Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Fazék

OTP nem akar elmenni az anyjába?

QuotePillanatnyilag a banki rendszer nem elérhető. Kérjük, tranzakcióját ismételje meg később.
de már kb ötödször tegnap óta...
egy tetves villanyszámlát szeretnék rendezni, de ez már gyalázat kategória...
és nem tudná esetleg ezt mondani már a fizetési procedúra legelején, hogy a banki rendszerük most egy fos, inkább próbáljam később?

Cobra

KH se jobb, sőt olyan szuper új rendszert csináltak, hogy most már 2x kell bejelentkezni (ha sikerül, első napon pl nem is ment a rendszer, azóta is van, hogy erősen akadozik), plusz mellé csináltak egy teljesen átláthatatlan "modern" felületet, amin ráadásul a devizatörlesztés árfolyama nem is látszik, csak a Forint összeg.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Most néztem valami külföldi csatornán Fort Boyard-ot.
Egy páros játék volt, 12 rúd egymás mellett. A soron következőnek 1, 2 vagy 3 rudat kell felvennie. Aki az utolsót felveszi, az veszít.
A csaj kezdhetett...
...és elveszítette.
All my facepalms.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Quote from: Darkstar on 2013-08-12, 04:34:56
Fort Boyard-ot.
Ez még mindig megy, vagy régi ismétlése?
A csaj kezdhetett...
...és elveszítette.
Erre a showra általában nem IQ tesztet osztanak ki jelentkezési lapnak :)

Kvikveg

Quote from: Darkstar on 2013-08-12, 04:34:56
Most néztem valami külföldi csatornán Fort Boyard-ot.
Egy páros játék volt, 12 rúd egymás mellett. A soron következőnek 1, 2 vagy 3 rudat kell felvennie. Aki az utolsót felveszi, az veszít.
A csaj kezdhetett...
...és elveszítette.
All my facepalms.
Miert szamit, hogy ki kezdett? Jo ha a masiknak 5 jut egy korben akkor mar nyertem. 7... ja ertem.
De azert nem jottem volna ra mondjuk valami tvfelvetel kozepen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Darkstar

Quote from: Kvikveg on 2013-08-12, 09:05:57
Miert szamit, hogy ki kezdett? Jo ha a masiknak 5 jut egy korben akkor mar nyertem. 7... ja ertem.
De azert nem jottem volna ra mondjuk valami tvfelvetel kozepen.
Szerintem 12re elég egyszerű rájönni, de utána agyaltam rajta egy kicsit, és ha úgy kezdesz, hogy a 1+(max húzható rudak + 1)*x marad, akkor szerintem minden esetben nyert ügyed van. Tehát 3 max húzás és 12 rúd esetén 3-al, 15 rúd esetén 2vel, etc etc.

Quote from: Cobra on 2013-08-12, 08:47:23
Ez még mindig megy, vagy régi ismétlése?
Valami régi ismétlés lehetett, de ez már valami bővített változat volt. Itt pl lhetett valami oroszlánfejű tagokkal párbajozni plusz időért.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Na, na, entertain meeee! Szenne unom magam itt.

http://9gag.com/gag/av0nrgO :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Kvikveg

Halp! Vettem ilyennek kinezo mocsi/daifuku kepzodmenyt, kell ezen meg barmit fozni, vagy hagyom kiolvadni es felfalom?
http://www.examiner.com/images/blog/EXID21172/images/Spruce_Rana_-_daifuku.JPG
Az elado szerint az utobbi, de en nem bizom benne.

edit: na konkretan ebbol a feher verzio
http://s3-media4.ak.yelpcdn.com/bphoto/ZI_Npo5Spa6C1Oj5XHsvQA/l.jpg

edit: na beraktam a mikroba fel percre (lovesem nincs hogyan lehet kevesebbre) es most mar meleg illetve alternativan szomoru lett (elkenodott).
Megyek es megeszem mint kisgomboc a fel falut. RAWR

NLZ

Akkor élsz még? :D
[reserved]

NLZ

Kviki? :S

Ám nekem meg volt némi izgalom az előbb, gép egyet pukkant és leverte a biztosítékot. Indítom el újra, akkor egy látványos fény (szikra) jött a tápból és megint le a bizti. Három a magyar igazság, azóta gond nélkül megy. :D
[reserved]

kikuchiyo

Én a helyedben nem használnám így...

