Main Menu

Stargate

Started by Fubenalvo, 2007-05-18, 22:26:41

Previous topic - Next topic

NLZ

Jah, pl a koncepciót, ez a karakterdráma ötlet eléggé nagy zsákutca.
[reserved]

Cloud

http://www.youtube.com/watch?v=hQiWEuuw62o

Erősen spoileres trailer. (szerintem az eddigi legjobb)

VÉgre láthatunk egy két idegent is.

Makos

Kussmááá :P
Akkor se nézem meg :P

Cloud

SGU

1x11

So...először is. Ideje volt már visszatérni szerintem. :D
[spoiler]
Másodszor pedig: Jó kis rész volt, valami hasonlót vártam a hosszú szünet után. Az idegenek nagyon begyüvősek eddig, a hajójuk nem tetszik, de egynek elmentek.  Ok tuti találkozunk velük még a jövőben. Szerintem amikor Rush agyát szipkázták valszeg sok mindent megtudtak a hajóról, és emiatt vissza fognak jönni.

Azt hiányolom hogy nem mutatták Rush menekülésést, de igazából talán elég is volt az amit mesélt. Már ha igaz volt. Meg vajon mit tudott meg pontosan. Na szal vannak itt kérdések, várom a folytatást.

Jha és Chloe a sci-fi sorozatok legidiótább csaja. Eh.
[/spoiler]

Makos

Quote from: Cloud on 2010-04-04, 11:45:11
SGU

1x11

[spoiler]Ugyanúgy folytatódik az összevisszaság mint eddig :S.
Amúgy én nem gondoltam volna, hogy Rush-t ilyen gyorsan visszahozzák.
Érdekes egy rész volt, de nekem hiányérzetem volt. Nemtom miért, majd ha rájövök megosztom :D. De lényeg, hogy én picit többet vártam.[/spoiler]

NLZ

Má megint ez az ócska áskálódás és elégedetlenkedés. Komolyan ennyit jelent ezeknek a karakterdráma?
[reserved]

Selmo

SGU1x11

[spoiler]
Szar rész volt, valami hasonlót vártam. Az idegenek nagyon bénák eddig, a hajójuk sem tetszik. Tuti nem találkozunk velük a jövőben. ::) Karakterfejlődés nuku, ugyanaz a csont 11× is. Szívbaj nélkül fogom dobni, ha nem rázzák gatyába sürgősen.
[/spoiler]
A tökéletesség unalmas.

Cloud

Quote from: Selmo on 2010-04-05, 00:19:08
SGU1x11

[spoiler]
Szar rész volt, valami hasonlót vártam. Az idegenek nagyon bénák eddig, a hajójuk sem tetszik. Tuti nem találkozunk velük a jövőben. ::) Karakterfejlődés nuku, ugyanaz a csont 11× is. Szívbaj nélkül fogom dobni, ha nem rázzák gatyába sürgősen.
[/spoiler]

[spoiler]
De fogunk találkozni még velük...

http://www.gateworld.net/gallery/displayimage.php?pid=307004&fullsize=1

Jha és végre 10+ évad után megváltozott az idegen hajó hipertérbe való lépésének az animációja.  :whoah:[/spoiler]

Makos

[spoiler]Mellesleg hozzátenném hogy milyen szar már hogy vágnak egy lyukat a hajóba. Nem hiszem el hogy a Destiny-nek nincs valami védelmi rendszere ez ellen.[/spoiler]

Fazék

fontos mai SG:U kérdés: a 3:17-3:27 közötti rész megvan valakinek felkapcsolt villannyal?

Makos

Quote from: Fazék on 2010-04-10, 15:33:14
fontos mai SG:U kérdés: a 3:17-3:27 közötti rész megvan valakinek felkapcsolt villannyal?
Én is igényt tartanék rá! :szemuveges:
Mellesleg ez a rész egész nézhető volt.

Cloud

Közepes rész volt pár kiemelkedőbb jelenettel. Mondjuk azt nem tudom hogyan gondolták a civilek hogy majd ők lesznek a janik a hajón? Aztán ha katonai akcióra kerül a sor akkor meg hívják a pihiző katonákat. Eh. Idióták.

Idegenek megjelenésére nem számítottam, az plusz egy pont. A hajójuk meg még mindig béna kívülről. :D

Bishop

Belülről meg tiszta Destiny  ::) De az idegenek spec nekem bejönnek, a 11es rész még jó is volt a 12es kevésbé, nem nagyon rajongok a szarkavarásért. Ezeket a zenei betéteket meg kivehetnék a 12es elején Chloe-val mint ha valami rock banda video klippje lenne  ::) Sőt akkor már Chloet is kivehetnék, se esze se harci potenciája se vezetői képessége nincs, csak arra van hogy legyen kit megmenteni. Youngot meg Greert még mindig bírom Rush is elmegy bár a 12esbe eléggé bénát alakított. Eli-nak meg több jelenet kéne meg kicsit több szöveg, kicsit olyan mint ha visszafognák. Az meg kicsit fura hogy a Destiny csak random időnként megáll ahol bolygó sincs csak hogy ki lehessen menni siklóval meg űrruhával ::)
Mindent összevéve pörgethetnék jobban az eseményeket 12esbe megint belassúlt, pedig azt hittem tanultak a hibáikból.

