Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: Lythis on 2009-09-16, 18:22:36
Darkstar úgyis ötletelni akar valami wasabizást, vagy ilyesmit afaik. Majd etetünk veled is friss polipcsápot... :D
Ha szerveztek megint valami csoportos kajálást benne lennék :)

pet

Quote from: Én on 2009-09-16, 19:01:29
Quote from: Lythis on 2009-09-16, 18:22:36
Darkstar úgyis ötletelni akar valami wasabizást, vagy ilyesmit afaik. Majd etetünk veled is friss polipcsápot... :D
Ha szerveztek megint valami csoportos kajálást benne lennék :)

amikor még zsanival voltam, budapesten láttunk egy japán éttermet, valahol aaa nemtudom hol, a dunához közel :D ott nézelődtünk, oda egyszer elmennék, de biztos kurva drága.

Zsiga

Dunaparton a Bambuszliget van. Nem olcsó, de annyira nem is vészes, egy hosszabb éjszaka alatt simán el tudok annyit szórni (sőt...) piára-gyrosra-taxira mint ott egy jó sushi-vacsorára.

Squazee2005

Quote from: Zen on 2009-09-16, 18:56:27
Majdnem leestem garázs tetejéről, yay! Do the monkey o/_

Bravo Johnny!

Xzone

Quote from: SaiyaGin on 2009-09-16, 12:31:38
http://modoros.blog.hu/2009/09/16/olvasoi_rovat_a_japanbuzisag_kiskateja

...

Sokkal taplóbb kommenteket vártam; a cikk fogadtatása így viszont teljesen korrekt :jee:

pet

h1n1 beteg lettem szerintem  :ejj:

Lythis

Quote from: pet on 2009-09-16, 21:19:36
egy ismerősöm is épp erről győzköd msn-en.... hipohonderek vagytok. :D

Cloud

Valószínű....

NLZ

Quote from: Cloud on 2009-09-16, 21:29:04
Valószínű....
Elvileg a tünetei olyanok, hogy se láz, se sok takony, csak kapar a torkod és köhögsz, mintha már elmúlófélben lenne, de eltart vagy egy hétig. Ilyen influenza eddig nem volt, főleg nem nyáron.
[reserved]

Rounin

Nem inkább BSE?

Zsiga

Hát ez egészen tragikus. Ha ügyes vagy akár egy hétre is kiírhat miatta a háziorvos a suliból...

Komolyan nem értem mi a faszt páikol ezen a fél világ, tökugyanaz mint egy sima influenza, csak ez most épp nyáron van nem télen. http://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic#Historical_context

Rounin

Engem még mindig a hörcsöginfluenza izgat csak. Az mikor lesz már végre?

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-09-16, 21:59:47
Engem még mindig a hörcsöginfluenza izgat csak. Az mikor lesz már végre?
HAHH, my flying hamster of doom is unaffected by your stoopid lil plague :D

Zsiga: mert az emberek szeretnek parázni és pánikolni mindenféle világjárványoktól.. tudod, segíti a közösségtudat fejlődését, amit sokan nagyon szeretnek.. ugyan az a szar, mint amikor neked valami délkeletázsiai óceánjáró katasztrófája miatt szarul kell érezned magad, csak más a csomagolás.

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-16, 22:11:37
ugyan az a szar, mint amikor neked valami délkeletázsiai óceánjáró katasztrófája miatt szarul kell érezned magad, csak más a csomagolás.

Black Lagoon powa!

NLZ

Quote from: Zsiga on 2009-09-16, 21:58:40
Hát ez egészen tragikus. Ha ügyes vagy akár egy hétre is kiírhat miatta a háziorvos a suliból...

Komolyan nem értem mi a faszt páikol ezen a fél világ, tökugyanaz mint egy sima influenza, csak ez most épp nyáron van nem télen. http://en.wikipedia.org/wiki/2009_flu_pandemic#Historical_context
Lehet gyártani mindenféle szar vakcinát jópénzért, aminek nem sok a haszna. :)
[reserved]

Bicskei

Quote from: Én on 2009-09-16, 18:02:52
Quote from: pet on 2009-09-16, 14:49:17
aki még egy bulin is kimegy mangát olvasni
buli != olvasni tudás
Amúgy én nem szeretem Japánt, csak az animu&mango-t, meg 1-2 számot talán. Mondjuk a kaját egyszer kipróbálom majd, még nem ettem japán kaját rizsen kívül :D

én így vagyok vele ha kimennék japánba a csak jo fizuért lenne
nah meg egy két japán buxáért
Ultras liberi

Damnatus

Quote from: Bicskei on 2009-09-17, 00:30:05
én így vagyok vele ha kimennék japánba a csak jo fizuért lenne
nah meg egy két japán buxáért
Mármint az akartad írni, hogy
"én így vagyok vele ha kimennék japánba a csak egy két japán buxáért
nah meg jo fizuért lenne"

Bicskei

én is kezdtem volna de a valami has vagy a fene se tudja.....ez kurva meccs meg piázás bekevart nah megyekinni vissza....csak leültem ezzt azt olvasni.
Ultras liberi

Selmo

Az animék érdekelnek, meg Japán is, de az ottani szokásosokkal nem tudnék egyszerűen élni. Ugye jól hangzik a chan, meg kun, stb. de ezt élőben előadni, tuti hülyét kapnék tőle.

