Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kalibur

Quote from: NokiKépzeljétek azt álmodtam hogy nézem a TV-t és mikor kezdõdött Frei mûsora akkor az egész stáb tagja felsorakozott és együtt mondták hogy Bocsánatot Kérünk! Nem tudom hogy fonódhatott ez be az álmomba  :lol:  :rotflol:.
Én se, de szép álom :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Rounin

Quote from: roderickNahát akkor kedd estefelé tudok majd írni infókat, mert holnapi nap szabadnap:)
(de ha esetleg a elte-ttk-ra jársz, akkor az alagsorban meg lehet találni, a szoc könyvtárnál biztosan.)

Más.
Frei-ék tudtomal nem válaszoltak a MAT levelére... csak az index tett fel pár kérdést Frei valami asszisztensének vagy kinek de belöle csak azt tudták kihúzni hogy szándékosan vannak a müsorban túláltalánosítások,mert így érdekes és eladható...
No comment

Comment -  :uzi: :uzi: :uzi:

VASH

Quote from: FeldinBlimp hozta neked meetre. De rájöttünk hogy az a Vash nem te vagy... :D

AHA...
Na mind1, már elintéztem Ramizal, de azért köszike, jó tudni hogy lehet számítani az emberekre, itt, errefelé. :merci:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Kilteh

Gondoltam megemlítem itt is: az ELTÉn a Fejér Lipót teremben (déli épület) Ghost in the Shell - Stand Alone Copmlex vetítés indult még a múlt héten, 6-8ig szokott tartani, minden hétfõn. :appl:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Damnatus

Hali!

Megint lesz az ELTÉn vetítés, de jó!
Megint lemaradok róla, de kár!
Egyébként az ELTE melyik karán?

roderick

Ez a TTK déli épülete. Bövebben a Petöfi híd budai hídföjénél van.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

De jó! Ez tök jó! :cool: meg minden!
---
Nem ismer vki egy programot, amivel feliratot avi file-ra lehet égetni?
Vagy hogy hol találhatok?
Anime VCD-ket szeretnék csinálni, hogy ha a gép foglalt, akkor is animézhessek ;) de ez még nem sikerült.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Stairan

Quote from: RamizDe jó! Ez tök jó! :cool: meg minden!
---
Nem ismer vki egy programot, amivel feliratot avi file-ra lehet égetni?
Vagy hogy hol találhatok?
Anime VCD-ket szeretnék csinálni, hogy ha a gép foglalt, akkor is animézhessek ;) de ez még nem sikerült.
Felíratot avi-ra a VirtualDub-al égethetsz, csak kell hozzá a Subtitler plugin, innen leszedheted.Ha ez megvan másold be a plugins mappába, és a VirtualDub-ban a Video/Filters-ben állíthatod be.

zsozso

Death is the only redemption

Ramiz

Quote from: StairanFelíratot avi-ra a VirtualDub-al égethetsz, csak kell hozzá a Subtitler plugin, innen leszedheted.Ha ez megvan másold be a plugins mappába, és a VirtualDub-ban a Video/Filters-ben állíthatod be.

Köszi szépen! Na most már én is tudok majd animés vetítést rendezni!  :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Aki szeret geometriai furcsasagokat latni, ill erdeklodik tokjo uj progi irant, az nezzen el ide:
JavaView
a nezegeteshez le kell tolteni a szoftvert
javaview.zip download oldala
innen. Kell java hozza.
Tokjo!
A katenoid-helicoid resz imadnivalo. Meg a Klein-kancso is. Meg.. Meg...
Klein-kacso
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kalibur

Quote from: KvikvegAki szeret geometriai furcsasagokat latni, ill erdeklodik tokjo uj progi irant, az nezzen el ide:
JavaView
a nezegeteshez le kell tolteni a szoftvert
javaview.zip download oldala
innen. Kell java hozza.
Tokjo!
A katenoid-helicoid resz imadnivalo. Meg a Klein-kancso is. Meg.. Meg...
Klein-kacso
Öööö... roppant érdekes... de tényleg...  :_piszka:
(ennél terepgyakon is több érdekeset láttam, csak azt nem kiskancsónak, hanem lepketaplónak és ánizsszagú vargányának hÍvták... ezzel egyébként NEM megsérteni akartalak, csak rávilágÍtani arra, hogy még a tökjó is relatÍv...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

roderick

Na, miért kell egyböl gonoszkodni?
nekem pl. teccet. Igaz akaratom ellenére matekos ismerösöm már beavatott a kleinkancsó rejtelmeibe, meg kicsit foglalkoztam 3d modellezéssel, uh. számomra volt benne érdekes dolog...

Suszi

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a DUNE 1-et?

Suszi

Hali. Hogyan kell az aláíráshoz képet beszúrni? PLEEZ segítsetek!  :merci:

Fazék

Quote from: SusziNem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a DUNE 1-et?
régi játékok általam legkedveltebb lelõhelye:
http://www.the-underdogs.org/

Suszi

Quote from: Blimprégi játékok általam legkedveltebb lelõhelye:
http://www.the-underdogs.org/
Köszi  :merci:

roderick

html kóddal: [ IMG ]ide a link a képre[ /IMG ]
ja, látom már nem aktuális:)

Suszi

Quote from: roderickhtml kóddal: [ IMG ]ide a link a képre[ /IMG ]
ja, látom már nem aktuális:)
Nagyon köszi. Közben sikerült megoldanom.  :hopp:

Meske

Quote from: Blimphttp://www.the-underdogs.org/
Úram Isten!!! Rákattintottam a linkre, s mi jön be:
Én lettem az 50000000. látogató!!! (nem tudom már, hogy az 5-ös után hány nulla volt... ) WOW!!
Ezt írja:

You have won a $2100 Travel Shopping Spree

Celebrating our 12th Anniversary

Call within the next 4 minutes and you will also receive a 3 Day/2 Night Bahamas Cruise Vacation!

