Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: noriko on 2009-09-18, 01:36:57
I prefer my tea to be IRL  :P
és ez hol akadály? Ez lenne a terv, csak azért mondtam, hogy legyen online, mert a jlenlegi időpontban kicsit nehéz lenne összeruccanni, nem gondolod? :P
Szóval szépen mindenki cisnál IRL teát, és jól elfogyasztva mindenki, közben szimpatizálva azokkal, akik szintén, és jól örülünk a fejünknek :D

Selmo

Csak írjuk oda és elég hülye fog ész nélkül kattintani. :gyagya:

A tökéletesség unalmas.

noriko

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 01:55:37
és ez hol akadály? Ez lenne a terv, csak azért mondtam, hogy legyen online, mert a jlenlegi időpontban kicsit nehéz lenne összeruccanni, nem gondolod? :P
Szóval szépen mindenki cisnál IRL teát, és jól elfogyasztva mindenki, közben szimpatizálva azokkal, akik szintén, és jól örülünk a fejünknek :D

Értettem én, mire gondoltál, csak piszkálódtam  ^^

Mostmár nem csatlakozok a tea party-hoz, mert mire ihatóra hűl, elalszom! g'nite
"I wish I could, but I don't want to."

Lythis

Quote from: noriko on 2009-09-18, 02:28:11
Quote from: Lythis on 2009-09-18, 01:55:37

Értettem én, mire gondoltál, csak piszkálódtam  ^^

Mostmár nem csatlakozok a tea party-hoz, mert mire ihatóra hűl, elalszom! g'nite
gonoszpiszkálódósboszorkáááány :P

ezalatt kétszer kihült volna, ugye tudod? :D
Egyébként meg majd legközelebb, akkor talán többen leszünk rá :D (magamat ismerve úgyse sűrűn alszom még ilyen tájt... habár most, hogy rövidülnek a nappalok, lehet, hogy korábban alszom majd. Olyan csodás, hogy mindíg ki kell tapasztalnom  ^^" )

Xzone

Nagyon fasza az új Rammstein videoklip. Nagyon NSFW is, úgyhogy csak óvatosan.

De maga a szám is kifejezetten jó (a szöveg b+, LOL). Ez az együttes valahogy mindig nagyon jól eltalálja a dolgokat.

Kuroi Tenshi

Ezt a klippnek álcázott pront a cenzorok hogy fogják szeretni...
Being a musician, srsbsnss.

De zeneileg, szövegileg szerintem elmarad a régi Rammsteintól,
ez sztem csak az arcodbavágott pron miatt fog elhíresülni /
lesz népszerű

motifator

Szerintem is gyenge a szám, a klippet meg ilyen formában biztos, hogy egy zenei csatornán nem fogjuk látni. Vagy lesz belőle censored változat, vagy a klip marad az interneten.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

+1, ez a szám egy fos.

Én

Nekem zeneileg tetszik, de bántja a fülemet az angol ének. (Klipet meg már tegnap linkeltem mit hallgatszba, a slowpoke is you. :P )

Vicces ez a tesi, elméletileg negyed kilenctől tízig tart. Lefutottam a megadott távot egy bő negyedóra alatt és húzhattam zuhanyozni. :D

.Attila

Quote from: Xzone on 2009-09-18, 10:14:33
De maga a szám is kifejezetten jó

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-18, 11:29:01
De zeneileg, szövegileg szerintem elmarad a régi Rammsteintól

Quote from: motifator on 2009-09-18, 11:35:06
Szerintem is gyenge a szám

Quote from: Zsiga on 2009-09-18, 12:03:30
+1, ez a szám egy fos.

Xzone

Quote from: Én on 2009-09-18, 12:21:09
(Klipet meg már tegnap linkeltem mit hallgatszba, a slowpoke is you. :P )

Azt nagyon ritkán nézem, sry :)

Quote from: .Attila on 2009-09-18, 12:26:38
...

Igen, elég gyorsan bejártuk a komplett véleményspektrumot.

Zen

Nekem tetszik, sux to be you guys. :hehe:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Lawl. Matekból írtunk 0. ZH-t amit legalább 50%-ra kellett teljesíteni hogy ne kelljen különmatek. Kurva egyszerű volt. 50% lett. :D De valami nagyon fura, haverom szabályosan zseni és neki még annyi se lett... Tippem sincs min vesztettünk annyi pontot... FFFFFUUUUUUUUUU

chilip

kijött az eredmény és nem írtátok le elég részletesen az oda vezető utat...

