) amúgy apám szája járt el előző internetszolgáltatónál és kicsinyes bosszújuk áldozatai lettünk, lecsapták a netet és DIGI nem tudta bekötni míg elosztó nem lett jó ::) kb 2 hét net nélkül  :zomg:

Cloud

Mai nap  tanulsága:

Ne légy jószívű, és utáld a kéregetőket!  :__devil:

Meló közben  óvodáskorú gyerekkel ül a roma asszony az aluljáróban és pénzt kéreget ennivalóra. Állítólag napok óta nem ettek. Én kis naívan azt hittem hogy számukra én leszek a nap hőse, és a kezemben lévő előtte fél órával vett 4db  Mcdonalds-os sajtburgert odaadtam nekik. Had egyen a gyerek.  ^^

Ezt a válszt kaptam:

"Kösz, de én pénzt kértem."

Anyád mondom.  :falba:

Második eset:

Vége melónak, Keletiből jövök ki a központból irány le metró. A lejárónál ül egy kb. 20 éves roma csaj, kezében egy MAX 2hetes gyerekkel.  :confused: :eek:
Én nem vagyok gonosz, és soha nem akarok senki egy rosszat sem, de megérdemelné hogy elvegyék tőle a gyereket.  :ejj:

NLZ

Üdv Magyarországon.
[reserved]

Zen

Kedvencem a nem tom milyen torokbetegség miatt gyűjtő fickó vadiúj mp3 lejátszóval.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

motifator

Köszi Norikonak, Énnek, Zsigának, Nakedape-nek és Attilának, hogy tegnap eljöttek megnézni a koncertünket az A38-on  :merci: Jó volt találkozni és dumálni egy kicsit, no meg persze jól esett az a két unicum is (a sörök és rézangyalok mellett), amitől kellemesen szunyókálva telt az utam egész Debrecenig :)
Remélem legközelebb úgy találkozunk, hogy lesz időnk tovább dumálni, nem fogok egyfolytában rohangálni és végül korán lelépni, mint tegnap, de a koncertek már csak ilyenek.
Ja, és köszi azoknak is, akik szívesen eljöttek volna, de valamiért nem tudtak. Ha legközelebb lesz Budapesten (vagy máshol) koncert, igyekszek hamarabb szólni  ^^"
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Cloud

Quote from: motifator on 2009-08-13, 16:40:16
Köszi Norikonak, Énnek, Zsigának, Nakedape-nek és Attilának, hogy tegnap eljöttek megnézni a koncertünket az A38-on  :merci: Jó volt találkozni és dumálni egy kicsit, no meg persze jól esett az a két unicum is (a sörök és rézangyalok mellett), amitől kellemesen szunyókálva telt az utam egész Debrecenig :)
Remélem legközelebb úgy találkozunk, hogy lesz időnk tovább dumálni, nem fogok egyfolytában rohangálni és végül korán lelépni, mint tegnap, de a koncertek már csak ilyenek.
Ja, és köszi azoknak is, akik szívesen eljöttek volna, de valamiért nem tudtak. Ha legközelebb lesz Budapesten (vagy máshol) koncert, igyekszek hamarabb szólni  ^^"
Milyen zenét is játszotok? :D

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Ezt a smileyt szerintem érdemes lenne felvenni a listába:

NLZ

[reserved]

Lythis

Quote from: Cloud on 2009-08-13, 15:52:53

Én attól vetetném el kapásból, aki ott ül az aluljáróban, és szabályosan rázza a gyereket, hogy az sírjon neki.Az ilyentől nem csak elvetetném a gyereket, hanem kapásból sterilizáltatnám is. Aki ekkora féreg, az ne szüljön b*sszameg (elnézést)

Cloud

Quote from: Lythis on 2009-08-13, 17:56:07
Quote from: Cloud on 2009-08-13, 15:52:53

Én attól vetetném el kapásból, aki ott ül az aluljáróban, és szabályosan rázza a gyereket, hogy az sírjon neki.Az ilyentől nem csak elvetetném a gyereket, hanem kapásból sterilizáltatnám is. Aki ekkora féreg, az ne szüljön b*sszameg (elnézést)

Mikor Pestre költöztem hasonló történt. Nő metrón megy végig, kisgyerek ölében, belecsíp a fenekébe szegény kislánynak hogy sírjon már hátha jobban megsajnálják őket. :(

Quote from: motifator on 2009-08-13, 17:22:41
http://www.myspace.com/bandlincoln

Egész jók a számok.

Member

Quote from: Lythis on 2009-08-13, 15:35:43
avval, hogy koleszba megy? vagy azért mert szentfazék kolesz? :D

Életemben nem hallottam még olyan koleszról, ahol ezekre a kérdésekre kell "helyesen" válaszolni, de az eltartottak száma, tanulmány mit sem számít. Azt hittem, hogy ez csak szerintem gáz.
Gondolom 9kor takarodó van és külön receptorok veszik az éjféli figymacsattogás hangját. ::)
EDIT: Mi a f*szom az a bürkügy?! Google sem talál semmit.

NLZ

Sztem viccesek a kérdések. Biztos valami pszichológus hallgató dönt a jelentkezésekről, aztán így szortíroz a hülyék között. :D
[reserved]

Bicskei

Member volt gimisoszttársam ott koleszos...
Ultras liberi

Nakedape

Quote from: Bicskei on 2009-08-13, 22:44:06
megkérdeznéd tőle a bürkügyet akkor?, h  kitalált szó-e vagy nem :D:D

én spec táj szótárban , mitológiai enciklopédiában is kerestem már :D

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-08-13, 14:46:13
http://www.szikk.hu/web2009/tartalom/felveteli/felveteli_kerdoiv.doc
Ebbe a kollégiumba akarok jelentkezni!!
Ez kiraly!  :lul:
Azert elkepzelem mit kezdenenek az en valaszaimmal.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bicskei

Quote from: Nakedape on 2009-08-13, 22:48:42
Quote from: Bicskei on 2009-08-13, 22:44:06
megkérdeznéd tőle a bürkügyet akkor?, h  kitalált szó-e vagy nem :D:D

én spec táj szótárban , mitológiai enciklopédiában is kerestem már :D

az a poén én is otthon vagyok katolikus dolgokban ugyanis valamilyen szinten vallásos vagyok (emiatt Membert megégetnén mondjuk)..
de ott áldatlan állapotok vannak kaja kommando a szobákban meg hasonlo ehez képest a Pannonhalma kéjutazás volt 6 évig..
Ultras liberi

Nakedape

wow, nem tippeltem volna be pannonhalmát. már jól értem, hogy ott tanultál. van pár biol haverom onnan

Bicskei

jah 2000-2006
Ultras liberi