Cruises Remaining

Bonus! Win 5 Days in Puerto Vallarta, Mexico!

Most mit csináljak?? Megvan adva hozzá egy telefonszám, s azt írja, hogy hívjam fel. Hivjam fel?

(Még soha nem nyertem semmi ilyesmit!)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Karma XXL

Quote from: MeskeÚram Isten!!! Rákattintottam a linkre, s mi jön be:
Én lettem az 50000000. látogató!!! (nem tudom már, hogy az 5-ös után hány nulla volt... ) WOW!!
Ezt írja:

Call within the next 4 minutes and you will also receive a 3 Day/2 Night Bahamas Cruise Vacation!

Cruises Remaining

Most mit csináljak?? Megvan adva hozzá egy telefonszám, s azt írja, hogy hívjam fel. Hivjam fel?

Szerintem hanyagold. Kamu.

Meske

Quote from: SysOP XXLSzerintem hanyagold. Kamu.
Akkor is nagyon jó érzés, hogy nyertem valamit, még ha nem is igazi, és én lettem az 5000000 (mit tudom én már, hány nulla volt ott nem is érdekel, de egy biztos: jó sok). Az a lényeg, hogy egy szép kerek számú látogató lettem!

De valahogy sejtettem, hogy nem igazi, de nem tudtam hirtelen mit csináljak, eleve úgy meg voltam lepõdve...

Meske

Mikor kinyomtam, kiadott nekem egy kérdést, hogy miért nem hívtam fel.
Lehetséges válaszok, és arra magyarázatuk:

-"It seems too good to be true!"

-There is no catch!

Resorts and hotels are operating at only a 50-60% occupancy at the moment. They are desperate for travelers. They would rather have someone stay almost free than not stay at all. In other words, the resorts are sponsoring your $2100 Travel Shopping Spree!

Call us now!

-"I don't want to pay for the call."

-Let us pay for your call

All callers who use our toll-free 1-800 number call for free. Or you can call us on our local number. You have nothing to lose. So let us pay for your call now! So call us now!

Call us now!

-"I don't have the time to call."

-We know your time is valuable

All calls take no more than 10 minutes. If you don't like what you hear, you can always just hang up. Remember, we are paying for your call.

Call us now!

Meske

Hát ez nem igaz!!!

Úgy tünik ez a 5000000. látogatóságom egy láncreakciót kezdett el (kémia :D) Mert ezek a kérdések után, meg már azt írja, hogy megnyertem az elsõ fordulót.

Ezt már nem értem... Mivan??????

Mostmár nagyon az az érzésem, hogy csak ki akarják húzni belõlem az adataimat. Na azt várhatják....

Amúgy a szöveg:

QuoteFIRST ROUND WINNER!

YOU HAVE ALREADY WON THE FIRST ROUND!

A GRAND PRIZE WINNER WILL RECEIVE A

TWO WEEK ALL EXPENSES PAID VACATION

IN FLORIDA PLUS,

$2,000 CASH

COMPLIMENTS OF

FLORIDA TOURISM AND TRAVEL.

SIMPLY FILL OUT THE REGISTRATION FORM AND YOU COULD BE RELAXING IN THE FLORIDA SUNSHINE IN NO TIME.

Utánna pedig kül. adatokat kérdez....

Vajon mi következik, ha ezt is kinyomom, leírja, hogy megnyertem a 2. fordulót, s közben nem csináltam semmit?? :wtf:

.Attila

Quote from: MeskeÚram Isten!!! Rákattintottam a linkre, s mi jön be:
Ezt írja:

Cruises Remaining

Én voltam már 5 milliomodik, 10 milliomodik, 3 milliomodik többször is, és mindig ugyanazok a repkedõ csillagok vagy mik vártak. Ergo: kamu.

Meske

Quote from: TriviÉn voltam már 5 milliomodik, 10 milliomodik, 3 milliomodik többször is, és mindig ugyanazok a repkedõ csillagok vagy mik vártak. Ergo: kamu.
Csillagok? Érdekes, nálam nem voltak csillagok, na minc1.

Azért örültem volna, ha igaz lenne... :rolleyes:

Amúgy az után már nem jött be semmi, hál Istennek... :)

Moha

Hehe. Elsõ alkalommal mindenkit meglepnek az ilyesmik. Az egészrõl annyit, hogy nekem is elõjött ugyanaz :)
Egyértelmû: arra utaznak, hogy a szerencsétlen ember hátha regisztrál, õk meg jópénzért eladhatják az adatokat a spam küldõknek. Szerencsére a reakció jó volt. :) Egy tipikus lamer már rég kitöltötte volna. ;)

Shadowolf

Ne tedd ignus! Biztos van valami jobb megoldás...

Moha

Quote from: ShadowolfNe tedd ignus! Biztos van valami jobb megoldás...
:wtf: ???