Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: VobiVan egy pár sorozat amit éppen nézek, és nem hiszem, hogy elvárható lenne, hogy az én kedvemért ezeket elõnyben részesítsétek. Mivel nem vagyok otthon a japán tv-újságban nem tudom mi az amire azért kell várni mert most megy éppen. Ti is valahonnan leszeditek ezeket a dolgokat és talán nem nagyon pofátlan kérdés, hogy honnan. Most éppen 2 dologról nem tudom, hogy kint megy-e még, illetve csak egy-rõl: a Samurai Champloo az ami most tetszett meg. A másik a One Piece amirõl már 200-körüli részt is láttam a neten de nekem csak 116-tól kéne.

A többiek most be fognak postolni ide vagy negyven oldalnyi linket, de én is teszek egyet:
//www.animesuki.com
innen továbbjutthatsz olyan oldalakra, ahol a jelenleg futó vagy már lezárt, de nem licencelt anime-k (nem csak sorozatok) torrentjei vannak
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Phoeneix

:D
http://baka-updates.com/
http://www.downloadanime.org/index.php?option=com_datorrent
en ezt a 2-t hasznalom, sztem ezeken mindent megtalalhatsz, ha van turelmed vegignezni...
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Fazék

Tenchi Muyo! Ryo-Ohki 3-as OVA-ból feltöltve a 4. (a teljes OVA-ból a 17.) rész, amint Zsozso átrakja, lehet is tölteni. :)

roderick

NieA_7 fentvan végre... megkéne nézni crc erroros-e valamelyik fájl, mertha nem akkor törölném le a gépemröl...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Phoeneix

up

GundamSeed-01-FalsePeace(anime-mx)_[D6E3BD42].mkv
GundamSeed-02-ItsNameIsGundam(anime-mx)_[DEB6AD1A].mkv
GundamSeed-03-CollapsingLand(anime-mx)_[BD367D70].mkv
GundamSeed-04-SilentRun(anime-mx)_[CB1FFE36].mkv
GundamSeed-05-PhaseShiftDown(anime-mx)_[529DE684].mkv
GundamSeed-06-TheVanishingGundam(anime-mx)_[29AFF5BA].mkv
GundamSeed-07-TheScarOfSpace(anime-mx)_[1E851842].mkv
GundamSeed-08-SongstressOfTheEnemyForces(anime-mx)_[DA471588].mkv
GundamSeed-09-TheFadingLight(anime-mx)_[4609650D].mkv
GundamSeed-10-SeparateWays(anime-mx)_[EC8A504E].mkv
GundamSeed-11-theawakeningsword(anime-mx)_[8349a90e].mkv
GundamSeed-12-Flay'sDecision(anime-mx)_[CA47B7A3].mkv
GundamSeed-13-StarsFallingInSpace(anime-mx)_[966EFDD6].mkv
GundamSeed-14-WithinEndlessTime(anime-mx)_[9BA72472].mkv
GundamSeed-15-RespectiveSolitudes(anime-mx)_[256BE27C].mkv
[mx]gundam_seed_01-15(up2date)[sfv].sfv

a 4-esnek es a 13-asnak rosz a crc-je, de nem tom miert, mar amikor leszedtem akkor is rosz volt, pedig egyezik a meret az sfv-ben leirttal
(Anonymus)

zsozso

Quote from: Phoeneixup

GundamSeed-01-FalsePeace(anime-mx)_[D6E3BD42].mkv
GundamSeed-02-ItsNameIsGundam(anime-mx)_[DEB6AD1A].mkv
GundamSeed-03-CollapsingLand(anime-mx)_[BD367D70].mkv
GundamSeed-04-SilentRun(anime-mx)_[CB1FFE36].mkv
GundamSeed-05-PhaseShiftDown(anime-mx)_[529DE684].mkv
GundamSeed-06-TheVanishingGundam(anime-mx)_[29AFF5BA].mkv
GundamSeed-07-TheScarOfSpace(anime-mx)_[1E851842].mkv
GundamSeed-08-SongstressOfTheEnemyForces(anime-mx)_[DA471588].mkv
GundamSeed-09-TheFadingLight(anime-mx)_[4609650D].mkv
GundamSeed-10-SeparateWays(anime-mx)_[EC8A504E].mkv
GundamSeed-11-theawakeningsword(anime-mx)_[8349a90e].mkv
GundamSeed-12-Flay'sDecision(anime-mx)_[CA47B7A3].mkv
GundamSeed-13-StarsFallingInSpace(anime-mx)_[966EFDD6].mkv
GundamSeed-14-WithinEndlessTime(anime-mx)_[9BA72472].mkv
GundamSeed-15-RespectiveSolitudes(anime-mx)_[256BE27C].mkv
[mx]gundam_seed_01-15(up2date)[sfv].sfv

a 4-esnek es a 13-asnak rosz a crc-je, de nem tom miert, mar amikor leszedtem akkor is rosz volt, pedig egyezik a meret az sfv-ben leirttal
Ember ha alapbol szar akkor minek toltod fel?_?
Death is the only redemption

zsozso

Quote from: roderickNieA_7 fentvan végre... megkéne nézni crc erroros-e valamelyik fájl, mertha nem akkor törölném le a gépemröl...
[a4e]NieA_7_01[divx5.03].ogm                      different CRC
Csinalok hozza cdt-t.

