Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

A fene egye meg, cikket* kéne javítanom és a jövő héten elvileg már élesen futó, de a gyakorlatban még csak homályos elképzelésekben létező kísérlethez átnézni és kijavítani a kódokat, de én még arra sem tudom rávenni magamat, hogy ehelyett megnézzek egy részt a Dexterből, amit szintén tavaly óta halogatok.

[spoiler=*]A theoretical formulation of not doing anything productive this weekend. X. Kikuchiyo, Dept. of Failure, Inst. of Dead End, Hungary. J. of Procrastination, 2011, submitted.[/spoiler]
Failure is the default option

Próféta

A mai nap döbbenetes felfedezése: apám késsel-villával eszi a diós patkót. A cilindert és a monoklit elfelejtette feltenni.

Quote from: kikuchiyo on 2011-09-03, 20:50:14
[spoiler=*]A theoretical formulation of not doing anything productive this weekend. X. Kikuchiyo, Dept. of Failure, Inst. of Dead End, Hungary. J. of Procrastination, 2011, submitted.[/spoiler]
Előbb-utóbb lesz tőlem egy független hivatkozásod :)

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2011-09-03, 22:23:23
A mai nap döbbenetes felfedezése: apám késsel-villával eszi a diós patkót. A cilindert és a monoklit elfelejtette feltenni.
...
:lol: :lul: :lul: :lul:
Ok, szerintem a kutyak mindjart bejonnek a szobamba megnezni, hogy mitol vihogok ennyire. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xzone

Makos

Nagyon király lázasan delapot ragasztgatni, tapétázni, etc.
De legalább jól fog kinézni a szoba :D

Kvikveg

Mai CSS agymenes:
position: absolute; melle ha nem irok left: 40px vagy barmi ilyesmit, akkor a default az nem 0px hanem ott hagyja ahol akkor lenne, ha nem szivatnam position-nel. Viszont helyet nem foglal el. Ha ezt megfejeljuk egy display: none es link eseten hover-re display: block-kal akkor gyonyoruen csereli a browser a kis terkepet nagyra ha az egerrel fole megyunk.
En ezt undorito hackelesnek tartom.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Makos

CSS-ről nekem miért a Counter Strike Source jutott eszembe?  ^^"

Member

Nekem meg a CSokis Süti. Hmmmm.

Makos

Ejj éheslettem a csokissüti gondolatától, megyek felfalom a hűtőt :D

Nakedape

állásinterjú második körre belépési engedély megkapva
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2011-09-05, 20:15:18

:cool:

Hol van már a mára ígért eső és lehűlés?!

Selmo

Jelentem most vágta be az ablakot. Türelem szelet terem. :)

A tökéletesség unalmas.

Member

Zsír. :) Gondolom nem csicskamunka, ha többfordulós. :jee:
Én valszeg a településemen meghirdetett szakmába vágót is bukom.

.Attila

Quote from: Member on 2011-09-05, 21:34:07
Gondolom nem csicskamunka, ha többfordulós.

Az önmagában nem jelent semmit.
Hajrá csupaszmajom!

Nakedape

richter gedeon bácsi a nők bálványa
biostatisztikus, azé még szoknom kell a gondolatot "cseppet"
ja és fél év után Debrecenben lenne
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

http://www.sote.hu/download/inst9/alapok.pdf
Elvetemülten hangzik, hozzád illik, sok sikert. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: SaiyaGin on 2011-09-05, 20:42:42
Hol van már a mára ígért eső és lehűlés?!

Ne is mondd... déltájt még a Mátrában motoroltam, a szerpentineken
kanyarogtam, amikor a zajcsökkentés miatt benn lévő fülesben a
zenét csörgés váltja, s rezeg a zsebem... majd pár percre rá megint.
Felérek Mátraházára, leállok a parkolóban, az ősok voltak, hogy
induljak minél hamarabb haza, nagy hidegfront-viharriadó-jégeső-stb.
Budapest külső részein a 3-as út kilométeres dugóin és piroshullámán
csorogva-kerülgetve, tűző napsütésben, rajtam táskával, forró motoron
úgy vártam már az a hidegfrontot, de csak nem jött...

Egy órája ide is megérkezett egy kis szél, de ez nudli.

Próféta

Hajrá!

Kvikveg

Hajra!  :appl:

Cloud

Harjá hajrá... :tezsvir:

Kvikveg

Ma halalra rohogtuk magunkat... a haz mellett van 3 nagy novenytarolo rekesz, raccsal, hogy a mokusok ne ferjenek hozza. Eleg szokatlan.
Az egesz ugy mukodik, mint egy fekete lyuk, magaba szippantja a jarokeloket. Ma egy jarokeretes neni vonult be es szemlelte meg alaposan, hogy megis mi a fene ez. Es ez nem az elso eset. :lul:

SaiyaGin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-09-05, 22:42:48
Egy órája ide is megérkezett egy kis szél, de ez nudli.

Nálunk is ugyanez volt/van. Persze még mindig jobb, mint tegnap, amikor ilyenkor (háromnegyed kilenc) tűző napsütés volt.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2011-09-06, 00:45:49
Ma halalra rohogtuk magunkat... a haz mellett van 3 nagy novenytarolo rekesz, raccsal, hogy a mokusok ne ferjenek hozza. Eleg szokatlan.
Az egesz ugy mukodik, mint egy fekete lyuk, magaba szippantja a jarokeloket. Ma egy jarokeretes neni vonult be es szemlelte meg alaposan, hogy megis mi a fene ez. Es ez nem az elso eset. :lul:
ez még csak hagyján, de elképzeltem, hogy milyen egy növénytároló rekesz, ami raccsol...

SaiyaGin

Quote from: Fazék on 2011-09-06, 10:49:03
ez még csak hagyján, de elképzeltem, hogy milyen egy növénytároló rekesz, ami raccsol...

:hopp:

Xzone

Yay, túl vagyok az első olyan egyetemi órámon, amit én tartottam. :cool:

Junchi

Quote from: Xzone on 2011-09-06, 15:05:47

:jee:

Úgy néz ki, jövő héten nekem is lesz egy (értsd, az első, szintúgy), szal kíváncsian, ugyanakkor felkötött gatyával várom. :3

Member

Phd-ztek, vagy mi? :)

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2011-09-06, 10:49:03
:lol:

Próféta

Quote from: Xzone on 2011-09-06, 15:05:47
Grat!  :appl:
De addig örülj ám, amíg csak az órát tartod, és nem a 600 db. pótpótZH négyes feladatot kell kijavítanod ;)

Quote from: Member on 2011-09-06, 17:23:21
Phd-ztek, vagy mi? :)
BME VIK-en elég nagy a hallgatói swarm (főleg az első két évben, mert az alaptárgyakat veszik fel nyolcszor mielőtt végre kibuknának), szóval az első pár évben a kiscsoportos foglalkozásokat (gyakorlat, labor, stb.) többnyire beszervezett felsőbbévesek tartják, nem csak doktoranduszok.
Amúgy igen.