Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kalibur

Quote from: BruceMiért nem vagyok meglepõdve?  :rolleyes:  :hehe:
Ki tudja :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

zsozso

Quote from: ChronosAzon kívül gondoltam...:)

CHRONOS
Azon kivul is van vagy negyfele lejatszo.
Death is the only redemption

zsozso

Quote from: TurboKbiztos vagy benne hogy a 9es verziót használtad, nem a fos 7est? külön kell instalálni WMV9 VCM címszóval.
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/9series/codecs/vcm.aspx

ja, ez a pack engedi a wmv7es codec lejátszását pl BSplayer alatt, nem fog gagyi szürke dobozt leadni ha nem wmp7 a player.
Nem nem wmv7 volt hanem 9 es nemhasznalok ratyi playereket :p

TurboK

érdekes amikor én encodoltam egy filet akkor a WMV9 jött ki messze a legjobb minõségben, átlag setting mellet jobb volt mint DivX maxon.

Azt is elregélhetnéd hogy akkor mi a mákért használnak wmv9et HDTV riphez hogyha olyan fos minõségû?

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xaga

Ez a Linux szörnyû egy képzõdmény, na mind1. UHU linux 1.1 el szorakozok nem tud vki vmilyen helyhasználó dokumentációt kezdõknek???

zsozso

Quote from: TurboKérdekes amikor én encodoltam egy filet akkor a WMV9 jött ki messze a legjobb minõségben, átlag setting mellet jobb volt mint DivX maxon.

Azt is elregélhetnéd hogy akkor mi a mákért használnak wmv9et HDTV riphez hogyha olyan fos minõségû?
Mert amcsik esmert a sok hulyenek faj felrakni 1 codec et ... Ha neked ezek az eredmenyeid akkor hagyd a hozzaertokre az encodeingot, ja es divxet a kutya nemhasznal...

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

TurboK

Quote from: zsozsoMert amcsik esmert a sok hulyenek faj felrakni 1 codec et ... Ha neked ezek az eredmenyeid akkor hagyd a hozzaertokre az encodeingot, ja es divxet a kutya nemhasznal...
jo akkor légyszives magyarázd el hogy hogyan kell profin encodolni mert én olyan vak vagyok hogy ami videot eddig WMV9ben láttam az atom minõségû volt.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

zsozso

Quote from: TurboKjo akkor légyszives magyarázd el hogy hogyan kell profin encodolni mert én olyan vak vagyok hogy ami videot eddig WMV9ben láttam az atom minõségû volt.
Ha erdekel az ilyen tema akkor kerj tblacktol segitseget o szokott komolyabban encodeolni.

Shadowolf

Quote from: MeskeEz is mennyire bizonyítja azt a tényt, hogy az erõsebbik nem, az akiket többek között Naru és én is képviselek. :hehe:

Szegény Moha is sokat repked? :hehe:

Meske

Quote from: FeldinBéke!
Béke neked is Feldin!!! :)

\/  <--- most így tartom a kezem...  ;)(remélem, azért érthetõ mi akarna ez lenni...)

Edit:
Quote from: ShadowolfSzegény Moha is sokat repked? :hehe:
Repkedés azért MÉG nem, de bunyó annál inkább szokott lenni... :__devil: De persze az sem olyan véresen komolyan. :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: MeskeDe persze az sem olyan véresen komolyan. :p
Avagy még nem Hellsing szintû, de már közelít :hehe: :D

Meske

Quote from: TriviAvagy még nem Hellsing szintû, de már közelít :hehe: :D
Mivel még nem láttam, ezért nem tudom...

De azért mi TÉNYLEG nem bántjuk egymást (annyira :bsd: )!

Moha

Quote from: ShadowolfSzegény Moha is sokat repked? :hehe:
Nemnem. Az én álláspontom: "Say no to drugs!" :)

Feldin

Usteam póló????
Noki! Ígértél egy Azus képtervet!!!!
Edit: Tomo chan-osat!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Damnatus

Hali!

Ha jól emlékszem, akkor egyedül Noki küldött képet Chiivel, mint lehetséges USTeam póló minta. Mivel nem nagyon volt visszajelzés rá, gondolom a többséget nem érdekli a póló, szóval ne erõltessük, ami nem megy! ;)

Meske

Quote from: DamnatusHali!

