Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: kikuchiyo on 2009-09-18, 20:58:38
A bácsinak biztosan vannak gyerekei/unokái/dédunokái, nem? Azok miért nem mondták neki, hogy "Tata, ne vezess, főleg autópályán ne, mert már nem hallasz és nem látsz semmit"?

Talán nagy ívben leszarják, mi van az öreggel. Nem lenne egyedi eset.

Makos

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 18:58:12
Quote from: Solid Snake on 2009-09-18, 18:50:29
Quote from: Lythis on 2009-09-18, 18:44:50
Quote from: Solid Snake on 2009-09-18, 18:39:41
Quote from: Én on 2009-09-18, 18:25:32
Lawl. Matekból írtunk 0. ZH-t amit legalább 50%-ra kellett teljesíteni hogy ne kelljen különmatek. Kurva egyszerű volt. 50% lett. :D De valami nagyon fura, haverom szabályosan zseni és neki még annyi se lett... Tippem sincs min vesztettünk annyi pontot... FFFFFUUUUUUUUUU

Welcome to the suck.  :jee:
most miért kell már az elején elvenni a kedvüket az egyetemtől?  :ejnye:

[spoiler][/spoiler]

Most nekünk is van egy Mérés és adatfeldolgozás nevű tárgyunk, ahol 9 kis ZH-hoz és 7 gyakorlaton elvégzett mérőkártyával spékelt ANSI C programok írásához kötik az aláírást.  :P
:zomg: hova is jársz?

Miskolc az stimm, de mérnök info szak.
Nagyobb szopás mint a progmat.

Jáááj most néztem a mérés és adatfeldolgozás tárgy ráadásul kötelező. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU

Lythis

Quote from: Makos on 2009-09-18, 21:38:09
Lawl. Matekból írtunk 0. ZH-t amit legalább 50%-ra kellett teljesíteni hogy ne kelljen különmatek. Kurva egyszerű volt. 50% lett. :D De valami nagyon fura, haverom szabályosan zseni és neki még annyi se lett... Tippem sincs min vesztettünk annyi pontot... FFFFFUUUUUUUUUU

[spoiler][/spoiler]

Most nekünk is van egy Mérés és adatfeldolgozás nevű tárgyunk, ahol 9 kis ZH-hoz és 7 gyakorlaton elvégzett mérőkártyával spékelt ANSI C programok írásához kötik az aláírást.  :P

Jáááj most néztem a mérés és adatfeldolgozás tárgy ráadásul kötelező. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU
hát nemtom. Nekem a progmat is elég gusztustalanul hangzik. De elhiszem, hogy a mérnökinfó legalább annyira förtelmes :D
Amúgy rég voltam miskolcon... van ott valami, mert amire emlékszem az nem sok... (egy mcdonalds, valami kocsma, és egy ijesztő campus :D)

SaiyaGin

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 22:03:15
Quote from: Makos on 2009-09-18, 21:38:09

[spoiler][/spoiler]

hát nemtom. Nekem a progmat is elég gusztustalanul hangzik. De elhiszem, hogy a mérnökinfó legalább annyira förtelmes :D
Amúgy rég voltam miskolcon... van ott valami, mert amire emlékszem az nem sok... (egy mcdonalds, valami kocsma, és egy ijesztő campus :D)

+1
[spoiler]Piramisépítés? :D[/spoiler]

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2009-09-18, 19:37:16
Kötelezővé kéne tenni hogy 5-10 évente újravizsgázzon mindenki gyakorlatból meg kreszből is; sőt, bevezetném a kötelező PÁV-ot meg orvosi vizsgálatot is, aki nem alkalmas járművezetésre az ne vezessen, mert nem csak magát öli meg hanem másokat is.

10 évenkénti intervallumot én is támogatnám, így kiszűrnék a rutintól/elméleti tudástól elesett egyéneket (bár jogsi van-kocsi nincs ember vagyok, néha szoktam alkalmi sofőrködni bulik után, mikor a bagázst haza kell fuvarozni és még én is érzem, hogy gyakrabban kéne vezetni, mert egyes KRESZ szabályokat mindig újra és újra át kell nézni/megtapasztalni).

Quote from: Lythis on 2009-09-18, 22:03:15

We-he-he. The walls are not what they seem...  :morci:

Quote from: SaiyaGin on 2009-09-18, 22:06:44
[spoiler]Piramisépítés? :D[/spoiler]

[spoiler]Az gólyatáborban van. Humán építőelemekből. Az "all in all you're just another brick in the wall pyramid" kifejezés szó szerint értendő.  :hehe:[/spoiler]

Kuroi Tenshi

Quote from: Solid Snake on 2009-09-18, 23:29:07
[spoiler]Az gólyatáborban van. Humán építőelemekből. Az "all in all you're just another brick in the wall pyramid" kifejezés szó szerint értendő.  :hehe:[/spoiler]

[spoiler]Belegondolva, hogy milyen a fiú-lány arány egy műszaki egyetemen...
biztos, hogy gólyatábor, és nem gay-a-tábor volt? :angyali:[/spoiler]

