Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

.Attila

Olvastam egy helyen, hogy sokan panaszkodtak, miért nem Mireille halt meg, miért Chloe. Egyet értek velük, szegény Chloe :beken:

Isi101

Naggyon cute :)

Azt hittem, egy sima gyerekeknek szóló rajzfilm csak, de tévednem kelett.
Eredetileg csak egy ismerõsöm kislányának indítottam el, ne unatkozzon amíg beszélgetünk, de a végén az edész vendégsereg, velem az élen néma csöndben nézte a tévét :)

Shadowolf

Quote from: TriviOlvastam egy helyen, hogy sokan panaszkodtak, miért nem Mireille halt meg, miért Chloe. Egyet értek velük, szegény Chloe :beken:

Bocsi, de ez most nem spoiler? :confused:

Moha

Quote from: Isi101Naggyon cute :)

Azt hittem, egy sima gyerekeknek szóló rajzfilm csak, de tévednem kelett.
Eredetileg csak egy ismerõsöm kislányának indítottam el, ne unatkozzon amíg beszélgetünk, de a végén az edész vendégsereg, velem az élen néma csöndben nézte a tévét :)
Hehe :), nekem is tetszett. Aranyos kis történet, amit gyerek és felnõtt is nyugodtan nézhet. Amolyan kaland féle. Ja igen: cicalány! :D:D:D
Emlékszem, hogy ezt valakivel együtt néztem, de fogalmam sincs ki volt az (azt hittem Meskével néztem, de nem...)
Quote from: ShadowolfBocsi, de ez most nem spoiler? :confused:
De bizony, és sikerült elolvasnom! :grrr:

Marfy

Spoiler:Chloe meghal?!Spoiler end :beken:
Moha de azért még kell ugye? :)

Damnatus

Hali!

ÁÁÁÁÁÁÁ!
A szünetben akarom megnézni a Noirt, erre itt elspoilerkeditek!
Így már nem is fog annyira tetszeni. :(

Isi101

Igaz, hogy már régebben láttam, de nem bírom magam túltenni egy kérdésen ami a Hoshi no koe egyik jelenetében folytatott párbeszéd erednénye.
Spoiler:
Ahol is a fõszereplõ (Nagamine) közli a barátjával, hogy jelentkezett az ûrflottába, és hosszú idõre elmegy a földrõl.
Amit a fiú egy tompa rendben (m) szócskával el is intéz.

End of Spoiler:
Tényleg ennyire különbözik a japán hozzáállás, vagy csak mivel a film szempontjából fölösleges lett volna egy jeleneten át a témát feszegetni, ezért kihagyták?
(Én biztos, hogy egy rendbennel nem tudtam volna magam túltenni a dolgon)

.Attila

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!
GOMEN NASAI!!!!!!!!!!!
Nem akartam spoilerkedni!!!! Hogy én milyen hülye vagyok!!!!!

edit: amint észrevettem, töröltem! Kérem, aki idézte, szintén törölje az idézetet, hogy minél kevesebb embernél tegyek kárt!

Marfy

Quote from: TriviÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!Gomen nasai!!!
GOMEN NASAI!!!!!!!!!!!
Nem akartam spoilerkedni!!!! Hogy én milyen hülye vagyok!!!!!

edit: amint észrevettem, töröltem! Kérem, aki idézte, szintén törölje az idézetet, hogy minél kevesebb embernél tegyek kárt!

Semmi baj azért ennyire nem vészes :), ettõl még ugyanúgy meg fogom nézni.

Damnatus

Hali!

Kösz Trivi a módosítást!

Isi101
Spoiler: szerintem úgyse tudna mit tenni a srác. Ez a lány vágya, s õ nem akar ennek az útjába állni.Spoiler vége

Holnap elkezdem a Noirt, szerdán már biztos be is fejezem.

Tyrael

Mononoke Hime (Princess Mononoke)

ma lattam, eszmeletlen modon tetszett, bar mondjuk nalam a Cowboy Bebop-ot semmi sem ubereli, de nagyon ott van a story-ja is, es az akcio reszek is jok

Tyrael

Moha

Semmi gond Trivi, meg van bocsájtva. Annyira azért nem vette el a kedvem. Szóval meg fogom nézni, de még elõtte úgyis van pár más, amit nézni akarok.