Ha jól emlékszem, akkor egyedül Noki küldött képet Chiivel, mint lehetséges USTeam póló minta. Mivel nem nagyon volt visszajelzés rá, gondolom a többséget nem érdekli a póló, szóval ne erõltessük, ami nem megy! ;)
Kár... :( Pedig nagyon jó lenne, ha lenne...

Bruce

Quote from: DamnatusHali!

Ha ezt most azért írtad, hogy lelkesen ellenezzük az elvetést, sikerült! ÉN AKAROK PÓLÓT!!! :D

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Quote from: FeldinUsteam póló????
Noki! Ígértél egy Azus képtervet!!!!
Edit: Tomo chan-osat!!!

Nem felejtettem el de nagyon nehéz normális képet találni hogy be tudjam tenni a logót. Esetleg ha tucc pár képlelõhelyet azt megköszönöm.

Damnatus

Hali!

Akkor aki eddig szeretne pólót biztosan:
Bruce
Feldin
Meske
Noki
Damnatus

tervek, hogy mit ábrázoljon a póló:
Noki - Chii

.Attila

Szeretnék, de nem mind1, hogy milyet.

Moha

Szerintem 1000%, hogy nem tudunk megegyezni egy animében. Szóval értelmesebb lenne jópár animébõl összerakni.

Fazék

tulajdonképpen én is csatlakoznék az anime-s pólót támogatókhoz, de nekem se mindegy mi van az elején, vszleg tényleg jobb lenne többet összeolvasztani, az a Chobits-es engem se nagyon érdekel, már csak azért se mert még nem láttam (- szintén gomen) tõlem viszont pólóterveket se várhattok, mert mûvészi vénám/érzékem már születésemkor elhalt, ilyen téren elég fantáziátlan vagyok sajnos :(

.Attila

Chloe! Motoko! Sakaki! :D
Najó, lelövöm magam :uzi::)

Szvsz jó lenne, ha nem nagyon kevernénk az egyes mûfajokat, pl. Alucard meg Osaka nem nagyon fér meg egy képen (legfeljebb vmi nagyon elvontan :)).

Fazék

Quote from: ShiroiAkkor mindenki írjon be néhány animét, hogy miket látna szívesen viszont, és amikbõl a legtöbb van, azok lesznek? Gondolom rajtam kívül nem sokan akarnak majd pl. Berserk-et... :rolleyes:
én igazából csak azt nem szeretném, hogy túl brutális legyen :D bár ha túl sok szép csaj van rajta, akkor meg az lesz a gond, hogy megint mindenki a hentai-ra asszociál belõle... ááá nincs jó megoldás!

szóval sztem:
- FLCL-bõl Haruko nyuszijelmezben
- Azumanga-ból Sakaki macsekja
- mondjuk Faye is jöhet rá :)
- vmelyik tipikus Miyazaki-film nõi fõszereplõje
- Oe Kintaro biciklistül a Goldenboy-ból
- és még csak a G betûnél tartok és az ötleteim 3%-át írtam csak be, vagyis inkább valami okos ember állítson össze egy pólót, mert az én ötleteimbõl nem hiszem, hogy túl jó jönne ki...
kb ennyi röviden a javaslatom :D

.Attila

Play Excel Play! AMV megtekintése után úgy gondolom, hogy talán Excel is felkerülhetne Menchi-vel a pólóra :)

Bruce

Quote from: TriviSzvsz jó lenne, ha nem nagyon kevernénk az egyes mûfajokat, pl. Alucard meg Osaka nem nagyon fér meg egy képen (legfeljebb vmi nagyon elvontan :)).
Mer már mér ne?  :hehe: Alucard igenis jó fej :D Amúgy meg szeretem az elvont dolgokat ;)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Marfy

Csináltam tegnap két képet, de azokat inkább nem tenném pólóra mingya felteszem õket.
Ti is próbálkozzatok pólóképekkel, mert ahogy felül is írtátok nem mindenkienk ugyanaz az anime jön be.

Cobra

Jee, megvan a sávemelés, 230/1400 kbit  :cool:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

Quote from: CobraJee, megvan a sávemelés, 230/1400 kbit  :cool:

És azóta neked is szarakodik a net? Megnyitok egy oldalt... error... megint megnyitom, már majdnem megnyilik... És amikor 3. alkalommal próbálom csak akkor jön be teljesen
Levelet köldeni meg kész katasztrófa... 10-bõl 6 szor kiir smtp hibát pedig kitünõen pingeli az smtp-t.... :(
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."