Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Quote from: Próféta on 2012-05-20, 16:18:10
"Ez egy globális planéta, ezért logikailag szükségszerű, hogy ha eredendően bűnösek vagyunk, akkor eredendően bűntelenek is legyünk egyben. Azért a nyolcas számot választottam a könyv vezérmotívumának, mert a matematikában is a fektetett nyolcas a Mindenség jele."

Hogy lehet ilyen kevés szóval negatív hit pointig sebezni?
Már az első tagmondaton meghaltam :zomg:

kikuchiyo

Jobban meggondolva, inkább ne mondd el, honnan van :D
Failure is the default option

kada

Quote from: Én on 2012-05-20, 16:33:21
"Ez egy globális planéta, ezért logikailag szükségszerű, hogy ha eredendően bűnösek vagyunk, akkor eredendően bűntelenek is legyünk egyben. Azért a nyolcas számot választottam a könyv vezérmotívumának, mert a matematikában is a fektetett nyolcas a Mindenség jele."

Már az első tagmondaton meghaltam :zomg:
Az első mondat után kár volt a "Try Again"-t megkísérelni.

Acchan

Quotelogikailag szükségszerű
Kár, hogy pont azt nem véltem felfedezni benne. 
Egyébként honnan van?  :D

Member

Nekem nem tetszik, mivel mindenki önálló tudattal bír, nincsen eredendőség és totális kollektivizmus, nem vagyunk borgok.. Melyik marha írta le ezt?

Lythis

"mindenki van, és ezért az kell, hogy legyen, hogy ha vagyunk ez, akkor legyünk az is. Egyébként fasza a vezérmotívumom, és marhára meg is tudom indokolni."
Brilliant :D

Member

Quote from: Lythis on 2012-05-20, 20:24:45
"mindenki van, és ezért az kell, hogy legyen, hogy ha vagyunk ez, akkor legyünk az is. Egyébként fasza a vezérmotívumom, és marhára meg is tudom indokolni."
Brilliant :D
Mi ez, google fordító magyarról magyarra? :)

Próféta

Valamit hallgatott rádióban anyám, és utána bekapcsolva maradt, ismeretlen csatornára hangolva. Jött egy interjú ezzel a nővel (kicsit hasonlított a hangja Szulák Andreáéra, de nem ő az), aki az önismereti könyvét reklámozta ezzel a szöveggel, meg hogy nők fájdalmain segít ezzel.

Quote from: Member on 2012-05-20, 20:11:24
Nekem nem tetszik, mivel mindenki önálló tudattal bír, nincsen eredendőség és totális kollektivizmus, nem vagyunk borgok..
Member, ezt értsük úgy, hogy te érted, mit mondott a nő, és most érdemi kritikát fogalmaztál meg, vagy csak parodizálni próbáltad? Nehéz megkülönböztetni; tudod, az a fránya Poe törvény :D

Nekem amúgy veled ellentétben azért nem tetszik, mert a víz nedves, a barack finomabb a málnánál, és mert tautologikus, önellentmondó baromságokból plusz tárgyi és logikai tévedésekből áll.

Acchan

Quote from: Próféta on 2012-05-20, 21:28:14
Valamit hallgatott rádióban anyám, és utána bekapcsolva maradt, ismeretlen csatornára hangolva. Jött egy interjú ezzel a nővel (kicsit hasonlított a hangja Szulák Andreáéra, de nem ő az), aki az önismereti könyvét reklámozta ezzel a szöveggel, meg hogy nők fájdalmain segít ezzel.

Nekem nem tetszik, mivel mindenki önálló tudattal bír, nincsen eredendőség és totális kollektivizmus, nem vagyunk borgok..
Member, ezt értsük úgy, hogy te érted, mit mondott a nő, és most érdemi kritikát fogalmaztál meg, vagy csak parodizálni próbáltad? Nehéz megkülönböztetni; tudod, az a fránya Poe törvény :D
Amennyiben Member egy nő, akit fájdalmak kínoznak, akkor minden további nélkül értheti.  :D

Member

Nekem amúgy veled ellentétben azért nem tetszik, mert a víz nedves, a barack finomabb a málnánál, és mert tautologikus, önellentmondó baromságokból plusz tárgyi és logikai tévedésekből áll.