Phoeneix

Quote from: zsozsoEmber ha alapbol szar akkor minek toltod fel?_?
mert a fajlnak semmi baja, csak az sfv ir ki ra hibat...
gond nelkul lejatszak, es 3x szedtem le mircen a bottol, es az sfv mind a 3x hibasnak rakta ki oket, szal szerintem nem a fajlal van a gond
(Anonymus)

zsozso

Quote from: Phoeneixmert a fajlnak semmi baja, csak az sfv ir ki ra hibat...
gond nelkul lejatszak, es 3x szedtem le mircen a bottol, es az sfv mind a 3x hibasnak rakta ki oket, szal szerintem nem a fajlal van a gond
Arra nemgondoltal hogy a boton is hibasan van fent? :o

Phoeneix

Quote from: zsozsoArra nemgondoltal hogy a boton is hibasan van fent? :o
mivel torrenten nem fellelheto, ezert csak arrol a botrol lehet leszedni, ha ott is hibas, akkor nem tom honnan szedjem le a jot, de ctem akkor is az sfv-vel van baj.
(Anonymus)

Phoeneix

up
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_01_[3ABEB218].avi
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_02_[48B51147].avi
[A-Kingdom_-_AonE]_Gundam_SEED_Destiny_-_03_[v2]_[55EED8F4].avi
GantZ_v15c178.zip
(Anonymus)

Moha

Quote from: Phoeneixde ctem akkor is az sfv-vel van baj.
Hát, attól még, hogy le tudod játszni, a file lehet hibás. Ugyanis, ha egy apró eltérés van, az már a CRC-ben megmutatkozik (jó esetben), de lejátszáskor nem feltétlen veszed észre.

Moha

Nincs meg véletlen valakinek a Kiki's Delivery Service OST-je? Ha fel tudnátok tölteni, megköszönném. De gondolom, nem csak engem érdekelne.

roderick

[KAA]_Texhnolyze_01 - 16-ig fent van
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Venom

Néhány dolgot szeretnék megkérdezni, még ha nem is itt kéne. :)

1) Van már kinnt új Naruto (tehát 105 után)? Mert ha igen, valaki legyen olyan kedves és töltse föl! Köszönöm!
2) Az InuYashának vége a 166-167-ik résszel? Ha igen, mi van utána? Csak 1 film?

Válaszokat meg ilyeneket elõre is kösz. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Fazék

feltöltöttem a Samurai 7 ep16-ot, amint Zsozso átrakja lehet tölteni.

Shadowolf

Quote from: VenomVan már kinnt új Naruto (tehát 105 után)? Mert ha igen, valaki legyen olyan kedves és töltse föl! Köszönöm!

Most éppen a 107. részt adta ki az anbu. Bastard gondolom valamikor majd felrakja. Képzelem ekkora adag animét mennyi munka lehet egyedül feltölteni. Szóval erre azért legyél te is tekintettel. ;)

Amúgy pl a Naruto-s dolgok feltöltését szívesen átveszem, ha ez neki és zsozsonak megfelel. :)

Venom

Quote from: ShadowolfMost éppen a 107. részt adta ki az anbu. Bastard gondolom valamikor majd felrakja. Képzelem ekkora adag animét mennyi munka lehet egyedül feltölteni. Szóval erre azért legyél te is tekintettel. ;)

Köszönöm az infót. :merci:  De ezt a "szóval erre azért legyél te is tekintettel" részt nyugodtan elhagyhattad volna. Azért, mert nincs 20,000 post-om, még tudom, hogy mennek a dolgok. Nem tegnap regisztráltam az USTeam-en. :) Szóval erre azért legyél te is tekintettel. ;)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Shadowolf

Quote from: VenomDe ezt a "szóval erre azért legyél te is tekintettel" részt nyugodtan elhagyhattad volna. Azért, mert nincs 20,000 post-om, még tudom, hogy mennek a dolgok. Nem tegnap regisztráltam az USTeam-en. :) Szóval erre azért legyél te is tekintettel. ;)

