Main Menu

Fotopic

Started by Feldin, 2004-11-29, 12:24:12

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: NokiTeljes mértékben :).
Bele is lehetett szálni és szétnézni?
Az U-9 belülrõl

Ezek inkább az önarckép topicba illenének, de ide is tartoznak:

"Emelkedés periszkópmélységig!"
"Torpedó kilõve!"

Baldy

Quote from: katzSinsheimi Mûszaki Múzeum:

Sajnos csak 251 kép fért a fényképezõ memóriájába és kénytelen voltam a minõség rovására növelni a mennyiséget :beken: de úgyis el akarok menni megint és készíteni még vagy 1-2000 képet :)

Szólj, hogy mikor mész, mert tartanék veled, rohadt jók a képek :)
Bár nekem inkább kedvencem a harci helikopterek, de ahogy elnéztem, volt ott egy szép kis szovjet gépecske a sarokban az egyiknél :)
Több is volt belõle? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldySzólj, hogy mikor mész, mert tartanék veled, rohadt jók a képek :)
Bár nekem inkább kedvencem a harci helikopterek, de ahogy elnéztem, volt ott egy szép kis szovjet gépecske a sarokban az egyiknél :)
Több is volt belõle? :)
Vagy az év második felében vagy jövõre megyek, még meglátom. Elõtte nem ártana beszerezni egy jobb kametrát vmi 1 Gb-os memóriakártyával :)
Csak a volt NDK cuccok voltak Mi-24 + hasonlók, de volt jó pár repcsi is.

Baldy

Quote from: katzVagy az év második felében vagy jövõre megyek, még meglátom. Elõtte nem ártana beszerezni egy jobb kametrát vmi 1 Gb-os memóriakártyával :)
Csak a volt NDK cuccok voltak Mi-24 + hasonlók, de volt jó pár repcsi is.

Amcsi változatból semmi?
Merthogy én azokat mégscsak jobban kedvelem, bár egy jó MIG-21-t semmi sem tud felülmúlni :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Na most már egy-két mûvem nekem is fel fog kerülni.
Bevezetõnek ime ez:
Sirály

Shadowolf

Quote from: BaldyNa most már egy-két mûvem nekem is fel fog kerülni.
Bevezetõnek ime ez:
Sirály

Mit is mondjak: nagyon sirály! :D

Baldy

Quote from: ShadowolfMit is mondjak: nagyon sirály! :D

Köszönöm szépen, fõleg ha komolyan gondoltad :)
Még páran azt mondják, hogy jó a kép, akkor lesz annyi önbizalmam, hogy felrakjak még párat :)

Shadowolf

Quote from: BaldyKöszönöm szépen, fõleg ha komolyan gondoltad :)

Én mindig mindent komolyan gondolok (kivétel amit nem, lásd pl visual-kei thread ^^")...

Baldy

Quote from: ShadowolfÉn mindig mindent komolyan gondolok (kivétel amit nem, lásd pl visual-kei thread ^^")...

Na megnézem akkor azt a threaddet, hogy mit irhattál abba bele :D
Amugy akkor ezek szerint csak a te kedvedért mutatok egy képet kiskutyusomról :)
Kiskutyus

Shadowolf

Quote from: BaldyNa megnézem akkor azt a threaddet, hogy mit irhattál abba bele :D
Amugy akkor ezek szerint csak a te kedvedért mutatok egy képet kiskutyusomról :)
Kiskutyus

Whoa! Zombiblöki. :D

Cobra

QuoteWhoa! Zombiblöki
Én is pont ezt gondoltam  :lol:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: BaldyAmugy akkor ezek szerint csak a te kedvedért mutatok egy képet kiskutyusomról :)
Kiskutyus
Nono! :ejnye: Nem azt írtad anno, hogy ez te vagy, borotválkozás elõtt? Most akkor melyik az igaz? :p

Baldy

Quote from: MohaNono! :ejnye: Nem azt írtad anno, hogy ez te vagy, borotválkozás elõtt? Most akkor melyik az igaz? :p

Majd te kitalálod :)
Tudom, hogy sikerülni fog, okos gyerek vagy te :D

És ime még egy, ahol szemezni lehet a kicsikémmel :)
Ördögi tekintet

Shiroi: aranyos a kutyusod! Alaszkai malamut, ha jól látom?

Djinn

Ezt a megdöbbentõ tényt egy fotókiállításon tudtam meg. Hát nem annyira kötõdöm a támához de ez már nekem is sok...  :hopp:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: DjinnEzt a megdöbbentõ tényt egy fotókiállításon tudtam meg. Hát nem annyira kötõdöm a támához de ez már nekem is sok...  :hopp:
Júúúúj! :rolleyes: Esetleg tegyük még hozzá, hogy "by Judas"

Baldy

Quote from: ShiroiKösz, bizony az! :)
Még egy róla .

Édes pofija van a jószágnak :)
Mennyi idõs?