Kvikveg

Garrrrrhörrrr.... megpusztult az mp3asom szoftvere (nem kellene levalasztas nelkul lemerult allapotban kirangatni a gepbol?!), es most, amikor David Bowie-t akartam hallgatni ket het kihagyas utan, vadaszhatom le megint a szamokat. Ez meg OK, megvannak a linkek, nade mp3gain linuxon??! Valahogy be kellene allitanom a hangerot egyenletesre. :/
edit: van linuxra is. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-09-18, 23:41:28
Garrrrrhörrrr.... megpusztult az mp3asom szoftvere (nem kellene levalasztas nelkul lemerult allapotban kirangatni a gepbol?!), es most, amikor David Bowie-t akartam hallgatni ket het kihagyas utan, vadaszhatom le megint a szamokat. Ez meg OK, megvannak a linkek, nade mp3gain linuxon??! Valahogy be kellene allitanom a hangerot egyenletesre. :/
DANCE MAGIC DANCE-et loopra.. múlt hajnalban kifogtam... szenvedj te is!! :D

Makos

Back from dnb party.
Rohadt meleg voooolt. Ráadásul az öregasszonyok is pofáztak a szomszédban (kemping) hogy túl nagy a hangzavar.
Egy krva ablakot nem lehetett nyitni.
Ja és ráadásul a padló is csúszott.
Úgyhogy meguntuk és eljöttünk.

.Attila

http://index.hu/belfold/2009/09/18/emlekezetkiesese_lett_a_hunvald_tanacsadojanak/
:he:

Quote from: Makos on 2009-09-19, 01:35:58
Back from dnb party.
Rohadt meleg voooolt. Ráadásul az öregasszonyok is pofáztak a szomszédban (kemping) hogy túl nagy a hangzavar.
Egy krva ablakot nem lehetett nyitni.
Ja és ráadásul a padló is csúszott.
Úgyhogy meguntuk és eljöttünk.

Eh, ugyan már. Beltéri salsa buliban alap, hogy folyik rólad a víz. Ha nem táncolsz, csak akkor nem izzadsz ;)

NLZ

Mi ebben az érdekes?
[reserved]

Makos

Olvass a sorok között és megtudod...

Quote from: .Attila on 2009-09-19, 01:36:07
Eh, ugyan már. Beltéri salsa buliban alap, hogy folyik rólad a víz. Ha nem táncolsz, csak akkor nem izzadsz ;)

Folyt is rólam a víz rendesen. Ráadásul minimum 3szor majdnem eltanyáltam.

.Attila

NLZ

[reserved]

Lythis

izéé... ha evvel népszerűsíteni akartad a salsa-t, akkor szerintem nem jó úton haladsz....
"hé bébe, nincs kedved benn izzadni a parketten a többiekkel? :lazza:"

frozenstein

Holnap, illetve már ma, moziünnep alkalmából öcsémmel filmmaraton. 8-kor indulunk, 5 filmet fogunk megnézni, és úgy hajnal 2 felé érünk majd haza. Úgyhogy asszem lassan húzok is lefeküdni. Jó éjt!

Én

Quote from: .Attila on 2009-09-18, 18:41:32
Quote from: chilip on 2009-09-18, 18:26:50
kijött az eredmény és nem írtátok le elég részletesen az oda vezető utat...

This.
Vagy nem megfelelő módszert alkalmaztatok.
no u
5 egyszerű feladatra 2.5 oldalt írtam tele, és minden módszer jó amire helyes megoldás jön ki és el is vezet addig. Asszem most sokan rinyáltak ez miatt úgyhogy kivételesen meg lehet tekinteni majd a kijavított dogákat, kiváncsi vagyokk.....
Also, különösen szar nap volt ez a mai, majd oholnap józanul összefoglalom.

.Attila

Quote from: Lythis on 2009-09-19, 01:45:49
izéé... ha evvel népszerűsíteni akartad a salsa-t, akkor szerintem nem jó úton haladsz....
"hé bébe, nincs kedved benn izzadni a parketten a többiekkel? :lazza:"

Nem a salsa a lényeg benne. Ha jó a buli, akkor az izzadás nem akadályoz meg.
Nyár közepén 120 perces intenzív óra egy átszellőzhetetlen teremben, na az már valami. Volt olyan, hogy másfél liter víz nem volt elég.

Quote from: NLZ on 2009-09-19, 01:42:08
Quote from: .Attila on 2009-09-19, 01:41:16
Quote from: NLZ on 2009-09-19, 01:39:03
Mi ebben az érdekes?

Miben?
link

Érdekes, hogy pont most lett amnéziája és pont az elmúlt, az ügyben releváns éveket felejtette el.