Solid Snake

Quote from: Én on 2009-09-18, 18:25:32
Lawl. Matekból írtunk 0. ZH-t amit legalább 50%-ra kellett teljesíteni hogy ne kelljen különmatek. Kurva egyszerű volt. 50% lett. :D De valami nagyon fura, haverom szabályosan zseni és neki még annyi se lett... Tippem sincs min vesztettünk annyi pontot... FFFFFUUUUUUUUUU

Welcome to the suck.  :jee:

.Attila

Quote from: chilip on 2009-09-18, 18:26:50
kijött az eredmény és nem írtátok le elég részletesen az oda vezető utat...

This.
Vagy nem megfelelő módszert alkalmaztatok.

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2009-09-18, 18:39:41

most miért kell már az elején elvenni a kedvüket az egyetemtől?  :ejnye:

Member

Konkurencia. :p

Lythis

Quote from: Member on 2009-09-18, 18:47:03
jahogy te akartad? :D Dehát ők még csak távolról sem szocmunkások :D

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 18:44:50

[spoiler][/spoiler]

Most nekünk is van egy Mérés és adatfeldolgozás nevű tárgyunk, ahol 9 kis ZH-hoz és 7 gyakorlaton elvégzett mérőkártyával spékelt ANSI C programok írásához kötik az aláírást.  :P

Member

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 18:48:26
Quote from: Member on 2009-09-18, 18:47:03
jahogy te akartad? :D Dehát ők még csak távolról sem szocmunkások :D
Nekem biztosan nem azok, bár amilyen végzettséggel felvesznek ide-oda embereket. ::)

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2009-09-18, 18:50:29
Quote from: Lythis on 2009-09-18, 18:44:50

[spoiler][/spoiler]

Most nekünk is van egy Mérés és adatfeldolgozás nevű tárgyunk, ahol 9 kis ZH-hoz és 7 gyakorlaton elvégzett mérőkártyával spékelt ANSI C programok írásához kötik az aláírást.  :P
:zomg: hova is jársz?

Zsiga

Miskolci progmat asszem.

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-09-18, 19:02:45
Miskolci progmat asszem.
Oda sem megyünk :D

Zsiga

Hátigen... :D Bár lehet inkább ezt választanám mint az ELTÉs 'Anal I-VIII.'-at.

Más: http://index.hu/bulvar/2009/09/18/forgalommal_szemben_haladt_az_idos_suzukis/
:zomg: :zomg: :zomg:
Kötelezővé kéne tenni hogy 5-10 évente újravizsgázzon mindenki gyakorlatból meg kreszből is; sőt, bevezetném a kötelező PÁV-ot meg orvosi vizsgálatot is, aki nem alkalmas járművezetésre az ne vezessen, mert nem csak magát öli meg hanem másokat is.

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-09-18, 19:37:16
Hátigen... :D Bár lehet inkább ezt választanám mint az ELTÉs 'Anal I-VIII.'-at.

Más: http://index.hu/bulvar/2009/09/18/forgalommal_szemben_haladt_az_idos_suzukis/
:zomg: :zomg: :zomg:
Kötelezővé kéne tenni hogy 5-10 évente újravizsgázzon mindenki gyakorlatból meg kreszből is; sőt, bevezetném a kötelező PÁV-ot meg orvosi vizsgálatot is, aki nem alkalmas járművezetésre az ne vezessen, mert nem csak magát öli meg hanem másokat is.
Az ELTE közelebb van, mint miskolc :D De jah, a legegyszerűbb, ha az ember nem megy progmatra :D

Régen kellett jogsihoz PÁV, nem? egy vagy két évvel az előtt, hogy én csináltam mintha még kellett volna

Zsiga

Szerintem régen is az volt ami ma, csak a hagyon hülyéket (akik valamelyik vizsgán ötször megbuktak) küldték el kötelezően PÁVra. Az biztos hogy nekem nem kellett (6 éve csináltam).

Kvikveg

En  '96 elott voltam es nem kellett PAV. En is ugy emlekszem ahogy Zsiga mondja, hogy csak annak kellett, akinel magy nagyon gyanus lett, hogy valami nincs rendben.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Én annyit tudok, hogy nekem már nem kellett, de ismerős magyarázta, hogy neki kellett csinálni, meg minden. Aztán lehet, hogy valami idős rokon anekdotájával mosom össze, tudjafranc :)

Egyik osztálytársam 9edikre ment át a forgalmin. És előtte rutinon is elhasalt párszor. Nem tudom, de szerintem ez a legtöbb emberben már megszülné a gyanút, hogy talán neki nem kéne vezetnie. Persze a szülei nyomták, de akkor is...

kikuchiyo

A bácsinak biztosan vannak gyerekei/unokái/dédunokái, nem? Azok miért nem mondták neki, hogy "Tata, ne vezess, főleg autópályán ne, mert már nem hallasz és nem látsz semmit"?
Failure is the default option