Én úgy értelmeztem a szavait, hogy minden végtelen és kollektív, ezért egymás bűnében és bűntelenségében is osztoznunk kell, de mivel az eredendő bűn a keresztény mitológiában és a népek kollektív bűnössége a történelemben úgyszintén csak legitimizált uralmakat és tetteket (ahogyan az eredendő kiválasztottság, bűntelenség is), amit ez a hölgy mond, az gyomorforgató.

Próféta

Quote from: Member on 2012-05-20, 21:41:17
Én úgy értelmeztem a szavait, hogy minden végtelen és kollektív, ezért egymás bűnében és bűntelenségében is osztoznunk kell
Lehet, hogy ezt szerette volna mondani, de rohadtul nem ezt mondta. Mondjuk a te szövegedből se értem, mit akar az jelenteni, hogy "minden végtelen". Egyébként főleg arról volt szó, hogy a feleséget nem elégíti ki a férj, meg hogy a többi nő mellett csúnyának tartja magát.

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2012-05-20, 22:01:38
Én úgy értelmeztem a szavait, hogy minden végtelen és kollektív, ezért egymás bűnében és bűntelenségében is osztoznunk kell
Lehet, hogy ezt szerette volna mondani, de rohadtul nem ezt mondta. Mondjuk a te szövegedből se értem, mit akar az jelenteni, hogy "minden végtelen". Egyébként főleg arról volt szó, hogy a feleséget nem elégíti ki a férj, meg hogy a többi nő mellett csúnyának tartja magát.

Valamiért brutális deja vu-t triggerelt ez a hozzászólás meg az előző - de úgy emlékszem, már az előző alkalommal sem értettem, miről beszél Member.

Member

Quote from: Próféta on 2012-05-20, 22:01:38
Végtelen, időtlen. A nagyon szakrális életfelfogásúak azt szokták mondani, hogy csak az ember érzi élete korláta miatt az időt, a valóságban minden időtlen. Hozzáteszem, ezzel sem értek egyet.
Hogy ebből miként következik a nő totális önbizalomhiánya, azt a fene sem érti. :D :D De gondolom abból, hogy a férje nem elégíti ki érzi kevésbé nőnek magát.

Quote from: kikuchiyo on 2012-05-20, 22:10:06
Valamiért brutális deja vu-t triggerelt ez a hozzászólás meg az előző - de úgy emlékszem, már az előző alkalommal sem értettem, miről beszél Member.
Van egy haszontalan képességem, hogy még a skizóknak is szoktam érteni a gondolatfonalát, de a való világra átforgatva már teljesen logikátlanok ezek a világképek.

Kvikveg

...
Nekem most ez fajdalmat okozott.  :zomg:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Is it dotcom2 tiem yet?  :D

[spoiler][/spoiler]

Témánál maradva: szerintetek sem fog jövő hét hétfőig 307 fölé menni az euro, ugye?  :Kiraly:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Hát igen, annyira rástartoltak a facebook-ra,  hogy ezek után csoda lett volna, ha még emelkedik a részvény ára.

Görög választásokig (június 17. asszem) szerintem nem lesz további nagy hepaj.
Kivéve, ha a kormány nem csinál még egy short manővert, csak hogy összegyűjtsön egy kis pénzt a nyaralásra.

Darkstar

Igen. IGEN. Villámok és dörgés. Komolyan, már lassan egy éve nem volt részem bennük.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2012-05-23, 01:10:26
Igen. IGEN. Villámok és dörgés. Komolyan, már lassan egy éve nem volt részem bennük.
Nekem is hiányzott már, de sajna nem tartott sokáig. Mostmár jöhetne valami huzamosabb ítéletidő :D

Előrejelzés mára esőt mondott, erre itt konkrétan kék ég, napsütés és fodros felhők...

Egyébiránt szabadnapom van, gondoltam akkor ma végre kialszom magam. Milyen "mázli", hogy pont most van lomtalanítás...

