Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Csempésszetek drogot a lakására és jelentsétek be. ::)

Kraivan

Nekem a munkaügyi papírok kellenek, meg az elmaradt fizu.
A papír a fontosabb, mert most míg egy a per addig kereshetek munkát, vagy lebegek a munkaerőpiacon, és több hónap munkanélküliség vár rám míg le nem zajlik az ügy, busás jutalommal, vagy k*rvanagy kudarccal a végén?  :confused:
/túlspekulálás off

A fenyegetésre nincs tanú, ha lenne már rövidre lett volna zárva az ügy.
Velem remélem nem akar ilyet játszani, mert pacifista vagyok.
[spoiler]Pacifistákat nem szabad tettlegességig idegesíteni, mert az nem szép...[/spoiler]

A felvételekre is az a gyanú, h személyiségi jogsértéssel lehet visszavágni még hazánkban is vele.
Papírokra kell támaszkodni. Meg tanúra... sok tanúra... -_-

Ha nagyon tönkre akar tenni minket, akkor nekem is van pár módszerem, és bízom benne elérhető kontaktom.
Szívesebben /popcorn-oznék a háttérből ha lehet.
Személyes kedvenc elmélkedéseim a biotámadás.
De sztem erre nincs szükség, mert a tag tönkrevágja magát. Nem véletlenül voltunk ketten szakácsok. SENKI más idióta nem vállalta ezt be rajtunk kívül.

Én azt látom h ha azt nem veszi észre h mi mindent tettem az üzletéért, majd azt észreveszi egy hét jelenléthiányom után. :P
Az első munkanapomon elég sok romláshoz közel álló ételt dobtam ki, amit feltehetőleg a váltókollégám b*szott megnézni.
Minden első munkanapom a mocsok eltűntetéséről, és árukészletfeltöltésről szólt. Másodnapom jól és nyugodtan zajlott. Váltókollégának meg dolga nem volt első napján, másnapján meg leszarta h felkészüljön nekem.
Azért nem volt vicces szombatot úgy nyitnom, h nincs húsom, mert -25 fokon várt a csirke a fagyasztóláda mélyén. -_-

Darkstar

Quote from: Fazék on 2011-10-11, 22:33:57
mert az erőszak az aztán megoldás mindenre.
garantáltan nem ér el vele semmit, max annyit, hogy utána az akar visszavágni hasonlóan, amire sztem semmi szüksége Kraivannak, mert úgyis kiderülne, hogy ő intézte.
Nem megoldás, de van, akire ráfér néha egy kevés, csak hogy meginogjon kissé az "én vagyok az übermájer istencsászár" mentalitása. De ezt inkább ne is folytassuk :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

What happen? Somebody set up us the bomb?
Failure is the default option

Cloud

http://www.origo.hu/itthon/20111011-world-war-z-brad-pitt-zombifilmje-eles-lofegyverei-a-terrorelharito.html

"Egy magyar SWAT-egység túlságosan is szó szerint vette Brad Pitt legutóbbi filmjének, a World War Z címét"   :lul:

Más:

http://91.83.231.242/aktualis/2-aktualis/47700

Erre kíváncsi vagyok. Bár valamennyit be kell majd fizetni, tuti hogy napok alatt mindent elhordanak a népek. Szerintem.

Member

Nem is említi a cikk, hogy a "készlet erejéig". :) Gondolom lesz valami korlát, egy termékből egyféle, max 5, gondolom lesz egy maximális értékhatár is, nem vihetsz el egy 300k MAC gépet és egy jacuzzi-t egyszere.

.Attila

Műszaki cikket jelenlegi helyzet szerint egyáltalán nem lehet elvinni, írja a cikk.
Ahogy elnézem, momentán csak a kence-ficék vihetőek el. Hát, kell egy gusztus ahhoz, hogy tesztfázisban levő cuccokat kenegessen magára az ember, függetlenül attól, hogy ingyen van.

Member

Zámbó Árpi hazahordja az összeset. :D

Cloud

Quote from: .Attila on 2011-10-12, 18:24:32
Műszaki cikket jelenlegi helyzet szerint egyáltalán nem lehet elvinni, írja a cikk.
Ahogy elnézem, momentán csak a kence-ficék vihetőek el. Hát, kell egy gusztus ahhoz, hogy tesztfázisban levő cuccokat kenegessen magára az ember, függetlenül attól, hogy ingyen van.