Moha

Most néztük meg Meskével. És ismét csak azt tudom mondani, hogy szuper!!! :jee:
A rajzolás kidolgozottsága mellett sok másik alkotás elbújhat. A történet aranyos, a zene is tetszett. A végén kicsit kevésnek is tûnt az a 107 perc, lehetett volna hosszabb. Miért nincs ilyenekbõl egy jóóó hosszú sorozat? :beken:
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a Ghibli-vel szemben, de errõl se tudok semmi rosszat mondani.
Ez is a megszokott Ghibli minõséget hozza: gyönyörû rajzolás, rengeteg zöld. Az ilyet még az is szívesen nézi, aki egyébként nem anime fan. Szintén egy olyan darab, amit érdemes volna áthozni ide is. Ajánlom mindenkinek, a My Neighbour Totoro-hoz hasonlóan fel tudja vidítani az embert. És még 12-es karika sem kellene hozzá.  :hopp:

Más: az NGE-t is majd megnézem egyszer, ha már ennyien mondjátok, hogy jó. Én eddig csak pár amv-t láttam belõle, plusz játszottam egy flash-es nge datingsim-mel.

ignus

Nemtom hol olvastam róla, hogy véres meg ilyenek.... Hát télleg az. :P De nekem tetszett... Tény hogy nem egy csodaúj story de azért nézhetõ. Öcsémet és engem le tudott kötni. Nékém teccik... :D bár lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatban ami nem volt annyira tiszta... Persze PMben...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tyrael

Nekem bejott, bar a rajzolas eloszor zavaro volt, nem kifejezetten az en stilusom, de a story nagyon ott van.

Tyrael

Marfy

Quote from: MohaMost néztük meg Meskével. És ismét csak azt tudom mondani, hogy szuper!!! :jee:
A rajzolás kidolgozottsága mellett sok másik alkotás elbújhat. A történet aranyos, a zene is tetszett. A végén kicsit kevésnek is tûnt az a 107 perc, lehetett volna hosszabb. Miért nincs ilyenekbõl egy jóóó hosszú sorozat? :beken:
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a Ghibli-vel szemben, de errõl se tudok semmi rosszat mondani.
Ez is a megszokott Ghibli minõséget hozza: gyönyörû rajzolás, rengeteg zöld. Az ilyet még az is szívesen nézi, aki egyébként nem anime fan. Szintén egy olyan darab, amit érdemes volna áthozni ide is. Ajánlom mindenkinek, a My Neighbour Totoro-hoz hasonlóan fel tudja vidítani az embert. És még 12-es karika sem kellene hozzá.  :hopp:

Más: az NGE-t is majd megnézem egyszer, ha már ennyien mondjátok, hogy jó. Én eddig csak pár amv-t láttam belõle, plusz játszottam egy flash-es nge datingsim-mel.

Nekem is megvan csak még nem volt idõm megnézni lehet ez lesz az éjszakai program :).
Az End of Evangelion-t még nem láttam viszont a sorozat többi részét igen ez abból adódott hogy annyit olvatsam utánna hogy már ismertem az egészet így elvette a kedvem hogy megnézzem, talán majd egyszer rászánom magam.
Egyébként ez volt a legelsõ anime (NGE) amit valahai is láttam, elsõre engem is rabul ejtett :).
Mostanára már viszont vannak számomra sokkal jobb filmek.

Lord AO

Itt lett ajánlva, hát megnéztem. Nagyon jó volt, bár többször is meg kellett állítani, hogy kiröhögjem magam és visszamásszak a székre. Mindenkinek üzenem, hogy életveszélyes, aki tudja, ágyból nézze. :D A rövidsége mondjuk nem tetszett, meg az is meglepett, mikor cenzúrázott jelenetet találtam, ha nincs kikockázva, talán fel sem tûnik az a 3 mp. Tudom, hogy nem ez a helye, de valami hasonlót szívesen fogadok. Az sem baj, ha hosszabb mint ez. :)

Damnatus

Hali!

Megnéztem a Noirt, szuper!
Rajzolás: jó, igényes.
Történet: érekes, izgalmas, fordulatokkal teli.
Hangulat: nekem kicsit nyomasztó volt, de a vége ezt feloldotta.
Zene: szuper, nagyon jó hangulati pluszt ad, jó zenék, jókor.
Szóval összességében nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek!