NLZ

Parasztlázadás woot.
[reserved]

Makos

Az új rész ismét hatalmas wtf.
Ezt most miért kellett?

Fazék

Quote from: Makos on 2010-04-25, 22:39:11
Az új rész ismét hatalmas wtf.
Ezt most miért kellett?
végre egy jó rész volt.

Bishop

13as rész nekem most kivételesen tetszett. Spoilerek alapján féltem hogy Rush múltját látjuk egész rész alatt valami flashback formájába, de ez így tök jó volt, ahogy a képleteken agyalt, meg Daniel beszólása "Ha az univerzum titkát keresi az nem 46 hanem 42"  :lol:
Eliék is elvoltak közbe, remélem lesz valami jelentősége végül a romoknak.
De a legjobb rész akkor is Greer arca amikor Eli kérdezi hogy fél e  :lol: Nem hiába Greer a kedvencem.

Cloud

Quote from: Bishop on 2010-04-28, 10:38:28
13as rész nekem most kivételesen tetszett. Spoilerek alapján féltem hogy Rush múltját látjuk egész rész alatt valami flashback formájába, de ez így tök jó volt, ahogy a képleteken agyalt, meg Daniel beszólása "Ha az univerzum titkát keresi az nem 46 hanem 42"  :lol:
Eliék is elvoltak közbe, remélem lesz valami jelentősége végül a romoknak.
De a legjobb rész akkor is Greer arca amikor Eli kérdezi hogy fél e  :lol: Nem hiába Greer a kedvencem.

Please don't kill me.  :D   

Egész jó rész volt. Főleg a vége tetszett...

Cloud

Na kifejezetten jó rész volt. Kicsit hozta a régi SG hangulatát a pár csillagkapus utazással. A havas planéta illetve amire a katona csaj ment nagyon tetszett. Ez utóbbinak kicsit Tiberium Wars-os hangulata volt. :D

A vége volt a legjobb. [spoiler]HálIstennek nem lőtték el az hogy megint az utolsó pillanatban érnek vissza a  hajóra.[/spoiler] Várom következő hetet. :D

Ezek után remélem a visszatérést nem fogják úgy elintézni hogy a következő részben már ott vannak a hajón és majd egy flashback-ben megtudjuk mi történt.

Makos

Igen ez tényleg jó rész volt.
Kíváncsian várom a jövőhetet.

Bár igazság szerint engem zavart az hogy a csillagkapu körül mindig csak egy négyzet alakú területet látunk. És ez ebben a részben volt a legfeltűnőbb szerintem.

Cloud

http://www.sorozatjunkie.hu/2010/05/09/megvolt-a-stargate-universe-finale-ukrajnaban/

Azért ez nagyon kemény szerintem.

Elkezdtem leszedni a 17-18-19-20. részt de mindegyik alatt ukrán hangalámondás van. Egész jó a minőségük, de az a hangalámondás.... Nem lehet vhogy kiszedni a hangalámondást a fájlokból? :D
Nagy a kísértés de asszem inkább várok a normális  angol szinkronos részekre. :D

Makos

Én biztos hogy kivárom.
720p alatt nem nézem :D

NLZ

Gyenge volt ez a 17es is. Má megint rész elején lévő szexszel próbálják fenntartani az érdeklődést, sikertelenül.
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2010-05-15, 20:15:54
Gyenge volt ez a 17es is. Má megint rész elején lévő szexszel próbálják fenntartani az érdeklődést, sikertelenül.

Jaja gyengébb volt mint az eddigiek. Azért az szemét húzás volt hogy így lőtték el a kékek invázióját. :(

A következő talán már jobb lesz.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=DQTejziEa48&feature=player_embedded

Makos

[spoiler]Már hiányoztak a bogarak.... :ejj:[/spoiler] :_piszka:

Cloud

Quote from: Makos on 2010-05-16, 20:44:45
[spoiler]Már hiányoztak a bogarak.... :ejj:[/spoiler] :_piszka:
De legalább nem replikátorok. :D

NLZ

Hogyhogy nem szednek össze semmi bacit/vírust/egyebet?
[reserved]

Cloud

Na ez végre egy nagyon jó rész volt. Talán az első igazi 5-ös rész. [spoiler]Tetszett mert haladt előre a történet, rengeteg SG-1-es momentum volt benne, ott volt O'neill, totál hozta a formáját...

Kíváncsi vagyok hogy mi lesz ezek után a fináléban majd. Van egy tippem hogy a szövetség terve összejön, és akkor tuti hogy egy cliffhangeres évadzárót kapunk.

A kérdés már csak az hogy mi a fenét tudna kezdeni a szövetség a hajóval. Valszeg ők sem tudnák átvenni rajta az irányítást...[/spoiler]

Makos

[spoiler]Hát igen...O'neill tényleg hozta a formáját.
És végre nem csak karakterdrámát láttunk.
De még ez sem vot az igazi. Viszont most izgatottan várom a folytatást.
A szövetség meg mégkevesebbet tudna kezdeni a hajóval...dehát az ő dolguk.[/spoiler]

Fazék

no igen, és itt jön be, hogy kicsit hiányzik a világismeret a korábbi stargate sorozatok kimaradásából fakadólag.

bár mostanában ha vacsora közben elkapom a stargate SG-1-et, akkor nézni szoktam, de elég random részeket kapok el, továbbra is alig értek valamit :D