Nem teszt termékek lesznek, hanem normális bolti cuccok. Olyanok amiket lehet kapni máshol, vagy még nem lehet kapni de bevezetés előtt vannak. Egy próbát szerintem majd teszek vele.

szpeter

Elszórakoztam a gondolattal,hogy mielőtt bemennék az iskolába, a közelben lévő krumpli kiárusítástól veszek egy szép zsák burgonyát és azzal battyogok be.Vajon az iskolavezetésnek lenen kifogása az ellen,hogy minden órára hurcolászok magammal egy nagy zsák zöldséget? ( két hete az jutott eszünkbe,hogy a történelem óra közepén levágunk egy disznót és feldolgozzuk.szerintem a krumplis egész korrekt ötlet lenen ehhez képest )

szerk:Nem vagyunk mi parasztok,csak valamivel fel kell dobni ezeket a szürke hétköznapokat.A disznós ötleten még a tanár is röhögött (volna,ha hallotta volna.)

Member

Meg kellene indokolnod, hogy miért is szükséges a tanulmányaid végzéséhez a zsák zöldség. Amennyiben ez sikertelen, és nemzetiségi kultúrát vallasz, erre, ha ez sem stimmel, egy egzotikus vallásra is utalhatsz, mely szerint a hited érdekében azon a bizonyos napon magadnál kell tartanod az idei termés egy hányadát (jelen esetben egy zsáknyi mennyiséget), mely tiszteletadás alapú rituálé a természet szellemeihez, hogy a jövő évi termés is bőséges legyen.

Vagy csak szerezz papírt arról, hogy pszichés beteg vagy és orvosi kezelésre szorulsz, de nem vagy ön- és közveszélyes.

szpeter

:appl:

Persze ha a zunintelligens osztálytársak elkezdenek dobálózni a burgonyával,amire lássuk be,igen nagy az esély, máris dőlne az egész, mivel a természet szellemei megharagudnának; illetve egy nemzetiségi nem dobálózik az étkével,mert abból neki ugye kevés van.És így bukna az ön-és közveszélyesztetés is. Így a zsák biztosítása maradt az egyetlen probléma,amit lefizetett hajléktalanokkal fogok végeztetni *, de az ő bejuttatásuk is problémás.Mit lehet tenni?

szerk: és a hajléktalanok alkohol (tehát felesleges agresszió) mentessége is igen fontos tétel.
szerk2: *: kevés a tőke

Member

Amennyiben a VIII. kerületben hajtja végre az akciót, hajléktalanügyben keresse Dr. Kocsis Mátét.

http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/paradicsomdobalas_a_bulibol_-_40_ezer_resztvevovel/2068518/
Környékünkön a szlovákok nagy étke a burgonya, de valóban, krumplidobálásról nem hallottam a köreikben. Mivel a burgonya az amerikai kontinensről származik, megfontolandó valamely ősi indián kultúra ürügyként felhasználása. Másodfokú égési sérülésekkel a bőr vörössége is biztosítható.

szpeter

Quote from: Member on 2011-10-12, 20:45:06
megfontolandó valamely ősi indián kultúra ürügyként felhasználása.
Nos vagy ez,vagy egy új keletű adventista szekta.Esetleg krisnás, a vegetarianizmus népszerűsítése végett.A lehetőségek tárháza végtelen.
Az akció végrehajtását talán a tanév végére halasztom,és egy napsütésben eltöltött délután folyományaként még az inkás ötlet is bevethető.Vagy indiános.

A hajléktalan ügy még mindig problémás.A szagos és szakadt öltözékű alakokat talán nem tolerálnák sem a tanárok sem a diáktársak.illetve jelenlétük nem lenne indokolt,hisz életkoruk meghaladta rég a 18-at, felvételt pedig nem nyertek a gimnáziumunkra.

Ami a linket illeti: hál' isten,hogy ilyen nagyker paradicsomból nincsen hazánkban.

Member

http://index.hu/video/2011/01/13/menedekhaz/?s=tag%3Abicikli
Válasz közülük delikvenst. Vannak viszonylag abszisztens és relatíve tiszta egyedek is közöttük, de ők beleolvadnak a környezetbe, mint a dolgozó cigányok és a becsületes politikusok, kvázi láthatatlanok.