Spéci arra céloztam hogy kb hány animét tölt fel egyszerre egyedül. Elnézést ha félreérthetõ voltam és ezzel megbántottalak. :)  

Amúgy ha torrentként is jó, innen is letölheted. ;)

Venom

Quote from: ShadowolfSpéci arra céloztam hogy kb hány animét tölt fel egyszerre egyedül. Elnézést ha félreérthetõ voltam és ezzel megbántottalak. :)  

Amúgy ha torrentként is jó, innen is letölheted. ;)

No problémo. :) Kösz a linket, de a Torrente nekem (tök mind1, mit állítok be), nem hajlandó 5kbps-nél többel jönni. Múltkor három hét alatt húztam le egy filmet. Megérte, de azért mégis! :)

Titkos

Quote from: Venom2) Az InuYashának vége a 166-167-ik résszel? Ha igen, mi van utána? Csak 1 film?

A sorozatnak vége, viszont a történetnek nem. ;)  További Moviek-kat is OVA-kat terveznek, de azt nem tudom, hogy ezek külön sztorik, folytatások, vagy elõzmények lesznek e, úgyhogy csak azt tudom tanácsolni, hogy te is startolj rá a mangára, mint én. :)  Az folytatja és be is fejezi a történetet. (Bár még fut.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Sky

Felkerült 4 Nadesico OST...
Mess with the best,
Die like the rest...

lynx655

PLS!

Ha valakinek van Oceanwaves-e (ha lehet a zhentarimos mkv; a másikat szedem...) vagy Only yesterday-e, jó lenne, ha feltöltené, esetleg torrent linkje, akkor megköszönném, ha értesít valahogy (email, msn, pm, fórum amit akarsz...).

Onegai! :(

faxmactor

Engedjetek meg egy kis onreklamot :rolleyes:

Nem keves energia, nem is szólva ido (15 honap o_O) raforditasaval elkeszultunk a Bubblegum Crisis 2040 (BGC 2040) magyar forditasaval és feliratozasaval, amit batorkodtam a egy sajat dvd-rol keszult riphez csatolni (ah, nem vagyok am fan... :hehe: ) ,ami felkerult az ftp-re is (MKV, benne: XviD 1.0.2 640x480, japan vorbis hang, angol, magyar ASS felirat, angol SRT a megrogzott vlc és mplayer usereknek :) , plusz DVD boritok)

A karaoke csak a Vobsub "pre-buffer subpictures" modjanak kikapcsolasaval mukodik!

A forditasert rajtam kivul Ornagy, Tealevel es Darmol teheto felelosse, a karaoke oroszlanreszet blash kovette el  :hopp:
Nagyon remelem, hogy maganak a videonak ripje rendben van, ha eszrevetel lenne azt szivesen fogadom

Minden szempontbol erdemes megnezni :)
Utazás MÁV-val: kalandjáték-kockázat

lynx655

Sikerült megszereznem az Oceanwaves nevezetû Ghibli mestermûvet.

http://www.nausicaa.net/miyazaki/umi/

512x288, 482MB, 72 perc, .avi beégetett angol felirat

Érdekel valakit?

Moha

Nekem 2 verzióm is van belõle. Az egyik 1 CD méretû, a másik 404MB. Mégis ez utóbbi a jobb minõség. Szerintem pár kép alapján össze kéne vetni, melyik a jobb és azt feltenni. Feltéve, ha érdekel másokat.

zsozso

Quote from: lynx655Sikerült megszereznem az Oceanwaves nevezetû Ghibli mestermûvet.

http://www.nausicaa.net/miyazaki/umi/

512x288, 482MB, 72 perc, .avi beégetett angol felirat

Érdekel valakit?
Mar reg fentvan.

lynx655

:merci: Jó, nem vettem észre, mert én csak Umi ga Kikoeru-t meg Oceanwaveset kerestem... :hehe:

Nekem se volt bajom a minõséggel meglepõ módon a méret ellenére...

Moha

Shiroi kérésére felraktam:
Ah! My Goddess - She's so High.avi AMV-t
Már csak át kell pakolni a közösbe.

Továbbá, nemrég jött le a Popotan  c. anime, ha érdekel titeket és zsozso is beleegyezik, holnap el is tudom kezdeni a feltöltést.
További infó még: itt és itt

Zsozso? Felmehet?

zsozso

Quote from: MohaShiroi kérésére felraktam:
Ah! My Goddess - She's so High.avi AMV-t
Már csak át kell pakolni a közösbe.

Továbbá, nemrég jött le a Popotan  c. anime, ha érdekel titeket és zsozso is beleegyezik, holnap el is tudom kezdeni a feltöltést.
További infó még: itt és itt

Zsozso? Felmehet?
Er ez vmit? :o