Baldy

Quote from: ShiroiMegint kösz! :)
Hölgyeknek a korát illetlenség... ;) (12 éves)

:D
Akkor pont jó korban az én öregemhez :D

.Attila

Szeressük az alaszkai malamutokat :)

ignus

No tegnapi séta, persze volt nálam gép is... Bár már majdnem késõ van de azért lehet még látni ezt-azt...

égbót
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Quote from: ignusNo tegnap vótam megint sétállni, persze vót nálam gép is... Bár már majdnem este vót de azért lehet még látni ezt-azt...

égbót

Hol sétáltál te, hogy ilyen szép volt az égbolt? :D
És nem akarok gonosz lenni, de már elmúltál 18, ugyhogy a délután 4 óra nem lehet még este :p:p

ignus

Quote from: BaldyHol sétáltál te, hogy ilyen szép volt az égbolt? :D
És nem akarok gonosz lenni, de már elmúltál 18, ugyhogy a délután 4 óra nem lehet még este :p:p

Kint Budakeszin... A kivelre tod a választ... :) Legalábbis szerintem. Mibõl gondolod hogy délután 4? Van még egy pár mingyá azt is felpakolom... :D Báááárrrr...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Quote from: ignusKint Budakeszin... A kivelre tod a választ... :) Legalábbis szerintem. Mibõl gondolod hogy délután 4? Van még egy pár mingyá azt is felpakolom... :D Báááárrrr...

Na lökjed a sódert testvír!
Amugy van egy nagyon jó elképzelésem, hogy kivel ;)

ignus

Quote from: BaldyNa lökjed a sódert testvír!
Amugy van egy nagyon jó elképzelésem, hogy kivel ;)

No itt egy kp akkor, leleplezem az illetõt.. :D Pm-ben irok hozzá commentet is...
 Baldynak (meg persze akit még érdekel)

Baldy

Quote from: ignusNo itt egy kp akkor, leleplezem az illetõt.. :D Pm-ben irok hozzá commentet is...
 Baldynak (meg persze akit még érdekel)

Erre már nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ez a lány egyre szebb és szebb lesz minden egyes alkalommal, amikor látom :)
Jó hatással lehet rá a fényképezés... vagy netán a fényképezõ? ;););)

ignus

Quote from: BaldyErre már nem tudok mást mondani, csak azt, hogy ez a lány egyre szebb és szebb lesz minden egyes alkalommal, amikor látom :)
Jó hatással lehet rá a fényképezés... vagy netán a fényképezõ? ;););)

:) No akkor itt egy ma reggeli kép.... :) Nem tudtam nem lefényképezni, olyan édes volt ahogy az ágyamon ült, csak sajnos lehajtotta a fejét.... :(

Megint Baldy-nak! :D

Marfy

Quote from: ignus:) No akkor itt egy ma reggeli kép.... :) Nem tudtam nem lefényképezni, olyan édes volt ahogy az ágyamon ült, csak sajnos lehajtotta a fejét.... :(

Teccik a mamusza :D.

Baldy

Quote from: ignus:) No akkor itt egy ma reggeli kép.... :) Nem tudtam nem lefényképezni, olyan édes volt ahogy az ágyamon ült, csak sajnos lehajtotta a fejét.... :(

Eza kép így jó, ahogy van! :D
Nem lehet mást mondani mint azt, hogy KAWAII!!!!!! :D
Jut eszembe: ideje lenne a hölgyet bemutatni nekem is, de készitsd fel: sima pofázmányom lesz, mert megborotválkoztam :D
Na de megint leirom, mert nem tudom másképp nyomatékositani: Irtó jó a kép!!!!! :D

Ui: Miért van rajta még mindig ruha? (hentai!!!!) :D

ignus

Quote from: BaldyEza kép így jó, ahogy van! :D
Nem lehet mást mondani mint azt, hogy KAWAII!!!!!! :D
Jut eszembe: ideje lenne a hölgyet bemutatni nekem is, de készitsd fel: sima pofázmányom lesz, mert megborotválkoztam :D
Na de megint leirom, mert nem tudom másképp nyomatékositani: Irtó jó a kép!!!!! :D

Ui: Miért van rajta még mindig ruha? (hentai!!!!) :D

Hát.. azért mert öcsém is itt volt velünk a szobában... Meg val még egy két oka... Pl: nem a barátnõm.... (még... vagy nem is tudom mit csináljak... JAJAJAJ)
Bemutatás: NEMADOM!!!! :)

Baldy

Quote from: ignusBemutatás: NEMADOM!!!! :)

Tudod mit? Akkor nem is kell! :p:p:p
:hopp::hopp:
Amugy nem kell adnod, most nem kivánom hölgyek közelebbi társaságát :)

Xipe

szerintem a fejlehajtas mogott az a tomerdek mennyisegu alkohol all.
reggel en se szeretem magam latni ennyi pia utan.
De a holgy tenyleg nagyon Kawai.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_