A Napisten havában, június ötödikén, a Szenvedélyek napján emlékezz meg a krumpliszenvedélyről, mely kitölti lelked űrét.

szpeter

Quote from: Member on 2011-10-12, 21:15:11
http://index.hu/video/2011/01/13/menedekhaz/?s=tag%3Abicikli
Válasz közülük delikvenst. Vannak viszonylag abszisztens és relatíve tiszta egyedek is közöttük, de ők beleolvadnak a környezetbe, mint a dolgozó cigányok és a becsületes politikusok, kvázi láthatatlanok.
Fel vannak véve.

Köszönet a műszaki segítségnyújtásért.A gyakorlatba ültetés élményeit a gyakorlatba ültetés után közlöm.Ferendum et sperandum.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

vétéef. betámadtak a legyek. most is 30+ van az ablakomon-függönyömön.
Tegnap bő 1-2 tucatot kinyírtam, azután már csak 10-nél kevesebb maradt,
erre ma arra érek haza, hogy még több van, mint volt. Tegnap levittem a
szemetest, de nem úgy tűnt, hogy valami romlott-rothadó lenne benne.
Kaját nem hagyok elől a szobában, minden le van zárva, mert időnként
hangyák is szoktak vándorolni. Fura, hogy az ablakomnál összpontosulnak;
meg az is, hogy míg egy szokásos legyet meg se tudsz közelíteni anélkül,
hogy el ne repülne, ezeknek a többsége meg se mozdul. Legalább még
halkak, csak akkor hallom a döngicsélésüket, ha épp közel a fejemhez
mennek el. De hogy honnan a fenéből jöttek?...

Bevásárlólistához új sor hozzáadva:
- légypapír - ipari mennyiségben
(remélem hatnak is ezek a vackok)
ma már chemotoxozni nincs kedvem, tegnap is fél órát szellőztettem,
hogy már legalább lélegezni lehessen.

Darkstar

Mosakodni kéne.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Lol.

Nálunk ilyen picike kis fekete bogarak vannak azok repkednek össze vissza. De hogy mitől? (fürdés megvolt köszike. :D )

szpeter

Ó azt a rohadt,erről jut eszembe,ma reggel kinyitom a táskámat órán és b*zmeg kirepül belőle egy légy  :lul: Szerencsére nem sokan látták,de nagy röhögés volt :D

Ma egyébként megkérdeztem a biológia tanárt,hogy egy levágott fejű kecske ad-e tejet.A tanár szerinte meg lehet fejni.

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2011-10-13, 23:30:31
Mosakodni kéne.

Kiszámítható vagy -- úgy tudtam, hogy bele fogsz trollkodni...
Na menj csak vissza a fodrásszalonba a hajad mellíroztatni, buzikám :p

Darkstar

Weak attempt, bro. My sister can do better than that.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Melír? :D Pics or didnt happen!
[reserved]

Moha

Quote from: szpeter on 2011-10-13, 23:36:29
Ma egyébként megkérdeztem a biológia tanárt,hogy egy levágott fejű kecske ad-e tejet.A tanár szerinte meg lehet fejni.
Naná, hogy meg lehet, hiszen fejetlen kecske.  :hopp:

Én

Quote from: Moha on 2011-10-14, 09:53:22
Quote from: szpeter on 2011-10-13, 23:36:29
Naná, hogy meg lehet, hiszen fejetlen kecske.  :hopp:
:zomg:

kada

Quote from: Darkstar on 2011-10-13, 23:47:53
Na, nyomon vagyunk!
Mesélj még róla, hogy kiderüljön hogy lettél olyan, amilyen.

NLZ

Quote from: kada on 2011-10-14, 12:38:49
Na, nyomon vagyunk!
Visszavezeted arra, hogy gyerekkorában elfolytott szexuális vágya volt a gonosz nővére iránt? :D
[reserved]

.Attila

Quote from: NLZ on 2011-10-14, 12:43:16
Na, nyomon vagyunk!
Visszavezeted arra, hogy gyerekkorában elfolytott szexuális vágya volt a gonosz nővére iránt? :D

PROTIP: húga van.

NLZ

Quote from: .Attila on 2011-10-14, 12:55:08
Quote from: NLZ on 2011-10-14, 12:43:16
Na, nyomon vagyunk!

PROTIP: húga van.
No az sokmindent megmagyaráz. :D
[reserved]