Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

C64-es gamek:
supremacy, north & south, who dares wins 1-2, commando, rambo, choplifter, apocalypse, river raid, f16, invest, taipan, street fightet, kung fu, double dragon 1-2, wargame, iwo jima, golden axe, alien, alien 3, arkanoid (vagy 5féle), boulder dash (jópár rész), spy vs. spy, terminator 2, cobra, mario/gi(a)na sis,beachhead, diplomacy, barbarians 1-2, frog, saboteur ninja, katasztrófa...
Nagyon sok jó játék volt.

Edit: taipan már csak 1x

Baldy

Quote from: DamnatusHali!

C64-es gamek:
supremacy, north & south, taipan, who dares wins 1-2, commando, rambo, choplifter, apocalypse, river raid, f16, invest, taipan, street fightet, kung fu, double dragon 1-2, wargame, iwo jima, golden axe, alien, alien 3, arkanoid (vagy 5féle), boulder dash (jópár rész), spy vs. spy, terminator 2, cobra, mario/gi(a)na sis,beachhead, diplomacy, barbarians 1-2, frog, saboteur ninja, katasztrófa...

Egyetértek :)
Én még emlékszem a Thundercats nevû játékra is, nagyon élveztem, azon keresztül imádtam meg elõször a rajzfilmet, majd utána a nagymacskaféléket :)
Ja amugy taipant 2x irtad :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Bruce

A Gratulációk-ból:
Quote from: TriviBtw. az én egyik kedvenc idézetem:
"Viszket a seggem, megvakarom,
Mégpedig ott, ahol én akarom."
Ez vajon kitõl van?
Hmm... ha emlékeim nem csalnak meg túlságosan, akkor tudom ki mondta...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Baldy

Quote from: BruceA Gratulációk-ból:

Akkor ird meg neki PM-ben, már csak pár óra, mig válaszol :)
Most dolga van :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Bruce

Quote from: BaldyAkkor ird meg neki PM-ben, már csak pár óra, mig válaszol :)
Most dolga van :)
Szinte azonnal megtörtént ;)
Viszont a tied nem megy fejbõl, annak utána kéne néznem... ahhoz már lusta vagyok...

roderick

Commodore 4 eva'!
Frogger-t ki ne hagyjátok!!!

Meg segítsetek ki lécci, mert nálunk leginkább belsö nevei voltak a játékoknak, hisz angolul még akkor senki sem tudott a családban, szóval volt egy olyan játék amit mi Bányász-nak hívtunk és egy figurával végig kellet csoszogni egy pályán közben meg gonosz monsztákat kellet átugrálni és akkor megehttél tovább, ha a pálya minden elemére rácsoszogtál már 1x.... de senki se ismerte eddig fel az elmondásom alapján...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Dragon

A "Verjük agyon az Aoi-sokat" topicból:
Quote from: Xipenem szeretem a baseball-t.
inkabb a Splinter Cell tipusu sportokert vagyok oda.
Quote from: BaldyMire gondolsz? Csövön mászkálni és falon lógni? :D
Én akkor már inkább a "nyakfogdosós tuszos" részt szeretem... Szerintem :D
A Splinter Cell-ben titeket nem zavart hogy fel sem tûnt az embereknek a városban, amikor már a hatodik eszméletlen rendõrt pakoltad a halom tetejére?
Meg hogy egy neoncsõnek akkora fénye volt, mint valóságban egy öngyújtónak.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Dragon

Quote from: TriviKarácsony, Szilveszter topicból:

Hallás után írtam, szóval könnyen meglehet. A tied közelebb áll a valósághoz valszeg, mert az enyémben az sh és t között nincs semmi, pedig a japánok mindenhova beraknak egy magánhangzót :) (----> Knight Sabers -> nájtó szébörsz :))
Az uchi komi-t meg még mindig nem értem. Mit vág ki kicsoda és hova?
Megerõsitelek, vagy valakit megerõsítek, ehh...
szóval
doushite