Az meg nem jelent semmit, hogy Kvikveg még nem válaszolt: ilyentájt szokott felkelni :D

Failure is the default option

motifator

Legyen kéznél porral oltó, de amúgy jó az még :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Quote from: motifator on 2013-08-15, 21:33:49
Legyen kéznél porral oltó, de amúgy jó az még :)

Az egy dolog, ha a táp elszáll.
A gáz akkor van, ha magával rántja a vga-t, az alaplapot, vagy ami a legrosszabb, a vinyót is.

NLZ

Először lehúztam vinyókat, aztán USB-s linux alól terhelgettem, de úgy néz ki, megy. :D
Majd hétvégén cserélem, addig csak el lesz.
[reserved]

Cobra

Milyen táp? Másik tápkábel van kéznél?

NLZ

Gigabyte Odin Pro 550
Tápkábel éppenséggel van, miért?
[reserved]

Cobra

CWT bél, szóval nem nagy szám, de nem fogja megölni a gépedet.. Másik kábellel nézd meg, lehet nem érintkezik rendesen.

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2013-08-15, 21:08:53
Kviki? :S

Ám nekem meg volt némi izgalom az előbb, gép egyet pukkant és leverte a biztosítékot. Indítom el újra, akkor egy látványos fény (szikra) jött a tápból és megint le a bizti. Három a magyar igazság, azóta gond nélkül megy. :D
:D
Igen, meg elek. Magyar ido -6 ora van itt, szoval maskor vagyok itt.

A 24es csak szerintem rossz ahogy van? Mar ha a baloldalt van a tukrozo bevonat?
http://www.nysedregents.org/grade8/science/612/ils62012-exam.pdf

NLZ

A feladat jó, a megoldás a 2es, mert a jobb oldalt van a tükröződő réteg. ^^
[reserved]

Darkstar

Igazából a foncsor az üveg mögött helyezkedik el, tehát az üvegbe belép, kicsit eltér aztán visszaverődik, es kilépéskor megint kicsit eltér. Amúgy 2? Hova lesz a fény? Sztem 1.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cobra

Szerintem is hibás a feladvány. Ugye a bal oldalra írták, hogy tükör és a tükör előtt elvileg van üveglap, szóval az egyes nem lehet jó, mert nem az üveg veri vissza a fényt. A kettes meg nem veri vissza egyáltalán, a 3/4 meg átengedi.

Cloud

Ha valaki esetleg e-book-okat keresne magyarul:

www.porcica.hu/opendir/eBooks/

.Attila

És epub formátum.

Nagyon  :merci:

Cloud

Szivesen, teljesen veletlenul talaltam ra, Setet torony konyveket kerestem, rakattantam mostanaban az olvasasra.

szerk:

Ide kell egy reg, de itt is van sok:

canadahun.com/

NLZ

Quote from: Darkstar on 2013-08-16, 09:55:10
Igazából a foncsor az üveg mögött helyezkedik el, tehát az üvegbe belép, kicsit eltér aztán visszaverődik, es kilépéskor megint kicsit eltér. Amúgy 2? Hova lesz a fény? Sztem 1.
Épp ez a lényeg, hogy a tükör hátulja nem szokott tükröződni. :D
[reserved]

motifator

Szerintem túlgondoljátok, nem a baloldalt van a bevonat, csak oda tették a feliratot, mert csak. Amúgy nyilván nem teljesen részletes az első kép, de az a legkevésbé rossz, és a kérdés az volt, hogy "Which diagram best represents...", szal az egyes a jó válasz.
Amúgy ez elég tipikus errefelé ilyen multiple-choice kérdéseknél, mármint hogy egyik válasz se igazán jó, de neked meg kell találnod azt, amelyik a legkevésbé szar, vagy amelyik a leginkább hasonlít arra, amit a tanár tanított/hallani akar. Nem hiszem, hogy direkt csinálják, csak pontatlanok, meg leszarják.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Fazék

most fogtam csak föl, hogy nem elég, hogy új pénztárgépre ki kell baszni az ablakon minimum 130e Ft-ot (amiből majd támogat az állam 50-et. persze :DDDDD)

még a "sajnos egyetlen hazai mobilcég se felelt meg az adattovábbítási előírásoknak de itt van ez a frissen alapított, ami bezzeg igen" cég által monopol helyzetben nyújtott szolgáltatásra is garantáltan ki kell majd pengetni gépenként egy rakás pénzt havonta :DD

Selmo

Welcome to Absurdistan!

A tökéletesség unalmas.