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-09-19, 00:29:15
Quote from: Kvikveg on 2009-09-18, 23:41:28
DANCE MAGIC DANCE-et loopra.. múlt hajnalban kifogtam... szenvedj te is!! :D
Hol voltal??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bicskei

Ezt a szar Coronitát mért szeretik az emebrek annyira..most értem haza...
Ultras liberi

Lythis

Quote from: Bicskei on 2009-09-19, 14:11:15
Ezt a szar Coronitát mért szeretik az emebrek annyira..most értem haza...
mert trendi meg drága. Öcsém már hétkor itthon volt. Ezekszerint ő nem a végén jött el, mi? :D

Quote from: Kvikveg on 2009-09-19, 12:10:18

Hol voltal??!
itthon :)

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lythis

noriko

Mentem családi ebédre unokatesómékhoz, és azzal fogadtak, hogy valami vírus ment a gépükre, nézzek már rá, mint a család számítógép szakértője ( :lol:). Nézem, erre ugyanaz volt, amivel a húgom laptopján megszenvedtem múltkor. Kicsit eltartott, de sikerült eltávolítanom (legalábbis eddig úgy tűnik) a legutóbbi eljárást követve, még Cloud ESET kódját is bevetettem a végén, és meghagytam, hogy inkább FF-et használjanak az IE helyett. Teljesen le voltak nyűgözve álprofizmusomtól.  :D  :lazza:
"I wish I could, but I don't want to."

kikuchiyo

Quote from: Nakedape on 2009-09-19, 20:48:50
back

/r/ részletes beszámolót, kitérve arra, hogy jól fogadták-e Kázmért és Hubát.

Quote from: noriko on 2009-09-19, 21:42:52
Mentem családi ebédre unokatesómékhoz, és azzal fogadtak, hogy valami vírus ment a gépükre, nézzek már rá, mint a család számítógép szakértője ( :lol:). Nézem, erre ugyanaz volt, amivel a húgom laptopján megszenvedtem múltkor. Kicsit eltartott, de sikerült eltávolítanom (legalábbis eddig úgy tűnik) a legutóbbi eljárást követve, még Cloud ESET kódját is bevetettem a végén, és meghagytam, hogy inkább FF-et használjanak az IE helyett. Teljesen le voltak nyűgözve álprofizmusomtól.  :D  :lazza:

Óriások vállán állsz :D
Failure is the default option

Zsiga

Én is back. Fárasztó egy nap volt (sok hülye agyhalott fasz, komolyan egyre jobban utálom az embereket :D), és persze pont a legvégére fogtunk ki egy légzéselégtelen tüdőembóliás bácsit, akin egy órát varázsoltunk a kocsiban a helyszínen mire egyáltalán olyan állapotba hoztuk hogy el tudtunk vele indulni a sürgibe... (Kellett neki vérnyomást meg korrekt szaturációt gyártani kb. a semmiből, meg is dugtuk le is szívtuk, mindenvót, épp hogy megúsztuk a reanimációt.) Kellett nekem felsírnom magam az esetkocsira reggel...  :falba:

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-09-19, 22:06:26
Én is back. Fárasztó egy nap volt (sok hülye agyhalott fasz, komolyan egyre jobban utálom az embereket :D), és persze pont a legvégére fogtunk ki egy légzéselégtelen tüdőembóliás bácsit, akin egy órát varázsoltunk a kocsiban a helyszínen mire egyáltalán olyan állapotba hoztuk hogy el tudtunk vele indulni a sürgibe... (Kellett neki vérnyomást meg korrekt szaturációt gyártani kb. a semmiből, meg is dugtuk le is szívtuk, mindenvót, épp hogy megúsztuk a reanimációt.) Kellett nekem felsírnom magam az esetkocsira reggel...  :falba:
:lol:

noriko

Quote from: kikuchiyo on 2009-09-19, 21:52:58
Quote from: Nakedape on 2009-09-19, 20:48:50
back

/r/ részletes beszámolót, kitérve arra, hogy jól fogadták-e Kázmért és Hubát.

+1, és arról is, hogy került-e végül meztelen nő a poszterre :D

Quote from: Selmo on 2009-09-19, 18:48:39
BTW spoiler mióta olvasható vendégeknek?
szerintem, mindig is olvasható volt. sohasem tűnt fel az ellenkezője. egyedül proxy alatt nem ment nekem.

Még nem is meséltem nektek koreai hittérítő barátaimról. :D
Említettem, hogy jöttek munkahelyre téríteni, aztán kíváncsi voltam, hova akarnak kilyukadni az Anyaistennel, és megbeszéltem velük újabb találkát. Csütörtökön munka után elhívtak magukhoz a "templomukba". 8-an vannak itt téríteni egy évig. Civilben különféle hivatásuk van, pl. rendőr, matek tanár, ápolónő, Samsungnál office lady, stb, és mind kivettek egy év szabiszerűséget. Májusban jöttek, júniusban kezdék el a magyart, és már meglepően jól beszélnek/szövegértenek ahhoz képest!!  :eek:
Megnézettek velem egy videót (ijesztő volt a sok befolyásolható ember...mentek Koreába, mert az a Szent Föld...), utána meghívtak vacsorára. :) Aztán mindegyikük külön képet akart magáról velem :D
Végül térítetlenül távoztam. :P
"I wish I could, but I don't want to."

Member

És mi volt ez a koreai vallás? Templars of Xel'Naga?