Egyébként meg használjatok WinJdic-et.
Nem egy mai darab, de mûködik.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: roderickMeg segítsetek ki lécci, mert nálunk leginkább belsö nevei voltak a játékoknak, hisz angolul még akkor senki sem tudott a családban, szóval volt egy olyan játék amit mi Bányász-nak hívtunk és egy figurával végig kellet csoszogni egy pályán közben meg gonosz monsztákat kellet átugrálni és akkor megehttél tovább, ha a pálya minden elemére rácsoszogtál már 1x.... de senki se ismerte eddig fel az elmondásom alapján...
teljesen meglepõ a címe: Miner  :D
ezen a címen meg is találhatod Miner 2049'er -ként bejegyezve

roderick

Quote from: Blimpteljesen meglepõ a címe: Miner  :D
ezen a címen meg is találhatod Miner 2049'er -ként bejegyezve

Húúú kösz... ilyen igazán komoly problémák tudnak mostanában lekötni... látszik h. bölcsész-szak... :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Rounin

C64-es gamek:
supremacy, north & south, who dares wins 1-2, commando, rambo, choplifter, apocalypse, river raid, f16, invest, taipan, street fightet, kung fu, double dragon 1-2, wargame, iwo jima, golden axe, alien, alien 3, arkanoid (vagy 5féle), boulder dash (jópár rész), spy vs. spy, terminator 2, cobra, mario/gi(a)na sis,beachhead, diplomacy, barbarians 1-2, frog, saboteur ninja, katasztrófa...

Edit: taipan már csak 1x

Newcomer! Az egyik legjobb! Gálya!!!! És és és Pirates! Na jó, csillapodom :)

Shadowolf

Quote from: ShiroiValamint kitörlöm a többször meglévõket.

Dupla postokra gondolsz? Amennyire tudtam redukáltam a számukat amióta mod lettem, szóval remélem nem lesz sok dolgod. :)

QuoteÉs mivel türelmes vagyok, ezért a thread-ek elejérõl indulok majd (igen, még az Offtopicot, és a Gratulációkat is végigolvasom).

Öregem ez már kõkemény mazochizmus. :D

Rounin

Quote from: ShadowolfÖregem ez már kõkemény mazochizmus. :D

Ez már félelmetes :D

Ja igen, hullagyalázás tilos, Soridant békénhagyni, vagy harapok :D

Shadowolf

Quote from: RouninJa igen, hullagyalázás tilos, Soridant békénhagyni, vagy harapok :D

Lehet hogy segítek neki rendet rakni...:bsd:

Rounin

Quote from: ShadowolfLehet hogy segítek neki rendet rakni...:bsd:

Kötekszel galád ?

"Nem félünk a Farkastól, nem bannol, csak megkóstol!" :p

(igazán megható a lelkesedésetek :D )

Shadowolf

Quote from: RouninKötekszel galád?

Ki, én? :ad:

Quote"Nem félünk a Farkastól, nem bannol, csak megkóstol!" :p

Konzervkaját még mindig nem szeretem. :P

Quote(igazán megható a lelkesedésetek :D )

Látod milyen fontos vagy nekünk? :D

Kvikveg

C64-es gamek:
...terminator 2...
Terminator 2??! Mikrol maradtam le!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: BruceA Gratulációk-ból:

Eltalálta :jee:
Még vki? Bruce nem mondd meg, hátha tudja még vki :)
És lesz majd még egy idézetem, de azt hiszem, nem tudom elég pontosan, inkább utánanézek, aztán rakom be. Szintén kedvenc és hasonló, mint az elõzõ :)

edit: ja, még C64: Usagi Yojimbo, Navy 2

Bruce

Quote from: TriviEltalálta :jee:
Még vki? Bruce nem mondd meg, hátha tudja még vki :)
Hááát... na jó. :rolleyes:

Isi101

Quote from: KvikvegTerminator 2??! Mikrol maradtam le!
Bizony bizony!
Emléxem , volt egy terminator2 into, valami eszméletlenül jó zenével.
Két oldalról jött be egy nagy T2 felirat, utána mutatta a robotot a lábától felfele, mindíg csak egy kis részletét.
edit:
QuoteHali!    C64-es gamek:  supremacy, north & south, who dares wins 1-2, commando, rambo, choplifter, apocalypse, river raid, f16, invest, taipan, street fightet, kung fu, double dragon 1-2, wargame, iwo jima, golden axe, alien, alien 3, arkanoid (vagy 5féle), boulder dash (jópár rész), spy vs. spy, terminator 2, cobra, mario/gi(a)na sis,beachhead, diplomacy, barbarians 1-2, frog, saboteur ninja, katasztrófa...  Nagyon sok jó játék volt.    Edit: taipan már csak 1x
A pitatest kihagytad ! Newcomer? Az sem volt rossz, ráadásul magyarok csinálták.
edit2: most vettem észre, már más is írta, :)

Pirula

Quote from: KvikvegHogy Pirulat idezzem: Anyam, borogass!  :rotflol:
Akkor viszont idézõjelbe kellene tenned! Mondjuk ilyenbe. ;)

.Attila

Quote from: BruceHááát... na jó. :rolleyes:
Senki többet másodszor?