Cloud

Quote from: Darkstar on 2012-05-23, 01:10:26

Én már hónapok óta nem láttam villámlást. :(

Lythis:

Gondolom akkor megjelentek ott is "tesók" :D

kada

Ismerősnél össze-vissza dörög, többször eleredt az eső mintha dézsából öntenék, épp most megint újra kezdi kb.
Nálam volt valahol messzebb egy villám úgy mutatóban.
[spoiler]Mindketten Pesten lakunk.[/spoiler]

Cloud

Alle-ban voltam délután, akkor kétszer is nagy zuhé volt, de se dörgés, se villámlás. Pedig úgy örülnék egy jó nagy viharnak. :D

.Attila

Quote from: Cloud on 2012-05-23, 17:51:40
Alle-ban voltam délután, akkor kétszer is nagy zuhé volt, de se dörgés, se villámlás. Pedig úgy örülnék egy jó nagy viharnak. :D

Én meg Arénába mentem. Blahánál napsütés, Keletinél mire feljöttem az aluljáróból, mintha öntenék.
Pár perc alatt szerencsére elállt.

Cloud

Nálam is kb 5 percig esett aztán semmi. Érdekes volt ma az időjárás. Viszont rohadt fülledt volt a levegő.

Cloud

Na most szakad le az ég.

Lythis

Quote from: Cloud on 2012-05-23, 17:37:57

Lythis:

Gondolom akkor megjelentek ott is "tesók" :D
A piktek? Jah. Mondjuk hálistennek gyorsan le lett zavarva az egész, szal nem voltak sokat :D

A hajnali kettőkor, a kidobott mosógépen trónoló, seprűnyelet szorongató matróna kimaradt :D (azt még a Fillér utcában spotoltam kb 6-7 éve :D )

SaiyaGin

Quote from: Kiss J. László: Eurómentés Kerneuropa útján, avagy hány sebességet bír el Európa?
A politikai rendszerek legitimációjukat az  input  és az  output  forrásból meríthetik.

Cool.

kikuchiyo

Quote from: SaiyaGin on 2012-05-24, 11:20:27
Quote from: Kiss J. László: Eurómentés Kerneuropa útján, avagy hány sebességet bír el Európa?
A politikai rendszerek legitimációjukat az  input  és az  output  forrásból meríthetik.

Cool.

Kiss J. László a politológusi legitimációját a bullshit-forrásból merítette :)

Kvikveg

Memo magamnak: ha legkozelebb erre a bazisra jovok, akkor
- veszek kartyat ha par hetre jovok, hogy a kaja olcsobb legyen
- legkondit a hotelba
- idozitheto fuldugot vagy ablakidozitot.. nem, jobb a fuldugo
- beszereltetek ingyennetet veluk. Najo Aldi stick is mukodik, de szombat este 8 utan az egyikbol kifogyni (addig van Aldi nyitva innen x kilometerre), kis szervezes utan masiknak orulni, aztan eme masiknal meg elerni hogy ne highspeed legyen, hat az megismetelhetetlen elmeny volt. Regen volt mar, hogy okollel vagtam ra az asztalra, de most sikerult.
- eszkimooltozetet kell vinnem a simhez, mert k hideg van. De tenyleg, pulover-kabatban ulok ott, kint meg polos-napsuteses rovidnadragos ido van, nooormaaaaliiiis az aki a szervereket a sim melle rakta? Es a szerverek melle kozvetlenul a maintenance PC-t? Jo, hogy kvazi masik szoba, de allandoan atjarunk, folyamatosan nyitva van az ajto.
- C-vitamin, zsebkendo (megfazassal inditottam), idonyero Hermionetol

Viszont nagy repulovel, crash-akadalyozo beallitassal foldon rodeozni marhajo. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Quote from: Próféta on 2012-04-24, 01:03:01
Cipő használati utasítást olvastatok már? Nagyon kész :lul: Eszméletlenül be akarják védeni magukat, hogy ne kelljen jótállást fizetni. Ilyen "nem egésznapos viseletre van tervezve" (aha persze, sima utcai cipő), ellenben "minden nap tisztítani, bőrápoló krémmel bekenni és fényezni kell" jellegű kitételeket tartalmaz, különben nem érvényes a jótállás.
Élt: 1 hónapot
Na nézzük, hogy sikerül keresztülverni a jótállást :)

Quote from: Kvikveg on 2012-05-26, 00:12:42
Memo magamnak:
Te is naplónak használod a Usteamet? :D Most már elég sokszor volt, hogy a fórumból kerestem vissza mi tetszett / nem tetszett egy filmben / könyvben, amikor valakivel szóba kerül.