Alkyra

Uhm.. hali

Nos.. engem két anime érdekel, csak nem tudok róla semmit:
1. Naruto. Láttam az egyik gba oldalon egy naruto rpg nevezetû gamét és rögtön le is szedtem..
(ha már oda van biggyesztve, hogy rpg akkor biztos, hogy jó..:D:D)
és nagyon tetszett,Valaki tudd róla vlmt?
2. mi ez a noir? tudjátok én inkább rpg és fantasy fan vagyok és utána manga/anime..(ha a kettõ
keveredik akkor tuti nyerõ nálam..:D:D:D)

Szóval valaki tudna nekem segíteni?

.Attila

:)
Messze nem rpg. Ha ilyenre vagy kíváncsi, akkor -> .hack//SIGN
A Noir akció-dráma, egyetlen rpg elem sincs benne.
A hangulata nyomasztó... az, nem véletlenül ;) (aki vidám anime-t keres, nem a Noirban fogja megtalálni, ebben egy csöpp boldogság sincs... najó, talán egy-két csöpp :D)
Remélem a spoilerkedésem nem csökkentette jelentõsen az élvezetet...

edit: ja igen: a Noirnak nagyon jó hangulata van, nagyon jól eltalálták, engem nagyon megfogott (fõleg az egyik szereplõ... *khm* avatar)

Manu

Quote from: ShiroiFantasztikusan-kegyetlenül-istentelenül-hihetetlenül jó!!!

Ebben végre egyettértünk :)

sirtomi

Múlt héten megnéztem az Agent Aika-t.
Rosszabbra számítottam, de nem volt rossz. A grafika egész jó, jók az akció jelenetek, a történet már kevésbé. Egyszer nézhetõ.

A GitS2 már egy kicsit érdekesebb volt :)
A látvány lenyûgözött már az elején, de néha egy kicsit soknak tûnt a cgi. Az kifejezetten tetszett, hogy a rajzolt karakterek kiemelkednek a háttérbõl. Nem elütnek a cgi-tõl, csak kiemeli azokat.
A történet odaszögezett a székhez, az akció jelenetek meg fantasztikusak.
Ezt mindenkinek meg kell nézni!!!  :cool:

sirtomi

A Noir-t már én is felírtam a listámra (az elejére:))
Még a Viva-n láttam belõle egy két részt de németül nem sokat értek.
A hangulata nagyon tetszik.

DarkstaAaR^.^

lenne egy kérdésem: ahhoz, hogy az Innocence-t élvezni lehessen, feltétlenül szükséges a GiTS sorozatok ismerete? (az eredeti GiTS-et láttam már)

Which character are you test by Naruto - Kun.com

Venom

Nem, az Innocence az elsõ film folytatása. Nincs túl sok köze a sorozathoz (karakterek, világ, kb ennyi).

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Drótmalac

Uchuu Senkan Yamato - Final
Ez se mai gyerek, de nekem tetszett. Igaz, a gyengéim az õsöreg "ásatag" animék  :)

Dragon

Quote from: ManuEbben végre egyettértünk :)
És velem is!
(szerintem már leesett néhányótoknak, hogy én NGE fan volnék :D )
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Tyrael

Quote from: VenomNem, az Innocence az elsõ film folytatása. Nincs túl sok köze a sorozathoz (karakterek, világ, kb ennyi).
Nemtom, az elso resz vegen meg volt teste az ornagynak
a masodikban mar o is csak 1 szellem
azt hittem hogy a sorozatbol derul ki, hogy mi tortent kozben

Tyrael

roderick

Quote from: TyraelNemtom, az elso resz vegen meg volt teste az ornagynak
a masodikban mar o is csak 1 szellem
azt hittem hogy a sorozatbol derul ki, hogy mi tortent kozben

Tyrael

Sztem a második részben is simán lehet teste, csak épp ghosthackel. Vagyis még azt sem, mert csak robotokon veszi át az irányítást... sorozatban is elég sokszor csinálja... de ez már offtopic...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Meske

Most néztem meg, és nagyon, NAGYON, NAGYON tetszett!!!! :jee:

A zene egyszerûen mennyei volt!! :cool:

Csak egy dologot nem igazán értek: a nagyapa most melyik szülõnek az apja? :confused:
Mert mindkettõ apának szólítja... (Tudom, hogy ennek semmi jelentõsége sincs a sorozat szempontjából, de akkor is furcsálottam...)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.