A tökéletesség unalmas.

noriko

Quote from: Zsiga on 2009-09-16, 19:30:22
Dunaparton a Bambuszliget van. Nem olcsó, de annyira nem is vészes, egy hosszabb éjszaka alatt simán el tudok annyit szórni (sőt...) piára-gyrosra-taxira mint ott egy jó sushi-vacsorára.
Meg a Kyoto nevű is ott van a Dunához közel, a Roosevelt téren. Jó időben a kiülős része egész hangulatos, bár kissé sok arra a túrista és pont melletted fényképezik a Bazilikát. Az ára már húzósabb, olyan Fuji étterem árfekvése van sajna. A ramenjük nekem jobban ízlett, mint a Fujiban (ott kissé túl sós volt) és a sashimi is finom volt.  ^^
"I wish I could, but I don't want to."

Lythis

Quote from: noriko on 2009-09-17, 01:33:03
Quote from: Zsiga on 2009-09-16, 19:30:22
Meg a Kyoto nevű is ott van a Dunához közel, a Roosevelt téren. Jó időben a kiülős része egész hangulatos, bár kissé sok arra a túrista és pont melletted fényképezik a Bazilikát. Az ára már húzósabb, olyan Fuji étterem árfekvése van sajna. A ramenjük nekem jobban ízlett, mint a Fujiban (ott kissé túl sós volt) és a sashimi is finom volt.  ^^
:_piszka: rohamosan kezdünk kifogyni a jóidőből egyébként.

Japán: valszeg a zsúfoltságtól kapnék idegbajt - nagyvárosban persze. Vidéken meg attól, hogy nem tudok mit csinálni (höhö kimegyek szántani). Ráadásul nem tudom, hogy mennyire bírnám, hogy olyan alacsonyak. De rövidebb időre kimenni már csak a GAIJIN-SMASHtm -elés miatt is megérné szerintem.

Ramiz

Ne tessék megsértődni...

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-09-17, 01:46:02
De rövidebb időre kimenni már csak a GAIJIN-SMASHtm -elés miatt is megérné szerintem.

Félek tőle, hogy a KANCHO®-ból is kapnál eleget. :angyali:

sirtomi

Quote from: Zsiga on 2009-09-16, 21:58:40

Barátnőm is megfázott, de mindjárt a netet bújta és kiderítette, hogy h1n1-e van :D

.Attila

Quote from: Lythis on 2009-09-17, 01:46:02
Japán: valszeg a zsúfoltságtól kapnék idegbajt - nagyvárosban persze. Vidéken meg attól, hogy nem tudok mit csinálni (höhö kimegyek szántani). Ráadásul nem tudom, hogy mennyire bírnám, hogy olyan alacsonyak.

Ezek Tokyoban már túlzásnak minősülnek szerintem.
Zsúfoltság a reggeli és a délutáni csúcsban a metron van, meg a legfrekventáltabb helyeken (pl. Shibuya, Shinjuku), de ott sem nagy dolog.
Tokyoban pedig már egész magasak, én pl. már nem éreztem magamat olyan hűdemagasnak. Magasabb voltam az átlagnál, de nem lényegesen.

noriko

A túrórudim szalagja ismét piros. The world is back to normal.

Damnatus

Quote from: noriko on 2009-09-17, 10:58:44
A túrórudim szalagja ismét piros. The world is back to normal.
Ennek olvasására jutott eszembe, hogy eszek egyet én is, de a barackoknál elakadtam :D

noriko

Quote from: Damnatus on 2009-09-17, 11:06:04
Ennek olvasására jutott eszembe, hogy eszek egyet én is, de a barackoknál elakadtam :D
Ennek olvasására jutott eszembe, hogy meg kéne enni a sok szilvát a hűtőből, mielőtt ránkromlik!

Darkstar

Ennek olvasásra jutott eszembe, hogy marha éhes vagyok és csak 2 óra múlva lesz időm ebédelni.   :frown:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Ennek olvasására jutott eszembe, hogy marha másnapos vagyok és már így is ellógtam a nap felét de gyakorlatra be kéne vonszoljam magam :comp: