Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cloud

Stohl 10 hónap letöltendőt kapott. Vélemények? :D

Member

Quote from: Próféta on 2011-09-06, 21:24:54
BME VIK-en elég nagy a hallgatói swarm (főleg az első két évben, mert az alaptárgyakat veszik fel nyolcszor mielőtt végre kibuknának), szóval az első pár évben a kiscsoportos foglalkozásokat (gyakorlat, labor, stb.) többnyire beszervezett felsőbbévesek tartják, nem csak doktoranduszok.
Amúgy igen.
Azért dicséretes, hogy van előlépési lehetőség, valahol zártabbak.

Quote from: Cloud on 2011-09-06, 21:26:43
Drogfogyasztás, ennek állapotában vezet és cserbenhagy. Hagyjuk.
Remélem, hogy a 10 hónap alatt párszor lezárják nála a szavazást.

Cloud

ÉN lettem az este hőse. :D Húgom jön be hogy denevér szállt be ablakon. Mondom hja persze, erre szobájában az ágy mellett ott feküdt a batman devenér. Nem is tudtam hogy ezek ilyen aranyosak, még sajnáltam is, szinte vonyító hangot adott ki...

Cobra

Megölted Kennyt te szemét? :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2011-09-06, 23:52:20
ÉN lettem az este hőse. :D Húgom jön be hogy denevér szállt be ablakon. Mondom hja persze, erre szobájában az ágy mellett ott feküdt a batman devenér. Nem is tudtam hogy ezek ilyen aranyosak, még sajnáltam is, szinte vonyító hangot adott ki...
Remelem csak kidobtad az ablakon. Ugye?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Kivittem a teraszra és elengedtem...

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2011-09-07, 07:01:37
Kivittem a teraszra és elengedtem...
:jee:

Also: jovok hazaaaaa!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

látogatóba?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

szpeter

Tényleg aranyosak :D Ők csak a nők szemében rondák  :ejj: Kiskoromban meg akartam volna tartani egyet,és rácsos dobozban tartani :D

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2011-09-07, 16:18:56
látogatóba?
Nem, ceg visszahivott, es jovok. Van munka, jo kollegak, szep fizetes, szep kornyezet, utazgatas kinez... :)
Nem birom az itteni kornyezetet elkepzelni hosszabb tavon. Ez van. :/
Aztan maximum lelepek B iranyba, meglatjuk.

Quote from: szpeter on 2011-09-07, 17:16:18
Tényleg aranyosak :D Ők csak a nők szemében rondák  :ejj: Kiskoromban meg akartam volna tartani egyet,és rácsos dobozban tartani :D
Hat a fejuk nem egy szepseg, de cuki kicsik. Egyszer nekem is berepult egy, de szerencsere ki is repult miutan mar latta merre lehet.

Member

Kviki eljön és máris erősödik majd az USD. :D

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2011-09-07, 18:16:05
Quote from: Nakedape on 2011-09-07, 16:18:56
látogatóba?
Nem, ceg visszahivott, es jovok. Van munka, jo kollegak, szep fizetes, szep kornyezet, utazgatas kinez... :)
Nem birom az itteni kornyezetet elkepzelni hosszabb tavon. Ez van. :/
Aztan maximum lelepek B iranyba, meglatjuk.

Quote from: szpeter on 2011-09-07, 17:16:18
Hat a fejuk nem egy szepseg, de cuki kicsik. Egyszer nekem is berepult egy, de szerencsere ki is repult miutan mar latta merre lehet.

ne olvass hazai híreket,  és hajrá itthon :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

motifator

Nem, ceg visszahivott, es jovok.
Azta, ez gyors volt. Azért gondolom minden máshogy alakult volna, ha sikerül egy jó állást megcsípni kint.
De amúgy meg tudom érteni az egészet. Én rohadt mákos vagyok, kurva jó munkám van, fizu is tök jó (lehetne sokkal több, de semmi okom panaszra), és nem mellesleg az USA egyik legjobb városában vagyok (kb. havonta látok egy újabb cikket, ahol épp megválasztották Austint a legjobb városnak az USÁban "X" szempontból). Lehet, hogy én is rohannék haza, ha valahol Arkansasban kéne élnem.

De ez is csak egy ország, ez is csak egy város, itt is emberek élnek... Nem olyan nagyon különböző, mint amilyennek először tűnik. És ha nincs munka, az nagy szívás. Na mindegy, akartam ide valami nagy okosat írni, de nem nagyon jön semmi.

Örülök, hogy végre lett meló, és sok sikert! Azért remélem nem hagy ez a bő fél év nagyon keserű ízt a szádban, nem úgy fogsz rá visszaemlékezni, mint elvesztegetett időre.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Quote from: motifator on 2011-09-07, 18:57:13
Azta, ez gyors volt. Azért gondolom minden máshogy alakult volna, ha sikerül egy jó állást megcsípni kint.
De amúgy meg tudom érteni az egészet. Én rohadt mákos vagyok, kurva jó munkám van, fizu is tök jó (lehetne sokkal több, de semmi okom panaszra), és nem mellesleg az USA egyik legjobb városában vagyok (kb. havonta látok egy újabb cikket, ahol épp megválasztották Austint a legjobb városnak az USÁban "X" szempontból). Lehet, hogy én is rohannék haza, ha valahol Arkansasban kéne élnem.

De ez is csak egy ország, ez is csak egy város, itt is emberek élnek... Nem olyan nagyon különböző, mint amilyennek először tűnik. És ha nincs munka, az nagy szívás. Na mindegy, akartam ide valami nagy okosat írni, de nem nagyon jön semmi.

Örülök, hogy végre lett meló, és sok sikert! Azért remélem nem hagy ez a bő fél év nagyon keserű ízt a szádban, nem úgy fogsz rá visszaemlékezni, mint elvesztegetett időre.
Nem, semmikeppen sem elvesztegetett, most pl mar tudom, hogy az itteni kornyezetet nem szeretem. XD Ha imadnek itt lenni, akkor bevallalnek valami felig alja munkat, es maradnek, de igy nem eri meg.
Persze ha jo munka lett volna, akkor itt ragadok, de (szamomra) ebben a kornyezetben kozepesen vagy nagyon igenytelen es temara erdektelen munka versus otthon jo munka, hat akkor inkabb az utobbi. Egyszer elunk.
Plusz latom az itteni ismeros hazaspart, es nem boldogak igazan... jo, a felesegnek elegge eroszakos/hatarozott termeszete van, az se segit, de valahogy nem az igazi nekik.
Tavaszig meg gyujtom a tapasztalatot, es meg az infot Londonrol es masrol is.
Es lesz megint limitless internetem, woah!
Slusszpoenkent lesz magyar kenyer, paprika, laktozmentes tejfol, kifli, kakaos csiga, macisajt es egyebek. Rendes kolbasz. Hoho.
Es vegre nem kell majd aggodni, hogy mi van, ha anyammal tortenik valami.

Mas:
http://iho.hu/hir/amerikai-helikopterek-a-magyar-hadseregnek
A kedvenc helikopterem!!!
Ja es ha meglépik, akkor majd mehetnek neha Etyekre haknizni az aktualis amerikai haborus filmhez?  :lul:

NLZ

Austin? Austin, Massachusetts? :D
[reserved]

motifator

Quote from: Member on 2011-09-07, 20:50:16
http://index.hu/belfold/2011/09/07/beperli_az_allamot_az_oltasmegtagado_csalad/

És én ismerem ezt a párt...
:facepalm:

De ez a smiley nem is fejezi ki igazán, hogy mit gondolok. Én az ilyesmit totálisan a gyermek veszélyeztetésének tartom, attól függetlenül, hogy az egész dolog társadalomellenes, de tudom, hogy általában a nézeteimmel a kisebbséghez tartozok.
Hogy elvenném-e tőlük a gyereket? Szívem szerint simán, de nem lenne jó ötlet, sokkal durvább dolgok miatt se vesznek gyerekeket állami gondozásba, meg a botrány is többet ártana szerintem, mint használna. Esetleg az orrukba dörgölném, hogy a nagyokos Amerikában meg Angliában sok helyen pont az ilyen gondolkodás miatt jönnek újra elő kisebb kanyaró meg mumpsz járványok, mert a sok okos inkább hisz összeesküvés-elméleteknek a tudomány helyett. De az se segítene semmit, a holdon se jártunk sose, az evolúció meg a globális felmelegedés meg egyenesen vicc.
Na jó, tudod mit? Az evolúciót a fundamentalista keresztények tagadják ezerrel, a globális felmelegedés témája meg 100% gazdaságpolitika. Mindkettő mögött hatalmas pénz van, így még meg is értem a dolgot. De az, hogy az emberek nem oltatják be magukat, az ki a péknek jó? Kinek az érdeke ez? Mi a tökömért terjesztik ezeket a tévhiteket? Ha pénz lenne, még meg is érteném, de tényleg csak tudatlanság és ostobaság?

Rant vége és bocsi.

Quote from: Kvikveg on 2011-09-07, 20:40:35
...
Teljesen érthető, és sok szerencsét kivánok újra otthon!

Quote from: NLZ on 2011-09-07, 21:14:01
...
Hát bevallom, ezt google-özni kellett erősen, mire kiderült, hogy honnan van. Pedig kétszer is láttam azt a filmet szerintem.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Member

Nem tudtuk neki elmagyarázni, hogy azért nem betegszik meg a be nem oltott gyerek, mert körülötte mindenki oltott. De mit várunk egy olyan ökoterroristától, aki gyógynövényekből készít fogpasztát, mert mesterséges vegyület nem léphet be a portára?

Gondolom az az összeesküvéselmélet alapja, hogy
1. Az oltóanyag előállításból nagyot kaszál a gyógyszeripar (mondjuk az tényleg vicces volt, amikor a még nem mutált sertésinfluenza variánsra gyártottunk feleslegesen vakcinát)
2. Megbetegítenek bennünket, hogy aztán "meggyógyítsanak"

Azt különösen nem bírom a csókában, hogy mindig ezzel a témával jön elő. MINDIG. Pedig van egy tök fasza tanyája, ahol tud termelni vegyszer nélkül (tippem sincs hogyan, nekem csak a paprika élte túl a nyarat), arról bezzeg soha.

Kuroi Tenshi

Slusszpoenkent lesz magyar kenyer, paprika, laktozmentes tejfol, kifli, kakaos csiga, macisajt es egyebek. Rendes kolbasz. Hoho.

Meg túrórudi, amit már a múltkor hiányoltál :)
Hát akkor várunk vissza :)

Mas:

Ezek a dinoszauruszok még nem haltak ki? ;D

ilyen egy fos napot, eszemmegáll...

Reggel korán indulnék, mert tudom, hogy csomó dolog vár.
Kitolom a motort, indítanám, de nem hagyja magát. Megnézem
most is a szívatót, ami általában nem szokta magát állítani
hagyni, most kivételesen hagyta -- mint kiderült, kár volt,
mert kiadat, s az 1100-as alapjáratomat felemelte egy icike-
picikét... 4000-4400-ra :lul: elindultam vele, hátha terhelés
hatására normalizálódik, de a normál 10-es alapjárat helyett
20-szal akart menni, amint behúztam a kuplungot, pörgött,
úgyhogy egy sarok után hazatoltam a motort...
Mivel siettem, csak leláncoltam, nem mentem fel átvedleni,
cuccban mentem be melóhelyre. Gondoltam ma korábban
hazamegyek, s még világosban megcsinálom, szerencsére ez
még egy viszonylag egyszerű dolog, olyan20-30 perc szerelés.
Ehhez képest fél-háromnegyed kilencre értem haza ügyféltől,
mert ott is ám most ütött be a gáz, behalt a tape backup...
Cuccaim, motor kulcs a szereléshez, ebédem mind még a
melóhelyen, oda sem értem vissza.
Hát ez a nap valahogy nem hiányzott :)

Moha

Quote from: Cloud on 2011-09-06, 21:26:43
Kevés. De ez itt Abszurdisztánban már csak így megy.