Baldy

A fene... Elmegyek pár órára kocsmázni, és mire visszatérek, már azt kell tapasztalnom, hogy ilyen szorgalmasan irogattatok? Gyerekek!
Meg vagyok hatódva!  :beken:

Quote from: bpka000A Splinter Cell-ben titeket nem zavart hogy fel sem tûnt az embereknek a városban, amikor már a hatodik eszméletlen rendõrt pakoltad a halom tetejére?
Meg hogy egy neoncsõnek akkora fénye volt, mint valóságban egy öngyújtónak.

A Neon csöves esetre csak annyit, hogy azt ugy magyaráztam meg magamnak, hogy szegény emberünk annyira sötét agyilag, hogy mellette még a neonnak a fénye is elhalványul :D

Shiroi: ha neked van annyi idõd, hogy ezzel foglalkozz, akkor hajrá! Ebben az esetben veszek pár szurkolói pompomot, és még spárgába is lemegyek a kedvedért, talán még hullámozni is megtanulok olyan ügyesen, hogy egy egész stadiont pótolni tudjak :)

Amugy terminátor2-re annyit, hogy volt egy komplett játék, ami a sztorit kisérte végig. Ilyen volt a The return of the Jedi is :)

Bruce

Quote from: BaldyShiroi: ha neked van annyi idõd, hogy ezzel foglalkozz, akkor hajrá! Ebben az esetben veszek pár szurkolói pompomot, és még spárgába is lemegyek a kedvedért, talán még hullámozni is megtanulok olyan ügyesen, hogy egy egész stadiont pótolni tudjak :)
Szólj mikor, és megyek a kamerával! Sõt, egész TV stábbal!
Quote from: BaldyBruce: majd én rugdoslak, ha csak ezen mulik :D
Ezt a segítõkészséget annyira imádom benned!  :hehe:

Moha

Quote from: ShadowolfSzvsz a mai világban egy barátnõ jobban rájár a pénztárcádra mint egy számítógép. :hopp:
Most lehet erre egy morbid viccem?
- Mi a hasonlóság egy barátnõ és egy óvszer között?
- Mindkettõ többet tölt a tárcádban, mint a f*rkadon...

(Ha netán túl morbid lenne, kéretik törölni)

Shadowolf

Quote from: MohaMost lehet erre egy morbid viccem?

:lol: Hát ez már annyira morbid, hogy ki kéne rakni a 12-es karikát mellé. :D

(ha morbidot akarsz látni, nézz meg pár képet amit TurboK postolt...)

Moha

Quote from: NokiNem tudjátok ki  az eredeti elõadója ennek?
Az eredeti elõadó a Herman's Hermits, de mostanában a rádióban csak az elbarmolt feldolgozása megy, ami viszont nekem speciel nem tetszik. (Az eredeti az jó)

Ja, fiúk, amúgy vagy egy C64-es threadünk is, ha már erre terelõdött a téma.

Baldy

Quote from: MohaMost lehet erre egy morbid viccem?

Hmmmm...
Sok mindent tudnék erre mondani, de inkább no comment :)

Bruce

Quote from: BaldyMeglepõ módon most az egyszer dicséretet fogok irni:
:eeek: Csak állok döbbenten... mint akit leforráztak egy vödör forralt borral... egy világ omlott össze bennem! Hiába, már Baldy sem a régi... :hehe: És még az ebédem is odaégett...

Ramiz

Quote from: ShiroiKözérdekû közlemény

Õ egy sztahanovista...  :hehe:
"Shiroi betámadja a fórumot!"
Szerintem most sokat kell offolnunk, hogy legyen dolga is... a végén még kifogy a törölhetõ postokból, és egy hatalmas post-ba gyömöszöli az egész fórumot...  :rotflol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!