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-09-07, 22:31:20

Meg túrórudi, amit már a múltkor hiányoltál :)
Hát akkor várunk vissza :)

Mas:

Ezek a dinoszauruszok még nem haltak ki? ;D

...
Koszi! :)

Nem, meg el es virul, ujitgatjak mindig, mert az alap terv/forma nagyon jol bevalt. En is meglepodtem anno, de a nemet kollega, aki ilyenhez ert, felvilagositott. Azt nem tudom, hogy most eppen mennyire piackepes, de meg sok repul beloluk. Bell-nel meg bevalt a forma, az latszik.

http://en.wikipedia.org/wiki/Twin_Huey
Erdemes megnezni az alul levo listat, hogy kik hasznaljak/hasznaltak.
Mondjuk az teny, hogy nem egy ma tervezett darab, es ahogy a magyar beszerzest ismerem sohajtozva fognak felszallni. XD

http://en.wikipedia.org/wiki/UH-1Y_Venom
Ez a verzio 2001-es. Ha atfestenek, szamomra maximum a rotorlapat szama buktatna le (reginel 2 itt 4).

http://en.wikipedia.org/wiki/Bell_CH-146_Griffon
Ez is nagyon hasonlo, kanadai hadsereg hasznalja. 1995-os.

Próféta

Kvikveg: woot!

kb. havonta látok egy újabb cikket, ahol épp megválasztották Austint a legjobb városnak az USÁban "X" szempontból
Truman Show-t láttad?
[spoiler][/spoiler]

motifator

:lol: awesome!

Kvikveg

Quote from: motifator on 2011-09-07, 21:24:29
...
...
Teljesen érthető, és sok szerencsét kivánok újra otthon!
...
Koszi!

Hetfo magassagara veszik a jegyet, most mar csak valahogy el kell dontenem, hogy az itt levo penzemmel mi legyen, hogy bukom a legkevesebbet. :)
A repulonapokon fotozo kollega rogton elcsabitott egy repulonapra.  :whoah:
Komolyan, egy rohadt mazlista vagyok. :D

Cobra

Lehetőleg ne forintban kérd a fizetésedet. Többet nem írok, mert tilos a politizálás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Kérd norvég koronában.

EDIT: Affene, visszaesett tegnap óta.

Fazék

Ti hazamennétek hogy megnézzétek teljesen leromlott izomállapotú szinte mozgásképtelen állapotban lévő szeretett alig 5 éves berni pásztor kutyátokat, csak hogy még egyszer utoljára lássátok mielőtt másnap elaltatják?

nem tudom kibírnám-e

Member

Igen. A rokonomat sem hagynám meghalni a kórházban látogatás nélkül. Lehet, hogy most könnyebb volna, de utólag biztosan bánnád. :'/

Cloud

Quote from: Member on 2011-09-11, 12:21:19
Igen. A rokonomat sem hagynám meghalni a kórházban látogatás nélkül. Lehet, hogy most könnyebb volna, de utólag biztosan bánnád. :'/
+1

Megbánod később ha most nem látogatod meg...

Fazék

Quote from: Member on 2011-09-11, 12:21:19
jogos. köszönöm. szükség volt erre a pofonra. hazamegyek.

szerk: előző berni pásztor kutyám alig idősebben mellettem múlt ki alig 6 éve. elszökött otthonról az egyik legforróbb napon nyáron, sehol sem találtuk, hőgutát kapott, még éppen hazabotorkált, de már nem lehetett vele mit csinálni, pár órán belül szívrohamban kimúlt... annyira nem akartam utána újra berni pásztort félve a rövid életkortól és a fajtiszta betegségeiktől, az itteni klímához nem legtökéletesebb szervezetükkel, de apám ragaszkodott hozzá, a családban nagybátyáméknál is szinte kötelezően berni pásztor van. de természetesen azonnal megszerette az ember ezt az új dögöt is, a teljesen neveletlen Bendegúzt...

és mindez csak vmi rohadt izületi problémának indult, legalábbis ekként diagnosztizálta másfél hónappal ezelőtt az első doki...